Home / Internațional / Studiu: Vaccinul Pfizer supune oamenii la un risc mai mare decât Covid-19

Studiu: Vaccinul Pfizer supune oamenii la un risc mai mare decât Covid-19

Incorect Politic
Mai 1, 2021

 Vaccinul Pfizer supune oamenii la un risc mai mare decât Covid-19

Via KarenSmith:

Un studiu științific efectuat în Israel a constatat că cei care au primit cel puțin o doză de vaccin Pfizer sunt de până la opt ori mai predispuși să contracteze Covid-19, în special presupusele „variante de îngrijorare”, inclusiv varianta sud-africană etichetată de către autorități.

O echipă de cercetători de la Universitatea din Tel Aviv (TAU) și furnizorul israelian de servicii medicale Clalit Health Services au realizat studiul. Echipa a analizat rezultatele testului SARS-CoV-2 pentru 800 de israelieni, dintre care 400 provin de la cei care au fost vaccinați cu Pfizer, în timp ce ceilalți 400 provin de la cei care nu au fost vaccinați.

Scopul studiului științific a fost de a determina care grup era mai predispus la contagierea „variantelor de îngrijorare”așa cum ne spun ce autoritățile. S-a constatat că varianta B1351 „sud-africană” a fost de opt ori mai răspândită la cei care au completat cele două doze de vaccin cu 5,4% testare pozitivă comparativ cu cei care nu au fost vaccinați cu doar 0,7% teste pozitive.

Studiul a concluzionat, de asemenea, că presupusa variantă a Regatului Unit a fost mai răspândită la cei care au primit doar o singură doză de vaccin Pfizer, dar comparabilă cu tulpina „sud-africană” la cei care au primit două doze.

March 2021: Stern promoted to Associate Professor

Cercetătorul principal și profesorul TAU, Adi Stern, a declarat: „Am găsit o rată disproporționat mai mare a variantei sud-africane în rândul persoanelor vaccinate cu a doua doză, comparativ cu grupul nevaccinat. Aceasta înseamnă că varianta sud-africană este capabilă, într-o oarecare măsură, să treacă prin protecția vaccinului.

„Pe baza modelelor din populația generală, ne-am fi așteptat la un singur caz al variantei sud-africane, dar am văzut opt.”

Covid herd immunity in Israel still some way off - Globes

Directorul de cercetare Clalit, Ran Balicer, a numit studiul „foarte important”, deoarece „este primul din lume care se bazează pe date din lumea reală”. El a continuat: „Aceste constatări preliminare justifică o atenție sporită continuă asupra diseminării acestei tulpini în Israel, subliniind necesitatea unei monitorizări epidemiologice și a unei secvențieri sistematice, pentru a conține o răspândire suplimentară a variantei sud-africane”

Balicer a remarcat, de asemenea, că rezultatele necesită o supraveghere continuă pentru a preveni infecția – prin măsuri precum purtarea măștilor și practicarea distanțării sociale.

53% din populația de 9,3 milioane din Israel ar fi primit vaccinul experimental Pfizer / BioNTech mRNA după ce au participat fără să vrea la un experiment în timp real pentru a-i monitoriza efectele.

Pfizer a spus la începutul lunii aprilie că vaccinul lor era în jur de 91% eficient în prevenirea Covid-19, citând date actualizate ale studiilor care includeau participanții inoculați până la șase luni. Au refuzat să comenteze studiul israelian.

Studiul face jocul autorităților britanice care încă nu au jucat corect cartea unei „noi variante” care străbate țara, pentru a justifica restricții suplimentare asupra vieții a milioane de britanici. De asemenea, face jocul producătorilor de vaccinuri care ar fi încântati ca produsul lor să fie solicitat anual.

Nu vă înșelați, acest studiu este doar o altă serie pentru autoritățile care pun bazele furtunii care urmează să lovească pământul odată cu trecerea verii anul acesta.

THE DAILY EXPOSE

3 comments

 1. Deschideti acest link si la minutul 24 si 48 de scunde incepe scena cand James Bond este « vaccinat » cu NanoCIPul pentru a fi monitorizat oriunde pe glob :
  https://vezionline.net/spectre-2015.html 28 minute si 48 secunde
  Nanotehnologia exista si nu este SF, dar putini oameni stiu ce inseamna.
  Specialistii rusi au facut autopsie cadavrelor celor morti de « Covid » si au gasit sange inchegat in vene.
  Concluzia lor a fost ca NU EXISTA NICIUN VIRUS !!!
  Radiatiile cuptorului cu microunde, interzis in Rusia din ’72 pentru ca emite si radiatii X, au o frecventa de 2,4 GHz. Mancarea se incalzeste pentru ca moleculelele de apa din orice aliment sunt supuse acestui flux electromagnetic. Telefonia 4 G pe care o folosim functioneaza cu 6 GHz, dar telefonul are cativa watzi fata de cuptorul cu microunde care are 1400 w.
  Tehnologia 5G are o plaja de frecvente cuprinsa intre 70 Ghz si 300 GHz, de 125 de ori mai mare.
  Pasarile moarte gasite pe strazile din Atena fiind mici au fiert la propriu sub influenta acestor radiatii.
  Sub influenta microundelor 5G care sunt asemeni microundelor din cuptoarele cu microunde, sangele se incheaga in vene si nu mai transposrta oxigen in organism si la creier, si oamenii mor.
  Radiatiile 5G emise de antenele 5G si de satelitii de joasa inaltime lansati de Elon Musk, actioneaza ca un fascicol directional ( laser) dar in interiorul locuintei se reflecta din pereti, tavan si pardoseala si inunda intreaga camera asa cum se intampla intr-un cuptor cu microunde : https://www.youtube.com/watch?v=xDM_Gkpplck
  Din acest motiv ne obliga sa stam in casa cat mai mult, ca sa fim iradiati si « fierti » ca puiul in cuptorul cu microunde.
  Toata mascarada cu Pandemogolania are ca scop isterizarea populatiilor pentru a cere « vaccinul salvator », fara sa stie ca cer sa li se implanteze CIPul Nanometric 666.
  Pentru ca satanistii pot monitoriza si parametrii bio ei pot oricand apasa pe DELETE si omul vaccinat moare instantaneu.TREZIREA !!! DISTRIBUITI sa se afle ADEVARUL !!!
  Curtea Suprema a SUA le-a interzis reptilienilor Bill Gates, Faucci si Soros sa continue vaccinarea universala si unele tari au intrerupt-o, dar pentru ca exista un embargo informational in toata Europa, se fac a nu sti de hotararea CS a SUA si vaccineaza idiotii in continuare.
  https://1scandal.com/etats-unis-la-cour-supreme-annule-la-vaccination-universelle/
  https://www.youtube.com/watch?v=TNjjOaP1COo
  https://www.incorectpolitic.com/o-mare-victorie-pentru-omenire-si-libertate-curtea-suprema-a-statelor-unite-a-anulat-vaccinarea-universala-pe-care-o-preconiza-banda-lui-bill-gates-si-a-celorlalti-talhari-mondialisti/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *