Home / Problema Țigănească / Cum am Putea Opri Cerșitul Prin Parcările Supermarket-urilor

Cum am Putea Opri Cerșitul Prin Parcările Supermarket-urilor

Laurențiu
Incorect Politic
Noiembrie 19, 2018

Cum am Putea Opri Cerșitul Prin Parcările Supermarket-urilor

Cred că orice român a fost abordat măcar o dată de copii de etnie țigănească prin parcările supermarket-urilor.

“Dați-mi și mie, dați-mi și mie!”…. Auzim asta din 1990 și pâna acum… Oare nu ne-am săturat?

Mulți dintre noi le mai dăm câte un leu, mulți le mai dăm câte un șut țigănușilor… Soluția nu este nici una nici alta, ci soluția este una mult mai simplă și benefică pentru viitorul Țării în vederea distrugerii acestui flagel.

În momentul în care cineva, persoană fizică (poate chiar tu și te încurajez sa faci asta!) sau juridică (de obicei supermarket-urile ai căror paznici alearga țigănușii să le dea șpițuri în dos pentru că agasează clienții) ar anunța protecția copilului că acei copii stau și cerșesc, iar borfașii lor de părinți stau cu burta în sus toată ziua și beau, fumează și mănâncă, totul ar fi rezolvat: copiii vor fi luați la casa de copii și poate au o șansă la educație sau măcar să învețe o meserie și să iasă din starea parazitară moștenită de la părinți, iar scursurilor lor de părinți li se va deschide dosar penal și eventual vor face pușcărie pentru abuz…

După ce vor fi câteva astfel de exemple mediatizate, țiganii nu își vor mai trimite copiii la cerșit de frica pușcăriei.

Dându-le bani sau luându-i la șuturi nu ajuți cu nimic Țara.

Stârpește problema inteligent…

Cum am Putea Opri Cerșitul Prin Parcările Supermarket-urilor

Nota Redacției: Dacă te deranjează țiganii și îți place să scrii, hai alături de echipa Incorect Politic. Căutăm scriitor dedicat pe problema țigănească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *