Home / Internațional / ASEDIU: Activiști de Stânga și Imigranți Ilegali Invadează Catedrala Saint-Denis

ASEDIU: Activiști de Stânga și Imigranți Ilegali Invadează Catedrala Saint-Denis

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 27, 2018

“Îmbogățire culturală” înseamnă deconstrucție și înlocuire culturală.

În Franța creștinii nu mai sunt în siguranță.

O știre de luna trecută, destul de relevantă pentru modul de operare a stângii radicale, ne arată cum o catedrală europeană este luată cu asalt de hoardele barbare, dirijate de activiști de stânga.

Activenews:

Mai mulți activiști de stânga și imigranți ilegali au invadat duminică Catedrala Saint-Denis pentru a protesta față de noua lege privind azilul. Poliția a intervenit pentru scoaterea lor, dar slujba de duminică seară nu a mai fost oficiată.

Aproximativ 80 de imigranți ilegali și activiști de stânga din grupul Coordination des Sans-Papiers (CSP 75) au manifestat împotriva noii legi privind azilul, scrie Le Parisien.

După aproximativ o oră de la ocuparea Bisericii, poliția a fost chemată pentru a-i înlătura, iar zona a fost eliberată în jurul orei 17:30. Cu toate astea, scrie ziarul francez, slujba de seară nu s-a mai ținut, de teamă că protestatarii s-ar putea reîntoarce.

Articolul nu menționează dacă și cât de tare a fost vandalizată catedrala.

O imagine postată pe Twitter de politicianul Nicholas Dupont-Aignan arată că poliția a recurs la forță pentru a îndepărta activiștii și migranții. Cei care au luat parte la protest au anunțat că mai multe persoane au fost rănite, în urma ciocnirilor cu poliția, și că liderii grupului CSP 75 au fost reținuți.

Pe lângă faptul că acești oameni au fost primiți ca musafiri cu brațele deschise, ei nu respectă regulile țării gazdă, ba chiar se opun legii și ordinii.

Politicianul francez Karim Ouchikh, convertit de la islam la catolicism, a comparat incidentul cu un protest care a avut loc anul trecut la Poitiers, aparținând mișcării europene anti imigrație „Generația identitară”. Atunci, protestatarii au desfășurat un banner pe acoperișul unei moschei construite în oraș în 2012. Și tot atunci, activiștii care au luat parte la acets protest au fost condamnați pentru „incitarea la ură rasială”

Sunt curios câți imigranți ilegali și activiști de stânga au fost amendați după acest spectacol.

Video cu circul:

În orice caz, Franța și țările occidentale reprezintă o pildă din care trebuie să tragem învățături.

Cum să nu ajungem ca ei, sau mai bine zis, cum să ne ferim de ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *