Home / Știrea zilei / VIDEO: Mii de suedezi s-au cipat de bunăvoie

VIDEO: Mii de suedezi s-au cipat de bunăvoie

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 7, 2021

Mii de suedezi s-au cipat de bunăvoie sub pretextul că e mai comod să plătești cu mâna decât să-ți scoți cardul sau banii din portofel.

Ăștia sunt tâmpiți?

4 comments

 1. Ion Di la Vidin Petrov

  Da, bineînțeles. Întrebarea e legitimă. Răspunsul este afirmativ. De aproape un secol, mulți dintre cei despre care întrebați caută masculi să le fecundeze femelele. Masculi, nu bărbați. Eventual prezervativele de multiplă folosință, prin bordele, scăpate, prin minune, din mașinile de spălat. Bărbăția a cam dispărut din Europa, devenită, după 1945, continentul emasculaților, al tăiaților împrejur la creier. Dacă situația actuală se permanentizează, în câteva zeci de ani Suedezii vor fi hibrizi de musulmani, creștini ortodocși metizați, talibani sunniți, rași în cap, tunși, frezați, pidosnizați, fundamentaliști, șiiți progresiști, unii chiar descendenți ai locomotivelor cu aburi ori ai tampoanelor dintre miile de vagoane cu care sovieto-americanii și-au cărat cheile minciunăriei satanisto-progresiste la Nuremberg.
  S-au cipat de bună voie. Fac ce vor cu corpul lor, fără să înțeleagă că viața ce-i animă și corpul spiritului nu pot fi obiect al vreunei proprietăți, nu sunt ale lor, le-au fost doar împrumutate. Lucrurile sunt mai complicate. Din fericire!
  După toate semnele, falsa ”vaccinare” nu este însă mai puțin gravă. Tâmpiți? Slavă lui Belzebut! Cum sunt însă cei care, pentru doi mititei, ori suta de lei s-au lăsat injectați-infectați-microbizați-leguminizați? Evident, în ochii Suedezilor pare a fi mai mult decât un simplu firișor de praf! Cum rămâne însă cu bârna din ochii cre(ș)tinilor ortodocși, români, ruși, greci, sârbi și alții, care s-au lăsat leguminizați, însemnați cu semnul fiarei, la recomandarea preoților și ierarhilor, din fostele lor biserici, trecute, se pare, în tabăra și în solda lui Mister Satana? Ăsta da progres! Trans-cretinism pentru trans-omenirea viitoare, pentru evadații din prezervativele sovieto-americane, săpătorii gropilor elastice ale omenirii actuale.
  Comunismul Morus-Campannella-Marx a murit. Comunismul talmudic abia începe. Ceaușescu s-a înșelat. Iepoca-lumină e în fața întregii omeniri, nu în spatele celor din fostele gubernii staliniste, care au suportat ca vitele, fără să priceapă mai nimic. Cuvinte ca pricepere, înțelegere, adevăr, înțelepciune și altele vor fi scose din dicționarele viitoare.

 2. scandinavia e primul experiment si in faza ceamai avansata a utopiei new age digital order.
  Soros are de 60 de ani parlamente preogresiste in scandinavia

 3. TVR 2 . statul vrea sa ne pecetluiasca. Alfel nu fac creditorii discount la dobanzi, intram in incapacitate si dam resursele sol si subsol dar si aerul

 4. interesanta e alaturarea cu “simona halep”,uite fofarlica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *