Home / Chestiunea Jidănească / Statura unui om urât de institutul Elie Wiesel

Statura unui om urât de institutul Elie Wiesel

Incorect Politic
Ianuarie 11, 2022

Statura unui om urât de institutul Elie Wiesel

Via STRATINFO:

Statura unui om urât de institutul Elie Wiesel și atârnații lor din guvernul și parlamentul României ocupate de NATO, U.E. și institutul Elie Wiesel

“Studenți, când mergeți să vedeți oameni bolnavi, nu-i tratați ca pe niște nenorociți. Nici măcar să nu-i tratați ca pe oameni bolnavi! Aveți grijă de ei de parcă în fiecare ar fi Hristos. Căci în fiecare dintre ei este Hristos cel care suferă!” Nicolae Paulescu (1859-1931) – Profesor de Fiziologie la Universitatea de Medicină și Farmacie din București, descoperitorul insulinei.

În orice caz, majoritatea medicilor de astăzi sunt la ani lumină distanță de această filozofie.

4 comments

  1. Dumnezeu sa-l tina intre drepti, ca un sfant care a putut transcede materialismul si a marturisit Adevarul fara teama de consecinte si fara iubire de arginti!
    Ar trebui citite vorbele sale cat de des, …. publicat zilnic intr-un modul tipografic – “gandul zilei” sau “in duhul Adevarului” sau “nu va lasati mintiti” sau… “traire dreapta”…

  2. Nicolae Păulescu este urât de toți jidanii și acoliții lor pentru că a fost un erou adevărat al goyimilor, un simbol al reacțiunii la același nivel cu Mihail Eminescu și Mareșal Ion Antonescu. În formarea sa profesională avându-l ca mentor pe marele profesor Lancereaux, în activitatea științifică și didactică prestigioasă, în activitatea de filosof, publicist și om politic, acest erou a gândit, a vorbit și a acționat complet în afara spectrului modernității talmudo-masonice. Citatul face parte din etica medicală pe care a propovăduit-o, o combinație între hipocratism, stoicism și creștinism, diametral opusă eticii medicale talmudice însușită de medicii de azi(având în centru lipsa de respect pentru sanctitatea vieții și stoarcerea de bani a pacientului).

  3. Riga Crypto

    De acord cu Domnia Voastra, cu o exceptie ! Nu-l puneti pe aceeasi treapta pe Maresalul Antonescu cu mucenicii Mihail Eminescu si Nicolae Paulescu! Sa nu uitàm NICIODATA, ca din cauza lui Ion Antonescu au fost asasinati mii de legionari !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *