Home / Educativ / Divide et Impera – Ediția Vaccin

Divide et Impera – Ediția Vaccin

Incorect Politic
August 31, 2021

Via Vrabiute:

Sunt singurul în firmă
ce nu e „vaccinat„;
viața iară-mi confirmă,
că am fost și sunt „ciudat„!

Chiar după „vaccinare
colegii ” imunizați
de mine mi se pare
de-a dreptul-s dezgustați!

Adio „împreună„,
luptăm cu aceeasi plagă”;
ei sunt din „lumea buna„,
nu pot să mă înțeleagă„!

Motivul la „trădare„?
„Păj toți se vaccinează!”
„Concediu în Canare!”
„Șeful ne „torturează!”

În schimb imunitatea
nici când nu-i amintită;
de fapt vor libertatea,
ea este cea dorită!

Drepturi ce-sunt tăiate,
sau noua dictatură,
parcă-s uitate toate,
chiar după înțepătură
!

Nu-i și problema lor
că nu-i democrație!
Dar și ei, de nu mor,
vor merge în sclavie!

Cu mine pe vecie
deși sunt vaccinati,
vom sta în „colivie
de stat fiind „protejati„!

 

31.08.2021

Vrabie pe cale de dispariție

Cum era de așteptat am rămas singurul nevaccinat în firmăl! Nu știu cum reușesc eu sa fiu tot timpul „un ciudat„, un „altfel decât toată lumea” însă dacă am supraviețuit până acum așa, nu mă mai adaptez lumii, pentru câțiva ani! Problema mea, a nevaccinaților, este că automat după vaccinare se instalează o stare de „dușmănie mută” din partea celor vaccinati împotriva celor ne-vaccinați! Nu mai suntem pe aceeasi „baricadă” deși, în fond, nu s-a schimbat nimic! Dintr-o dată, din momentul in care serul a pătruns in organismul lor, problemele cu încălcarea drepturilor și a libertăților dispar pentru cel vaccinat! Sunt problemele doar a celor care refuză vaccinarea! Ai putea jura că li se pune o ceață pe creier! Dupa ce unii au batut din gura un an intreg despre democratie, drepturi, logică, medicină dintr-o data toate aceste argumente a lor nu mai prezintă valoare pentru ei însăși! Deodată vor în concediu, restaurant, excursii, sau ii „obligă” nevasta, sau „la urma urmei ce-i dacă?„! Nimeni, dar absolut nimeni, nu are o motivatie medicală si e normal sa fie așa, pentru că ea nu există!

Speranta mea e sa ies la pensie anul acesta si sa „fug” in Romania unde (ìncă) 2 din 3 sunt ca mine, ciudati! Daca rămân aici s-ar putea sa ajung exponat rar intr-o grădină zoologica, cu tăblița pe volieră: „specie pe cale de disparitie”! Problema mare nu ar fi nici asta, dar probabil disparitia o sa aiba loc la cei din afara volierelor, iar eu mor in captivitate, de sete, foame!

Nota Redacției: Hai acasă, dacule….

5 comments

  1. Sper sa vorbesc si sa o conving pe fosta mea colega de generala si de liceu, Cristina, care m-a sunat ieri si mi-a comunicat ca s-a intors in România (desi oficial plecase in concediu a spus ca nu se mai intoarce, fie ce-o fi), din Canada. Ca rezumat la ce mi-a povestit, pot spune ca situatia din Canada e chiar mai rea decat ce aflam noi din presa nationalista.

  2. de la “ochi pentru ochi,dinte pentru dinte” s-a ajuns la
    “tzin masca pe fatza 12 ore, tu de ce nu o tii?”…….e simplu, nu mai trebuie VINA!

  3. trebuie doar chiori si shtirbi…..

  4. Transmite-tii lui Ioan Sperling ca…oricat de rau este acolo in Germania , tot este mai bine decat in Romania chiar daca , crede el ca , cu o pensie platita de nemti va putea sa traiasca macar decent aici . Vise…

Leave a Reply

Your email address will not be published.