Home / Actualitate / Se pregătește dictatura sanitaro-militară. Raed Arafat angajează soldați la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Se pregătește dictatura sanitaro-militară. Raed Arafat angajează soldați la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Incorect Politic
August 30, 2021

 Raed Arafat angajează soldați la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Via Art-Emis:

În același interval au murit de peste două ori mai mulți români de cancer decât de Covid. Pentru ei nu s-a produs nici o isterie. Documente oficiale. Ministerul Sănătății a recunoscut oficial că, de la începutul „pandemiei de coronavirus” și până în prezent, s-au înregistrat 34.453 de decese cu Covid, dintre care 18.000 decese cu Covid în 2020. Același Minister al Sănătății recunoaște că în 2020, conform International Agency for Research on Cancer[1], în România s-au înregistrat 54.486 decese provocate de cancer. Dacă mai adăugăm o jumătate din acest ultim număr pentru decesele de cancer din prima jumătate a anului 2021, vom avea aproximativ 81.729 decese de cancer pe întreaga perioadă a „pandemiei de coronavirus”. Adică cu 47.276 mai multe decese de cancer decât de coronavirus. Ceea ce ne face să concluzionăm  că morții de cancer au fost de două spre trei ori mai numeroși decât morții de Covid într-un an și jumătate de „corona-pandemie”. Avem, prin urmare, o „pandemie” reală dar nedeclarată de cancer și o modestă pandemie de coronavirus, exacerbată politic și mediatic. Oare câte alte boli au făcut mai multe victime decât mult-trâmbițatul virus ucigaș dar căruia îi vine de hac imediat banala ivermectină?

Articolul continuă după Infografia care atestă cele 54.486 decese de cancer din România, numai în 2020: Alexandru Rafila a afirmat luni, 23 august 2021 la B1TV că, „din totalul de 34.000 de decese înregistrate în România datorită acestei boli (Covid-19,n.r.), 16.400 au fost înregistrate după data de 1 ianuarie 2021”[2] (în realitate, conform M.S., cifra este de 16.792).

Cea mai recentă situație, publicată miercuri, 25 august 2021, pe pagina web cu nume de „1984” Șriri oficiale.ro[3], arată că „până astăzi, 34.453 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS–CoV–2 au decedat”.

Un Raport al Ministerului Sănătății din mai 2021[4] dădea numărul de 17.991 decese cu Covid până la data de 26.04.2021. În anul 2020, s-ar fi înregistrat 16.792 decese cu diagnostic principal Covid-19 cu virus identificat și 3.590 decese din alte cauze, la care s-a asociat și un diagnostic secundar Covid-19 cu virus identificat. Adică 20.382 decese „cu Covid” în 2020, potrivit Ministerului Sănătății. Și doar 227 decese de Covid, potrivit aceluiași raport.

De asemenea, Ministerul Sănătății a recunoscut că numai 227 de oameni au murit cu adevărat de Covid-19 în România pe durata „pandemiei” ilegale[5], iar Raportul O.M.S. precizează că diagnosticele codificate ca principale cauze a deceselor nu au fost de Covid-19, ci de infarct, ulcer, hernii, fracturi.

Nici o isterie pentru bolnavii și morții de cancer

Pe de altă parte, în 2020 au murit de cancer în România 50.902 bolnavi (cu 34.110 mai mulți morți de cancer decât cu Covid). Ceea ce confirmă că decesele cauzate de cancer în 2020 au fost de două spre trei ori mai multe decât cele puse pe seama coronavirusului. Și n-am avut parte de nici o stare de alertă privind cancerul, deși poate în acest caz s-ar fi cuvenit.

În 2020 au murit de cancer „o medie de 140 de români zilnic, din cauza diagnosticării în stadiu avansat a bolii. Decesele prin cancer s-au dublat în România din 2009 până anul trecut. Lipsa programelor de screening și informare sunt cauzele principale ale depistării tardive a cancerului. În anul 2018, ca an de referință, s-au înregistrat 83.461 de noi cazuri de cancer”, potrivit Institutului Național de Statistică, citat într-un articol emoționant scris de Cristian Botez[6].

În 2021, numărul cazurilor de cancer la români s-a ridicat la 98.886. Conform prognozelor, jumătate din ei vor muri până la sfârșitul anului. Dar nici o isterie nu s-a creat pentru ei. Cele peste 50.000.000 de Euro folosite de Guvernele Orban și Cîțu pentru injectarea presei cu virusul corupției Covid ar fi salvat cu siguranță viețile a mii și mii de bolnavi de cancer. Sifiliticii și bolnavii de hepatite virale pot circula liber

De asemenea, potrivit unui Raport din 2019 pentru anul 2018 al Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (C.N.S.C.B.T.)[7], rezultă că România are încă mari probleme cu boli transmisibile ca rujeola, rubeola, varicelea, tusea convulsivă, gripa, hepatitele virale A, B și C, meningita, botulismul, diareea acută, rabia, antraxul, scarlatina, gonoreea și sifilisul, între altele. Conform raportului citat, „din punct de vedere al comportamentului sexual, în rândul cazurilor diagnosticate cu sifilis au fost identificate 10 cazuri cu parteneri multipli, 16 cazuri de homosexuali”. Toți bolnavii de mai sus pot circula liber și intra în săli de spectacole sau restaurante fără „pașapoarte” de sănătate[8].

– „Armata Roșie” a lui Arafat cu soldați I.G.S.U. va acționa intern. Pentru cine?
– În S.U.A. au fost făcute angajări în Garda Națională, ai cărei militari însoțesc caravana vaccinării.
– Canada și Australia construiesc lagăre de „sănătate”

Ministerul de Interne al României va angaja în următoarea perioadă peste 8.500 de oameni, prevede o hotărâre de guvern adoptată miercuri, 25 august a.c. de Executiv. Potrivit proiectului de HG, se vor crea 8.546 de posturi la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (I.G.S.U.), în care vor fi angajați militari, ofițeri, maiștri militari și soldați. Șeful D.S.U. din cadrul M.A.I., Raed Arafat, a descris această decizie ca fiind o „hotărâre istorică” (mai ales că a fost propusă de el), înaintată ministrului Bode, încuviințată de premierul Cîțu și aprobată de C.S.A.T., potrivit televiziunii A3: „Vreau să prezint o hotărâre de guvern care a fost adoptată. Cel puțin pe linia protecției civile și a situațiilor de urgență, fără exagerare, o considerăm o hotărâre istorică, pentru că ne corectează o problemă foarte mare, din punctul de vedere al resursei umane”.

Deci, „hotărârea de guvern, care vine în urma unui memorandum care a fost aprobat în Guvern, aduce 8.546 de posturi noi la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (I.G.S.U.), din care 121 de posturi de ofițeri, 25 de maiștri militari și subofițeri și 8.400 de soldați și gradați profesioniști, care va fi o premieră când o să avem această categorie de personal în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și care va reprezenta o pondere importantă în cadrul Inspectoratului”, a spus Arafat[9].

Vor fi toți acești 8.400 de soldați și gradați roșii pompieri? E o întrebare care se naște natural din simpla urmărire a evoluției personajului Arafat, care gestionează acum „urgențele” României. Să nu uităm că la începutul anului o altă forță polițienească se năștea, brusc[10]:

„Mai vreau să explic un lucru foarte important, despre noua categorie care se angajează, adică militarii, cum spuneam înainte, deci soldații și gradații profesioniști, deci asta e denumirea oficială. Deci […] până la sfârșitul acestui an, din cele 8.546 de posturi, cum am zis, urmează să fie angajate primele 1.479 de posturi, astfel încât între 2021-2025 să angajăm toate posturile care vi le-am zis și, paralel, să recuperăm posturile finanțate prin angajare din sursa externă a celor care pleacă prin pensie sau din motive de boală sau alte motive”, a declarat secretarul de stat în M.A.I., Raed Arafat, la finalul ședinței de guvern de miercuri, 25 august 2021.

Și America lui Biden a început angajările de personal militar pentru Garda Națională

Situația din România progresiștilor Cîțu, Barna și Iohannis nu este unică în lume. În America „democratului” (socialist) Biden, Garda Națională angaja în 16 august specialiști în internare/relocare, posturi care s-au ocupat sau au fost șterse între timp[11], care citează „The Organic Prepper” [12],  

Specialiștii în internare/relocare sunt responsabili în principal de operațiunile zilnice dintr-o unitate militară de recluziune/corecție sau dintr-o unitate de detenție/internare. Potrivit fișei postului, ei au îndatorirea să supravegheze operațiunile de internare și de detenție; să asigure securitatea externă a unităților respective; să ofere consiliere/orientare deținuților individuali în cadrul unui program de reabilitare; să se ocupe de gestionarea și menținerea deținuților/interniților și a programelor acestora.

Specialiștilor li se cere să stăpânească noțiuni de legislație și jurisdicție militară; practici de autoapărare și utilizare a armelor de foc; abilități de comunicare interpersonală; proceduri de percheziție/reținere și de custodie/control. Listele de locuri de muncă pentru astfel de posturi au fost publicate (apoi retrase) pentru următoarele locuri din S.U.A.: Lancaster, California; Washington DC; Denver, Colorado; Edinburgh, Indiana; Monticello, Minnesota; Parkville, Maryland; Asheville, North Carolina; Auburn, New York; Sioux Falls, South Dakota; Rapid City, South Dakota.

Așadar, de ce oare o ramură militară concepută în primul rând pentru a rămâne în interiorul granițelor S.U.A. ar avea nevoie să angajeze specialiști în materie de internare/relocare? se întreabă jurnaliștii americani. Pentru a răspunde acestei întrebări, ei rememorează câteva evenimente istorice recente: creșterea exponențială a supravegherii de tip Big Brother[13] în întreaga lume în ultimii doi ani. O parte din acest proces a inclus crearea unor liste cu cei care sunt dispuși să obțină documente specifice și cei care nu vor. Demonizarea celor care se opun pașapoartelor de vaccinare este în curs de desfășurare la această oră[14]. Se discută posibilitatea din ce în ce mai reală a unui nou lockdown la toamnă. Mulți nu s-au conformat ultimei închideri și, probabil, chiar mai mulți nu se vor conforma nici celor viitoare. Este suficient să ne uităm la protestele masive care au loc în Franța, Anglia și în alte țări din întreaga lume.

Nu în cele din urmă, guvernul american a creat un curs despre cum se pot carantina masiv și eficient americanii din mediul rural[15]. Să nu uităm că Garda Națională a S.U.A. a început să meargă din ușă în ușă[16] însoțită de lucrătorii din domeniul sănătății publice pentru a-i „convinge” pe oameni să se vaccineze. Sunt acestea suficiente motive pentru a părea suspecte angajările masive în cadrul Gărzii Naționale, o structură militară menită să activeze în interiorul granițelor S.U.A.?

Canada și Australia au început construcția de lagăre de concentrareAustralia 2021 800

Jurnalistul Tucker Carlson de la „Fox News” avertiza în martie că în Canada se pregătește construcția de „lagăre de concentrare”[17]. Același lucru se petrece în acest moment în Australia, după cum a anunțat azi premierul din Queensland, Annastacia Palaszczuk. „Totul pentru „sănătatea” noastră!”.

Notă – textul prezentat este o asociere adaptată a două articole preluate din portalul „Active News” și semnate de Vlad Pârâu, (Redacția ART-EMIS).

Foto lagăre de concentrare 2021 – „Alt Market.US”
Aranjament grafic – I.M.

8 comments

 1. Pey cum sa zica de cancer, cancerul este cauzat de mancarurile sanatoase pe care ni le baga jidanii pe gat.

 2. “54.486 decese provocate de cancer.”
  -dintr-un numar de 170.000 de decese anuale in Romania,
  ceva e ultra-suspect aici….

 3. @GodFist
  -ne putem rezuma numai la iodul adaugat OBLIGATORIU in sare de bucatarie,
  preconizat de iulian mincus “alimentatzia sanatoasa”,
  antamata obligatzie de catre a.nastase sub acelasi
  Marian Sorin Paveliu n. 8 sep. … Bucureşti,; Stare civilă: căsătorit (sotia Fraga-Silvia Paveliu – medic diabetolog/endocrinolog, 1 copil, student ASE),
  endocrinoloaga ca si actuala minisdra a sanatatatzii
  (care cand intra in baie nu se uda pe la…)…….,
  Sorin Paveliu care cerea “re-educarea medicilor care nu (se)vaccineaza”.
  si ,pentru ca nu suntem chiar tampitzi:
  sub pretext de “iod” se poate baga ORICE in sarea de bucatarie,inclusiv iod radioactiv,
  vezi “oxidul de etilena”.

 4. Pai si ce dracu sa faca daca , din 2004 si pana azi inclusiv , s-au retras la pensie pe motive de LIMITA DE VARSTA si SANATATE , aproape jumatate din efective { iar asta o stiu direct de la sursa } , cu cine sa mai faca treaba omu ? S-asa sa fie insa , pana se va reusii instruirea optima a alora care , SIGUR vor da navala la angajare , va mai curge apa pe Dunare deci…cu cine ma-sa sa actioneze , nu Arafat ci…ISU in ajutorul unei populatii parasita , ABANDONATA de catre cei ce , in mod normal , ar trebui sa fie preocupati de asta ? Guvernul Catu lansase luna trecuta ideea de-a mai rari randurile alor de la ISU pentru a reduce din cheltuielile bugetare insa , daca-i vorba despre CACATU si Guvernul “condus ” de el…Nedumerirea mea este : CAT VA MAI RAMANE ARAFAT PE POST DE MINISTRU SECRETAR DE STAT SI CAND VA FI IN SFARSIT DEMIS PENTRU…MODUL IN CARE-A ” GESTIONAT ” CA SEF AL I.S.U. { organism INFIINTAT , GANDIT de el personal } , CRIZA COVID DIN ANUL 2020 , ASTA MA INTERESEAZA !?!

 5. https://www.mybloggertricks.com/2018/06/bitcoin-rfid-blockchain-cashless-society.html

  Citat:

  “The two biggest victim cards that this organization often use to mind program masses are:

  Fighting terrorism
  Fighting diseases

  When they wish to bomb an entire nation, they will simply play the terrorism card and turn that nation to ashes. Global domination tactic.

  When they wish to infect an entire future generation with mind programming viruses (mankind has never heard or seen before), they will play the health card to VACCINATE EVERY CHILD THROUGH FORCE AND POWER. PARENTS WHO OPPOSE IT, FACES CONSEQUENCES AT THE HANDS OF LAW ENFORCING AGENCIES. GLOBAL ENSLAVEMENT TACTIC.

  Poor or developing countries where these vaccines are given, don’t have a single laboratory, advanced enough to find the actual chemical composition for themselves. They just follow as guided.”

  Saitul e despre Bitcoin, nu despre vaccinuri și pagina e scrisă înainte de epidemie.

 6. “…aproximativ 81.729 decese de cancer pe întreaga perioadă a „pandemiei de coronavirus”. Adică cu 47.276 mai multe decese de cancer decât de coronavirus. …”

  cred ca ati vrut sa spuneti/scrieti …..

  “..aproximativ 81.729 decese de cancer pe întreaga perioadă a „pandemiei de coronavirus”. Adică cu 47.276 mai multe decese de cancer decât CU coronavirus. …”

 7. Pentru ce ii trebuie lui arafat 8500 de soldati ? ca sa intre peste noi in case? daaaa… bun. ii asteptam …sa vedem ce va iesi din asta derbedeilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *