Home / Problema Țigănească / SCANDALOS! Țigan în rugăciune: “Să moară toți românii!”

SCANDALOS! Țigan în rugăciune: “Să moară toți românii!”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 21, 2020

Antonescu de trăia…

11 comments

 1. și de la cine ar mai primi el de pomană

 2. E o rugăciune sinucigașă. Dacă ar deveni realitate,ei nu ar mai avea de unde să ciordească.

 3. Țiganul ăsta comite, evident, pe lîngă un blestem, și o blasfemie: se închină cu mîna stîngă, dovadă că nici nu este creștin. De fapt, țiganii nici nu sunt creștini. Vorba aceea: „Cînd e țiganul om?! Cînd e văzut de departe!”
  Ar trebui spînzurat și lăsat acolo să îl mănînce ciorile. De aceea, în replică, îi adresez și eu un blestem țigănesc:

  „Să-ți de Dumnezeu tot ce n-ai:
  ochi de sticlă, picior de lemn
  și o turmă de oi,
  pe toate să le jupoi,
  să pui piele peste piele
  și să zaci pîn-vei trece prin ele.
  Și să-ți mai dea o casă înaltă cît un bordei,
  cu eleșteu deasupra,
  să-ți bată broscuța cu laba la geam!
  Să-ți dea pompieri pe casă și Salvarea la poartă!”

 4. Vă rog să dați dovadă de discernământ. Trăim vremurile pe care le trăim, și este foarte posibil să fie o lucrătură. De exemplu, pentru a produce tensiuni între români și țigani, pentru ca poporul să nu fie unit (indiferent de etnie) față de ce ar putea urma.
  Sau se încearcă discreditarea țiganilor, pentru că autoritățile bănuiesc rezistența pe care o pot opune țiganii.

  • M-am contrazis cu tine în alt comentariu, dar aici sunt de acord cu tine.

  • Asa vorbesti de zici ca tiganii ne-au ajutat vreodata cu ceva ca neam. Ca si cum ne-ar fi ajutat pe noi, pe nationalisti. Au fost cativa indivizi printre ei care au ajutat ( vine in minte Trandafir, sprijinitor pentru grupul Ogoranu in anii 50), dar nu ne putem astepta de la mai mult din partea lor.

   Ei sunt o populatie invadatoare care, inafara de cateva exceptii, trebuie deportata. Sa nu facem asta ar insemna o populatie amestecata d.p.d.v. etnic si deci moartea neamului romanesc. Mai ales considerand ca ei se inmultesc mai rapid.

   • Vrei să spargi? Sparge, dar vezi să nu te alegi tu cu capul spart. Aparent suntem incapabili să învățăm ceva din greșelile trecutului.Nu degeaba există la noi bancul cu românul care care și-a schimbat numele în Janos înainte de moarte, ca să moară măcar unul de-al lor. Și sunt sigur că n-o să înțelegi ce-am vrut să spun cu asta.

  • Țiganii se discreditează singuri și, fiind cetățeni români, discreditează și România. Vedeți presa internațională: vedeți studiul meu de aici, http://www.samanatorul.ro/editura/2012/Vasile_Zarnescu-Romania_va_deveni_groapa_de_gunoi_etnic.pdf, dar republicat pe mai multe site-uri.
   Cît despre „unitatea”poporului român cu țiganii, nici nu poate fi vorba. Despre una dintre malversațiuinile țiganilor și despre pretențiile lor actuale, vedeți aici: https://www.activenews.ro/stiri-social/Ar-trebui-ca-Biserica-Ortodoxa-Romana-sa-ceara-scuze-romilor-161179.
   Auziți tupeu? Biserica Ortodoză Română să le prezinte scuze țiganilor! Lozinca asta a fost, inițial, lansată de un „consiiier” țigan de la Ministerul Culturii, Vasile Ionescu, reluată acum de „activistul” țigan Ciprian Necula. Cine te plătește, măi, Necula?!
   Dimpotrivă, țiganii trebuie să fie recunoscători Bisericii Ortodoxe Române pentru că i-a păstrat ca „robi”, fiindcă, altfel, ar fi fost exterminați – sau, măcar, împuținați de români – din cauza furturilor pe care le comiteau, în special de cai. Se știe că, în orice țară, hoții de cai, cînd erau prinși, erau spînzurați pe loc.
   După dezrobirea țiganilor, țiganii au rămas tot pe moșiile boierilor sau pe lîngă mănăstiri, fiindcă nu era nimic de capul lor și nu puteau supraviețui. Decît apucîndu-se de furat, ceea ce au și făcut.
   În studiul meu, indicat mai sus, am citat dintr-un autor englez, care releva faptul că țiganii îi învață pe copiii lor să fure încă de mici. Vedeți nota nr. 66 din studiu, pe care o redau, parțial, aici: James Murray, „Gypsy crime barons atacked“, în Sunday Express, 6 sept. 2009, pe
   http://www.express.co.uk/posts/view/125341/Gypsy-crime-barons-atacked. Vezi şi:
   http://news.bbc.co.uk/2/hi/8226580.stm; http://www.antena3.ro/stiri/externe/sundayexpress-exploatarea-copiilor-romi-din-romania-aduce-peste-100000-euroanual_79590.html; similar, pe : http://www.9am.ro/stiri-revistapresei/Social/139045/Presa-britanica-Copiii-romi-sunt-crescuti-pentru-o-viata-decriminal-aproape-de-la-nastere.html.
   Tot în acest studiu am redt afirmația altui lider al țiganilor, „metisul” Mădălin Voicu, repetată la mi mjulte posturi TV, cum că țiganii se înmulțesc atît de mult încît, peste 50 de ani, se vor transforma din „minoritate conlocuitoare în majoritate conducătoare!”
   Gîndiți-vă la această perspectivă terifiantă!
   Așa că nu-i mai căinați pe țigani. Dimpotrivă, trebuie să faceți totul și chiar mai mult decît atît ca să schimbați criminala politică demografică actuală a țării – condusă de minoritari! -, pentru a diminua drastic înmulțirea exponențială a țiganilor: în prima fază, să nu se mai acorde ajutor social pentru creșterea copiilor țigăncilor care nu au serviciu. Apoi să fie sterilizate după ce au făcut doi puradei. Ca în China!

 5. da, se vede ca nu are treba ..e o gluma proasta , nu e de luat in calcul, sa il limineze Bunul Dumnezeu !

 6. …la “mișto” – să “strânge laicuri d-alea pă feisbuc”

 7. “nu sapaca groapa altuia ca ….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *