Home / Problema Țigănească / Țigănie si Înșelăciune cu Asistență Socială

Țigănie si Înșelăciune cu Asistență Socială

Incorect Politic
Iunie 28, 2019

Informații primite pe mail:

Cum FURĂ Unii Ajutoare Sociale

UN NEBUN CARE SE PRETINDE GENERAL AL ARMATEI ROMANE! AVETI MARE GRIJA SA NU PRIMITI TEAPA! Irimia Mugurel din Movila Banului, sat Cioranca. NU, NU CREDETI CA E MILITAR. E DOAR UN ROMULAN PERVERS, ASISTAT SOCIAL, NU STIE SA SCRIE, PUTETI OBSERVA DACA II BAGATI O DICTARE CAT DE MICA…. Sobolansky mentionat aici A PUS LABA PE TERENUL COPIILOR DE LA SCOALA 5!

PRIN UNIFORMA AFISATA ILEGAL NU VREA DECAT SA INDUCA IN EROARE LUMEA IN TOATE MARSAVIILE INTREPRINSE. NU CREZI? VEZI LA PRIMARIE …ORI VERIFICA BOSCHETUL LA MAPN! Detalii despre ajutorul social aici: http://www.comunamovilabanului.ro/wp-content/uploads/Dispozitia-nr.-366-%E2%80%93-2018.pdf?fbclid=IwAR3xROIbBGFSJoMH_DCMx0leP9Gibg4GMlk7Uq4279StZiJXsH4tFTzrY4Q

(Mai lua si doua ajutoare sociale in mod ilegal… conbina sa, avand loc de munca a declarat in niste procese la Judecatorie si Tribunal in timp ce ei beneficiau de banii tai si ai mei, ai contribuabilului de rand/// Totul zace in contract cu Zaharia Emilian Popescu (socrul lui neoficial) cu scamatoria de la terenul scolii 5.

Pe numele aluia este facuta toata mizeria (o gasesti pe sit la primarie inclusiv cu contract cu tot). Astia sunt genul de “oameni” care stau pe ajutor social aici si fac de ras Romania prin afara.

Cerseala, talharie, violuri, prxoenetism, masini cu km dati inpoi si altele …// Verificati la politie prin Danemraca sau Suedia de cate ori au fost saltati si arestati. Figureaza in baza de date cu siguranta. (Sa mai zic de service clandestin in curte la Cioranca unde iti trage teapa si cu o frana chiar daca exista riscul sa mori sau sa omori pe cineva?) Se dau romani, se dau orice vrei dar sunt ca serpii… Niste asociali perversi cu pretentii. Sunt genul ala de paraziti de care nu scapi nici cu DTT.

Tiganie pe care o platim din buzunar. Atlfel nu se numeste.

Sa vedem autoritatile daca isi vor face treaba. Pt detalii: https://www.incorectpolitic.com/cum-fura-unii-ajutoare-sociale

Incercati sa-i scanati prietenii sa vedeti ce cultura au si cum se lauda cu bani produsi prin afara… multi din ei obtinuti din infractiuni….si apoi cum isi bat joc prin comentarii rasiste si parsive la adresa oamenilor de rand care muncesc…”cat de prosti sunt romanii”.

P.S.: scandalul se amplifica. Vor si TOT TERENUL vis a vis de pompieri, EXACT UNDE SUNT ACUM BLOCURILE, fara gluma! Deja se lupta pe la ANRP socrul astuia. Informatii verificabile. Si ca sa va mai dau bomboana pe coliva uitati si cum au obtinut scoala de la smeeni si au vandut tot primariei: http://comunasmeeni.ro/atasamente/documente/707/HCL%2098%20-%202017.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *