Home / Chestiunea Jidănească / Tânar si Neliniștit – Episodul 6.000.000

Tânar si Neliniștit – Episodul 6.000.000

Wanderlei „The Axe Murderer” Silva
Incorect Politic
Ianuarie 10, 2019

Tânăr și neliniștit, episodul 6.000.000.

Într-adevăr se cere curățenie mare. Așa cum se poate observa, în România nu există partide de Dreapta sau de Stânga, ci doar Sistemul jidovit cu toate partidele sale îndreptate împotriva poporului.

Desigur, jidanii ar vrea ca poporul să-și coboare privirile  de îndată ce este pronunțată pseudo-acuzația de „antisemitism”.

Din contră, aceasta ar trebui să stârnească mândrie și onoare: orice acuzație sau injurie trântită de jidani, trebuie privită ca o recompensă adusă luptei pentru libertate și Adevăr. Agresivitatea socio-politică fiecăreia dintre noi împotriva ideologiilor și conceptelor otrăvitoare diseminate de  jidani trebuie dublată, înzecită… însutită!

Dacă vrem ca măcar să sperăm la atingerea unei posibilități de recucerire națională, trebuie să multiplicăm asimetric mesajele împotriva finanțelor internaționale și a partidelor jidanești, toate infiltrate adânc în corpul național și în creierul colectiv, prin neputința perfidă a „democrației” REPREZENTATIVĂ!

Sloganurile contra-semite și nu antisemite cum ar vrea să inducă dușmanul, trebuiesc răspândite din ce în ce mai mult. Adevărata rezistență începe de la firul ierbii, urmând această dinamică  cuvântul „jidan” trebuie să fie pronunțat în exces până la fixare subliminală: pe câmp, pe uliță, în sate, la cârciumă, în grădinițe, școli și facultăți, în stațiile de autobuz, pe stradă, pe acoperișul caselor și chiar în vârful codrilor… oriunde și cu orice ocazie, plin de chef și voie bună, în horă strigă tot românul: jidane – jidanule, azi e zi de sărbătoare!

Asocierea lui Iohannis, Dragnea, Tăriceanu, Cioloș… Alex Velea?! – întreg Sistemul! – cu cartelul financiaro-criminalo-sexo-marxisto-pandemico-galactic Rothschild sau Goldman Sachs, este suficient pentru a răspândi mesajul în rândul românilor.

 

Uitați de Soroș, schimbați muniția, nu cădeți în ridicolul exemplului unic, multiplicați atacurile fiindcă dușmanul are multe capete flămânde.

Asemenea vampirilor, jidanii urăsc lumina zilei. Nimic nu-i sperie mai tare decât expoziția în văzul milioanelor de Arieni abuzați și  subjugați prin minciună, iluzie și ceva hârtie îmbibată cu sângele strămoșilor.

El nu rezistă tentației, odată ce a reușit să-și orbească victima, jidanul simte nevoia patologico-narcisisto-compulsivă de exhibare triumfătoare, jubilând peste nenorocirea celor pe care-i subjugă. Acesta fiind și momentul când, fără ezitare, trebuie să-i fie notificat jidanului actul de acuzare – te știm, te-am prins, degeaba te mai ascunzi, jidanule!

Cu cât mai mult îl numim pe jidan, cu atât mai mult o să-și dea în petec, o să se încurce, o să dispere, o să cadă și o să-și frângă gâtul. Lipsa de omenie, aviditatea monstruoasă, excesul de zel și stupiditatea jidanului, forjează oțelul ciocanelor și dălților cu care o să frângem lanțurile și lacătele temniței iudaice.

De-a lungul secolelor, indiferent de împrejurări, reacțiile sale au rămas identice. Această sugativă milenară fără suflet și chip omenesc, nu este nimic altceva decât un corp parazitar cu reacții stereotipate, neschimbate de peste trei milenarii.

Este de ajuns să activăm levierul contra-semitismului pentru a vedea cum această bacterie, în aparență rezistentă, se transformă într-o masă informă și gelatinoasă întrepătrunsă de spaimă și convulsii necontrolate: el știe că, din nou, o înfrângere majoră se prefigurează la orizont, democra-dictatura capitalisto-monopolistă, în fapt, o să-și încheie ciclul istoric de dominație!

Degeaba rescrie, urlă, amenință, se vaită, tună, încearcă o ultimă negociere înainte să dispară în tăcerea nopții – jidanul știe că este vinovat, oriunde și dintotdeauna.

Aceleași cauze vor produce întotdeauna aceleași consecințe.

Iată și o veste bună: nivelul de conștiință în Franța, Republica iudaică a Europei, crește exponențial de la o săptămână la alta. Celebrele afișe și inscripții ale Vestelor galbene, în care președintele Macron este descris ca fiind o „curvă de jidani!” („Macron, pute a juifs!”) se multiplică în toată Franța.

Exportul de rezistență se prefigurează, grupul Vișegrád o să intensifice tendința, Bulgaria o să închidă plasa, iar România volens, nolens, nu din măreția poporului actual, ci forțată de împrejurări o să-și reia destinul în mână.

La mulți ani!

Wanderlei „The Axe Murderer” Silva

4 comments

 1. Prea tarziu, Jidane, te-am gasit!

 2. Cine ne-au dus Jidanii
  Nu mai vaza zi cu anii
  Ci sa-i scoata ochii corbii
  Sa ramâe ‘n drum cu orbii
  Cine ne-au adus pe Greci
  N’ar mai putrezi în veci
  Cine ne-au adus Muscalii
  Prapadi-l-ar focul jalei
  Sa-l arza sa-l dogoreasca
  Neamul sa i-l prapadeasca

  Cine tine cu strainii
  Mânca-i-ar inima cânii
  Mânca-i-ar casa pustia
  Si neamul nemernicia.

  Doina, de Mihai Eminescu

 3. Foarte bun articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *