Home / Internațional / A devenit prea incomod! Banca Chase a anulat cardul de credit și toate conturile generalului Flynn sub pretextul că există un “risc reputațional” pentru bancă

A devenit prea incomod! Banca Chase a anulat cardul de credit și toate conturile generalului Flynn sub pretextul că există un “risc reputațional” pentru bancă

Vlad Voicu
Incorect Politic
August 30, 2021

O bancă (Chase) a anulat cardul de credit și toate conturile generalului Flynn sub pretextul că există un “risc reputațional” pentru bancă.

Michael Flynn este un militar cu experiență în departamentul anti-tero  care după ce a părăsit armata în 2014 a fondat o companie de securitate, iar după tâlhăria alegerilor americane a devenit un adept al cultului Qanon.

Aceasta este democrația în care trăim, dacă un om ajunge să fie auzit de multă lume spunând adevăruri incomode, este pur și simplu deplatformat de pe internet, redus la tăcere și pe deasupra este lăsat să moară de foame, fără să mai poată efectua tranzacții bancare sau folosi servicii de crowdfunding.

Drepturile popoarelor oprimate de alianța de interese dintre stat, mass-media, industria farmaceutică și instituțiile supranaționale pot fi recâștigate doar prin conștientizarea situatiei în care ne aflăm și participarea activă la lupta de eliberare.

2 comments

 1. The One
  @theoneagain
  Replying to
  @reginahicksreal
  and
  @JovanHPulitzer
  All large banks are sold out to wokeness…..not a single one that’s not like this. Work with community banks and credit unions.
  5:56 PM · Aug 29, 2021·Twitter for iPhone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *