Home / Internațional / Franța: La bacalaureat, profesorii nu mai au voie să dea note mai mici de patru din zece sau opt din douăzeci!

Franța: La bacalaureat, profesorii nu mai au voie să dea note mai mici de patru din zece sau opt din douăzeci!

Redacția Internațională
Incorect Politic
Iunie 20, 2022

Cât de populare sunt măsurile lui Macron dacă pe oriunde merge e pălmuit de cetățeni?

Profesorii nu mai au voie să dea note mai mici de patru din zece sau opt din douăzeci!

În Franța, la examenul de bacalaureat, profesorii nu au voie să dea note mai mici de 8/20, adică 4/10.

Iată-ne deci în fața unui nou aranjament ”democratic” al realității! Deși este evidentă enorma diferență culturală și de inteligență dintre indivizi, democrațiile au redus-o la 8/20, respectiv 4/10. Că ne place sau nu, aceasta înseamnă o nouă pocire, o nouă falsificare, o desfiguare a realității.

Din altă perspectivă, este vorba de o nouă lovitură dată moștenirii noastre culturale strămoșești, în cadrul căreia cei mai buni dintre oameni, într-un domeniu sau altul, formau așa numita aristocrație.

Religia creștină a fost prima mare lovitură contra celor mai buni dintre oameni, a aristocraților. Că aceștia s-au numit regi, împărați, duci, marchizi, conți, vornici, pârcălabi, postelnici, etc., acest lucru este secundar. Or fi oamenii ”egali”, în fața lui Dumnezeu, dar aici, pe planeta Pământ, nu găsim nici măcar două frunze egale, într-o pădure! Din punctul de vedere al realității de zi cu zi, ”egalitatea” este o ficțiune găunoasă, de care școala și educația, în general, ar trebui să se debaraseze.

În regimul democratic, ajunsă statală, educația a devenit principalul instrument de destructurare/distrugere a popoarelor, națiunilor, a acelor oameni care au avut ”nefericirea” să se nască mai bine dotați, mai întregi, mai perfecți, cât mai desăvârșiți sau întregi cu putință, din diverse puncte de vedere.

Pe de altă parte, în unele ziare și reviste occidentale citim că, în faimoasa Silicon Valley americană, informaticienii adevărați sunt tot mai greu de găsit. De ce? Pentru că este promovată și încurajată guguștiucărimea, șmecherașii finanțelor, afaceriștii, mediocrii, din care cauză celor cu adevărat foarte buni, altfel spus ”aristocraților gândirii”, le este aproape imposibil să ocupe funcții, ce se repartizează pe criterii democratice, adică prin corupție, cumetrii, pedofilie, antirasism curcubeic și altele asemenea.

Pe lista ”dictatorilor” actuali figurează nu Lenin, Stalin sau Ceaușescu ci președintele Franței, Macron, instalat în fruntea unui fost mare popor… Cândva… Cum a ajuns dictator Macron? Ca toți ceilalți dictatori, inclusiv Lenin, Stalin sau Ceaușescu: prin viclenie, tâlhărie electorală, minciună, consimțul tacit al cetățenilor ”proști” sau prostiți de școală, presă, biserică, etc. Dictatori ca Macron, Biden, Iohannis și aproape toți actualii șefi de State și guverne europene au ajuns în funcții nemeritate grație consimțământului tacit sau explicit al incompetenților, corupților și tâlharilor ”aleși” democratici.

Fără excepție, toți ”aleșii democratici” beneficiază de privilegii nemeritate. Toți până la unul sunt corupți, cu singura excepție a celor ce renunță la orice privilegii. Pe vremuri, în democrația greacă, romană sau dacă, aleșii sau căpeteniile nu primeau salariu, nu cereau ciubucuri, nu puteau fi mituiți. Conducătorii Atenei, tribunii sau consulii romani, pârcălabii sau vornicii lui Ștefan cel Mare nu aveau salariu, ba chiar răspundeau cu capul pentru cele făcute, ce nu trebuiau făcute, și pentru cele nefăcute, care ar fi trebuit făcute!

Adevărații dictatori, cei care sunt pe cale să distrugă întreaga omenire, sub drapelul curcubeico-lesbian-transonanist și în sunetele fanfarelor Curi-curi pasarelo sunt toți, absolut toți, lichele democratice.

Niciun popor nu se poate dezvolta normal până ce acești ”dictatori democrați” nu vor fi sfâșiați cu unghiile și cu dinții, de către masele populare prostite de școală, duse cu nasul de biserica ecumenico-legebetizată, botnițate, mase și popoare abrutizate, botnițate și maimuțărite de falsa și criminala medicină etc.

Anumite versuri din Împărat și proletar, întreaga poezie LA ARME, tot a lui Eminescu, sunt foarte, foarte, extrem de actuale.

Spiru Haret

5 comments

 1. Ceausescu a fost un patriot, nu un dictator !
  L-au “vopsit” ca să pară dictator, atunci cand a inceput sa puna Romania pe picioare, cand inca se chinuia după război.
  Ceausescu este cel care a facut Romania unica in lume: Romania este singura tara care a platit datoria externa.
  Ati ramas blocati in otrava picurata la ureche de “Europa libera” si “Vocea Americii” – posturi conduse de niste (((persoane de bine))) . Mai scoateti capul din facebook, ca realitatea e un pic diferita, iar Istoria nu iarta pe nimeni !

 2. Dragă, deși am zis că nu mai scriu: Am lucrat la UTCB din 2003 până în 2018 și nici n-am pus, nici n-am văzut pe cineva să pună mai notă mai mică decât 4, pentru că 4 înseamă respins. N-are sens să se pună mai puțin. Adică veniți toți repede să vedeți, nu s-a întâmplat nimic. Dar dacă veni vorba de bacalaureat, poate îmi explică și mie cineva ce semnificație are nota 6.12 la română, că eu cred că meritam cel puțin 6.1273.

  • Pai asa sa fie doar doua note I si N, adica invatat si neinvatat…
   E vreo diferenta intre unul care stie 2 strofe din 5 si unul care nu stie nici un vers?
   Nu cumva eliminarea diferentierii (in-discernerea!) produce uniformizarea?
   … atat de placuta credinciosilor in structura sociala organizata pe “clasa”?

 3. Franta ? O tara condusa de un lefegiu marxist care traieste cu un travestit numita ( ,,nevasta-sa) pe Nume Macron .O tara plina de ciori africane magrebiene din maroc , algeria , tunisia si alte cloace . O tara unde paradele de poponari sunt la ordinea zilei la Paris si nu numai .

Leave a Reply

Your email address will not be published.