Home / Evenimente / “SĂ NU TRĂIM ÎN MINCIUNĂ! Un Manual Pentru Disidenții Creștini” – Lansare de carte pe 5 iunie în București

“SĂ NU TRĂIM ÎN MINCIUNĂ! Un Manual Pentru Disidenții Creștini” – Lansare de carte pe 5 iunie în București

Incorect Politic
Iunie 3, 2021

Un Manual Pentru Disidenții Creștini" - Lansare de carte pe 5 iunie în București

❗️Editura Contra Mundum vă invită la lansarea unei cărți-eveniment: „”SĂ NU TRĂIM ÎN MINCIUNĂ! Un Manual Pentru Disidenții Creștini”, de ROD DREHER.

ℹSâmbătă, 5 iunie, de la orele 18,00, în curtea Bisericii Precupeții Noi din București (Strada Ernest Broșteanu, nr. 12), Rod Dreher, scriitorul american convertit la ortodoxie, aflat pentru prima dată în țara noastră, va răspunde dilemelor și neliniștilor publicului român, legate de semnele unor vremuri deloc blânde nu doar cu creștinii, ci și, în general, cu iubitorii de libertate, de bine, de adevăr și de frumos.

„Să nu trăim în minciună! – Un manual pentru disidenții creștini” este cea mai recentă carte (apărută în SUA, în vara anului 2020) a autorului best-seller-ului „Opțiunea Benedict” (2017) și primul volum tradus în limba română al acestuia.

„Să nu trăim în minciună!” oferă creștinilor practicanți și tuturor celor care resping „totalitarismul de mătase” care se insinuează, astăzi, în SUA și în Europa, soluții de rezistență aflate la îndemâna fiecăruia. Prima, cea mai simplă și cea mai ușoară este refuzul minciunii pe care se clădește și prin care se perpetuează orice totalitarism.

Îi mulțumim Părintelui conferențiar doctor Gheorghe Holbea, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă, pentru că a acceptat să prefațeze cartea lui Rod Dreher, să găzduiască lansarea cărții și să modereze dezbaterea-eveniment.

Vă așteptăm cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.