Home / Actualitate / O Reamintire Dureroasă

O Reamintire Dureroasă

Picu
Incorect Politic
Noiembrie 21, 2017

 

Încă de când românii și-au înfăptuit, la 1918, visul de veacuri, România Mare, democrația parlamentară i-a săpat la rădăcină. E drept că nu ea i-a dat în mod direct lovitura de grație, în 1940, dar dacă stăm puțin să analizăm politica externă dusă de către regimurile democratice românești înaintea dictaturii regale, cred că îi putem acorda, indirect, mare parte din vină pentru dezastrul de la 1940.

Au venit anii grei ai războiului și ai dictaturilor marxiste, în care România a reușit, cu jertfe omenești imense și cu sforțări diplomatice uriașe, să recupereze măcar bucata de Transilvanie răpită.

Vin anii 90 și cu ei revine regimul democratic parlamentar. Te-ai fi gândit că măcar reprezentanții unui astfel de sistem, de altfel complet falimentar prin natura lui, au învățat ceva din trecutul interbelic. Nici vorbă, iar dacă au învățat, cu siguranță nu au aplicat.

Regimul comunist a reușit, în toată imbecilitatea lui internaționalist-proletară, să țină totuși în frâu minoritățile și în special ambițiile separatiste ale ungurilor. În statul democratic, minoritățile fac ce vor.

Vine anul 1989 și odată cu el iredentismul maghiar efectiv dă peste răscoale. E un lucru bine știut că Ungaria a avut în anii 90 agitatori trimiși în țară, care erau gata să separe România de Ardeal, prin orice mijloc. Violențele ungurilor contra autorităților române, în special din zona Hraghita și Covasna, au atins cote de sălbăticie cum numai în Africa întâlenști. Nu stau să le detaliez, cine are interesul, să le caute, căci sunt documentate.

Ce a făcut democrația? A iertat tot, în cel mai laș mod, firește.

Măcar de ar fi iertat și ar fi învățat ceva.

Lunile trec, incidentele se repetă la Târgu Mureș. Cei ce l-au bătut pe Cofariu de l-au mutilat pe viață au rămas în continuare în libertate. Despre statul democratic nici in cot nu s-a putut spune că l-a durut.

Cum i-a pedepsit România democrației parlamentare pe cei ce au torturat poporul român timp de secole și care nici în apropierea noului mileniu nu își uitaseră barbarismul? Cu cele mai exagerate, cele mai imprudente și mai excesive drepturi de care s-ar fi putut bucura vreodată o minoritate, o minoritate dușmănoasă, să reținem. Învățământ în limba lor asiatică, din grădiniță până în facultate și plăcuțe bilingv, să nu uite cumva unde trăiesc.

În ciuda a tot hau-haul despre domnia legii și a echidistanței cu care se laudă democrația, ungurii au partide politice pe criterii etnice, ce au ca scop fățiș separatismul și sfâșierea statului național-unitar român, construit cu atâta jertfă și suferință.

Nici un democrat nu s-a sinchisit de faptul că e literalmente ilegal ca un partid să lucreze împotriva statului național-unitar și a valorilor sale. Mai mult, hoarda asiatică are dreptul de a folosi limba maternă în administrație, dacă s-au puit până au atins 20% din populația unei nefericite localități.

Culmea nedreptății și a ironiei este că România are un Consiliu pentru Combaterea Discriminării, în fruntea căreia stă un ungur cocoțat, de unde împarte amenzi după cum îl taie capul! Asta e culmea umilinței, să scapi pe frații tăi de sub jugul unguresc, doar ca să pui tartor peste libertatea lor de expresie un alt ungur!

Unde, unde au avut vreodată românii asemenea drepturi în Regatul Ungariei? Nici nu au visat vreodată, măcar la statutul de cetățean egal în drepturi, deși erau prizonieri la ei acasă! Să acorzi asemenea privilegii bozgorimii e un scuipat tras în față românilor ardeleni trași pe roată de barbari!

Anii trec și UDMR a devenit partidul balama, pentru orice alianță care se perindă la putere. Toate fac concesii ungurilor, numai să își lungească șederea pe ciolan, numai să își treacă legile. Dragnea era gata-gata, recent, să scadă pragul pentru folosirea limbii materne de la 20 la 15%!

Cu ce drept fac acești găinari concesii din jertfa a milioane de români? Cu ce drept oferă ei privilegii invadatorilor? Cu ce drept își mai arată aceste ființe fețele la parada de 1 Decembrie? Ar trebui să se ducă să șteargă lacrimile de crocodil ale bozgorimii etern victimizate, care nu ratează ocazia să ne spună ce dezastru reprezintă 1 Decembrie pentru ei.

Te-ai gândi că măcar toate aceste concesii pentru unguri aduc vreun beneficiu, vreo schimbare de atitudine. Nici gând! Să vă amintesc că acum 2 ani ungurii plănuiau să pună bombe la parada de 1 Decembrie? Ce au făcut autoritățile statului democratic? Le-au dat o sentință de ochii lumii. Organizația teroristă din care proveneau conspiratorii lucrează bine-mersi în continuare.

Să vă amintesc de eleva care, îndrăznind să poarte troicolorul la o școală infestată de pui de ungur, a fost bătută și abuzată de profesori și elevi?

Să mai amintesc de jalnicul răspuns al statului, care a fost aproape inexistent și cât de rapid a sărit presa împăciuitoare, să calmeze indignarea și revolta românilor ajunși cetățeni de mâna a doua în propria țară? Secuimea își flutură cârpele pe primării și instituții de ani de zile și statul democrat, cu legea în mână, e incapabil să își apere onoarea.

Ce a au făcut formațiunile democratice, care s-au plimbat la cârma țării cum se plimbă cocalarii prin patul unei parașute, pentru românii din Balcani, amenințați cu extincția culturală? Ce au făcut conducătorii democrați pentru re-alipirea Basarabiei la Patria Mamă? Dar pentru românii din Ucraina? NIMIC!

Au fost ocupați să dea bani programelor pentru minorități, au fost ocupați să dea bani administrațiilor locale conduse de UDMR, care organiza tabere de radicalizare pentru tineretul horthyst cu banii ăia.

O Reamintire Dureroasă

Se apropie Centenarul Marii Uniri.

Îmi e scârbă să mă gândesc la fețele muradre ale șobolanilor trădători, murdărind cu prezența lor la serbări și defilări, memoria unor eroi cărora ei nu sunt demni să le pronunțe nici măcar numele. E drept că nici poporul îndobitocit nu se lasă mai prejos! Ungaria a lansat programul de propagandă revizionistă Trianon100.

Hipsterii români se excită virtual pentru România100, platforma unui neo-liberal cu nume de ungur.

De platforme și programe democratice ducea lipsă țara asta…

Când se va mai vorbi despre bine facerile democrației parlamentare, să le aduceți aminte mâncătorilor de pleavă, cum a pus acest sistem corupt și impotent, o minoritate de barbari dușmănoși pe o treaptă mai sus față de noi restul!

Dacă morții noștri, milioanele și milioanele de români, căzuți pe front sau în temnițele dușmanilor pentru cauza reîntregirii Neamului, ar vedea ce s-a ales de sacrificiul lor, s-ar scula din morminte să prăvălească muntele ăla de palat peste trădătorii ce l-au ocupat!

Praful și pulberea să se aleagă de trădători și de seminția lor!

O Reamintire Dureroasă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *