Home / Știrea zilei / ȚANȚA, ȚANȚA, LASĂ TOLERANȚA!

ȚANȚA, ȚANȚA, LASĂ TOLERANȚA!

Vlad Voicu
Incorect Politic
Noiembrie 3, 2021

ȚANȚA ȚANȚA LASĂ TOLERANȚA!

Varianta corectată:

ȚANȚA, ȚANȚA, LASĂ TOLERANȚA!

A mai apărut o bulică de proști care se cred deștepți: toleranții care ne îndeamnă să nu-i “discriminăm” pe cei care fac sex anal. Cei care înțeleg că e dreptul oricui să facă sex anal și sunt mâhniti că noi nu vrem să înțelegem asta. Oamenii cărora le repugnă “radicalii din ambele tabere” – fiindcă, mă-nțelegi, cei care cer toleranța poponarilor sunt și ei tot un fel de șoșoacă, dar pe invers. Eu nu sunt așa tolerant. Nu înțeleg, de pildă, dreptul cuiva de a răspândi boli cu transmitere sexuală și a prelungi pandemia de hiv la infinit, doar fiindcă el e un idiot care în secolul XXI nu crede că a fi gay e o boală mintală, nu crede că sodomia e degenerată, dar crede în schimb pe Tudor Chirilă. Nu neg dreptul nimănui de a fi prost, dar în incintă, nu când e vorba de sănătatea publică. Dar dacă tu crezi în dreptul unui poponar de a răpândi boli sexuale în societate și a perverti copii cu educația sexoală în școli, s-ar putea ca nu toleranță să fie cuvântul care te descrie cel mai bine.

10 comments

 1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Exemplu de toleranță iudeo cre(ș)tină. Patriarhul Daniel dând osanale post mortem iudeului Aurel Vainer. Remarcăm că mesajul nu conține nicio vorbă despre Iisus Hristos – Dumnezeul creștinilor pentru a nu ofensa iudeii mozaici. Patriarhul Daniel îl invocă pe Dumnezeul criminal al lui Israel prezentat în Vechiul Testament. Jalnic. Panegiricul se sfârșește cu idioata contrapunerea dintre evrei și credincioșii creștini, Păi dacă a vorbit despre etnie și religie, treabuia să vorbească despre evrei și români sau despre mozaici și creștini. Vainer a murit fără să-l recunoască ca Dumnezeu pe Iisus, iar Daniel trăiește recunoscându-l și slăvindu-l pe Satana demascat de Iisus Hristos. Cu adevărat Daniel promovează iudeo creștinismul care-l răstignește și astăzi pe Iisus Hristos.
  https://basilica.ro/dl-aurel-vainer-1932-2021-un-promotor-al-pacii-si-al-prieteniei-intre-culte-si-etnii-diferite/

 2. “Patriarhul Daniel îl invocă pe Dumnezeul criminal al lui Israel prezentat în Vechiul Testament.”

  …despre care ți-am trimis un mesaj la https://neamulro.wordpress.com/contact/ care am înțeles că e saitul tău. Aș avea de discutat despre subiectul ăsta, dacă n-ai nimic împotrivă, dar nu-ți știu adresa de email. Ai primit mesajul sau nu?

  • Matei, văd că dorești să dicuți cu domnul Vasilică Militaru ,,subiectul acesta”. Foarte bine, dacă domnul dorește și are timp. Dacă domnul Militaru nu dorește sau nu are timp, mă gândesc să te ajut eu cumva. Îți recomand să citești cartea ,,Controversa Sionului” de Douglas Reed. Cartea nu este ușor de procurat deoarece nicio editură n-a editat-o pentru publicul românesc dar, dacă te străduiești puțin, vei reuși!

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Matei [email protected]

 3. D espre ce fel de toleranta poate fi vorba caci , fie vorba intre noi , alogenul ala numit Julius Constantinescu , asta care se proclama mai catolic decat insasi Papa face o imensa confuzie deoarece , dupa stiinta mea , nu poti condamna niste oameni pe care i-ai inselat de zeci de ori si care si-au pierdut increderea in tot ceea ce spui…chiar daca de data asta spui adevarul si te mai si bazezi pe declaratiile unor …castigatori la loteria Nobel . In plus de a sta , NICIODATA , NIMENI , N-A CREZUT IN SPUSELE UNEI SOSOACE , pur si simplu aia putea spune ceea ce oamenii de rand nu au nici capacitatea si nici oportunitatea sa spuna . Mai degraba sunt dispus sa fiu tolerant cu…antivacinistii decat cu tipii { desi nu-i condamn } ce-si trag pule-n dos nu de alta dar , si aici al contrazic pe Vlad Voicu cu scuzele de rigoare , a fi gay NU ESTE O BOALA MINTALA CI O STARE DE FAPT…ASA S-A NASCUT RESPECTIVUL . Tudor Chirila , mai bine si-ar amintii cate partide de sex anal facea ziua si noaptea la Vama Veche mai ales dupa ce “tragea cate un fum ” in compania studentilor germani si olandezi si abia dupa aia sa-i invete pe altii .Atentie : este chestie dovedita si nu ma-ndoiesc de faptul ca Politia are inca documente referitoare la asta .

  • Gayii nu se nasc așa, a fi gay este o alegere, care de cele mai multe ori este făcută subconștient după o traumă din copilărie.

   • @Vlad V. Te contrazic : nu intotdeauna este alegerea ta . De cele mai multe ori este ” alegerea ” …ADN -ului a informatiei tale genetice si nu chiat intotdeauna trauma suferita in copilarie are rolul covarsitor in alegere . ma rog…asta-i parerea mea de om neavizat si nu atat d e inteligent cum sant oamenii de azi .

 4. Vasilica Militaru , dumneata uiti sau faci abstractie d e faptul ca , pe vremea cand dumneata si altii ca dumneata nu puteati visa nici macar sa mergeti intr-o sambata pana colea la Varna , ca sa va cumparati o sticlutza cu parfum , o cutie d e rahat si un cartus de BT …IPF Daniel isi facea studiile in Elvetia datorita sprijinului unor fundatii teologice NEOPROTESTANTE si-atunci fara suparare …ce pretentii poti avea de la el caci asta , nu-i Teoctist !

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Marian Eu cunosc toate aceste aspecte. Problema este a băieților din servicii care l-au plantat acolo și-l protejează, inducând prostimii ideea că Biserica este totuna cu ierahia ticăloșită. Aceștia fac o blasfemie întrucât Biserica ar trebui să fie una cu Hristos. Profesorul Corvin Lupu m-a admonestat, ca un profesor ce este, că nu am voie să atac Biserica, eu referindu-mă la ierarhia coruptă. Ce să-i faci când ordinul pe unitate este, să nu loviți în Biserică, de parcă Biserica înseamnă patriarhul Daniel!!! A sărit de sus cu ani în urmă la Cluj, Bartolomeu Anania când i-am dăruit cartea Biserica din temniță. A spus că nu există așa ceva. El contrazicea realitatea, invocând că a fost și el întemnițat. Da, dar el s-a aliat cu opresorul comunist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *