Home / Chestiunea Jidănească / RUȘINE: Maimuță Londoneză Reprezintă România Centenară

RUȘINE: Maimuță Londoneză Reprezintă România Centenară

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 21, 2017

Nu o să vă vină să credeți ce au făcut oamenii de pe “RomânIA Centenară”.

A început campania de deturnare a Centenarului prin pângărirea identității naționale cu abjecții multi-culturale.

Un prim exemplu este acest videoclip absolut mizerabil care înfățișează o maimuță subdezvoltată din Africa îmbrăcând curata și nobila ie națională.

Romania Centenara – Londra – 16,17 SEPTEMBRIE 2017

Multumim,Chriss Casper (DOP & Director) si echipei Knocking Down Records pentru acest clip reusit, Tyga Lilly Nefertiti (model) pentru implicare, cat si lui Kamil Lemie & Grace Bian .Multumim Cristina Chiriac (art director & owner of Flori de ie, project initiator) pentru implicarea si ocazia de a face acest proiect realitate! Multumim Institutul Cultural Român Londra!

Posted by RomânIA Centenară on Friday, November 10, 2017

EDIT: La mai puțin de 24 de ore video-ul a devenit unavailable. Prea mulți goyim știu.

Poate că nu sunt atât de proști ca neo-marxiștii din America, care insistă cu propaganda anti-rasială în conditiile în care un număr covârșitor de oamenii sunt revoltați când li se vâră pe gât.

La noi și jidanii-s mai deștepți.

Aici trebuie să fie mai subtili decât în occident sau vor avea o ședere foarte scurtă…

EDIT2: A re-apărut pe o altă pagină și acum e salvat local.

__

Nu este deloc adecvat ca o negresă să fie înfățișată într-un clip care ar trebui să celebreze 100 de ani de la Reîntregirea Neamului Român, neam care este alb.

Chriss Casper (DOP & Director) si echipa Knocking Down Records sunt devină pentru asta.

Tyga Lilly Nefertiti este negresa filmată, Kamil Lemie & Grace Bian sunt de asemenea menționati.

I se mulțumește și Cristinei Chiriac (art director & owner of Flori de ie, project initiator) pentru implicarea si ocazia de a face acest proiect realitate.

Knocking Down Records sunt niște promotori ai altor neamuri, cum vedem și pe pagina lor de facebook;

Am încadrat articolul la Chestiunea Evreiască nu doar pentru că există legături indirecte cu persoane de etnie jidănească, ci pentru că gestul de a promova identitatea noastră printr-o persoana a altei rase este o metodă folosită în occident pentru a submina cultural țările occidentale.

Așteptați-vă la mai multe insulte de acest tip și la numeroase încercări de a denatura, deturna ori batjocori Centenarul României.

În același timp țineți minte ce înseamnă a fi român, cinstiți-vă eroii, celebrați demnitatea neamului nostru de-a lungul istoriei.

Ca și în trecut, vom fi loviți. La scurtă vreme după ce Unirea a fost înfăptuită, străinii (jidani) au depus o activitate neobosită de propagandă anti-romănească prin presă, prin teatru și prin politică.

Pentru Legionari:

Curge asupra noastră ploaie de mişelii în aplauzele duşmanilor şi în speranţele lor că vom pieri. Dar aceşti cavaleri ai laşităţii, ca şi stăpânii lor, se vor convinge, de altfel, în curând, că toate atacurile în care şi-au acumulat nădejdile de nimicire a mişcării legionare, toate frământările şi toate sforţările disperate, rămân încercări zadarnice. Legionarii nu mor. Drepţi, nemişcaţi, neînvinşi şi nemuritori, privesc pururea biruitori la toate zvârcolirile urii neputincioase.

6 comments

 1. Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

  Mulțumim pentru acest articol. Ce nu înțeleg oricât aș încerca, este lipsa de reacții scrise. Acest gen de articole/știri sau hai să-i spunem atitudine de apărare a demnității naționale ar trebui susținută… sau ce, am încetat să mai credem în neam?

 2. Ce păzește Mihnea Ioan Motoc, ambasadorul Roniei în Marea Britanie?! Ce păzește Sorin Ducaru, ambasador și asistent al secretarului general al N.A.T.O. pe probleme de securitate informatică? Ce păzește secția I.C.R.-ului din Londra?
  Toți ăștia consumă banii statului – adică ai noștri – degeaba dacă nu reacționează contra unor asemenea agresiuni informaționale și imagologice!
  Trebuie dați afară dacă nu-și achită oblgațiile de a apăra România!

 3. Evreii ca evreii, nu-s romani, n-ai ce sa le ceri, dar tradatorii romani sint cei mai condamnabili. Acestia trebuie afisati si criticati corespunzator.

 4. Lor le place” Ei sunt ”injectati” sa le curga balele la asa idiotenii si se bucura ca sunt trendi! De fapt sunt doar niste sinecuristi lenesi, prosti si tradatori.

 5. @@@
  Domnule Vasile Zarnescu,personajele ce le ati adus in discutie ori sunt masoni,ori au ordin sa taca;oricum ar fi,tot niste persoane abjecte sunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *