Home / Actualitate / DIVERSITATE CRIMINALĂ: Musulman Tembel Ucide Doi Tineri cu Mașina

DIVERSITATE CRIMINALĂ: Musulman Tembel Ucide Doi Tineri cu Mașina

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 3, 2018

Iată beneficiile diversității în România.

Un musulman a ucis doi tineri cu mașina în județul Cluj, părăsind locul faptei ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

DIVERSITATE: Musulman Tembel Ucide Doi Tineri într-un Accident Rutier

Poliția a mușamalizat cazul cât a putut până când a crescut presiunea mediatică.

Stiridecluj:

Autorul accidentului de pe centura CUG – Apahida este cercetat în libertate pe motiv că nu a mai comis până acum nici o abatere rutieră.

Autorul accidentului se numește Aras Dogukan, are 23 de ani, și locuiește în Cluj-Napoca, dar este ciudat de ce identitatea lui a fost ținută ”sub cheie”.

Aras Dogukan se ocupă cu vânzarea de autoturisme. Pe site-ul OLX, un anume Aras Dogukan figurează că în cursul lunii martie a scos la vânzare un autoturism marca Ford, similar cu cel condus de el în momentul producerii accidentului.

Potrivit IPJ Cluj, turcul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea a trei infracțiuni, ucidere din culpă, vătămare corporală gravă din culpă și părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În timpul audierilor, tânărul a declarat că nu a văzut că a provocat un grav accident de circulație și de aceea a continuat să se deplaseze, fiind prins în localitatea Răscruci, scrie Ziar de Apahida.

Aras Dogukan are mamă româncă și tată turc.

DIVERSITATE CRIMINALĂ: Musulman Tembel Ucide Doi Tineri cu Mașina

Motivele pentru care Poliția Cluj l-a protejat sunt “necunoscute”.

Ori se tem de reacția populară care urmează, ori cel mai probabil este ruda vreunui membru important de partid.

Gazetadecluj:

Din motive necunoscute Poliția Cluj l-a protejat cât a putut pe autorul accidentului care a avut loc pe centura CUG Apahida, în cursul serii de sâmbătă. În acest accident, doi tineri, unul de 34 de ani, Rareș Sabău, și Octavian Rus, de 23 de ani, au murit.

Ziardeapahida.ro a aflat, în exclusivitate, că autorul acestui accident se numește Aras Dogukan, are 23 de ani, și locuiește în Cluj Napoca. Încă nu este clar motivul pentru care Poliția Cluj a ținut sub cheie identitatea acestei persoane.

Dupa accident, Dogukan Aras a sters toate referile la el, contul de facebook dar și anunțurile de vânzare de mașini.

Potrivit IPJ Cluj, turcul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea a trei infracțiuni, ucidere din culpă, vătămare corporală gravă din culpă și părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Motivele pentru care accidentul s-a întâmplat sunt totuși cunoscute.

Multiculturalismul este o filozofie politică care pretindă să reprezinte ideea unui creuzet cultural multi-etnic, mare și fericit, în care toți oamenii se înțeleg unii cu alții.

Eșecul multiculturalismului este un fenomen observabil în occident. El reprezintă o politică vizibil devastatoare din mai multe motive: militează împotriva coeziunii sociale, violează principiul egalității în fața legii, forțează limitele toleranței și diluează caracterul național, respingând trăsăturile care odinioară au definit țări precum Anglia, Germania, Suedia.

Sub umbrela diversității, minoritățile obțin statut special și discriminarea devine pozitivă, prejudiciul resimțindu-se tocmai în rândul populațiilor indigene țarilor europene.

Multiculturalismul este și filozofia care pune islamofobia pe o treaptă mai înaltă din punct de vedere al gravității decât violul și traficul de persoane. A ajuns la un asemenea nivel încât în țarile menționate mai sus poți fi amendat pentru critici la adresa islamului postate pe Facebook.

Uciderea a doi tineri români care aveau întreaga viață în față și tragedia imensă care acum bântuie familia lor puteau fi evitate prin politici normale, firești de securizare a granițelor.

Astfel de cazuri vor fi tot mai frecvente pe măsură ce trădătorii din guvern execută dictatele totalitare ale Uniunii Europene.

Totuși, spre deosebire de Anglia sau Suedia, în România oamenii sunt REVOLTAȚI că nu s-a făcut dreptate și nu le este frică să se exprime în acest sens.

Suntem un popor cu o lungă istorie de schingiuire a invadatorilor musulmani și politicile de diversitate forțată vor determina ca istoria să continue.

 

Fratele său Aras Batuhan i-a venit în apărare, oamenii înfierându-se și mai tare.

 

Conform unui anunț colectiv al Primăriei Cluj Napoca (anunțul putând fi accesat public), frații Aras locuiesc în Cluj-Napoca pe strada Meteor, în caz că cineva dorește să le trimită o scrisoare.

http://www.primariaclujnapoca.ro/doc/anunturi/anunt_1637.pdf   (ARAS DOGUKAN)

http://www.primariaclujnapoca.ro/doc/anunturi/anunt_1968.pdf  (ARAS BATUHAN)

Nu comiteți acte de violență ori alte fapte penale, iar dacă trimiteți scrisori faceți în așa fel încât conținutul să nu vă incrimineze în fața legii.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *