Home / Actualitate / Semne că vom dispărea ca popor?

Semne că vom dispărea ca popor?

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iulie 29, 2020

Vechea mașină de poliție:

Poliţia Constanţa a primit 19 maşini marca Dacia Logan noi

Noua mașină de poliție:

 

Achiziționarea de noi mașini de poliție de către Statul Român în plină pandemie și recesiune dovedește că vom dispărea în curând ca stat național și ca popor.

Asta în timp ce se declară că statul nu mai are bani pentru mărirea alocațiilor pentru copii sau pentru pensii. Drapelul român aproape că a dispărut, devenind un simbol minuscul pe lateral, iar însemnele sunt ale Poliției germane, ceea ce arată că deciziile politice care ne privesc se dau la Bruxelles via Berlin. E clar că nu mai avem guvern nici Parlament iar alegerile nu își mai au rostul. Politicienii, de orice culoare, sunt doar niște funcționari ai altor State și ale altor instituții decât cele române.

 

Mașină de poliție, Germania.

 

“… Autospecialele Poliției Române sunt modificate la Câmpulung. Firma musceleană se ocupă de modificările interioare, dar și de autocolantare. Nouă față a mașinilor este modificată foarte mult față de vechile mașini.”

Autospeciale de poliție modificate la Câmpulung

… Autospecialele Poliției Române sunt modificate la Câmpulung. Firma musceleană se ocupă de modificările interioare, dar și de autocolantare. Noua față a mașinilor este modificată foarte mult față de vechile mașini.

Posted by MuscelTv Campulung on Wednesday, July 22, 2020

O schimbare a avut loc și la uniformele criminaliștilor, aceștia acum semănând cu agenții de salubrizare.

În orice caz, dacă nu va exista o forță naționalistă populară care prin numere, pricepere și noroc să preia puterea pe cale pașnică, alternativa va rămâne insurecția.

E un drept al popoarelor când se află sub tiranie.

2 comments

 1. Cine sa mai faca insurectia….poporul roman trage sa moara, doar populatie in jur. Experimentul Romania a reusit, din pacate. Din pacatele noastre…

 2. Pricepere – DA.
  Noroc – NU!
  PLAN SCURT SI ESENTIAL distribuit “in toate casele”
  – eliminarea homosexualitatii si genderismului cu denuntarea Conventiei de la Istambul
  – expulzarea invadatorilor cu denuntarea Pactului pentru migratie
  – functiile de conducere – doar romani etnici cu denuntarea multiculturalismului si diversitatii etnice si religioase
  – inchiderea organelor de presa care nu sunt majoritar detinute de romani etnici cu desfiintarea hidrei/agenturii B’nai Brith = Institutul Wiesel si CNCD, botnita pusa de franc-masoni, “pumn in gura” contra romanilor!
  – scoaterea in afara legii a franc-masoneriei si a “puilor ei”: rotary club, lyons, kiwanis si alte asemenea lighioane
  – anularea legislatiei anti-romanesti, in special cea care serveste intereselor jidanesti si retragerea/anularea cetateniei acordate “mascat” si in secret – cu scopul indatorarii romanilor si colonizarii Tarii cu jidani
  – interzicerea perceperii de dobanda – datornicul nu are tiparnita ca sa dea dobanda dar i se ia – isi pierde averea si libertatea devenind strain in tara lui
  – anularea retrocedarilor “cu dedicatie” – maghiarilor, austriecilor, jidanilor, germanilor … deja recompensati de fapt sau dobandite prin viclenie, camata, coruptie si demonstrat in istorie deja
  – anularea privatizarilor “cu dedicatie” prin care s-a ditrus – de fapt – economia romaneasca
  – aducerea in fata justitiei a presedintelor si guvernelor din ’90 incoace pentru sabotarea economiei nationale, instrainarea averii romanilor, defaimare nationala, cedarea de suveranitate si genocid REAL.
  FARA CONCESII!
  FARA NEGOCIERI CU “PARTIDELE”!
  FARA CEDARE IN FATA AMENINTARILOR SI ATACURILOR!
  ======
  … Că “lumea” este in recesiune este un lucru bun: se limpezesc apele.
  Multe inutilitati isi arata acum adevarata fata – pierdere de timp si bani cu spectacole perverse sexual, boarfe si cosmetica de atatat imaginatia draceasca, bodegi, cluburi de “fite”, … se poate trai fara astea, oricum nu atat de multe!

  Chiar daca scade numarul de romani din tara, nu este o fatalitate cat timp sint dati afara si opriti sa vina invadatorii, alogenii … strainii si – poate mai greu! – daca ne recuperam proprietatile imobiliare, resursele, controlul absolut asupra economiei, finantelor, politicii externe NE-JIDANITE!
  Doar cu nadejde in Dumnezeu se poate ajunge la revenire la viata a neamului romanesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *