Home / Internațional / Ferme de boți și Internetul Mort – de unde provin “adepții” sistemului

Ferme de boți și Internetul Mort – de unde provin “adepții” sistemului

Vlad Voicu
Incorect Politic
Martie 30, 2024

Ferme de boți și Internetul Mort – de unde provin “adepții” sistemului

Uneori ne întrebăm de unde au globaliștii, corporațiile și “influencerii” sistemului atâția urmăritori pe rețelele sociale. Uneori vedem cum răspunsurile/argumentele folosite sunt similare, dacă nu chiar identice. Este vorba de boți. Iată cum arată o fermă:

De aici provin toți “adepții” lor. Există o teorie a Internetului Mort, care spune că un procentaj îngrijoritor de mare din utilizatorii de pe Internet sunt boți.

Nu trebuie să căutați mult ca să descoperiți pe site-uri precum Fiver anunțuri de vânzare pentru o anumită cantitate de urmăritori pe rețele sociale, o sută, o mie, mai mult, doar cu câțiva zeci de colari. Astfel se umflă anumite conturi ca să pară mai populare, în timp ce serviciile de tip YouTube, Instagram, Facebook folosesc tehnica shadow-ban ca să reducă numărul de urmăritori ai dizidenților.

Ferme de boți și Internetul Mort - de unde provin "adepții" sistemului

Cât la sută din Internet e format din boți? 30%? 50%? Putem doar specula…

Vlad VOICU

3 comments

  1. Poate că unii mai pot fi programați și să interacționeze, aruncându-și vorbe grele.

  2. Da, dar sunt si prosti umani destul de multi, care au incredere in sistem si fac propaganda.

  3. In afara de mediul virtual, in viata noastra reala interactionam cu troli reali. Sunt securisti sau informatori ai acestora, bine platiti din banii nostri ca sa troleze in folosoul ocupantului iudeo-atlantist. Sunt foate multi, milioane, si-i gasim peste tot: printre profesori, academicieni, colegi de serviciu, directori de firme, jurnalisti, avocati, angajati la banci sau multinationale, chiar si membrii ai familiei, care se contrazic cu noi pana in panzele albe, in dauna interesul nostru legitim, national sau in dauna sanatatii noastre, pe teme covidioate. Sunt usor de recunoscut dupa subiectele abordate si dupa situatia lor materiala neconforma cu realizarile lor profesionale. Ca sa-si impuna tirania, sistemul iudeo-atlantist nu se poate baza doar pe internet si televizor, ci are nevoie de personaje reale, care sa sa te faca sa te simti inadecvat in “minunata lume noua”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *