Home / Educativ / Scrisoare deschisă adresată domnului doctor Adrian Cacovean

Scrisoare deschisă adresată domnului doctor Adrian Cacovean

Oana Popescu
Incorect Politic
Septembrie 25, 2023

Scrisoare deschisă adresată domnului doctor Adrian Cacovean

Ca răspuns la comentariile exprimate de dl. doctor la articolul Scrisoare deschisă adresată lui Aurelian Popa

Dragă Domnule Doctor Cacovean, nu m-am luat de Domnul Aurelian Popa, cum nu mă iau nici de Domnia Voastră. Nu trebuie să ne pierdem timpul cu explicații inutile. Dimpotrivă, e bine să ne cunoaștem, cât mai de aproape. Apoi, mai vedem!

Din păcate, când se întâlnesc, mulți români cântă prostește, că altă dată o s-o facă mai lată! De fapt, nu fac niciodată nimic, doar reproducere, excremente ca întreaga natură. Mediul nostru de viață nu-i simpla natură, cu cultura, pe care o instalăm în natură, ca păianjenul pânza, oriunde s-ar afla. Ce-ar însemna vaca ce trece pe lângă propriile-i copite? Noi trecem pe lângă propriile nostre încălțări, pe lângă propria noastră viață, trăind parcă viața altora.

Trecem pe lângă adevăr, pe care îl căutăm în cele fără importanță, cum trișăm la salariu, carieră sau dacă ne înșeală soțul ori nevasta. A trece pe lângă adevăr (adevărul vieții, al istoriei, adevărul ca unitate de măsură a cunoașterii), revine a nu realiza condiția omenească, ceea ce nu înseamnă că ajungem animale.

Ar fi să insultăm animalele, care, prin ele însele, sunt la adăpost de primejdia ratării. Ratarea propriei noastre condiții este tristul privilegiu omenesc. Prea omenesc. Din care cauză nu vedem îndumnezeirea căreia îi suntem sortiți. O avem în noi. Ne îndumnezeim prin căutarea și găsirea adevărului. Orice am face, dacă facem bine, din toată inima, nu pentru bani (ochiul dracului), asta facem.

Toți căutăm adevărul, de regulă fără să știm, din care cauză nu-l vedem și trecem, cum ziceam, pe lângă papucii din picioare, adică pe lângă adevărul împlinitor și ”mântuitor”. Ăsta-i destinul nostru. Să ieșim din carcasa corporală în care suntem chiriași trecători, nu să cerșim mântuirea de la o biserică la fel de mafiotă ca atâtea, în jurul nostru.

Pe de altă parte, contestarea existenței anumitor microorganisme nu înseamnă lămurirea rolului lor important, după unii, în ce privește originea vieții și a așa numitei morți, care de fapt nu există. Totul este viu! Deviza lui Bechamp era că RIEN N’EST LA PROIE DE LA MORT, TOUT EST LA PROIE DE LA VIE (nimic nu e pradă morții, totul este pradă vieții!).

Bechamp e primul care a pus la punct antisepsia (blocarea reproducerii microorganismelor) și asepsia chirurgicală (care le ucide). El e adevăratul fondator al enzimologiei și al adevăratei genetici.

Bechamp este cel ce a arătat foarte din vreme că panspermia pasteuriană este o doctrină eronată, că microbii din praful atmosferic provin din descompunerea ființelor vii, după așa numita lor moarte. În acest sens, întreaga operă a lui Bechamp este încoronată de deviza NIMIC NU ESTE PRADĂ MORȚII, TOTUL ESTE PRADĂ VIEȚII.

Evident asta deranjează tovarășii teologi obișnuiți să cânte Veșnica Pomenire care, de altfel, nu face rău. Îngropând o ființă dragă, auzind că aceasta va fi pomenită în vecii vecilor, suntem parcă împăcați, consolați. Totuși, moartea nu există. Asta deranjează și filosofii, obișnuiți, ca sportivii și copiii, să rămână campioni pe vecie…

Cineva, Ștefan parcă, înaintea mea, a vorbit la obiect despre Béchamp. Este un inițiat. În sensul bun al cuvântului. Fiecare dintre noi are dreptul și datoria să fie supărat, dacă nu pe școala pe care a făcut-o, cel puțin pe unii dintre profesori, care i-au ”furat” o parte din viață spunându-i nimicuri sau chiar minciuni. În facultate n-ați auzit de Bechamp. Cărțile lui, Analele franțuzești de Medicină ar trebui să existe în biblioteca Facultății de Medicină din București, căci acum o sută și mai bine de ani România primea câteva exemplare din tot ce se tipărea în Franța.

(Problema cenzurii, exercitată de poliția analfabetă a gândirii este alta). Intransigența teroristo polițienească cu care ne este impusă vaccinarea, falsa viziune asupra microorganismelor, a vieții și altele au transformat societatea contemporană într-un balamuc. Balamucul însă va exploda. Slavă Domnului.

Veți apuca explozia, pentru că sunteți tânăr. S-ar putea s-o văd, parțial, cel puțin, și eu, cu toată vârsta mea înaintată.

**

Redăm comentariul lui Ștefan, care a vorbit și el despre Bechamp:

Ștefan Udriște: Problema nu este dacă doamna Oana Popescu știa sau nu știa că doctorul Cacovean Adrian este sau nu este de acord cu ea. Doamna Oana Popescu și-a făcut studiile acum 50 sau 60 de ani, iar domnul doctor Cacovean Adrian, probabil, acum cel mult 20 de ani. Vrând, nevrând, cei doi trăiesc în două lumi mai mult sau mai puțin diferite.

Cu sau fără dreptate, doamna Oana pretinde că a inițiat traducerea cărții lui Brouwer, în limba română, în urmă cu 20 sau 25 de ani. Ea știa, sau bănuia, atunci, cele ce se petrec acum. De altfel, prin anii 1993-1995, autorul cărții prevedea că prin 2012 parcă, oamenii, bolnavii, COPII SAU PĂRINȚII CELOR UCIȘI SAU TRANSFORMAȚI ÎN AUTIȘTII VOR ALERGA CU TOPORUL DUPĂ MEDICII CARE I-AU VACCINAT, PENTRU A-I PEDEPSI. Normal. S-a ajuns ori se va ajunge la topor. Doctorul Rafila va fugi din țară, cum au fugit și mulți dintre coreligionarii lui, organizatori ai Gulagului comunist și tot ce a însemnat acesta.

Deocamdată nu s-a întâmplat așa ceva, dar terenul este fierbinte peste tot. Vom vedea, probabil, în următorii 10, poate 20 de ani, poate chiar într-un an sau doi, când multe din organizațiile internaționale ucigașe vor fi desființate în cadrul noii ordini internaționale, ce se profilează, totuși! Adevărata problemă științifică este că în urmă cu peste un sfert de secol doctorul Brouwer susținea că nu există și nu poate exista vaccin bun, mai ales pentru toată lumea.

El nu a fost primul, nici ultimul. Probabil, dacă doamna Oana Popescu nu i-ar fi fost prietenă, nici n-am fi auzit de el. Cartea lui a fost publicată întâi în Canada (Montreal), apoi în Franța, unde se pare că Oana Popescu învârtea niște șuruburi în lumea editorială, a ideilor și contestatarilor anumitor lucruri.

Pretenția fabricanților de vaccinuri ”pentru toată lumea” este importantă. Cum adică? La limită, un singur vaccin ar urma să fie valabil pentru cele opt miliarde de locuitori ai pământului? De ce nu, tot la limită, orice vaccin sau orice așa zis medicament pentru orice boală! Asta ar contrazice principiul hipocrato-medical fundamental, că nu există boli ci doar bolnavi. Altfel spus, aceeași boală, oricum ar fi ea botezată de uni sau de alții , ar putea fi tratată cu același ”vaccin”, pentru toți cei opt miliarde de locuitori ai pământului.

Ceea ce nu observă nimeni, nici doctorul Cacovean, nici comentatorii, este că o astfel de abordare a chestiunii vaccinale și a medicinii, în general, nu este una medicală ci religioasă, mai exact idolatră. Dacă cu un singur și unic ”vaccin” putem trata și vindeca cele opt miliarde de locuitori ai pământului, ce ne-ar împiedica să punem zeama Pfizer sau Moderna, numită ”vaccin” în potirul preotului creștin sau necreștin, ba chiar în Coca-Cola?

Nu intenționez să denigrez vreo religie sau alta. Arăt însă că știința medicală nu mai este știință de vreme ce ipoteza vaccinală, bună sau rea, a devenit o dogmă la fel de necruțătoare ca dogmele religioase, sau ideologice, în diverse timpuri și locuri. Nu numai vaccinul a fost și este în situația asta ci și, deviaționismul ideologic al lui Iosip Broz Tito, de exemplu, ca și banalul banditism al obligativității purtării botniței.

Polițiști sau jandarmi care ar fi meritat să fie linșați pe loc (de către popor, dacă poporul ar fi fost popor nu turmă de sclavi) și-au permis să încătușeze oameni, tineri sau vârstnici, bărbați sau femei, ridicați de pe stradă sau de acasă, pentru simplul fapt că nu purtau botniță sau că nu o purtau ”corect”. Pentru un astfel de abuz, orice polițist sau jandarm ar fi meritat să fie ucis (pur și simplu) de către cel în cauză, care avea, are și va avea totdeauna dreptul să se considere în legitimă apărare. Polițiștii sau jandarmii trebuie să servească poporul, nu să persecute pe cei ce nu poartă botniță.

De ce nu-i pun, de exemplu, pe cei ce nu-și închid prohabul. Poliția ar putea închide prohabul celor ce uită să o facă, ori să se ocupe de cei ce umblă aproape dezbrăcați. Nu mai vorbim de banditismul statului mafiot actual care conduce cu intenție criminală evidentă descompunerea societății românești și exterminarea poporului român, nu numai prin taxe și impozite abuzive ci inclusiv prin tehnica ucigașă a vaccinării.

Cartea doctorului Louis de Brouwer arată diverse șmecherii, înșelăciuni și păcăleli utilizate, conștient sau inconștient, de către ucigașii vacciniști încă de acum un secol sau mai bine. Anexa nr. 1 a cărții lui Louis de Brouwer este discursul din anul 1903, al ministrului belgian de sanătate (parcă), în fața parlamentului belgian, cu ocazia dezbaterii unui proiect de lege privind obligatiivitatea vaccinului BCG (contra tuberculozei).

Am impresia că nici doctorul Cacovean Adrian nici comentatorii nu au citit, în orice caz, nu cu suficientă atenție, cartea lui Brouwer. Nu este vorba de a transforma această carte într-o nouă Biblie, ci de a analiza cu atenție argumentele contra oricărui vaccin, ale acestui specialist.

Între altele, Brouwer amintește lucrările savantului francez ANTOINE BECHAMP (1816-1908), care, la vremea lui, alături de majoritatea corpului medical al vremii, s-a pronunțat pronunțat și el contra vaccinurilor. Din câte am înțeles, după ce m-am informat la toate sursele posibile, medicul, farmacistul și chimistul BECHAMP, în fruntea unei echipe de savanți și cercetători, vreme de peste 60 de ani, a efectuat sute, poate mii de experiențe pe o mulțime de microorganisme, colectate sau obținute prin mărunțirea, măcinarea, divizarea țesuturilor din diverse organe vegetale, animale, omenești, dar și prin mărunțirea granitului, a calcarului și a altor roci. Bineînțeles, în toate cazurile a găsit ceea ce noi numim în general ”microbi”.

De fapt, în toate cazurile a găsit o mulțime de microorganisme, pe care a reușit să le fotografieze cu mijloacele de acum 150 de ani. A folosit un microscop optic, care mărea de 600 de ori; către sfârșitul secolului XIX, s-a ajuns la microscoape optice care măreau de 750 de ori. Iată o curiozitate ce dă de gândit: în laboratoarele lui, Pasteur a interzis microscoapele care măreau de peste 400 de ori! De ce? Prea lungă poveste ca s-o explic aici.

Pe scurt, Pasteur nu voia să fie văzute anumite microorganisme, a căror existență o contesta vehement, ironizându-l pe BECHAMP că are multă imaginație. În istoria diverselor științe întâlnim multe astfel de situații. Cremoninii, colegul lui Galilei la universitatea din Padova, n-a acceptat niciodată să privească prin luneta lui Galilei, fiind convins că Soarele se învârte în jurul Pământului. Nu invers. Bineînțeles, de o mie de ani încoace catolicii sunt convinși că au dreptate contra ortodocșilor, penticostalii contre baptiștilor, musulmanii contra unora sau altora, vacciniștii contra tuturor celor ce refuză să renunța la propria lor integritate corporală, omenească!

Să ne lase în pace tovarășii medici, pretinși oameni de știință sau analfabeții funcționali politicieni, cu grija lor pentru sănătatea publică! Pe ăștia nu-i credem cinstiți nici când tac.

Cum deschid gura trebuie să li se dea peste bot cu parul. Politicieni, savanți ca Oppenheimer și alții, chiar dacă s-au pocăit rămân suspecți, după cum mulți preoți și chiar ierarhi sunt bănuiți ca homosexuali, onaniști etc. Bineînțeles, fiecare este liber să se masturbeze, dar poate nu e cazul să o facă în public. Dacă o fac, cazul multor vacciniști, aceștia nu trebuie să se mire că lumea nu crede în masturbația lor vaccinală, mai ales când pentru asta sunt plătiți de Pfizer!

Pentru a înțelege spiritul și sensul experiențelor lui BECHAMP pun o problemă pe care oricine poate să o înțeleagă. Toți ne-am înțepat cu un ghimpe de trandafir, salcâm, un cui sau altceva. În astfel de cazuri, la locul înțepăturii apare o mică ”pungă” de puroi. Puroiul vine de la cuvântul francez pourriture, care însemană ceea ce este putred, putrezit, cangrenat, descompus, fermentat, chiar mucegai, adică ciupercă, etc).

Important este că fără să ne dăm seama de însemnătatea experienței pe care am trăit-o înțepându-ne, puroiul format în urma unei banale înțepături provine din descompunerea propriilor noastre celule, de exemplu din descompunerea celulelor mușchiului mâinii sau vârfului de deget înțepat. De multe ori, punguța de puroi formată la locul înțepăturii este mare cât o boabă de grâu, sâmbure de cireașă, alte ori cât o gămălie de ac, etc. Nefiind dureroasă, cel în cauză nu face nimic contra ei, lăsând-o să evolueze cum îi place, fără să își bată capul.

Alții, dimpotrivă, storc înțepătura de la bun început, ceea ce nu împiedică totdeauna formarea punguței de puroi, care ne interesează. Examinat la microscop, puroiul se dovedește format din bacili, care se mișcă, sunt vii, evoluează, au viața lor!

În cazuri grave, dacă nu se intervine sau dacă intervenția nu pune capăt infecției locale, aceasta se dezvoltă putând provoca moartea prin septicemie. Voi vorbi numai de cazul când punguța de puroi ”evoluează” în sensul creșterii, apoi ”involuează” în sensul descreșterii, până la dispariție completă. Ce s-a întâmplat într-un astfel de caz? Pur și simplu, un anumit număr dintre celulele mușchiului, sau zonei în cauză, întâi au putrezit, devenind puroi, adică bacili sau bacterii.

Apoi, în a doua fază, sub influența generală a organismului, care s-a dovedit suficient de puternic, bacilii au redevenit celule normale ale mușchiului sau țesutului respectiv, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Altfel spus, trecerea unui număr mai mic sau mai mare, dintre celulele corpului nostru, prin starea de bacili sau alte microorganisme, este o fază în cadrul procesului de vindecare naturală, ce intervine după orice banală înțepătură, dar și după accidente sau vătămări mai grave.

Ceea ce a frapat oamenii de știință a fost acest dute-vino, evoluția și involuția celulelor corpului nostru într-un sens sau altul. Mai întâi, celulele normale devin puroi (bacili), apoi puroiul, adică bacilii care îl compun, redevin celule normale.

În cadrul numeroaselor sale experiențe, BECHAMP a observat că în afară de diverșii bacili, bacterii, vibrioni numiți în fel și chip, se ajunge la un substrat foarte greu viziibil, neglijat de majoritatea experimentatorilor, care nu i-au înțeles rostul. În cele din urmă, după ani și ani de experiențe, Bechamp a înțeles ce este cu acest ultim substrat greu vizibil cu microscopul optic de acum un secol și jumătate.

Particulelor ce formau acest ultim substrat, BECHAMP le-a dat numele de microzime. Mai târziu, alți și alți savanți le-au dat diverse nume, dar experiențele lor, ca și cele ale lui BECHAMP nu au convenit MAFIEI ȘTIINȚIFICE (medicale, biologice, farmaceutice, etc.). Din diverse motive, pretutindeni există ceea ce putem și trebuie să numim mafie, întrucât aceasta are totdeauna ceva de ascuns, deci minte, iar de la minciună la crimă și ucideri în masă se ajunge aproape cât ai bate din palme.

Citind cu atenție modul în care Pasteur a falsificat unele experiențe ”publice” ne dăm seama cât de ușor pot fi păcăliți naivii convinși că supraveghează și garantează corectitudinea unei experiențe, sau corectitudinea teatrală a vaccinării lui Gheorghiță, sau a tovarășului președinte Klaus Iohannis. Cine știe cu ce zeamă s-a vaccinat unul sau altul.

Politicienii ar fi cazul să renunțe la aceste numere de circ banditesc. Celor ce ar dori să verifice le-aș sugera să citească episodul ce experiența pe 100 de oi, împărțite în două grupe, prin tragere la sorți. Fiecare din cele două grupe ar fi trebuit să fie injectat cu ”vaccinuri” diferite, unul preparat de echipa lui Pasteur, celălalt de echipa nu știu cui. Era vorba de un vaccin contra bolii carbonului, cum se numea atunci (antracoza).

Colaboratorii lui Pasteur (chiar doctorii Calmette și Guerin, cei cu TBC-ul) care erau mai capabili decât el, dar pungași, au înțeles că ”vaccinul” adversarului este mai bun decât al lor, și au adus acest fapt la cunoștința lui Pasteur. Ce a făcut acesta? A hotărît pur și simplu să trișeze, injectând cele 50 de oi, din lotul lui, cu ”vaccinul” preparat după metoda adversarilor. Bineînțeles, rezultatul a fost cam egal, dar în acest caz, cu tupeul și relațiile sale masonice, rezultatul ”egal” a fost transformat în succes răsunător pentru Pasteur.

Cei doi medici-bandiți, Calmette și Guerin au mărturisit pungășia abia în memoriile lor, publicate după zeci de ani. O altă escrocherie de acest gen a avut loc și cu privire la ”vaccinul” antirabic: cel al lui Pasteur și cel al unui veterinar oarecare, Galtier, parcă din Toulouse. Și de data asta, ”vaccinul” lui Galtier era mai bun decât cel al lui Pasteur. Acesta însă nu s-a jenat să folosească ”vaccinul” lui Galtier, spunând că l-a folosit pe al lui. Cum era posibil acest lucru. Simplu. La vremea respectivă, formula și modul de preparare al unui vaccin sau medicament se publicau în reviste de specialitate (Analele franceze de Medicină, de exemplu).

Domnul doctor Cacovean Adrian este probabil destul de tânăr, adică absolvent al facultăților de Medicină din zilele noastre, care, cu mici excepții, fabrică medici mediocri, chiar imbecili, escroci, ucigași, tâmpiți, ca celelalte școli și universități, toate, practic, după chipul ACADEMIEI DE PARTID ȘTEFAN GHEORGHIU, din București. Peste tot e la fel, nu numai la noi. De aceea, din cauza minciunii se prăbușeșete întreaga cultură și civilizație a popoarelor de rasă albă. Prin anii 36 sau 37, un oltean deștept, Ilarie Dobridor, a publicat ORGANIZAREA MINCIUNII. Doritorii o pot căuta, căci se găsește, dar nu ușor!

Academia Ștefan Gheorghiu nu era neapărat mai proastă decât alte universități din țară. De altfel, cam aceeași profesori predau și colo și colo… Bineînțeles, escrocheria și pungășia științifică este și artistică, literară, sportivă, ba chiar religioasă. Societatea în întregul ei este bolnavă, ajunsă în fază de metastază a minciunii și crimei. Așa se explică faptul că Organizația Mondială a Sănătății patronează și conduce, din punct de vedere tehnic, exterminare, în anumite limite, a cât mai multor dintre actualii locuitori ai pământului.

Se știe cam cu ce s-a ocupat medicul-bandit Anthony Fauci în Statele Unite, cu ce se ocupă Bill Gates, tovarășul bandit comunist Klaus Schwab și alții, nu în ultimul rând zănatecul din Paris, căsătorit cu o babă suspectă de sex. Respectabilul medic Astărăstoaie, care vreme îndelungată a condus COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMÂNIA nu poate fi un sfânt.

El știe multe matrapazlâcuri ale mafiei medicale care este acest Colegiul medicilor, la noi și pretutindeni, oricum s-ar buni. Bineînțeles, în afacerea banditismului COVID-19, domnul doctor Astărăstoaie a avut o atitudine corectă, curajoasă, dar nu foarte, foarte curajoasă. Ca mulți alții, domnul doctor Astărăstoaie este un căldicel.

Ce ar putea să facă? Ar putea să ceară instituirea regulată a unor emisiuni la televiziune, pe tema PRO ȘI CONTRA VACCINĂRII, timpul de emisie fiind egal. Pentru a nu se ajunge la bătaie pe scenă (da se ajunge la bătaie chiar și în parlamente, la fel de mafiote ca mafia lui Al. Capone, americanul de acum un secol), vacciniștii ar putea organiza emisiunile lor, pe un canal sau altul, anti-vacciniștii având și ei, emisiunile lor, pe canalul lor. Și într-un caz, și în altul, moderatorul ar trebui să fie cât mai neutru cu putință.

De exemplu, oameni trecuți de prima vârstă, dar integri moral și profesional, precum Anca Alexandrescu, Ion Cristoiu, Cornel Nistorescu, Victor Ciutacu și alții ar putea modera aceste emisiuni, care ar trebui să devină permanente.

Cel puțin într-o primă fază, adică în primul sau al doilea an, vacciniștii nu trebuie să dea piept direct cu anti-vacciniștii, fiecare urmând să-și expună ideile, motivele, argumentele, nedumeririle, temerile, etc., marele public având tot timpul să-și facă o idee cât mai precisă cu putință, urmând ca într-un fel sau altul să i se răspundă, pe cât posibil, în emisiuni speciale, astfel încât nivelul științific să nu se transforme în țigănie la ușa cortului.

8 comments

 1. “oameni trecuți de prima vârstă, dar integri moral și profesional, precum Anca Alexandrescu, Ion Cristoiu, Cornel Nistorescu, Victor Ciutacu și alții ar putea modera aceste emisiuni”
  -doamna Popescu a uitat-o pe Corina Cretu,parca a trecut si dumneaei prin Casa Scanteii…

 2. “astfel încât nivelul științific să nu se transforme în țigănie la ușa cortului”
  -sa nu se transforme in ~~~~~~~~~ pe fatza!
  (am pus ~~~~~~~~ ca incorectpolitic sa nu se auto-cenzureze,sa devenia corectpolitic)

 3. Mulți au trecut prin fața Casei Scânteii! În decembrie 1989 peste patru milioane de români erau înscriși în PCR, iar lui Maxtor îi dorim forța necesară pentru a ridica și arunca piatra de atâtea milioane de ori.
  Într-adevăr, unii ziariști, printre care Anca Alexandrescu, Ion Cristoiu, Cornel Nistorescu, Victor Ciutacu și alții încearcă și reușesc să fie obiectivi, să asculte ambele părți, sau toate, când este cazul și când a asculta nu înseamnă neapărat a accepta.
  Oana Popescu, Udriște și alții vorbesc de doctorul Brouwer, de savantul Bechamp. Foarte bine. Nimeni nu dorește să continuăm a ne închina prostește în fața falșilor și ucigașilor experimentatori Pfizer, Moderna, Astra Zănateca, Anthouny Fauci și ceilalți ucigași sau complici ai criminalei Organizații Mondiale a Sănătății. Ce-ar fi să vorbim mai pe larg despre savantul BECHAMP și alți opozanți ai vaccinării, pe care aceștia o considerau o eroare medicală, chiar o crimă? În plus, se pare că principala, poate singura cauză a autismului actual este vaccinarea automată a copiilor, imediat după naștere. Apoi urmează vaccinarea în turmă, ca boii și vacile, la fierul roșu, condamnă definitiv copiii, care rămân handicapați. Patrioților le reamintim că Bechamp a fost elev la liceul Sfântul Sava din București, pe care l-a absolvit în 1834.
  Nu cumva, în frunte cu OMS-ul, partizanii vaccinării sunt pe cale să transforme pământul în Planeta autiștilor?

 4. Logica ipotezei virologice este mecanicista, materialista si nu corespunde descrieriisistemului la care se refera – viu, cu “vazute” si “nevazute”, cu taina vietii si cu “ingaduinte” de nedeslusit de om.
  Omul nefiind o doar un sistem perceptibil, masurabil, complex organizat … doar o “adunatura” de materie asezata intr-o forma, nu va fi vreodata cunoscut in totalitate.

  Teoria virusului este analogia cu “calul troian” – atat i-a dus mintea…
  S-a pornit “la drum”, cu tema data; nu l-au gasit si l-au facut mic, mic… sa fie de nevazut: instrumentele optice pot decela micimile la nivelul micrometric dar agentul cautator il defineste ca fiind nanometric.
  Astfel ca la microSCOP (adica unde se vede!), ab initio nu se poate vedea vreun virus.
  Umbrele generate electric de ampolificatoarele de semnal electric – impropriu numite microscop electronic – nu arata altceva decat obstacole de semnal atat de reduse dimensional incat e absurd sa crezi ca ar fi vreun organism – simplu, nu poate avea structura minima necesara unui organism, nu incap cele necesare si obligatorii…
  Mai departe, cand s-a constatat ca cel mai mic organism este celula (se naste, se hraneste, se misca, moare…) cercetatorul virusilor – platit sa “produca” probe… materiale s-a sucit si a atacat definitia vietii… concluzionand ca virusul se MULTIPLICA, in celula… adica abia il asteapta celula! – sa fie penetrata si sa produca chestii asemanatoare, deseu biologic de fapt dar – cesa auzi? (ca nu pot zice “cesa vezi”, replicarea duce la productie de ceva care nu seamana cu cu ce zice vajnicul cautator ca a intrat…
  Ca diferenta dintre alimentul ingerat si deseul eliminat, fecalele… dar – sustine acelasi posibil premiant de Nobel – are aceleasi “caltatai”!
  E de fapt o manevra tip “alba-neagra”, ca si-asa nu poate nimeni sa vada.
  Absurditate, producti anti-intelectuala devenita dogma…. stiintifica, adica materialista, cercetabila, masurabila, experimentabila ceea ce nu este!

  Virologia este religie.
  De aceea orice produs nu produce efect real: cine “scapa” far injectie este dovada inutilitatii injectarii iar cine “nu scapa” este demonstratia finala: vaccinarea este daunatoare.
  Cine e injectat si “scapa” s-ar fi insanatosit mai repede.

  Sa diferentiem produsele etichetate “vaccin”; unele sint antidot chimic care neutralizeaza contaminarea chimica, altele – antidot biologic care neutralizeaqza contaminarea biologica cu produse toxice (venin), ori bacterii adverse, agenti patogen, si alte micro-organisme.
  Daca acestea sint vaccinuri, …. as zice – bune (de parca si selelalte ar fi vaccinuri…), injectiile anti-virale nu sint vaccinuri ci otravuri samanice, create pe baza religioasa, nicidecum stiintific.

 5. AICI NU ESTE VORBA DESPRE VAXXURI CI DESPRE SITUATIA ACTUALA A VIRUSULUI COVID :

  NU AVEM IN PREZENT DECAT VARIANTE BENIGNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Infectiologul Christian Perronne (catolic practicant): toate variantele actuale de virus covid sunt benigne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Covid, supervariantă, vaccinare, returnarea măștii…: „Ei își continuă campania de frică”. Interviu cu profesorul Christian Perronne
  Autor(i)
  RP, GG, France-Soir
  Publicat pe 22 septembrie 2023 – 16:30.
  Imagine
  Perronne
  Profesorul Christian Perronne este invitatul acestui Interviu Esențial, pe platourile de filmare ale France-Soir.
  F. Froger / Z9, pentru France-Soir
  ÎNTREȚINERE ESENȚIALĂ – Covid a revenit. În orice caz, asta susține o campanie media recentă. Pe 1 septembrie, France-Info a menționat în cadrul ediției sale de dimineață o „super variantă” numită Pirola. Mai multe ziare folosesc expresia, precum Le Point sau L’Indépendant . Cu o zi înainte, un raport AFP descria o „nouă variantă a Covid-19, BA.2.86, atent monitorizată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS)” . Potrivit președintelui Comitetului de monitorizare și anticipare a riscurilor pentru sănătate (COVARS), Brigitte Autran,„probabil să evolueze mai semnificativ și să se răspândească mai ușor”. Dar este aceasta o „super variantă”, care se presupune a fi capabilă să fie mai formidabilă decât celelalte? Probabil ca nu. „Nu ne așteptăm să vedem niveluri comparabile de boli grave și deces în comparație cu (…) variantele Alpha sau Delta ”, analizează geneticianul François Balloux, de la University College London. O observație pe care o împărtășește profesorul Christian Perronne, care denunță în acest Interviu Esențial un nou episod irațional de frică, impus populației. (Citiți restul articolului de sub videoclip.)
  video:
  https://www.francesoir.fr/videos-l-entretien-essentiel/covid-supervariant-masque-vaccins-continuent-peur-perronne

  Profesorul Perronne a fost consilierul de sănătate al mai multor guverne. Ne liniștește cu privire la periculozitatea variantelor menționate recent de „media mainstream” . „Nu este cu adevărat o problemă de sănătate publică în spitale de astăzi ”, spune el.
  „Un virus foarte benign”

  Medicul bolilor infecțioase indică aici un mecanism virusologic bine cunoscut. Cu cât o variantă devine mai contagioasă, cu atât este mai puțin periculoasă. Ipoteza unei infecții virale care urmărește să se perpetueze, contaminând și nu ucigând cel mai mare număr de gazde, este în general ridicată în cadrul comunității științifice.

  „Coronavirusul se adaptează populației umane, iar oamenii se adaptează virusului, devine din ce în ce mai puțin virulent”, își amintește profesorul Perronne. “Astăzi, nu ne pasă deloc de varianta Eris. Este un virus foarte benign care provoacă răceli și bronșită . ” Ca și alte tulpini vechi de coronavirus care circulă pe continentul european de zeci de ani.

  Într-adevăr, în fiecare iarnă, virusurile respiratorii-tropice afectează populația, în special vârstnici sau fragili. Și asta „nu trebuie să apară în știrile TF1 ”, rezumă el. Cu siguranță, în spital, „ unii pacienți foarte în vârstă, peste 85 de ani”, pot dezvolta „din când în când o formă serioasă” cu noile variante.

  Cu toate acestea, se observă o scădere generală a cazurilor grave și fatale, în urma infecției datorate unei variante sau subvariante a Sars-CoV-2. De exemplu, varianta Omicron pare a fi semnificativ mai puțin periculoasă decât predecesorul său Delta: în decembrie 2021 , în Africa de Sud, noi internări în spital au devenit rare și au provocat foarte puține decese, în ciuda unui salt al contaminării. Pe scurt, „ceea ce contează este mortalitatea ”, spune Christian Perronne. Și acest lucru, în prezent, nu mai poate îngrijora populația în comparație cu rezultatele altor infecții respiratorii recurente.
  Frica persistentă transmisă de mass-media

  Cu toate acestea, ideea că numărul de „reinfecții” poate provoca o problemă generală de sănătate publică se instalează. Persistenta este o formă de frică, corelată cu ideea că o variantă ar putea provoca brusc letalitate ridicată. Pentru Pirola sau Eris, „povestea” este așadar aceeași. În ianuarie 2023, mai multe mass-media franceze au intrat în panică din cauza unei alte variante , numită Kraken, numită după un monstru marin… În mod destul de sistematic, este prezentat un scenariu potențial obscur și care provoacă anxietate, fără a se baza întotdeauna pe oameni de știință medicali și solidi.

  „Este doar pentru a ocupa știrile, pentru a speria francezii ”, crede profesorul Perronne. Dar de ce ? Autoritățile „au încă stocuri de vaccinuri pe care le-au cumpărat cu miliarde pentru a le vinde”. Frica ar fi folosită pentru „a face ca populația să se alăture” și pentru a relansa campanii de vaccinare pentru a „justifica această inoculare experimentală”.

  De fapt, atunci când alți experți merg pe televizoare și radio, vaccinarea este menționată în mod regulat. Pe France-Info (01/09), specialistul în boli infecțioase Benjamin Davido, de la AP-HP, încearcă să demonstreze că variantele de Covid reprezintă încă „o povară pentru societate”. În ochii lui, „ educația rămâne de făcut” în această „nouă era a Covid” care trebuie să implice o viitoare campanie de vaccinare. O campanie de vaccinare care a fost anticipată la 2 octombrie de către autoritățile sanitare.

  La campagne de vaccination contre la Covid-19 démarre le 2 octobre

  La campagne de vaccination contre la Covid-19 démarre le 2 octobre

  În acest interviu esențial, profesorul Christian Perronne răspunde întrebărilor noastre pentru a sorta realitatea de ficțiune în ceea ce privește informațiile despre sănătate. Potrivit acestuia, actualul tratament mediatic al Covid-ului continuă să pună o problemă democratică.

  Restabilit în funcția de expert incontestabil de către consiliul regional Île-de-France al Ordinului Medicilor, specialistul internațional în boli infecțioase ne oferă cheile înțelegerii situației de sănătate. Nu se opune vaccinării propriu-zise, ​​după ce a lucrat în special ca expert pe această temă cu OMS, este îngrijorat de tinerii care au suferit grav din cauza managementului Covid, cu consecințe grave asupra sănătății lor psihice și fizice.

 6. În afară de ”taci copchile că ești mic și cam tânăr să deschizi gura” și argumente din ghiozdanul lui Bechamp, ca și cum altceva nu mai există, decât disputa microorganisme-otravă, mediu, nu am auzit. Că parcă ar trebui să ai vârsta lui Matusalem ca să te prinzi ce este adevăr și ce este broderie cu iz comercial și chiar de război în medicină!
  Bechamp sesizează foarte bine ce este fals în medicina oficială, sesizează escrocheria vaccinării și toate minciunile lui Pasteur. Corect și legătura dintre microbi și gangrenă, numai că imprecis exprimat.Microbii au rol în îndepărtarea țesuturilor moarte, în procesul de vindecare uneori, alteori în producerea de leziuni.
  Am terminat medicina în 1992 la Cluj și am 31 ani de practică medicală, sunt medic primar chirurgie cardiovasculară, doctor în științele medicale pe tema infecțiilor din secțiile de chirurgie cardiacă și vasculară și terapiile intensive cardiovasculare, am brevete de invenție concretizate în bănci de țesuturi folosite în cercetare și tratament, sunt ecografist Doppler vascular, am fost preparator la catedra de anatomie la Cluj 3 ani, din anul 4 de medicină făceam acupunctură (veneau profesori de la Cluj, de la Facultatea de medicină la înțepat la mine la căminul studențesc), din anul 5 (de facultate) fac homeopatie (program Tempus, școala regală de homeopatie din Anglia), practic medicina germanică, am ajutat ca rezident la peste 10 mii operații de chirurgie vasculară, cardiacă, generală, ortopedice, toracice, plastice, am operat pe cont propriu peste 6000 de pacienți, am salvat mâini, picioare, capete, vieți, am experiență ca medic de ambulanță sistem SMURD, scap zilnic oameni de la operația de hernie de disc, protezare de genunchi, sunt apelat și pentru efectele adverse ale vaccinurilor, cu care mă bat încă de student, sunt absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă Iustin Patriarhul, fac legătura între ce zice Testut Latarjet, Bechamp, lanțul transportor de electroni, meridianele, punctele de acupunctură și chakrele, electrocardiogramă, electroencefalogramă, electromiogramă, ce zice Hahnemann, ortodoxia, medicina ayurvedică, medicina germanică, programul biologic, programele de pornire, homeopatie și chiar medicația clasică. Produc tratamente personalizate pe care un prieten evreu a avut curiozitatea să vadă ce-i dau. Și a trimis sticluța mea la prietenul să evreu de la cică cel mai tare laborator de cercetare din lume, unul din Paris. Prietenul lui i-a spus că trebuie să fiu tare în vârstă să fac așa ceva și să am un laborator de preparare avansat. Nu știu ce tehnici au ăia de la acel laborator, a identificat și substanțele homeopate la diluții care scapă de substanță. Eu vorbesc din experiență, studiu, corectitudinea utilizării diverselor rețete care nu s-au dovedit de succes cum au fost predate și pe care le-am eliminat când aveau efecte adverse mai mari decât beneficiul sau mințeau că au efectele cutare și practica nu dovedea asta. Și de s-ar distruge totul eu pot produce tratamente pornind de la ce e în capul meu. Cu Bechamp nu faci nimic, decât înțelegi anumite aspecte ale practicii medicale. Ce faci cu înțelegerea faptului că în plămânul tău are loc un proces de abcedare a unui lob sau un proces de înfundare a arterei pulmonare de la un cheag sau un stop cardiac comandat de creierul care se vindecă după un conflict de teritoriu mai vechi de 9 luni? Bechamp este important să-l cunoști pentru a nu lăsa sistemul sanitar să te trateze de boala dictată guvernului de către OMS, adică de covid, prin protocolul criminal covid. Dar ce faci când ăștia nu te tratează de infarct și stau și se uită la tine cum mori până află rezultatul belciugului (testul PCR) și apoi dacă ești pozitiv te tratează de covid nu de boala ta și dacă ești negativ, te trimit acasă că nu au locuri!

  • AHAHAHAAA!

   TOT RAUL SPRE BINE !

   CINE AR FI VISAT CE PERSONALITATE DIAMANT ARE POPORUL ROMAN PRINTRE MEDICII SAI
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   DACA NU-L BOMBARDA OANA POPESCU CU AMATORISMELE SALE – ILUSTRUL NOSTRU DOCTOR SI SAVANT, NE RAMANEA

   INCOMPLET CUNOSCUT !

   FELICITARI CA NE-ATI LUMINAT SI SANATATE MULTA, INESTIMABILE DOMN DOCTOR ADRIAN CACOVEAN !

   FITI MARINIMOS CU MANDRIA OANEI, DE SOLDAT PE CAMPUL DE LUPTA, CACI SA STITI CA SI EL !!! ESTE UN BATAIOS :

   S-A BATUT CU LICRA PENTRU TRIUMFUL ADEVARULUI ISTORIC !
   ARE PERFORMANTELE LUI, CHIAR DACA HABAR NU ARE DE MEDICINA !

   SUCCES IN TOATE AZIMUTURILE VA DORIM, MINUNATULE DOMN DOCTOR ADRIAN CACOVEAN !

   CU DUMNEZEU INAINTE!

 7. Chestiunea cu disputa microorganisme-otravă ați găsit-o în altă parte, nu în ”Ghiozdanul lui Bechamp”, cum se exprimă școlarii. Cu vreo ocazie sau alta, în sutele de articole publicate și zecile de lucrări publicate într-o viață de nonagenar, nu este imposibil ca Bechamp să fi vorbit și despre așa ceva.
  Nu trebuie atinsă vârsta lui Matusalem, pentru ”ca să te prinzi ce este adevăr și ce este broderie cu iz comercial și chiar război în medicină”, cum spuneți Domnia Voastră. Ideea de ”război în medicină” este interesantă. Da într-un fel toată viața este un război, deci și medicina…
  Escrocheria vaccinală și minciunile lui Pasteur (de acum peste 150 de ani) nu mai sunt de mult doar ale lui Pasteur, după cum comunismul de azi nu mai este nici el al socialiștilor ziși utopici, al lui Marx, Lenin, Stalin sau al altora. Nici Fizica nu mai este cea de pe vremea lui Newton și a altora, de exemplu autorii teoriei ondulatorii sau cuantice a luminii, alături de cea corpusculară a matusalemicului Newton (mort la 85 de ani) față de cea ondulatorie, a lui Huygens (mort la 66 de ani), sau corpuscular-ondulatorie, a tânărului Maxwell (mort la 48 de ani), ultimul, tinerelul, fiind cel ce i-a împăcat pe ceilalți doi, înțelegând lumina în cadrul legilor generale ale câmpului electromagnetic.
  Nicio putere din lume nu are și nu poate avea monopolul cunoașterii. Școlile pe care le-am absolvit, profesorii pe care i-am avut constituie repere, de care ținem seamă, dar nici școala, nici profesorii, nu pot avea monopolul cunoașterii. Unele instituții omenești își arogă monopolul perfecțiunii, chiar al mântuiri, cum este cazul bisericilor. Ce înseamnă perfecțiunea unora sau mântuirea altora, asta e problema, nu cine acordă una sau alta.
  Privită cu superficialitatea specifică deformațeii de laborator, relația microbi-cangrenă, de care vorbiți, este secundară. Ea capătă însă o cu totul altă dimensiune dacă o interpretăm din perspectiva vieții și a așa numitei morți, adică trecerea la o altă formă de viață! Nu întâmplător, Bechamp spune că totul e supus vieții, nu morții, lucru ce ar trebui să dea de gândit celor ce vor să fie medici adevărați, nu gropari ai semenilor lor, nici, mai ales, ai științei și artei medicale.
  Cangrena sau punga de puroi înseamnă moartea celulelor de referință. Dificultatea interpretativă începe din clipa în care cangrena se vindecă, mai ales când se vindecă singură! De multe ori, medicii și medicina, în suficiența lor doctă, împiedică sau complică vindecarea naturală, așa cum teologii complică ”mântuirea” cu cerșetoria rugăciunilor, iar fiscul îi obligă pe oameni să trișeze, ca și poliția, justiția, cenzura și alte instituții, ce complică, nu simplifică viața oamenilor. De aceea se spune că guvernul cl mai bun este cel ce nu guvernează de loc sau foarte puțin. Pe plan medical, așa se petreceau lucrurile în China lui Tao: medicii erau plătiți când pacienții erau sănătoși! Bolnavii încetau să plătească, erasemn că medicii scăpaseră ceva din vedere…
  Vindecările de care vorbiți și orice alte vindecări sunt în bună măsură naturale. Hipocrate nu se sfia să spună că zeii vindecă, rolul medicului fiind acela de a-i ajuta pe bolnavi să se comporte conform naturii înscrisă de zei în chiar organismul lor. Marea majoritate a oamenilor sunt fie total imuni, fie se vindecă de orice gripă sau molimă. Murim o singură dată, dar de ce trebuie să ne ducem de zeci și sute de ori la medic, câtă vreme suntem sănătoși tun? Asta seamănă cu povestea drobului de sare! În ceea ce spuneți văd mai ales limitele medicinei actuale, care, repet, nu mai este știință, nici artă, cum a fost vreme îndelungată. Limitele actuale ale medicinii sunt în bună măsură ale lumii în care trăim. Trăim într-o lume a minciunii. Toate autoritățile mint. Toate guvernele, toți politrucii și politicienii conspiră. Medicii la fel. Afaceriștii din fruntea spitalelor idem. Într-o lume guvernată de bani și de bandiți, lucrurile nu pot sta altfel. De ce? Pentru că medicii de azi sunt robii Colegiilor medicale, ai ministerelor sănătății. Jurământul lui Hipocrate a devenit un moft ce se practică pentru a duce lumea de nas. Să fim serioși: câți dintre colegii sau profesorii Domniei Voastre au citit o carte de Hipocrate sau atribuit lui. Fără să fiu medic, din curiozitate și apoi din pasiune cred că am citit întreaga ediție Hipocrate, a lui Littré. Dacă aș sta mai bine cu ochii aș traduce-o în română, pentru a băga mortul în ograda învățământului nostru medical. Medicii de azi nu sunt liberi să-și practice cinstit și convenabil (din punctul de vedere al pacientului) vocația de medic, care este mult mai mult decât meseria de medic. Medicul fără vocație este un proprietar de stetoscop, de cabinet medical, precum miniștrii ce fură doctoratele și certificatele de naștere, ce le servesc pentru a arăta că-s mai români ca românii!
  Fenomenul este general. Nici profesorii nu sunt liberi să descopere în copiii-elevi omul care zace în fiecare dintre ei. Prin regulamentele lor, prin programele școlare și alte reglementări, profesorii sunt siliți să fabrice robi, sclavii de care au nevoie toate guvernele, statele, puterile lipsite de adevărata legitimitate, care provine numai și numai din simplul fapt de a fi în slujba totalei împliniri omenești a copiilor-elevi, a adulților, până la mormânt și chiar după. La naștere, medicina criminală de azi își permite să atenteze la integritatea corporală și sufletească a copilului. Cu ce drept își permite pretinsa știință medicală o astfel de intervenție ce poate ucide copilul sau îl poate îmbolnăvii pe viață? Pe vremea lui Pasteur se mințea, bineînțeles, dar medicii se descurcau fără apel la poliție, jandarmerie și armată pentru a speria oamenii, așa cum a procedat guvernul trăznitului cutare, drogat cu experiență, care a scos tancurile contra Covidului-19, ce invadase, pare-se bulevardele Bucureștiului…
  Escrocheria vaccinală de pe vremea lui Pasteur a devenit azi terorism medical. Acest terorism nu este însă doar medical ci intelectual, general. Doctorul german Hamer a fost închis în două sau trei țări, pentru ideile sale medicale, pentru Noua Mdicină Germană, cum a botzat-o el. El nu este singurul medic închis de guvernele banditești din Europa muribundă. Generalistul francez Alain Scohy este alt caz de medic închis, chiar din cauza vaccinării. V-aș putea da zeci de nume de medici și savanți închiși, uneori chiar asasinați pentru ideile lor medicale, altfel juste. Un autor din Nisa (nu-i dau numele, căci nu fac publicitate) a publicat patru volume în care vorbește de câteva zeci de medici sabotați, închiși, asasinați pentru că vindecau în mod ”ilegal”. Medicina oficială de azi preferă pacienți morți în condiții legale, decât vindecați în mod ilegal. Din această cauză, medicina actuală este muribundă, ca întreaga societate. Cele ce vă spun nu le-ați învățat la facultatea absolvită. Pe lângă imperfecțiunile general omenești, școlile, facultățile, toate instituțiile mint mai mult sau mai puțin. Că minte fiscul, ministerul cutare sau arbitrul de fotbal cutare, treacă-meargă. Când minte însă școala, când mint instituțiile de învățământ superior, când se scot din burtă evenimente pseudo-istorice sau fictive și se trec sub tăcere evenimente reale, ce nu convin, în astfel de cazuri situația este gravisimă și nimeni n-are dreptul să-i considere pe cei mai în vârstă scăpați de prin cimitire, sau ”matusalemici”, cum îi numiți Domnia Voastră. Unii sunt tâmpiți fără să fie ”matusalemici”. Alții, deși centenari, sunt tineri, căutători și practicanți ai binelui și adevărului, fără să se laude că și-au făcut datoria practicându-le în orice situație. Pentru Medicina de astăzi, vaccinarea este un banditism chiar atunci când nu este obligatorie. Bineînțeles, din punctul de vedere al dreptului strâmb, medicul ce practică vaccinarea nu este bandit ci un om care execută un ordin, eventual un prost ce crede că își face datoria. Dacă domnul medic se înșeală? Cine poate obliga omul sănătos tun să se vaccineze, pentru că așa a primit Rafila ordin de la banditul etiopian Tedros. Astăzi, vaccinarea nu mai este doar o eroare medicală și un banditism pasteurian limitat la cutare spital sau la seringa cutărui oarecare ce se crede medic… De câteva zeci de ani, vaccinarea a devenit banditism guvernamental și pseudo-medical planetar. Pe lângă să este criminală, Organizația Mondială a Sănătății este un non-sens absolut. De ce absolut?
  De la Hipocrate încoace se știe, se admite (încă) că nu există boli ci doar bolnavi. Altfel spus, aceeași boală, din punctul de vedere al diagnosticului (teorie) se manifestă diferit, din punct de vedere practic. Nu are sens să întreținem organisme mondiale monstruoase, foarte costisitoare, ce dictează ”protocoale medicale” pe care cele aproximativ două sute de ministere ale sănătății le acceptă cu ochii închiși, ca la armată…
  Vorbiți de microbi… Eu prefer să vorbesc de microorganisme, fără să admit, bineînțels termenul de ”virus” cu care sunt speriați bieții oameni. Spuneți că Béchamp se exprimă imprecis, fără să spuneți în ce constă imprecizia lui. Béchamp vorbește de microorganisme pe care îi numește în fel și chip: bacili de un fel sau altul (funcție de formă și de mărime), vibrioni pentru că vibrau într-un anume fel, spunând despre ei o mulțime de lucruri, funcție de originea lor, de modul cum se comportă într-o situație experimentală sau alta, nu la întâmplare, toate ”situațiile” experiementale, cum le numesc eu, fiind studiate și alese cu grijă. În ce sens grijă? În sensul găsirii adevărului din spatele acestor ființe minuscule. Ce a descoperit Béchamp? Printre diversele microorganisme, ultimul, cel care nu se mai poate transforma în alt microorganism, este practic nemuritor, neputînd fi distrus decât la temperaturi de șapte sau opt sute de grade, vreme de nu știu cât timp, de la caz la caz… Nu-i frumos că vorbiți de Béchamp fără să fi citit un rând de el, sau măcar despre el… unul însă scris nu de alt vorbitor sau scriitor de profesie… Puteți avea nu știu câte merite medicale. Între altele, aveți meritul remarcabil de a contesta dogma virușilor. După ce am citit și chiar tradus câteva sute de pagini din Béchamp, nu pot fi impresionat ca o babă oarecare… Oi fi eu ”matusalemică” dar vă arunc mânușa, nu numai în privința lui Béchamp, Domnule Doctor Cacovean.
  După 31 de ani de practică medicală nu vi se pare că primatul cerebralo-nervos al omului este o eroare, una care face imposibilă Psihologia, Psihiatria ca științe. Lume s-a prins de mult că psihiatri sunt adesea pe lângă problemă, neputând explica în vreun fel care este legătura între senzații, sentimente și psihic, din care cauză, de câteva zeci de ani se vorbește de endocrino-psihologie, știință care va da peste cap actuala Psihologie, Psihiatrie și va repune însăși Medicina cu picioarele mai pe pământ, pentru a spune astfel. În acest sens, puteți consulta pe internet, sau vreo bibliotecă medicală serioasă și la zi (dacă există vreuna în România). Ce anume ar trebuie să consultați? Numele și opera lui Jean Gautier și Jean du Chazaud, amândoi francezi, ultimul încă în viață. Câteva dintre cărțile acestora există deja în limba română. Evident, inițiativa traducerii lor nu a plecat din lumea medicală, pentru că medicii sunt la fel de dogmatici ca preoții, sociologii și alți savanți ce nu pot privi realitatea decât prin lentila deformantă a specialității lor.
  Revenind la chestiunea microorganismelor, marea descoperire a lui Béchamp este că ele explică viața, răsturnând întreaga Biologie și Medicină. Multe dintre funcțiile microorganismelor au fost înțelese, pe jumătate să zicem. Nu s-a înțeles însă că ele fac viața cu putință. Bineînțeles, ipoteza ”microzimelor” depășește ideile mai vechi, care n-au adus niciun spor de cunoaștere, cazul, de exemplu, al bășicii lui Oparin (savantul sovietic de acum 70 sau 80 de ani), sau al microbilor.
  Ați amintit cazul cangrenei. Eu prefer să vorbesc de punguța de puroi ce apare după cea mai mică înțepătură accidentală. Modul cum apare și dispare arată transformarea celulelor unui organism în microbi sau bacili, apoi retransformarea sau revenirea acestora la starea lor inițială. În acest caz, dacă organismul este lăsat să se vindece singur, punga de puroi și înțepătura dispar fără urmă, inclusiv în cazul unui furuncul sau inflamație purulentă relativ impresionantă și dureroasă. Béchamp vorbește de nu știu câte feluri de bacili, le descrie mărimea, forma, modul de comportare într-un mediu sau altul, la temperatură umiditate sau presiune atmosferică variabilă, etc. Béchamp făcea aceste experiențe la 1860, 1870, pe vremea când ai noștri tineri, vorba lui Eminescu, învățau la Paris cum se leagă nodul la cravată…
  Disputa dintre Béchamp și Pasteur a pornit de la hoțiile lui Pasteur, care fura ideile bune ale altora și le aplica prost, omorând oameni, crime pe care justiția vremii s-a făcut că nu le vede, cum se face și astăzi… Până într-o zi, când se va repune contorul la zero.
  Obligatorie sau neobligatorie, vaccinarea este cauza principală a apariției câtorva mii de boli noi, în ultimile decenii. Iatrogenia o fi având importanța ei, dar autismul ce lovește mii și mii de copii, milioane la nivelul Europei, se datorează exclusiv vaccinării, fiind, ca să spun astfel o crimă exclusiv medicală. Bineînțeles, tovarășii medici Rafila sau Arafat nu vor recunoaște niciodată asta. De aceea însă, milioane de români nu dau doi bani pe medicina lor.
  Nu cred că era cazul să-mi faceți un fel CV, al activității Domniei Voastre ca medic cu experiență de 31 de ani. Pentru curajul de a vă fi exprimat public neîncrederea în existența virușilor, eu vă credeam mai tânăr. Pe de altă parte însă Medicina are atâtea păcate la activ încât toți medicii care au fost șefi de Colegii Medicale, de exemplu, ar trebui probabil bătuți la fund în mod public. De ce foștii șefi de colegii medicale sunt mai vinovați decât ceilalți medici? Pentru că aceste colegii au devenit un fel de mafii, o piedică în calea dezvoltării medicinii. Acest lucru este atât evident, mai ales în Occident, încât se pune problema desființării lor. Ar fi păcat să le desființăm fără să știm când au luat ființă, care le sunt păcatele, etc.
  Nu are rost să intrăm în chestiuni ”tehnice” și personale: 10 000 de operații de chirurgie vasculară, 6000 de pacienți cu mâini, picioare, capete salvate, etc. Colegii Domniei Voastre ucideau oameni prin intubare abuzivă, îi legau de paturi, ba chiar îi băteau, asta m-ar interesa mai mult. Ca mulți alți români, când aud de SMURD deja îl văd pe Arafat, deci trec pe trotuarul celălalt…
  E o copilărie să-mi spuneți că scăpați zilnic oameni de la operații ca hernia de disc, protezare de genunchi, că ați făcut Teologie Ortodoxă, acupunctură, homeo-patie, tratamente personalizate, diluții de nu știu ce grad, etc.
  Vorbiți din experiență! Foarte bine. Când spunem însă că nu există viruși trebuie să spunem ce există, cum există ceea ce totuși există, microorganismele, despre care putem spune cu voce tare că ele explică viața. Din păcate, majoritatea medicilor se ocupă de afaceri bănești, nu de medicină. Poate nu știți că onor colegii Domniei Voastre primesc plicuri discrete, etc. Despre asta n-ați suflat o vorbă. Nu vreau să insinuez nimic, Doamne ferește. Totuși, Domnule Doctor, sunteți cam țâfnos, dacă vă supărați că v-am crezut mai tânăr. Acum, aflând că aveți 31 de ani de experiență, v-aș putea întreba de ce n-ați spus mai de mult ceea ce spuneți abia acum. În situația Domniei Voastre, în domeniul meu de activitate, am spus ce am avut de spus încă din primul an de activitate, din care cauză m-au dat afară și m-au reprimit de vreo zece ori, până ce m-au condus la graniță cu cătușe. E drept, mai mult de formă, unii dintre polițiști s-au scuzat discret, vameșii n-au oprit trenul în loc, la frontieră, pentru a examina cele două sau trei valize de cărți. Totuși, nici măcar atunci, adică acum aproape o jumătate de secol, eu nu credeam în minciuna vaccinală, probă că niciunul dintre copiii sau nepoții mei n-a fost vaccinat. Spun acestea pentru a echilibra cât de cât balanța, fără să prezint un curriculum vitae.
  Revenind însă, cred că tinerețea totuși v-a împins la o mică greșeală, când spuneți că ”Cu Béchamp nu faci nimic, decât înțelegi anumite aspecte ale practicii medicale”. Credeți că înțelegerea anumitor aspecte ale practicii medicale este nimic? Asta facem de când lumea, dragă Domnule Doctor Cacovean: înțelegem cum putem, când mai bine, când mai rău, anumite aspecte ale practicii sociale, pedagogice, juridice, alimentare, etc. Bineînțeles, în plămâni sau în diverse organe se pot petrece lucruri, se pot înfunda artere pulmonare, femurale, putem ajunge la cheaguri, stopuri cardiace, ați fi putut proteja bietele vocale și consoane pe care le cam tratați cu bisturiul, precum chirurgii taie-tot, gen nu mai știu care personaj din seria romanelor Vinetou…
  Nu cred că Béchamp este important doar pentru ”a nu lăsa sistemul sanitar să te trateze de boala dictată guvernului de către OMS, adică de covid, prin protocolul criminal covid. Dar ce te faci când ăștia nu te tratează de infarct”, etc… treacă de la mine.
  În fond, fără să ne cunoaștem, de fapt suntem de acord pe toată linia. Eu spun cu voce tare că Medicina a încetat de a fi o știință și o artă, în același timp, iar cele ce spuneți despre cei pe care îi feriți sau îi tratați de una sau de alta îmi arată că stăpâniți și știința și arta medicală, încât mă întreb cât veți mai rezista până vă iau bandiții de gât… Fără să fiu matusalemică, sunt sigur că mulți vă poartă sâmbetele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *