Home / Internațional / S.U.A. Finanțează Linii Telefonice Pentru “Crime de Ură” (delicte de gândire)

S.U.A. Finanțează Linii Telefonice Pentru “Crime de Ură” (delicte de gândire)

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 1, 2022

S.U.A. Finanțează Linii Telefonice Pentru "Crime de Ură" (delicte de gândire)

S.U.A. Finanțează Linii Telefonice Pentru “Crime de Ură” (delicte de gândire)

Reuters:

WASHINGTON, May 20 (Reuters) – The U.S. Justice Department will release $5 million for states to establish hotlines to report hate crime, U.S. Attorney General Merrick Garland said on Friday, as a mass shooting in Buffalo heightened concerns about racially motivated violence in the United States.

Delațiunea în SUA încurajată la nivel federal. Reuters ne spune cum Departamentul Justiției din S.U.A. va acorda 5 milioane de dolari statelor pentru a fonda linii telefonice pentru raportarea “crimelor de ură”, adică delicte de gândire.

L-ai auzit pe vecinul că vorbește despre înlocuirea demografică a caucazienilor? Ai auzit un copil de 12 ani spunând o glumă cu jidani în parc? A spus cineva “nigger” pe troleu? Sună la aceste linii și raportează-l.

Este acest lucru un precursor la credit social?

Va veni în curând și în România?

7 comments

 1. Statul National Legionar

  Dacă nu ne trezim…..

 2. Marxism-leninism în trecut şi marxism neoprogresist în prezent, căci şi sub comunişti era la fel. Până şi copiii erau încurajaţi să-şi denunţe părinţii sau părinţii să-şi denunţe copiii. Se întorc!

  • Statul National Legionar

   Nu se întorc. Ei nu au dispărut niciodată! Această stângă blestemată conduce lumea de la revoluția “franceză”. De câteva sute de ani încoace. Dacă nu spulberăm, măcar în ceasul al 12-lea, această stângă spurcată, ea ne va arunca în cea mai cruntă dictatură din istoria omenirii, din care cu greu se va mai putea ieși vreodată. Trebuie să spulberăm sistemul liberalo-socialisto-iudeo-francmasonic. Acum sau niciodată!

 3. Oficial: românii cred că evreii sunt nocivi.
  Din Raportul Guvernului României din mai 2022 privind anti-semitismul:
  «chiar dacă majoritatea respondenților consideră că minoritatea evreiască este importantă pentru România, există un segment al respondenților care se raportează negativ față de minoritatea evreiască…
  53% dintre respondenți sunt de acord cu afirmația evreii „își urmăresc doar interesele proprii”, iar afirmația evreii „ar fi bine să se ducă să trăiască în țara lor” și-a găsit aprobare în cazul a 37% din eșantion. Aproape o treime (30%) consideră că „ar trebui să fie limitat numeric accesul acestora [evreilor] în anumite profesii / ocupații…
  35% dintre respondenții sondajului consideră că „evreii se folosesc de Holocaustul din România pentru interese proprii”, iar afirmația „evreii se folosesc de Holocaust ca să șantajeze România” a întrunit acordul a 24% din eșantion…
  [ceea ce] indică faptul că în societatea romȃnească există un potențial de ostilitate față de evrei.»
  RAPORTUL ANUAL CU PRIVIRE LA PROGRESUL ÎNREGISTRAT ÎN IMPLEMENTAREA STRATEGIEI NAȚIONALE PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA ANTISEMITISMULUI…
  https://www.gov.ro/fisiere/programe_fisiere/Raport_final_strategie_mai_2022.pdf

 4. “Oricine urăşte pe fratele său este un ucigaş; şi ştiţi că niciun ucigaş n-are viaţa veşnică rămânând în el.” (1 Ioan 3:15)

  “Frica este calea către partea întunecată … frica duce la mânie … mânia duce la ură … ura duce la suferință.” (maestrul Yoda)

  https://en.wikipedia.org/wiki/In_God_We_Trust

  • Dar dacă maeştrii amăgirii spun că e „ură“ autoapărarea sau conştientizarea Adevărului, care mai e rostul comentariului şi trimiterea la poveşti cu Jedai Yoda?
   Dar dacă minciuna strigă Fake şi criminalii strigă „lupu“, arătând fals spre cel drept?
   Prea uşor se joacă acum manipulatorii minţilor şi controlorii lumii cu noţiunea de „ură“, arătându-o mai ales acolo unde nu e!

 5. Voi spune ce vreau ;la telefon si in viata reala DETEST NEGROTEII , MUSULMANII , ISLAMISTI , DETEST POPONARII DE LA LGBT , , DETEST MIZERIA ASTA DE ,, PROGRESISM,, IMPUSA CU DEA SILA IN ROMANIA PS ASA CEVE NU VA VENII IN ROMANIA STERIE CIUMETI SA STI ASTA .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *