Home / Actualitate / Kalergi? O companie din Cluj-Napoca vrea să importe anual 12.500 de imigranți non-europeni sub pretextul forței de muncă

Kalergi? O companie din Cluj-Napoca vrea să importe anual 12.500 de imigranți non-europeni sub pretextul forței de muncă

Incorect Politic
Septembrie 25, 2023

O companie din Cluj-Napoca vrea să importe anual 12.500 de imigranți non-europeni sub pretextul forței de muncă

Via R3Media:

O companie de recrutare românească vrea să aducă, anual, 12.500 de angajați din Tanzania pe piața muncii locală de unde reclamă o nevoie de angajați atât calificați, cât şi și necalificați

Compania Citadela SRBC Group, înființată în 2022 cu obiect principal de activitate codul CAEN 6831 – Agentii imobiliare, își propune să aducă forță de muncă provenită din zona africană, mai exact din Tanzania. Compania de recrutare își propune să plaseze pe piața locală, anual, peste 12.500 de angajați străini.

 Tudor Nistor, Managing Partener al Citadela SRBC Group

Citadela SRBC Group este deținută de Rareș Simedrea, potrivit datelor Termene.ro.

„Alegerea Tanzaniei ca principală ţară de unde vom importa forţa de muncă are la bază mai multe aspecte importante. În primul rând discutăm de o piaţă unde masa de potenţiali angajaţi din care putem selecta este extrem de largă, ajungând la circa 40 de milioane de persoane cu vârsta cuprinsă între 20 şi 40 de ani. În plus, tanzanienii au aceeaşi religie ca şi românii, aspect care va avea un impact major în adaptarea lor pe plan local. De asemenea, engleza este o limbă răspândită în Tanzania, aspect care contează în interacţiunea cu angajatorul român”, spune Tudor Nistor, managing partener al Citadela SRBC Group, pentru Ziarul Financiar.

Compania de recrutare își propune ca 30% dintre angajații aduși din Tanzania să fie plasați în companii de industrie ușoară (producători de mobiler, textile etc). Totodată, o altă pondere importantă este cea a lucrătorilor în construcții, de 20%, cât și cea a angajaților din HoReCa, de 20%. Restul de 30% vor fi plasați în special în industria agricolă sau cea de creștere a animalelor.

Nevoia de populație de înlocuire a românilor plecați în străinătate

Muncitorii din Tanzania se vor alătura celorlalți străini aduși în România să muncească. Astfel, în România sunt deja, în funcție de sursă, peste 100.000 de muncitori din țări precum Vietnam, Sri Lanka, Nepal sau Bangladesh.

Recent, sociologul și profesorul universitar de la SNSPA, Bogdan Bucur, vorbea despre nevoia de o „populație de înlocuire”, a românilor plecați la muncă în străinătate.

Bucur menționa cifra de 500.000 de astfel de străini.

Ideile lui Bucur nu sunt singulare. Un gând asemănător a fost exprimat și de Teodor Baconschi, cunoscut apropiat al elitei politice care conduce România de peste două decenii.

Acesta vorbea despre venirea a „1 milion de asiatici” în România.

În altă ordine de idei, prezența muncitorilor străini în România a dus la discriminarea muncitorilor români, după cum avertiza directorul AJOFM Arad.

Interesant este că Guvernul nu vorbește despre nevoia de a aduce înapoi în țară proprii cetățeni, care ar umple golurile de pe piața muncii cauzate de criza demografică a României.

Tanzania este o țară cu o populație de peste 61 de milioane de locuitori. Organizată ca Republică Prezidențială, Tanzania este cunoscută ca destinație turistică pentru europeni, în special Zanzibarul și Muntele Kilimanjaro.

Populația este în proporție de peste 63% creștină, iar 34% este musulmană. Tanzania este una dintre cele mai conservatoare țări africane: homosexualitatea este pedepsită cu închisoarea.

 

O firmuliță din Cluj vrea sa mute Africa în România

Via ActiveNews:

După părerea mea, această firmuliță, care nu are site, nu are proprietari cunoscuți publicului, ar trebui să fie pe ordinea de zi în CSAT. Iată un pericol la siguranța statului, pentru care nu trebuie să dăm banii nici pe drone, nici pe fregate, trebuie doar să conștientizăm că există, după care să îl contracarăm pe căi legale, birocratice, prin decizii politice,
Din câte știam, cea mai importantă parte a SRI se intitulează direcția de apărare a ordinii constituționale (sau ceva). Știți, hârtia aceea în care scrie că „e interzisă colonizarea cu populații străine pe teritoriul României”. E un articol acolo pentru care niște băieți „inteligenți”, că le place să-și zică acum din „intelligence” nu securiști, iau lefuri babane și pensii nesimțite de foarte tineri ca să fie cu ochii în patru să nu fie încălcat. În asta constă sarcina lor de serviciu. Dar vreun partid preocupat de subiect există? A făcut măcar o interpelare parlamentară pe subiect sau a depus vreun proiect de lege pentru blocare migrației economice?
Din ziare, n-am putut decât să aflu că firma ardeleană se numește Citadela SRBC Group și e reprezentată de un manager care seamănă cu Bendeac, pe nume Tudor Nistor.
Dar oare de ce s-a oprit întreprinzătorul tocmai asupra Tanzaniei, o țară la granița cu Ruanda și Congo, tocmai pe partea cealaltă a Africii? O simpatie personală sau faptul că are de unde alege – populația fiind cât trei Românii, de 64 de milioane? Ne lămurește chiar dl Nistor: din motive demografice, au 40 de milioane de persoane cu vârsta între 20 și 40 de ani, fix ce ne trebuie. Adică tineri în putere, la vârsta la care pot munci pe bani puțini și pot face copii mulți, nu bătrâni cum avem noi.
Tanzania are, într-adevăr, o natalitate explozivă. 44% din populația ei are vârsta sub 15 ani. Fiecare femeie tanzaniană naște în medie 4,6 copii, ceea ce aproape o duce în top 10 mondial. Populația e una energică și pasională, cu de patru ori mai multe omucideri la mia de locuitori decât România, mult îmbunătățită față de un deceniu în urmă, când era de 9 ori. Deci e pe drumul bun, se îndreaptă. Țara mai apare și ca placă turnantă în traficul de ființe umane și heroină, date fiind „granițele permeabile cu Ruanda și Burundi”. Exact ce ne dorim și noi, granițe volatile.

4 comments

 1. Eu cred că a venit totuși momentul să ne organizăm , nu putem sta cu mîinile încrucișate să ne uităm cum ne dispare țara , cum ne dispar toate libertățile cu care ne-am născut , că ni se impun limitări nenaturale și că suntem considerați doar o marfă de schimb.
  Dacă pămîntul ăsta mai e al nostru ( nu sunt sigură), dar dacă mai avem atunci vreo pretenție că ar fi al nostru, trebuie să ni-l apărăm de invazii. Nu promovez agitații, ar fi ultimul lucru, dar putem face petiții iar apoi putem bloca accesul veneticilor la existența de zi cu zi.Eu cred că îi putem împiedica să își ducă existența aici, asta o putem face, dacă pămîntul asta mai e al nostru. Și dacă nu am devenit noi înșine străini între timp.

  • Să ne organizăm ? Tu nu şti că nu mişcă nimic în țara asta fără ştirea sri ?
   Vrei să faci ceva ? Fă-le viața un calvar la străinezi şi la românii care profită de pe urma imigrației adicā tot aparatul birocratic cu extensiile lui, milițieni, gardieni pubici, doctori, bisericoşi şi angajatori. Or să plece singuri.

   • De aici de unde stau eu emblema SRI-ului se vede ca o stea a lui David stilizată , inclusă într-un octogon , totul făcând parte din simbolistica ocultă. Nici nu mi-ar fi prea greu să știu de unde , sau de la cine, se trage aceasta.
    Drept urmare, deviza ” Patria a priori ” nu este foarte dificil de interpretat, știu bine care este ”Patria ” și unde este ea situată.
    Iar în redacția ziarului există oameni perfect calificați care să știe dacă mă înșel sau nu .
    Așa încât SRI-ul nu mă poate împiedica să mă simt stăpână în țara mea, chiar dacă ea e acum pradă năvălitorilor ( aduși cu forța sau prin mituire , printre ei fiind probabil și agenți ai serviciilor secrete ale știm noi cui în scopul creării dezordinii sociale ), așa precum a fost secole de-a rândul, sau trădării , nelipsită din istoria noastră milenară .

 2. Gheorghe Tarabostes Creștin Ortodox

  Securisti cu misiune de la UE, OMS NATO ai amerlocii jidovi!

  Jos vaccinarea obligatorie de orice fel!

  Treziti-va la realitate! Jos cu dezinformarea!

  Pe HRISTOS nu îl biruie nici portile iadului!

  DUMNEZEU din SFĂNTA TREIME are Ultimul Cuvânt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *