Home / Problema Țigănească / Țigani Sălbatici Demonstrează Că Sunt SubOameni în Piatra Neamț

Țigani Sălbatici Demonstrează Că Sunt SubOameni în Piatra Neamț

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 7, 2018

Vorbim despre țigani.

Nu trebuie să alocăm mult timp pentru un studiu academic amănunțit care să demonstreze incapacitatea istorică a țiganilor de a se integra în societatea românească… Pentru cine este zdravăn la cap e suficient să arunce o privire peste “reședințele” lor…

Țigani Sălbatici Demonstrează Că Sunt SubOameni în Piatra Neamț

Și să observe felul cum aceștia își reglează conturile, în plină stradă, folosind argumente contondente.

Jandarmii nu au intervenit pentru a opri conflictul, nu erau prezenți în zonă la acea oră.

Și iată cum, în zece minute, comportându-se ca niște sălbatici, țiganii au reușit să demonstreze mai bine ca orice academician faptul că sunt suboameni.

Totuși dimensiunea chestiunii este estompată de faptul că mulți gipseri sunt plecați înafară, la furat. Consolarea noastră este faptul că dacă sunt dați afară din Anglia, de exemplu, cel mai probabil vor merge în altă țară străină.

Dar dacă, ipotetic vorbind, toți țiganii plecați din România s-ar întoarce într-o zi, respinși de fiecare altă țară, ne vom afla față în față cu adevărata proporție a grozavei probleme.

 

Țigani Sălbatici Demonstrează Că Sunt SubOameni în Piatra Neamț

3 comments

 1. Cetățeanul turmentat

  Exemplul perfect că omul se trage din maimuță, dar tind să îmi pară rău că jignesc maimuțele.

 2. Omul nu se trage din maimuță, este făptură Divină. În rest, putem face diferențierea între creștini și păgâni, între rost și nerost, între succes și eșec… Să ne amintim că Islamul a fost “ridicat” de iudei pentru a contracara expansiunea creștinismului, care cucerise Orientul și pătrundea în adâncul Asiei. Ateismul servește aceași cauză, aceași stăpâni… Țiganii au redevenit comunitatea neasimilitată (…) din punct de vedere socio-cultural și, mai ales, religios. Pe de o parte, este vorba despre o trădare politică post decembristă: folosirea “culturii” țigănești pentru coruperea și dizolvarea identității la generațiile tinere – manelizarea Romaniei – cu ProTV-ul în rolul principalului promotor al decadenței. Pe de altă parte, este vorba despre restructurarea negativă (tot la comandă politică) a unei minorități (… de care nu se plângea nimeni pe vremea lui Ceaușescu pentru că muncea, și noi la fel!) în folosul minorităților “socio-culturale” ce urmau implementate în România. Țiganii, sodomiții sau feministele sunt mase compacte de manevră folosite de binomul mediatico-politic împotriva identității naționale, fiind simptomul societăților bolnave, decadente, îndepărtate de la origini și pregătite pentru dispariție. Într-o țară unde neamul de bază este sănătos, moral, vârtos, demn și, prin urmare, conștient că fără luptă neîncetată nu mai există continuitate; nu auzi niciodată vorbindu-se despre “minorități agresive” și nici despre “trădare politică”, fără să se aducă imediat în discuție binefacerile frânghiei, a săpunului și al focului. Doamne ajută!

 3. este o problema de IQ. rasa nu este o “constructie sociala” asa cum pretind marxistii, ci una biologica, asa cum vrea mama natura. exista diferente mari din punct de vedere biologic intre o rasa si alta. una dintre ele este dimensiunea cutiei craniene si implicit a creierului. o “regula” simpla dupa care te poti ghida: cu cat pielea este mai inchisa cu ata creierul este mai putin.
  cititi ce mare atentie si bagati la cap:
  http://niggermania.com/library/Race%20Differences%20In%20Intelligence.pdf

  http://www.rlynn.co.uk/uploads/pdfs/Intelligence%20and%20the%20Wealth%20and%20Poverty%20of%20Nations.pdf

  http://der-stuermer.com/romanian/Rasa%20si%20realitate%20David%20Duke.pdf

  http://en.rightpedia.info/w/Race_and_intelligence

  https://en.metapedia.org/wiki/Race_and_crime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *