Home / Actualitate / Tudor Chirilă, Rezistentul Anti-familie și Pro-imigrație

Tudor Chirilă, Rezistentul Anti-familie și Pro-imigrație

Mortuz
Incorect Politic
Aprilie 4, 2018

Tudor Chirilă, Rezistentul Anti-familie și Pro-imigrație

Adolescentul romantic #rezistentul Tudor Chirilă, în marea lui înțelepciune open-maind, s-a trezit râgâind maxime de 2 bani, despre ce răi și înapoiați sunt românii care refuză “familia” gay și refugiații-imigranți ilegali.

Ia auziți aici mostră de elocință intelectuală: ” Noi, aici, suntem într-o perioadă în care trebuie să ne gândim dacă e bine sau nu să fii homosexual, știi. E foarte nasol. Pe vremea lui Ceaușescu intrai în pușcărie pentru că te nășteai diferit. Acum o să fie un referendum care să ne pună pe noi în situația de a decide dacă homosexualii au sau nu drepturi în țara asta. Și, atenție, nu fac aici o pledoarie decât pentru a-ți asimila niște valori, când ai intrat într-o combinație.”

Deci UE pt acest guru #rezist este un fel de COMBINAȚIE, trecând peste aberația faptului că a zis că te naști gay (lol).

“Când noi am intrat în Europa, lucru pe care l-au făcut chiar ăștia care acuma fac referendumuri contra homosexualilor, (…) noi am spus DA unor valori, unui contract.”

În mintea lui creață, căsătoria gay este un fel de valoare europeană… ce creștinism , democrație greacă , dreptul roman , astea sunt niște porcării arhaice și retrograde…

Că să nu mai vorbim despre proprietatea termenului de ” liberă circulație” , care pentru el a tot una cu principiile stângiste ale celor cu open society, care confundă libera circulație cu libera imigrație . 

“Că de-aia Angela Merkel nu poate să spună că nu mai primim migranți, pentru că unul dintre principiile de bază ale Uniunii este libera circulație. Tu nu poți să predai ceva la tine în țară, și unor oameni care fug de război, printre care să zicem că se strecoară și terorișți, să le spui − Nu mai intrați!

Nemaivorbind de faptul că Germania și-a luat forță de muncă super-ieftină pe faptul că a admis și controlează felul în care vin migranțîi și iarăși o să facă un salt incredibil față de țările care au ridicat garduri”

Amărâtul asta habar nu are ce spune. Libera circulație era un drept al cetățenilor UE! Și în special al celor din acordul Schengen…Iar o condiție pt integrarea în UE a țărilor noi din est, a fost SECURIZAREA FRONTIERELOR! Adică să NU MAI ÎNTRE NIMENI NECONTROLAT! 

Priceput-ai, istetu’ lui pește prăjit?

Va dați seama ce varză de Bruxelles este în capul ăstuia!!!

Concluzionând, putem spune că valorile europene sunt valorile stângii neo-marxiste moderne : căsătoria gay , imigrația liberă și necontrolată care este un drept al omului.

Nu mai bine se rezumă el la muzica lui, chiar dacă insipidă, e mai bine decât să bată câmpii (poate îi doare și pe ei) cu așa succes ?

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri-social/Tudor-Chirila-mesaj-vehement-impotriva-Referendumului-pentru-familie-si-pro-migratie.-Cantaretul-insinueaza-ca-legalizarea-casatoriilor-intre-persoane-de-acelasi-sex-ar-fi-una-dintre-valorile-europene-150068

3 comments

  1. Tudor Chirilă îi dă lecții la orice oră autorului acestui jurnal de propagandă și discreditare. Orice gunoi se dă superstar pe site-uri amatoriale de 3 parale. Nu-mi plac homosexualii, însă este civilizat să-i lași să trăiască, căci oricum mor fără să lase urmași. Așadar, cu ce deranjează?Pârțari au existat și pe vremea romanilor, mergeau la oaste și se rezolvau între ei. Nu e o noutate, iar omenirea nu a dispărut din cauza lor.

    • Idolul tău, Chirilă Tudor, adolescentul veșnic, “comoara națională” de egocentrism protevist îi dă lecții autorului oricând, pardon! “la orice oră”… adică program în trei schimburi. “Jurnalul de propagandă”, probabil te numeri printre inculții care cred că “propagandă” înseamnă “promovare”, te înșeli surogatule și nu primești nici definiția! Cât despre sodomiști, faci o greșeală majoră, nicicând în istoria româniei, a lumii în genere, pleava sodomistă nu a fost ridicată la rang de materie politică, literară, școlară și, implicit, socio-culturală. Trage tu concluziile și când te trezești transmite un semnal, îți trimitem salvarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *