Home / Actualitate / Trei imigranți non-europeni au vandalizat monumentul de la Sarmizegetusa Regia

Trei imigranți non-europeni au vandalizat monumentul de la Sarmizegetusa Regia

Vlad Voicu
Incorect Politic
Septembrie 13, 2023

Trei imigranți non-europeni au vandalizat monumentul de la Sarmizegetusa Regia

Trei imigranți non-europeni au vandalizat monumentul de la Sarmizegetusa Regia

Trei imigranți non-europeni din Tadijkistan, veniți cu complicitatea Guvernului României, aflați în vizită la Sarmizegetusa Regia, au mâzgălit monumentele din cetatea dacică si au fost prinși de paznici.

„Patrula de jandarmi din cadrul Detașamentului 4 de Jandarmi Orăștie care se afla în misiune de menținere a ordinii publice pe traseele turistice din zona Cetății Sarmizegetusa Regia a fost sesizată de agentul de pază din cadrul sitului arheologic cu privire la faptul că un grup de persoane în interiorul cetății scrijelește monumente aflate pe terasa a XI-a, respectiv un bloc din cadrul ansamblului de blocuri de calcar aflate în zona piațetei pavate în apropierea marelui templu circular de pe terasa a XI-a”, a informat Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a Județului Hunedoara (DGAMPT).

Cei trei imigranți au permise de ședere în România, acordate de autoritățile antiromânești care favorizează imigrația noneuropeană, cu slugărnicie față de directivele Uniunii Europene.

Jandarmii le-au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunea de distrugere și au solicitat intervenția polițiștilor.

„Poliția Municipiului Orăștie fost sesizată de către jandarmii Postului Montan Grădiște cu privire la faptul că jandarmii au depistat trei bărbați de naționalitate tadjică, bănuiți că ar fi scrijelit diferite însemne, în incinta cetății dacice Sarmizegetusa Regia. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului i-a identificat pe cei trei bărbați și a stabilit că aceștia (angajați ai unei societăți comerciale din Deva), în timp ce se aflau în incinta cetății dacice, au zgâriat trei pietre aflate în incinta cetății”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Guvernul vrea să aducă imigranți din Asia în loc să angajeze români! Rezultatul îl vedem, ca mostră, în știrea de mai sus.

Mostră pentru că fenomenul imigrației noneuropene nu se oprește aici. Vom avea multe astfel de cazuri și România va suferi, atât demografic, cât si cultural, dacă nu ne vom schimba politica privind invadatorii migratori.

„Cine-au îndrăgit străinii,/ Mânca-i-ar inima câinii,/ Mânca-i-ar casa pustia,/ Și neamul nemernicia!”

3 comments

 1. Eu cred că în momentul în care s-a semnat aderarea țării noastre la colosul federal numit Uniunea Europeană, s-a semnat implicit renunțarea la neatirnare si la suveranitate. Cred că din aceste motive ” guvernul ” de la București practică o politică antinationala , cred că e silit prin documentele semnate, pe care nu le poate sau nu vrea să le facă publice .
  Nu incerc nicidecum să îl scot basma curată , incerc doar să îmi explic anumite atitudini mai mult decît ostile din partea unor conaționali, inexplicabile în alt fel.
  Cred că de aceea deschid toate porțile imigrației, fără a le pasa de efectul avut asupra poporului din care provin, și nici asupra viitorului acestui pămînt stramosesc. De aceea au distrus sistematic întreaga noastră lume românească, au înstrăinat tot ceea ce părinții noștri au construit, au smuls din rădăcină orice sentiment al apartenenței și al datoriei morale a unora față de alții , a tuturor celor ce ne-am născut aici, pe aceste plaiuri, au acceptat si promovat homosexualitatea ca pe un ideal spre care să tindem cu toții precum și pervertirea tinerilor prin educația sexuală din școală . Totul pentru distrugerea la care cred că s-au angajat cu mulți ani în urmă Pentru ștergerea cu desăvîrșire a numelui și a identității noastre de români de sînge .

 2. TREBUIE SĂ ÎNLOCUIM ”JUS SOLI” CU JUS SANGUINIS” ȘI ACORDAREA CETĂȚENIEI DOAR ÎN BAZA ACESTUI DIN URMĂ PRINCIPIU. ESTE PRIMUL PAS OBLIGATORIU PENTRU ÎNTOARCEREA LA PROPRIA IDENTITATE. LA URMA URMEI ȘI MATEMATICA ARE DISCRIMINANTUL EI. ALTFEL NU EXISTĂ ORDINE ȘI SE VEDE.

 3. Un fost creștin, care a deschis ochii

  Perfect, Ana, comentariile Voastre sunt splendide, profunde, la obiect. De data asta, pervertirea tinerilor nu are loc prin ”educația sexuală din școli”, ci prin practica viciilor, deviațiilor satanice și perversiunilor sexuale patologice predate de fosta școală românească, transformată, pe nesimțite, în BORDEL AL MINISTERULUI CE NU ARE NIMIC COMUN CU EDUCAȚIA SAU CU ÎNVĂȚĂMÂNTUL.
  Educația înseamnă acțiunea de creștere, de împlinire armonioasă a copiilor și a tinerilor, în vreme ce școala oficială actuală, din aproape toate țările lumii, practică infectarea, corupția, pocirea generalizată a celor pe care familiile neștiutoare și imprudente îi abandonează pe mâinile ei murdare, criminale. Din păcate, nu putem conta pe acțiunea altă dată binefăcătoare a Biserici ortodoxe, întrucât mulți din ierarhi și pre sunt ei înșiși eminenți pulangii, foarte respectați printre homosexualii instalați la conducerea destinelor fostei Românii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *