Home / Uncategorized / Sociolog Bate un Politician

Sociolog Bate un Politician

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 16, 2017

Sociologul Mirel Paladă îl bate pe politicianul Mihai Goțiu.

La câte minciuni ies din gura politicienilor, a sociologilor, și la ce platitudini repetă, mai degrabă m-aş uită la cum se bat în direct decât la ce discută.

Politicienii nu mai sunt interesanți. Singura dată când au coloană vertebrală este când se iau la bătaie.

Mihai Goțiu, un om deosebit. El caută feluri neobișnuite de a se exprima.

„Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar inainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câta îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi”.

De obicei aceia care scriu un zid de text plin de cuvinte rar folosite şi expresii precum ‘sepukku comunicaţional” vor să ne arate cât is ei de intelectuali.

Oameni pretenţioşi şi profund aroganţi. Cu un talent aparte, de a scoate ce-i mai rău din om. Nu e de mirare că un sociolog bate un politician când acesta se exprimă ca Mihai Goțiu.

Dar natura, sau karma, are mereu un mod de a-i aduce cu picioarele pe pământ.

Această jutiție cosmică i-a scos figurile lui Goțiu din cap…cu pumnii.

Sociolog bate un politician
Remediul pentru mahmureală: bătaia

 

Trebuie o nouă generaţie de oameni politici, care au curajul să vorbească despre problemele taboo şi care nu se conformează în fața corectitudinii politice.

Ce mi-e PSD sau USR sau PNL când sunt oameni din aceeaşi grupă de vârstă. Opoziția este mimată.

Nu am văzut un politician până în 25 de ani să aibă notorietate şi susţinere.

Ei se vor ivi la momentul potrivit.

 

One comment

  1. Reporterita a avut orgasm la propriu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *