Home / Educativ / !!!ȘOC!!! – Celine Dion Lansează o Nouă Marcă de Modă (CELINUNUNU) și Este Absolut SATANICĂ!

!!!ȘOC!!! – Celine Dion Lansează o Nouă Marcă de Modă (CELINUNUNU) și Este Absolut SATANICĂ!

Incorect Politic
Noiembrie 19, 2018

Înfiorător exposé de la OrtodoxInfo, nu judecați până nu citiți până-n capăt:

Céline Dion este chipul unei noi mărci de modă „fără gen” pentru copii numită CELINUNUNU. Totul legat de aceasta este greșit și înfiorător. Iată o privire la tulburatorul simbolism care o înconjoară.

Ceva este foarte greșit la linia de îmbrăcăminte „fără gen” a lui Céline Dion

Céline Dion este chipul unei noi mărci de modă „fără gen” pentru copii numită CELINUNUNU. Totul legat de aceasta este greșit și înfiorător. Iată o privire la simbolismul tulburat care o înconjoară.

Am apreciat întotdeauna faptul că Céline Dion a fost o figură oarecum sănătoasă într-o industrie muzicală foarte aplecată spre depravare. Cu toate acestea, de la moartea soțului și a managerului său, René Angélil, ea a fost implicată în mai multe ciudățenii.

De la încheierea rezidenței sale de la Las Vegas, Céline a găsit o nouă misiune: să „elibereze” nou-născuții de binaritatea de gen. Pentru că aceasta era principala nemulțumire a nou-născuților. Pentru a face aceasta, a lansat CELINUNUNU, o linie de îmbrăcăminte „neutră din punct de vedere al genului” pentru copii, creată împreună cu brandul mondial de modă NUNUNU.

Unii ar putea considera această știre ca fiind vrednică de un căscat, deoarece CELINUNUNU este încă o altă marcă de modă cu prețuri ridicate, folosind aprobarea unei celebrități pentru a genera vânzări. Însă, povestea nu se termină aici. NUNUNU este deja o marcă uriașă în Hollywood. Site-ul său conține o galerie bogată de imagini cu copiii celebrităților care le poartă creațiile, inclusiv Angelina Jolie, Kourtney Kardashian, Hilary Duff și mulți alții.

Prin recunoașterea lor, marca este mai mult decât modă. Este o modalitate de a „modela copiii” pentru viitor. În primul rând, să examinăm videoclipul promoțional cu Céline Dion.

Reclama CELINUNUNU o prezintă pe Céline Dion strecurându-se într-o maternitate și modificând aspectul copiilor altora. În timp ce majoritatea canalelor de știri au găsit videoclipul „amuzant”, mulți au fost, de asemenea, deranjați de mesajele ciudate ale videoclipului.

Video începe cu Céline așezat în partea din spate a unui SUV. Ea spune: „Copiii noștri nu sunt într-adevăr copiii noștri”. Bine, aceasta e ciudată. Observați că este îmbrăcată într-o rochie strălucitoare.

Când Céline coboară din SUV pentru a intra într-un spital, ținuta ei se schimbă în mod magic în negru. Ceva întunecat este pe cale să se întâmple.

Celine se strecoară apoi în incinta maternității spitalului și descoperă ceva inacceptabil.

Băiețeii sunt îmbrăcați în albastru și fetițele în roz. Oo scârbă. Céline este complet dezgustată.

Apoi, Céline împrăștie imprejur niște pulbere neagră și totul se schimbă. În mai rău.

Simbolurile de „băiat” și „fată” de pe perete sunt înlocuite cu sigla mărcii. Totul este acum negru, alb și înfiorător.

Acest copilaș poartă o căciuliță cu cranii. Da, să sărbătorim o viață nouă prin purtarea de simboluri reprezentând moartea. Pe bluză scrie „Noua Ordine”… Cumva „Noua Ordine Mondială?”.

Ceva este greșit cu NUNUNU

Când spun că este ceva în neregulă cu NUNUNU, nu vorbesc despre numele său ridicol, ci despre întreaga sa filozofie și simbolism. La pagina „Despre” a mărcii scrie:

Conduși complet de intuiția lor, co-proprietari și designeri Iris Adler și Tali Milchberg  au creat colecții de îmbrăcăminte pentru copii care au distrus stereotipurile și au evitat normele acceptate. Nevoia lor de a oferi un produs de bază și o ofertă unisex în moda copiilor, a creat o tendință globală care este acum o sursă de inspirație la nivel mondial. Condusă de o agendă care sfidează dihotomia tradițională a îmbrăcămintei băieți/fete, Iris și Tali au arătat că în lumea persoanelor reale nu chiar totul este atât de alb și negru.

Da, pentru a cita propriile lor cuvinte, marca este într-adevăr „condusă de o agendă”.

Aceasta este imaginea de la pagina Despre: Un copil a cărui față este ținută de un schelet. Unul dintre ochii copilului este ascuns – o confirmare că totul se referă la agenda elitelor.

Agenda NUNUNU nu este doar despre neutralitatea de gen. Este vorba despre ceva mult mai întunecat. O călătorie rapidă pe pagina Instagram a mărcii dezvăluie un material deranjant: Sexualizarea copiilor, satanismul și controlul minții de tip Monarch. Pe scurt, toate obsesiile elitei oculte.

Aceasta face parte din colecția „Holiday” a mărcii. Nu-mi spuneți că ei nu știu ce înseamnă „Ho”(curvă n.t.). Pe bune, revino-ti.

Sunt conștienți că piesa Let’s Get Physical se referă la sex? De ce sunt copii sub acel semn?

Această fetiță poartă o bluză cu ochi atotvăzători și un „tatuaj” cu un astfel de ochi – simbolurile principale ale elitei oculte. Pe pantalonii ei sunt numerele 3 și 6 … 666?

O fată cu coarne. Mai multe lucruri pseudo-satanice.

Un copilaș cu o căciuliță de diavol. Așa drăguț.

Înfiorător. De asemenea, sataniștii poartă măști de animale în timpul liturgiilor negre.

În aceasta pare că un ciudat își pune mana sa mare și murdară pe pieptul fetiței.

Celine Dion Lansează o Nouă Marcă de Modă (CELINUNUNU)

Acest copil își ascunde un ochi în timp ce poartă o cămașă cu un craniu care are un ochi ascuns. De asemenea, pantalonii îi are ochii atotvăzători. Cum poate să le facă mai evidente pentru dvs.?

Contul Instagram al mărcii contine, de asemenea, diferite imagini și picturi care sunt etichetate #inspirație. Aproape toate sunt înfiorătoare, deranjante și pline de simboluri care se referă la cele mai întunecate practici ale elitei oculte.

Celine Dion Lansează o Nouă Marcă de Modă (CELINUNUNU)Aceasta este 100% satanică. Da, aceasta este pe contul Instagram al unei mărci de îmbrăcăminte pentru copii, care este extrem de populară la Hollywood.Celine Dion Lansează o Nouă Marcă de Modă (CELINUNUNU)

Titlul acestei imagini este „Dorința Secretă”. Titlul meu ar fi „Ce este în neregulă cu acești oameni?”.

Celine Dion Lansează o Nouă Marcă de Modă (CELINUNUNU)

Acesta este intitulată „Necesitatea de a-mi limpezi capul”. Controlul minții bazat pe traume este despre „limpezirea capului” sclavilor prin abuz.

Celine Dion Lansează o Nouă Marcă de Modă (CELINUNUNU)

Băieți tineri în prosoape. Capetele lor au fost înlocuite cu globuri oculare. După cum spune comentariul: „Scârbos și la limita inacceptabilului”.

Celine Dion Lansează o Nouă Marcă de Modă (CELINUNUNU)

Un craniu de animal folosit pentru a face semnul cu un singur ochi: inspirația perfectă pentru îmbrăcămintea de copii.

Totul despre acestă imagine strigă „copilărie ruinată”.

Această imagine este expresia controlului minții de tip Monarch  – un sclav MK cu mai multe personaje alternative.

Există multe alte imagini, dar am văzut destul. Toate acestea arată în aceeași direcție: depravarea elitei oculte și prădarea nerușinată a copiilor. Toate aceste prostii sunt „îmbrăcate” în vocabularul îndreptător de sine al neutralității de gen și „eliberarea copiilor”. Cine-i mai bună decât Céline Dion (și aura ei sănătoasă) pentru a face acest lucru atrăgător pentru mame cu mai mulți bani decât creier?

NUNUNU? Bine zis.

3 comments

 1. Împrăștie cenușă, folosită pe larg în ritualurile jidovești(oricine a citit în Vechiul Testament despre punerea cenușei în cap sau băutul apei cu cenușă). Sunt de ajuns numele Iris Adler și Tali Milchberg pentru a ști despre cine e vorba; asta e „spiritualitatea” lor profundă, asta e „cultura” lor universală, acestea le sunt intențiile în ceea ce ne privește.

  Față de tot ceea ce ni se pregătește, noi goyimii nu putem decât să strigăm: „Jos labele murdare de pe copiii noștri!”, „Apărați puritatea și inocența copiilor de ciuma jidovească!”.

 2. Celine a fost crescuat de mica de un pedofil….
  A fost un proiect grandios Illuminati/Monarh
  Ea nu face decat ceea e a fost programata sa faca
  Pe agenda acestor nenorociti se afla si distrugerea puritatii copiilor. Se vede treaba asta foarte bine in vest.
  Cine mai vrea o tara ca-n afara?

Leave a Reply

Your email address will not be published.