Home / Educativ / România fără Români

România fără Români

Marian Motocu
Incorect Politic
Iulie 18, 2023

România fără Români

Ne lovim în fiecare zi de oameni răi și de oameni buni, dar pentru că am fost obișnuiți să credem doar răul, nu vedem decat foarte rar bunătatea, lumina sau speranța din ceilalți. Suntem copleșiți de mizeriile lumești, de bigotism sau ecumenism, de rasism sau antiromânism… Lumea nu mai știe să aprecieze adevărul, căci adevărul nu place celor care și-au clădit trecutul, prezentul și viitorul pe minciună, hoție și crime.

Oamenii stau în așteptarea celui ce va să vie să-i salveze, în timp ce ei… acei mișei temători, așteaptă salvatorul din aceeași tabără, se miră de lipsa de compasiune ca mai apoi să se plângă de coerciția statală.

În timp ce unii dintre noi încearcă să trezească masele, Jidanii continuă planul de destabilizare pe toate fronturile, chit că este familie, credință, instituțiile statului, economia sau siguranța statului, pentru ei nu contează decât un singur lucru… România fără Români.

Totul se rezumă la două planuri mărețe, jidanesti : “Reset România” și “Israel în România”. Aceste planuri au început încă înainte de “89. Jidanii de la acea vreme, care mai există și astăzi, au convenit că România, datorită atât poziției strategice, cât și bogăției, să revină iudeilor și împreună cu Ucraina (deja cumpărată de jidani) să formeze statul KAZAR…… Știu că poate credeți că vorbesc prostii, dar tot ceea ce se întâmplă la ora actuală în Europa are ca scop desființarea României.

Și totul se întâmplă cu ajutorul politicienilor cumpărati de jidani. Nu uitați, sunt mulți jidani ascunși sub nume românesc, care dețin funcții de mare importantă în România.

Salvarea României poate veni DOAR de la ROMÂNI….. Adică de la tine(cititorule). Tu ești cel care va decide pentru familia lui și împreună vom decide pentru marea familie numită…
NAȚIA ROMANĂ.

2 comments

  1. Exceptional articol! Exceptional om, Marian Motocu! Exceptional inginer care, scurt si la obiect, a pus punctul pe i. Ceea ce a scris el aici este axiomatic, nu mai are nevoie de demonstratie.
    Nu va faceti iluzii sau sperante: la ora actuala romanii, adica cetatenii romani au bani, nu-i plangeti, au conturi grase, putini sunt saracuti, cei mai multi “se descurca” adica fura-sportul national, cei 2.5 mil. de pensionari cu pensii de mizerie nu conteaza, se vor duce, pensionarii “speciali” se vor duce si ei dupa ce-si vor ceda averile nemeritate progeniturilor.
    Asa ca ce mai asteptati? Pe loc viran va veni populatia inlocuitoare, ca nu sunt popor. Cine sa mai lupte? Unde se mai afla romanii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *