Home / Actualitate / Românii care nu merg periodic la medicul de familie ar putea fi amendați

Românii care nu merg periodic la medicul de familie ar putea fi amendați

Incorect Politic
Mai 14, 2022

Românii care nu merg periodic la medicul de familie ar putea fi amendați

Românii care nu merg periodic la medicul de familie ar putea fi amendați

Text cules de pe Telegram

Românii care nu merg periodic la medicul de familie ar putea fi amendați, spune președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate

Începând din 2023, românii care nu se prezintă la medicul de familie pentru serviciile medicale de prevenţie ar putea fi sancţionaţi, a spus președintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Adela Cojan

„Începând cu noul contract-cadru, din anul 2023, vrem să implementăm, în special, pachetele de prevenţie, care vor deveni ⭕️obligatorii⭕️ şi ne gândim inclusiv la elemente sancţionatorii (…) pentru cei care nu vin să îşi efectueze serviciile de prevenţie”

„Se practică în multe ţări, asociaţiile de pacienţi ne cer acest lucru, să începem să-i sancţionăm pe cei care nu se prezintă la serviciile de prevenţie. Va intra în atenţia noastră odată cu noul contract-cadru din 2023”, a spus Cojan în cadrul dezbaterii „Hepatitele virale post-pandemie – drumul spre eliminare, o provocare”, care a avut loc la Senat.

Check Also

MOAȘTE DE SFÎNT – Fratele de Cruce Ioan Ianolide

Incorect Politic | Moaștele deshumate ale lui Ioan Ianolide

10 comments

 1. gheorghe pe stil nou

  Iar asta după ce serviciile secrete s-au asigurat că o bună parte din urmărirea populaţiei o realizează prin softul CNAS şi controlul asupra acestuia. De ce nu dau atunci acces gratuit la serviciile medicale pentru toţi românii, dacă vor o naţiune sănătoasă? Vor doar o naţiune urmărită, în care să crăpăm controlat?
  „SRI şi STS vor păzi sistemul medical informatizat. Dar cine este Stăpânul Inelelor sistemului medical românesc, super-userul cu acces nelimitat în SIUI?“:
  https://www.hotnews.ro/stiri-esential-19099792-sri-sts-vor-pazi-sistemul-medical-informatizat-dar-cine-este-stapanul-inelelor-sistemului-medical-romanesc-super-userul-acces-nelimitat.htm
  +
  «Dezvăluirea fostului şef CNAS, Lucian Duţă: „Unele persoane din SRI au acces ilegal la datele noastre medicale»:
  https://www.luju.ro/exploziv-sri-spioneaza-romanii-in-masa-dezvaluirea-fostului-sef-cnas-lucian-duta-unele-persoane-din-sri-au-acces-ilegal-la-datele-noastre-medicale-cardul-de-sanatate-nu-se-putea-face-fara-bazele-de-date-ale-romanilor-nu-i-convine-nimanui-s-avem-acces-la-d

  La fel se folosesc şi de ANAF şi doar naivii cred că nu pentru asta e făcut şi prezentul referendum, cu atâtea întrebări nelalocul lor:
  „După recensămînt, fiecare cetăţean va avea un dosar electronic“:
  https://www.art-emis.ro/editoriale/dupa-recensamint-fiecare-cetatean-va-avea-un-dosar-electronic

  • Te bagi în seamă fără să fii pe subiect. Orice sistem electronic trebuie supravegheat de atacurile cibernetice. Dacă nu vrei să fii supravegheat ieși din sistem și nu te mai urmărește nimeni. Pe sistemul clasic cu retete de mână medicii furau de rupeau pământul. Acum fură alții mai organizat.

   • gheorghe pe stil nou

    Vasilică Militaru -“nero”, ia-ţi medicamentele şi mai vaccinează-te de zece ori că au rămas vaccinuri de prisos. De fapt, tu te bagi de zor ca musca în… Acum câtva ore, la articolul „Khazarii despre Românii…“ mă acuzai aiurea, febril dar fără temei, că sunt de la SRI, acum o faci pe apărătorul serviciilor. Orice numai să mănânci un rahat fără oprire împotriva cuiva, sisilicule bolnăvior, lingău la sistem.

   • gheorghe pe stil nou

    “nero”, esti in delir din nou? Cum zici tu ca “nu te mai urmareste nimeni” daca nu vrei sa fii in sistem, din moment ce te pedepsesc ca nu te integrezi sistemului? Adica devii urmarit prin ANAF etc. Cauti doar galceava bolnava cu alti comentatori ai articolelor? Iti face bine la cap sa te certi cu cineva? Sau, mai degraba, la sufletul negru?

 2. Altă aberație etatistă. Oamenii ăștia debitează numai tâmpenii. Vrea statul să mă oblige să fiu sănătos?

  • gheorghe pe stil nou

   Sau vrea şi să ne vaccineze obligatoriu, pentru diverse pretinse boli. Aici se vrea a se ajunge, printr-un acord cu OMS: vaccinări obligatorii în masă (nu neapărat pentru covid19). Iar pentru unii vaccinarea poate fi şi fatală. Vor alege serviciile pentru cine?

 3. Nu, Deceneu, dimpotrivă.
  Statul nu ne obligă să fim sănătoși ci bolnavi, ba chiar morți… pe când ne apropiem de pensie. Să fie clar: principalul, singurul nostru dușman adevărat este organizația de mafioți, hoți, bandiți și trădători ce se intitulează Stat Român, România. Să spânzurăm ultimul deputat sau senator cu mațele ultimului ministru. Dumnezeu îi va mântui pe cei care în loc de ștreang or fi meritat toporul, un par în cap sau doar un scuipat pe obraz.
  România, Patria suntem noi, norodul, poporul. Miniștri, deputații, senatorii, întreg aparatul de Stat este o bandă de mafioți. În cel mai bun caz, aceștia sunt paraziți, toți cu ochii numai după furat. Să ne cunoaștem dușmanii. Din păcate, orice funcționar din spatele oricărui ghișeu ministerial sau guvernamental ne este dușman. De acum înainte, cel care are nevoie de vreo adeverință, de la vreo autoritate, va trebui să meargă cu toporul în mână. Toporul va fi necesar necesar mai ales la ”doctorul de familie”, călăul familiilor, pe care le ucide cu anticoncepționale, prezervative, ”planing familial”. Trei sferturi, cel puțin, din medicii de familie sunt asasinii familiei, slugoii Organizației Mondiale a Morții, nu a ”SĂNĂTĂȚII”. Toți sau aproape toți medicii sunt călăi cu siringa, torționari ai bolnavilor pe care îi leagă de pat, cu călușul în gură… Majoritatea medicilor sunt călăi plătiți să ucidă cu încetinitorul, cu izoleta, cu botnița, cu ventilatoarele, cu otrăvurile din farmacii, etc.
  Conspirația COVID-19, VACCINAREA OBLIGATORIE, PAȘAPORTUL VERDE și alte șmecherii criminale urmăresc menținerea popoarelor într-o permanentă stare de abrutizare medicamentoasă și, pe cât posibil, ștergerea lor de pe fața pământului. Este adevărat, nu chiar toate popoarele urmează să fie eutanasiate, nu toate în același ritm și cu exact aceleași mijloace. Nu ne putem ocupa aici de detalii.
  Asigurările de Sănătate? Îi băgăm în aia mamelor lor cu asigurări cu tot. Cel ce se duce la medic fără să-l doară nimic este deja bolnav de prostie. Fiecare trebuie să învețe să-și îngrijească singur sănătatea. Fiecare trebuie să fie propriul său medic. De altfel, ca aproape toate celelalte științe și arte, Medicina a devenit și ea criminală. Studenții în Medicină și Farmacie nu învață decât tâmpenii, mai ales cum să ucidă cu acte în regulă. Programele de învățământ ale Facultăților de Medicină și Farmacie ar trebui puse sub observația atentă a înțelepților și criminaliștilor.
  Contra terorismului medical, contra medicilor criminali sau habarmiști fiecare trebuie să se apere cu toporul, cu bâta, cu ce poate. Contra Statului criminal și terorist ne așteaptă haiducia generalizată. Să ne apărăm pe noi înșine, să ne apărăm singuri familiile.
  Statul? Statului ce se intitulează Român, acestei ORGANIZAȚII DE RĂUFĂCĂTORI, generali plagiatori, miniștri impostori și organizatori ai dezastrului actual nu îi recunoaștem niciun drept să se ocupe de sănătatea noastră și a copiilor noștri. În frunte cu trădătorul de la Cotroceni, toți acești bandiți ne vor răul. Niciun politician nu este în stare să gândească sau să înfăptuiască ceva bun. Eventual, pentru că printre ei ar mai putea fi câte vreun naiv sau tâmpit, rătăcit, ne-am putea mulțumii, într-o primă etapă, cu decimarea, așa cum se practica, pe vremuri, în legiunile romane. Profetul Românismului ne-a avertizat: ”De-așa vremi se-n-vredniciră cronicarii și rapsozii. / Veacul nostru ni-l umplură saltimbancii și irozii”.
  La moarte cu ultimul saltimbanc, cu ultimul Irod politic.
  LA MOARTE CU ÎNTREAGA CASTĂ SUPERPUSĂ DE POLITICIENI INCAPABILI, HOȚI, TRĂDĂTORI!

 4. INJECTIA FINALA

  SCORILO, DACA AI FI PRESEDINTE
  ROMÂNIA ‘AR FI CUMINTE,
  DINCOLO DE’ ORICE CUVINTE

  VLAD TEPES, FARA’NDOIALA
  DIN CER AR VENI PE SCARA
  SA TE SALUTE,, PE SEARA

  CA, ZIUA, ESTI OCUPAT
  LA CURATAT, LA TAIAT
  TICALOSUL TERORIZAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *