Home / Internațional / Sistemul se va prăvăli în final

Sistemul se va prăvăli în final

Carolina Gunderode
Incorect Politic
August 7, 2020

Sistemul se va prăvăli în final

Preluat dintr-un comentariu lăsat pe IonCoja.ro:

 

Lasati , Domnule profesor , ca sistemul se va pravali in final – dupa pravalire vor iesi si actele la iveala!

Chiar pe toate n’or sa apuce sa le distruga pentru ca exista mereu mai multe surse istorice !!!

In Berlin , pe 1 si 2 August , a inceput apocalipsa : CE NU SCRIU ZIARELE SI NICI TV DE STAT NU TRANSMITE :

1.300.000 cetateni ai Germaniei a carei economie au ditrus-o Merkel si satanistii ei , s-au adunat week-endul asta in jurul celor mai importante cladiri de stat din jurul Portii Brandenburgului pana a venit politia si i-a imprastiat , arestandu-le unul dintre lideri , pe Thorsten Schulte (profil bancar !!!). Thorsten a promis ca data viitoare vor fi dublu la numar !

Dr Bodo Schiffmann („nu exista nicio pandemie”!), si el lider, a facut politia sa planga!!!!!

Le-a strigat ::

„Eu sunt crestin iar voi sunteti fratii mei , asta-i protest pasnic contra guvernului care a distrus tara , in primul rand economia, cu carantinarea si cu atatea altele, inainte de carantinare , mai ales cu invazia emigratiei necontrolate , in tzunami, peste Europa !!”

In final Merkel a trimis o alta politie, constituita EXCLUSIV !!! din alogeni – niciun bio-neamt care sa planga , nu mai era in randurile ei ! Astia l-au arestat brutalizandu-l pe Thorsten Schulte – desi masele purtau portretul lui Gandhi de dimensiune gigantica , cu ei ! In semn pasnic !

Urmeaza sa se judece cu politia pentru arestare injusta!

Toti sunt de parere ca numarul protestatarilor se va dubla in zilele care urmeaza!!

Nu uitați că Trump plănuiește să dizolve NATO! Prin asta, Germania va ieși de sub ocupație și de sub minciună!

SISTEMUL DIABOLIC A INTRAT IN DESCOMPUNERE .

LUMEA SE VA TREZI PANA LA URMA .

6 comments

 1. MULTE MULTUMIRI REDACTIEI PENTRU AFISEARE !

  DORESC MULT SA REPET ACESTE 2 COMPLETARI FACUTE DEJA , ASUPRA REVOLTEI POPORULUI GERMAN , REVOLTA CE SPER SA RIDICE SI POPORUL ROMAN CONTRA CARANTINARII FACUTE CU MODALITATI DE DETECTARE A COVIDULUI FARA NICIO BAZA STIINTIFICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  caroline gunderode

  August 5, 2020 at 7:49 pm

  Da si tsunami de criminali care au invadat tara si omoara germanii, tot covid sunt?
  Dar bancile care vor intra sigur in colaps in toamna datorita armatelor de escroci care le ocupa si lipsa legilor decente in finantele bancare, astea tot de covid vor muri? Ia sa vedeti ce inflatie si ce foamete vine din toamna peste tot caci vor tipari munti de bani buni doar de sters la cur, ca sa salveze bancile lor rapciugoase roase de jaf si de minciuna !
  In plus “covidul” lor trebuie judecat ,cel cu care au lasat lumea sa moara de foame datorita atator- sute de mii – de intreprinderi mici si mijlocii ruinate de restrictiile absurde ale molimei – CACI NU A FOST PANDEMIE, A FOST DOAR O MOLIMA FALSIFICATA IN “PANDEMIE” !
  Astea le-au facut guvernele exagerand o molima de gripa ca sa terorizeze si sa faca genocide printre oameni , terorizand lumea cu politia !
  DACA NU-I JUDECA NIMENI PENTRU CRIMELE DE A LASA OAMENII BOLNAVI DE BOLI CRONICE, SA MOARA FARA TRATAMENTE PESTE TOT , ATUNCI ACESTI CRIMINALI ISI VOR CONTINUA CRIMELE !
  ROMANII TREBUIE SA IASA IN STRADA CU MILIOANELE SI SA INLATURE CRIMINALII NEPEDEPSITI DE LA VARF CARE-SI CONTINUA CIRCUL LETAL ASUPRA TARII SI POPORULUI ROMAN ! SA IA EXEMPLUL NEMTILOR !
  NEMTII DECLARA CA LA EI, PE 1&2 August , 2020, A INCEPUT APOCALIPSA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

  caroline gunderode

  August 6, 2020 at 12:12 pm

  PRECIZEZ FAPTUL CA POLITIA A SPECIFICAT IN PRIMA PARTE A DEMONSTRATIEI DIN BERLIN CA

  ERAU PRECIS

  PESTE 1.300.000 DE DEMONSTRANTI SAU CHIAR MAI MULTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ULTERIOR, SPRE SFARSIT ,RAPORTORII AU REDUS CIFRELE LA COMANDA !
  DAR UNUL DINTRE LIEDERI, DR BODO SCHIFFMANN A DECLARAT CA NU SE VA LASA PANA NU VA OBTINE DECLARATIA CU PRIMELE CIFRE CITATE DE CATRE POLITIE !

  ABSOLUT TOATE MEDIILE AU FALSIFICAT CIFRELE REDUCANDU-LE CA PENTRU IDIOTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  LA 17 .000 SAU PUTIN MAI MULT IAR TV DE STAT, ARD, FALSIFICAND TOTUL, A INTORS SPATELE TAMAN SCENELOR CELOR MAI GRAITOARE ALE PROTESTULUI, DISPARAND DE LA FATA LOCULUI SPRE A RAPORTA CIFRE FALSE !

  CELEBRUL “SPIEGEL ONLINE” S-A DEDAT CELEI MAI JOSNICE FAKE NEWS: INCA INAINTE SA INCEAPA DEMONSTRATIA, SPIEGEL A RAPORTAT ONLINE CA DEMONSTRATIA S-A ANULAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  NEMTII LUPTATORI CU ADEVARAT ABEA URMEAZA SA INTRE CU ADEVARAT “IN ACTION” , IN TOAMNA !!!

  CAND VA INCEPE FOAMETEA , IAR OAMENII CINSTITI SI CURAJOSI , INFOMETATI, MAJORITATEA OAMENI HARNICI SI MUNCITORI CINSTITI, CE SI-AU PIERDUT LOCURILE DE MUNCA DATORITA ABUZURILOR ANTICONSTITUTIONALE SI ANTIUMANE CORONA, DAR SI DISTRUGERII ECONOMIEI INAINTE DE CRIZA PRICINUITA DE CARANTINARE, ISI VOR RISCA VIATA SI VOR INTRA IN LUPTA CU CEI CE O APARA PE MERKEL .
  CRIZA NU SI-A ATINS INCA APOGEUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SE PARE CA POLITIA SI ARMATA GERMANIEI, ASA SLABITA CUM ESTE EA , SE VA RIDICA CONTRA SATANISTEI MERKEL, REPTILA BOLNAVA DE URA PE BIETUL POPOR CARE-I DA SA MANANCE IAR EA DORESTE SI FACE TOT POSIBILUL SA-L EXTERMINE CU KILLERII ADUSI PRIN EMIGRATIE FORTATA SI CU ORGANIZATII CRIMINALE GEN ANTIFA, ILEGALA IN MAI MULTE STATE .

 2. Stiti bancul cu “ai vazut ca se poate?” – referitor la asasinarea Indirei Gandhi, a lui JF Kenedy, a lui Anwar el-Sadat… de catre “ai lor”?
  sau… bancul cu “tabloul”?
  “asta nu merge batut, trebuie impuscat”… cuiul de care sa agate tabloul cu Dej, ori Pauker, Marx, Ceausescu…
  Asa stie romanu sa spuna o data si sa fie intelese mai ulte idei.
  Da’ acum nu e cu “tabloul” ci cu “psihopatul”!
  Acum vedem ca astia nu doar vor sa ne fure calul ci si sufletul!
  —-
  Am scris in alta parte ca nu merge cu “pacifism”, cu “negocieri”, cu “iubire”… oamenii lor inarmati “cu acte” si cei ilegal – ANTIFA nu-si pierd timpul cu “gandirea” si cu bunul simt ori cu “dreptatea”!
  Cu vrajmasii vietii – care sint vrajmasii lui Dumnezeu nu se pune problema “iubirii aproapelui” – asti nu sint nici crestini, nici ne-cunoscatori ai lui Dumnezeu ci de-a dreptul satanisti.
  Daca nu sterge administratorul site-ului, aici puteti sa vedeti solutia, dureroasa dar unica:
  https://www.justitiarul.ro/colonelul-kvachkov-coronavirusul-este-o-operatiune-terorista-pentru-a-prelua-controlul-asupra-umanitatii/#comment-39032

  • Bravo , Domnule Gheorghe, nici n-am banuit toate cate le detaliati Dumneavoastra aici si in comentariile Domniei Voastre la articolul de pe Justitiarul cu declaratiile colonelului Kvachkov .
   Sunteti formidabil!

   Trebuiesc reafisate comentariile cu viziunea Domniei Voastre !
   Viziunea este formidabila !

   Totul este sa vrea lumea sa-si riste viata pentru eliberare !
   Fara asta, nu merge !

   Multumim foarte mult pentru sugestii !
   Sunteti un profesionist autentic al luptei !
   Are tara mare nevoie de un astfel de indreptar ca cel ce l-ati oferit mai ales in Justitiarul!
   Cred ca si nemtii v-ar aprecia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asa cacaciosi cum sunt inca !!!
   Nemtii inca au ce manca !
   Vom vedea ce fac in toamna cand se va agrava totu !l!

   Aveti dreptate asupra BOLNAVILOR CARE DIRIJEZA GENOCIDUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   NU S-A MAI POMENIT IN TOATA ISTORIA OMENIRII UN DESPOT CARE SA VREA SA EXTERMINE POPORUL CARE-L HRANESTE ! ASTA E DOVADA CLARA DE PATOLOGIE CRASA !

   • Va multumesc stimata Doamna pentru generoasele aprecieri!
    “Ei” reusesc sa ne inrobeasca fiindca GANDESC LA FEL, nu e nevoie sa faca parte dintr-o organizatie mai mult sau mai putin secreta.
    Crestinii s-ar fi cuvenit sa gandeasca LA FEL unuii cu altii – Dumnezeu, Tara, Neamul. Si… s-ar fi cuvenit sa si faca la fel dar si sa simta la fel: UNITI “in cuget si simtiri”.
    Atat.
    Da’ se vede ca e geu – caderea s-a acentuat “sub” comunism” si s-a accelerat sub… hedonism si individualism (sa-i zic, apusean…): “eu, mie, imi, pe mine, ma” reprezintra centrul Universului si pofta sa fie satisfacuta ACUM, AICI!

    Din triunghiul-treime Dumnezeu-Tara-Neam ne vine bucuria de a trai pe aceasta lume.
    Cu primul “factor” traiesti – ca-ti da viata – cu trup si suflet nemuritor!, iti da minte, simtire, putere, … – sa-ti tii si sa iti aperi Tara in care poate trai NEAMUL tau … mean din care oamenii intorc multumirea si “inchid cercul”, prea-slavind pe Dumnezeu in fiece clipa si in toate zilele sale, … traind, desigur, crestineste.
    Este atat de simplu.
    Nu este usor.
    CU toate aceste, simplul fapt ca respiram este o amenintare pentru “ei”, pentru satanisti – nu conteaza ca se prosterneaza la Yahve, la Mahomed, la Buda, la Vishnu, Krishna, Odin, … sau la alti zei si in alte forme… – tot aia e: anti-crestini.
    De asta se si inteleg – au aceeasi INSPIRATIE, adica sint “gand in gand” fara sa-si vorbeasca.
    Nascutii in Romania sau cei cu cetatenie care simt, gandesc si fac altfel au cazut in plata Satanei, nu mai au drept la nimic in Tara si de la neamul romanesc – sa se duca si/sau sa stea acolo unde le este bine dar sa lase romanii sa-si traiasca viata – fara exploatarea iudaica, fara ascultare de stapanire straina, fara interzicerea traditiilor, moralei crestine si a LEGILOR care le apara viata si Tara.
    —-
    Fiindca asa ceva nu mai este de intrevazut, supravietuirea – la care tot astept ca ierarhii nostri ortodocsi sa INITIEZE protest si atitudine crestineasca impotriva atacurilor si agresiunilor sataniste… – are un singur vector: FORTA data de NUMAR – oamenii – si de ARME, adica de catre fortele militare si militarizate.
    Avand aceiasi gandire nici nu e nevoie de coordonare a comunicatiilor – destul de simplu de urmarit de serviciile conduse de jidani; se aplica aceeasi metoda – eliminarea lor si simpolificarea a maximum a elementelor administrative.
    Cine fura – impuscat pe loc si lasat in strada.
    Este destul pentru toti, nu insa si pentru sabotare si tradare.
    SUna urat, poate pare o nebunie…
    Cand o sa va ia copilul sau sotia, tatal din casa si nu-ii veti mai vedea ca le-a pus stampila COVID si i-a ars va fi prea tarziu; asta deja se intampla in alte tari.
    Atunci, nu veti avea voie sa iesiti din casa ca va fi (cum este acum) armata (lor) pe strada.
    Cand veti vrea sa va bateti nu aveti cu ce, nu aveti cu cine si nici pe cine sa [mai] bateti…
    Ce veti face??? Credeti ca altcineva va va rezolva problemele?
    —-
    Pentru a demara actiunea de ELIBERARE e suficient sa “dati mai departe” ziua, ora, locul.
    Atat!
    Din momentul si locul acela – cu DUMNEZEU inainte!
    In zidirea Adevarului, sacrificiul uman nu va putea lipsi – viata reala nu este joc pe calculator si nici film de la … Holiwood!
    Ai nostri devin martiri; ai lor sint deconectati de la lucrarea “distrugatorului” – nici o pierdere, nici un regret, nici un pacat – ei nu sint “aproapele” ci vrajmasi ai vietii, vrajmasi ai lui Hristos..
    Intelegeti – asa privesc si se organizeaza cei de la conducere – divizare, izolarea si eliminarea majoritatii populatiei – priviti FAPTELE lor ca sa intelegeti mai bine.
    Cand ajung la tine, asa te vor trata – injectie, medicamente si -daca nu ai murit – aducerea la disperare, mai intai si iti vei dori moartea.

    Nu vedeti ca este mancare, “vine” curentul si apa… si se tiparesc bani FARA SA MUNCEASCA majoritatea populatiei?
    La ce mai e utila partea care “sta”?
    Desteptarea!

 3. Jidan negru din Siberia

  SA NU NE ILUZIONAM = DUMNEZEU ITI DA DAR NU-TI BAGA SI IN TRAISTA= SISTEMUL NU SE VA PRAVALI SINGUR DACA NU LUPTAM IMPOTRIVA LUI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *