Home / Actualitate / Părinte 1 și Părinte 2 înlocuiesc Mama și Tata la Iași

Părinte 1 și Părinte 2 înlocuiesc Mama și Tata la Iași

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 19, 2018

O știre mai veche adunase praful la drafturi (am vreo 90 de drafturi și timp insuficient să le scriu). Vine din Iași, unde un document de pe site-ul Palatului Copiilor conține terminologie…dubioasă.

În loc de mamă si tată, pe hârtie apare părinte 1 și părinte 2, după moda occidentală, progresistă (regresistă defapt).

Părinte 1 și Părinte 2 înlocuiesc Mama și Tata la Iași

Activenews:

Prevederile referitoare la definiția genului din Convenția de la Istanbul, document controversat pe care România l-a ratificat în 2016 fără nicio dezbatere publică și care promovează o nouă viziune asupra noțiunii de gen, par  să-și arate deja rezultatele.

Evenimentul Zilei scrie că un document de pe site-ul Palatului Copiilor din Iași stârnește agitație pe rețelele de socializare. Este vorba de un formular prin care li se cere părinților copiilor înscriși la diverse activități consimțământul pentru folosirea datelor personale, așa cum presupun noile reglementări europene. Pe acest document, mama și tatăl care trebuie să-și dea acordul pentru ca informațiile legate de copii să poată fi stocate sunt înlocuiți cu ”părinte 1” și ”părinte2”.

Oamenii care au criticat sau ironizat formularea și-au amintit că această uniformizare a genurilor părinților este deja o modă în unele țări, cea mai recentă decizie de înlocuire a termenilor ”mamă” și ”tată” cu părinți numerotați fiind a administrației pariziene, notează Evenimentul Zilei.Așa cum ActiveNews arăta AICI,Convenția de la Istanbul, ratificată de România, dar respinsă de alte state europene, promovează o nouă viziune asupra noțiunii de gen, prima consecință, așa cum arăta avocatul Corina Săcrieru, fiind schimbarea modelului social și cultural bărbat-femeie.

Articolul 12. pct.1, din Convenție precizează că: „statul care ratifică acest document promovează schimbarea modelelor sociale, culturale, de comportament, pentru femei și bărbați, în vederea eradicării prejudecăților, tradițiilor, obiceiurilor, practicilor bazate pe stereotipuri”.

Ăștia-s germenii fenomenului sexomarxist, care urmează să crească în intensistate pe măsură ce ne apropiem de valorile europene.

Referendumul a eșuat, deci artizanii progresului au undă verde pentru o nouă tură de revoluție sexuală în care genul biologic al omului este considerat un construct social și în concepția lor poate fi înlocuit cu aproape orice.

În Germania a fost o propunere să recunoască 60 de genuri.

Partea bună este că memele se vor scrie singure.

În timp ce societatea intră în haos si decadență, vom face haz de necaz.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *