Home / Actualitate / VICTORIE RĂSUNĂTOARE: Lege Care Interzice Educația Sexuală

VICTORIE RĂSUNĂTOARE: Lege Care Interzice Educația Sexuală

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 29, 2018

VICTORIE RĂSUNĂTOARE: Lege Care Interzice Educația Sexuală

Anul acesta nu e chiar așa rău.

Am avut câteva vești bune prin moartea unor antiromâni cum ar fi Verestoy Atilla sau Andrei Gheorghe (încă mai așteptăm moartea lui Mihai Șora), progres în ceea ce privește Referendumul pentru familie, iar acum avem o lege împotriva educației sexuale care a trecut de Senat.

Să vedem despre ce e vorba:

IonCoja:

Proiectul legislativ, intitulat „Legea pentru inocența copilăriei” a fost adoptat tacit de Senat și acum se află în Camera Deputaților.

Proiectul de lege a fost inițiat în 2016 de fostul deputat PSD Ninel Peia și prevede sancționarea profesorilor și școlilor care predau educație sexuală, în absența unui acord scris al părinților. Cei care vor face asta ar putea risca amenzi sau chiar închisoare de până la 2 ani.

Probabil cel mai bun text de lege din 2018. Un prim-pas spre reînsănătoșirea societății.

Al doilea ar fi arestarea poponarilor și heterosexualizarea lor prin muncă.

„Sub diferite pretexte, unele de-a dreptul hilare, precum acela că tot mai multe fetițe de 11 ani merg deja la psiholog ca să-și trateze problemele din dragoste, sau că prin educația sexuală predată unor copii între șase și zece ani vor fi salvate, ulterior, vieți omenești prin adoptarea unor soluții contraceptive corecte, în școlile copiilor noștri se introduc, pe ascuns, pornografia, prozelitismul LGBT și incitarea la punerea în aplicare a diverselor forme de sexualitate deviantă.

Există deja școli unde copile de 10 ani pleacă rușinate de la aceste „cursuri”, sunt băieți care nu mai înțeleg ce este aceea o familie sau de ce nu e nimic rău să ai sentimente erotice pentru Ionel și nu pentru Diana. Aceste vlăstare cărora le dorim cele mai bune lucruri și o viață împlinită, copii pentru care facem sacrificii enorme, sunt traumatizați de informații care nu sunt, nu au fost și nici nu vor fi specifice unei copilării normale, a singurei faze din viața fiecăruia care a fost binecuvântată cu miracolul inocenței.

Traumatizați e cuvântul potrivit pentru a descrie efectele nocive ale “educației sexuale” care nu este nimic altceva decât hiper-sexualizarea copiilor de la vârstele cele mai fragede.

Scopul? Dezumanizarea, reducerea năzuințelor la instinctele primare, nivelând intelectul, estompând gândirea, croind o existență al cărei singur scop e sexul fără prejudecăți și responsabilitate.

De asemenea, sunt perfect conștient că unii copii se dezvoltă din punct de vedere sexual mai repede decât alții și poate au nevoie de îndrumări specifice. În acest caz, decizia trebuie să aparțină părinților sau tutorilor pentru ca tânărul sau tânăra să participe la cursuri de informare sexuală. Dar, încadrarea tuturor copiilor de o anumită vârstă la astfel de „educație”, în masă, fără discernământ, poate marca un suflet mai plăpând pentru întreaga sa viață.

Cu ce este de vină un astfel de copil pentru a-i îngrădi șansele unei dezvoltări firești, în limitele normalității și a bunului simț comun? Va plăti oare „dascălul” pentru aceste traume? Nu, plata o vor face mai întâi părinții și apoi amărâtul de copil a cărui viață va fi mereu alta decât cea pe care o merită”, se arată în expunerea de motive a legii pentru„Inocența Copilăriei”.

Proiectul de lege este sprijinit de Alianța Părinților dar și de alte ONG-uri. De altfel, în iunie 2016, reprezentanții a peste 115 ONG-uri și-au anunțat susținerea față de „Legea pentru inocența copilăriei”, într-o conferință de presă la Parlament.

Nota Redacției: O întrebare: d ce dl Ninel Peia nu a mai încăput pe listele PSD la ultimele alegeri?

În concluzie, îmbinând realismul faptului că legea va putea fi respinsă de Iohannis, cu optimismul faptului că a trecut de Senat și are o susținere mare în rândul oamenilor, putem cataloga existența ei ca o VICTORIE pentru sănătatea morală a României.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *