Home / Internațional / Rusia adaugă în mod oficial “Mișcarea LGBT” pe lista organizațiilor teroriste și extremiste

Rusia adaugă în mod oficial “Mișcarea LGBT” pe lista organizațiilor teroriste și extremiste

Incorect Politic
Martie 31, 2024

Rusia adaugă în mod oficial “Mișcarea LGBT” pe lista organizațiilor teroriste și extremiste

Toată lumea știe că homosexualii sunt literalmente teroriști, sexualizarea copiilor fiind unul dintre obiectivele agendei LGBT, după cum este evident în vest cu tratamente hormonale pentru copii sau în România cu împingerea agendei educației sexuale în școli.

Reuters:

Rusia a adăugat ceea ce numește “mișcarea LGBT” pe o listă de organizații extremiste și teroriste, a anunțat vineri presa de stat.

Măsura a fost luată în conformitate cu o hotărâre a Curții Supreme a Rusiei din noiembrie anul trecut, potrivit căreia activiștii LGBT ar trebui să fie desemnați ca extremiști, o măsură despre care reprezentanții homosexualilor și transsexualilor au declarat că se tem că va duce la arestări și urmăriri penale.

Noua listă se referă la “mișcarea socială internațională LGBT și la unitățile sale structurale”, a precizat agenția de presă de stat RIA.

Acum trebuie să se ocupe de “feminism”, care este, de asemenea, o organizație teroristă internațională.

Bineînțeles, nu poți împiedica oamenii să fie gay, doar că ar trebui să fie o chestiune personală secretă. Este același lucru cu femeile care sunt curve. Ceea ce s-a întâmplat în Occident este că au luat comportamentul homosexual și cel de curvă (ambele par să fi existat dintotdeauna, cel puțin din zorii civilizației) și le-au instituționalizat ca mișcări ideologice și politice menite să distrugă societatea tradițională.

Aceste ideologii conexe ale homosexualismului și feminismului reprezintă coloana vertebrală a mișcării de dominație globală occidentală care s-a dezvoltat de la sfârșitul Războiului Rece. Trebuia să existe un motiv pentru ca oamenii să vrea să fie împotriva propriilor guverne și să sprijine interesele SUA, iar aceste ideologii oferă acel motiv.

Nu este cu mult diferit de un grup terorist violent, deoarece are ca scop explicit subminarea societății.

Preluat de pe Daily Stormer

3 comments

  1. Excelent acest articol! Scurt și la obiect.
    Asa cum comentam la alt articol, scopul este subtil: tot ce trăim azi, noi pământenii, este teatrul absurdului care ne este impus de poporul ales, un popor cum nu se poate mai stricat moraliceste comparat cu învățăturile oricărei religii actuale pe pământ. De ce ne este impus acest teatru al absurdului? Pentru ca să ne înnebunească, pentru a induce în comportamentul social al omenirii un fel de mișcare browniana încât sa ajungem sa ne omoram între noi și sa nu mai cheltuie bani și timp poporul ales cu asta.

  2. Feminismul și leghebetismul sunt doar anexe ale iudeo-bolșevismului care n-a părăsit niciodată Rusia. RSSF Rusă este o democrație occidentală în toată regula, fiind condusă de jidani aflați deasupra legii și aflată în plin declin demografic al populației albe(cu record de avorturi). Faptul că regimul neostalinist al marionetei Putin interzice formal propaganda pedo-leghebetistă, este doar praf în ochi în comparație cu genocidul global care se pregătește.

    • La ora actuală comuniștii sunt în opoziție în Rusia. Iar ce faci tu se cheamă “otrăvitul fântânii”, “nimeni nu e bun, toți sunt controlați”. Presupun că toate sancțiunile contra Rusiei sunt tot asa de ochii lumii? Iar la faza cu avorturile, a cui e vina? Putin a luat măsuri pentru încurajarea familiilor să aibă copii. În afară de Viktor Orban nu mai știu oe nimeni să fi făcut asta. Oricum a făcut mai multe pentru Rusia decât Meloni sau Marine LePen pentru țările lor.

      De câte ori se întâmplă ceva de genul ăsta vine repede unul să ne explice că de fapt nu e autentic sau e degeaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *