Home / Actualitate / Români pentru Tricolor! Tabără de Muncă la Mărășești 24-26 Iunie 2022

Români pentru Tricolor! Tabără de Muncă la Mărășești 24-26 Iunie 2022

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 20, 2022

Români pentru Tricolor! Tabără de Muncă la Mărășești 24-26 Iunie 2022

Români pentru Tricolor! Tabără de Muncă la Mărășești 24-26 Iunie 2022

 

Marian Motocu anunță o amplă tabără de muncă la Mărașești în perioada 24-26 iunie 2022, cu scopul revopsirii tricolorului profanat în culorile Ucrainei, dar și cu scopul de a consolida rețeaua de naționaliști militanți. La această acțiune sunt bineveniți toți cei care gândesc și simt românește.

Acesta anunță prezența unor nume mari precum Generalul Radu Theodoru, Nicolae Roman, Văduva, Gigă Manole și alții.

Un popor unit, o credință vie, o ocazie istorică.

 

Iată evenimentul pe Facebook, eveniment care a fost șters de repetate ori:

Suntem ceea ce suntem!
41pentru România
A venit timpul ca cei ce au uitat, să-și aducă aminte că aici este ROMÂNIA și că “PE AICI NU SE (mai) TRECE !!!
Vă invit să vă oferiți două zile la cort, unde străbunii noștrii și-au dat viata că noi să ne putem bucura de liniște, libertate și românism, împreună cu frati români din toate colțurile țării, unde, împreună vom restabili culorile tricolorului. În data de 26, vom asista la încununarea muncii noastre cu salve de focuri de armă și fanfară militară.

Pentru a adera la organizația lui Marian Motocu, accesați acest link. Vor fi corturi și locuri umbroase amenajate, evenimentul este oficial, legal, multă muncă a fost investită în organizare.

Pe acest live, Marian Motocu vorbește despre importanța datei de 24 Iunie, data la care s-a întemeiat Mișcarea Legionară. Demersul lui Marian urmărește să sfințească țara prin muncă și să-i apropie pe naționaliștii dispuși să facă deplasarea. Invitația este deschisă pentru toată lumea.

La eveniment va fi prezent și un magazin naționalist.

Marian Motocu: Dacă se îndură bunul Dumnezeu, reușim să trezim nația. Și de-o fi așa, atunci…. voi putea spune că mi-am făcut datoria și mă pot întoarce la munca mea de alpinist și la casa mea de la țară, unde bălăriile au năpădit și pământul așteaptă să fie muncit.

Marian Motocu primind binecuvântarea de la Generalul Radu Theodoru.

Putem să dăm înainte dacă vrem. Să facem ceva pentru țara asta, nu pentru noi și gloria noastră, ci pentru urmașii noștri și slava lui Dumnezeu.

Sistemul vrea să lase o țară depopulată pentru a fi jefuită și locuită de oameni străini credinței noastre și locului ăstuia.

Noi începem o altă lucrare. O lucrare la sfârșitul căreia să lăsăm în urmă o țară ca soarele sfânt de pe cer.

2 comments

  1. Tricolorul a fost revopsit de adevaratii nationalisti.

    • Nu a fost , roșul s-a făcut pe jumătate. Mai este loc în care era vopsit inițial, pe care “adevărații naționaliști” nu l-au revopsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *