Home / Actualitate / Român Adevărat Desființează Reclama “Străin Până Mă Cunoști”

Român Adevărat Desființează Reclama “Străin Până Mă Cunoști”

 

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 3, 2018

 

eȚaraMea:

Printre noi avem iubitori de negri.

În urma unei reclamații, Facebuci ne-a sters ultima publicație.

Era vorba despre afișul finanțat de “Open Society” (Soroș și forțele neo-marxiste), apărut prin toată țara. Un român adevărat, mergând pe stradă și văzând afișul “publicitar”, l-a scos din cadru, aruncat pe jos, călcat în picioare cu rigurozitate gospodărească, fotografiat ca un trofeu de vânătoare și prezentat pe facebuci…

Sigur, victoria e mică, nu a durat mult, dar reprezintă o bucurie, un vector de încredere și demonstrează: “ca să fii român, trebuie să poți!”

Însă, după cum bănuim că fiecare a înțeles deja, cum sa aibă românii voie să se bucure de o victorie?…, că doar trebuie demoralizați constat și împiedicați să afle că “se poate”.

Morala acestei întâmplări: ideologia dominantă – progresismul iudeo-masonic! – este un monstru cu picioare de carton care se bazează pe cenzură informației!

Este destul ca un român să-și urmeze instinctul, învățăturile, să-și asculte rațiunea ortodoxă, “să poată” și monstrul se năruie în fața sa… iar ploaia acidă va spăla macadamul de resturi. Probabil că nici mesajele primite nu au fost ușor de digerat pentru ofensatul iubitor de negri strecurat printre noi și nici pentru cenzura Facbuci:

“Sunt un străin până mă cunoști” – Rămâi străin, te cunoaștem deja!

“Am avut puterea să ajung până aici. Acum, tu ai puterea să mă accepți” – Nu, chiar deloc! Cât despre puterea ta – de fapt, “Open Society” (Soroș) și alte grupări neo-marxiste, chiar teroriste care lucrează încă din anii ’70 la diluarea omogenitații europene, a coeziunii sociale, identitare, naționale și, mai ales, la distrugerea creștinismului în Europa de Vest (au reușit), atacând acum Estul – folosește această “putere” în sens invers, adică înapoi spre meleagurile tale!

Nota editorului: Nu doar OSF se ocupă de promovarea imigrației, ci și iezuițuii, campania străin până mă cunoști fiind sprijnit de Jesuit Refugee Service Romania (https://www.straininromania.ro/despre-noi/) – S.C.

– Aici este pământul Neamului Românesc, Patria jertfei și a martirului în numele Sfintei Credințe Ortodoxe! Mai mult, aici e zonă de război civil inconștient și, în curând, mâhnirea o să devină conștientă, palpabilă și materială.

Ne luptăm de prea mult timp împotriva unor forțe antiromânești și anticreștine. Aceleași forțe care te-au adus până aici și care, în demența lor talmudică, ar vrea să facă din tine și semenii tăi, “neamul înlocuitor” al acestor meleaguri străvechi. În curând, răbdarea esticilor o să se sfârșească, iar prăpastia ideologică și spirituală față de Occidentul învins și pervertit – apostat iudeo-masonic! – o să ridice un zid de protecție până la Cer, deznodământul o să aducă suferință și jale…

Străine, ferească Dumnezeu să te afli străin de neam într-o țară care nu mai vrea pământ… “

… N-avem puteri şi chip de-acum
Să mai trăim cerşind mereu,
Că prea ne schingiuiesc cum vreu
Stăpâni luaţi din drum!
Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
Să vrem noi sânge, nu pământ!
Când nu vom mai putea răbda,
Când foamea ne va răscula,
Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
Nici în mormânt!”.

– George Coșbuc.

 

Vine socotealea unui neam mult chinuit
Câți martiri ți s-au jertfit, câte vârfuri ți-au murit
Deșteaptă-te odată și nu mai sta înmărmurit
Destinul tău te-așteaptă-n orizont nebiruit
Ce rost are dacă mori în pat acoperit, batjocorit
Amintește-ti vorba celui ce dintâi unire-a săvârșit:

“Ce e viața noastră în sclavie, oare?
Noapte fără stele, ziuă fără soare.
Cei ce rabdă jugul ş-a trăi mai vor,
Merită să-l poarte spre ruşinea lor!
Sufletul lor nu e mai presus de fierul
Ce le-ncinge braţul, iau de martur cerul!
Dar românul nu va câmpuri fără flori,
Zile lungi şi triste fără sărbători.
Astfel e vulturul ce pe piscuri zboară
Aripile taie-i, că ar vrea să moară!
Astfel e românul şi român sunt eu
Şi sub jugul barbar nu plec capul meu.”

Nu vrem imigranți! Trăiască România!

De ce se cenzureaza astfel de mesaje, astfel de acțiuni?

Însă, după cum bănuim că fiecare a înțeles deja, cum sa aibă românii voie să se bucure de o victorie?…, că doar trebuie demoralizați constat și împiedicați să afle că “se poate”.

Pentru că se știe că orice afișare pozitivă a luptei împotriva islamismului, orice victorie, cât de mică, împotriva imigrației și a globalismului, va atrage solidaritatea majorității, va schimba percepția publică.

Totul este un joc de imagine, consimțământul fabricat de mass-media fiind tot mai firav pe măsură ce informația circulă nefiltrată, pe net.

În toată lumea încrederea în presa mainstream este la un minim record.

În fiecare an apatia oamenilor scade față de anul precedent. Iar anul acesta, în 2018, tot mai mulți români se trezesc și acționează.

Bate vântul schimbării. Acest lucru le provoacă spaimă.

Iar pe noi, spaima lor ne motivează.

 

 

 

One comment

 1. Romania se va umple in curand de imigranti

  Ar cam fi cazul sa incepem sa ne dezmeticim din mahmureala povestilor de adormit romani cu privire la imigranti: ca nu vor sa ramana aici, ca lasa ca pleaca ei in Germania… Odata veniti, aici raman!

  Se fac pregatiri febrile in Romania pentru primirea unui mare numar de refugiati. Zonele-tinta: marile orase.

  Un articol din Bugetul.ro ne spune ca exista niste “date interesante avansate de Banca Mondială privind migrația românilor înspre marile orașe, în următorii ani. Potrivit datelor furnizate de BM, românii ar urma să migreze masiv înspre orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Brașov. Banca Mondială vine și cu cifre, prezicând că peste 700.000 de români ar urma să migreze spre orașele amintite mai sus. Rațiunile sunt de ordin financiar… ”

  https://www.bugetul.ro/anunt-important-facut-de-banca-mondiala-care-vor-fi-cele-mai-dezvoltate-orase-ale-romaniei/

  Desi articolul vorbeste doar de romani, cifra vehiculata se apropie de cea de aici:

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/fost-general-sri-e-romania-pregatita-sa-primeasca-500-000-de-musulmani-773378

  “Valurile de emigranţi vor lovi şi România. E România pregătită să primească 500.000 de musulmani?”

  In mod cert, populatia unora dintre oraselor amintite va creste enorm in urmatorii ani si se vede deja cu ochiul liber ca zonele peri-urbane sunt pregatite pentru aceasta explozie demografica. Daca vor fi inghesuite undeva sutele de mii de imigranti, cel mai probabil acolo vor fi. Asta inseamna ca in viitorul foarte apropiat, 4 mari orase din Romania vor avea o periferie aglomerata si populata cu un amestec de romani si imigranti. Daca privim situatia asta in contextul unei crize alimentare teribile, anuntate de Calin Georgescu pentru 2020, nu va fi deloc bine pentru rezidentii acestor orase. Nici pentru restul tarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *