Home / Educativ / Oare ADEVĂRUL Este Astăzi Cel Mai Periculos “DROG”? (I, II, III)

Oare ADEVĂRUL Este Astăzi Cel Mai Periculos “DROG”? (I, II, III)

Dan Cristian Ionescu
Incorect Politic
August 3, 2018

OARE ADEVĂRUL ESTE ASTĂZI CEL MAI PERICULOS “DROG”?

Iar nu mă pot întoarce la amintirile juridice întrucît a apărut ceva mult mai important.

Din Evanghelia după Ioan, din două versete chiar, aflăm că valoarea supremă a creștinismului este ADEVĂRUL:

Cap, 8, versetul 32: “Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi.”:

Cap. 18, versetul 37: „Eu spre aceasta M-am născut şi pentru aceasta am venit în lume, ca să dau mărturie pentru adevăr; oricine este din adevăr ascultă glasul Meu.”

În primăvara trecută am postat pe site-ul d-lui Coja un text – nu vă trimit link-ul, nici titlul și nici data publicării (merită un articol amplu, pe care l-am început de mult, dar nu am reușit să mă concentrez ca să îl termin), așa că vă redau doar un fragment:

…Am spus si scris în multe rînduri că pentru viitorul omenirii, internetul este cel mai mare pericol. Unii mă privesc ca pe un nebun și îmi explică binefacerile internetului care ne asigura accesul la cărți și informații, care ne ține le curent cu ce se întîmplă în lume, care ne unește la manifestații și proteste, care ne aduce noi prieteni.

În oarecare măsura, AZI așa este. Dar eu văd (mai ales în viitor) lucrurile altfel.

1. Într-adevăr, astazi pe internet apare orice – dar unele materiale, pentru cît timp? Articolele mele din ultimii aproape doi ani umpleau internetul, unele fiind preluate de multe alte publicații on-line, bloguri sau site-uri (scrisoarea mea către Iohannis a apărut in peste 20 de locuri pe internet – azi,au mai ramas doar vreo trei postări, dintre care una pe site-ul dvs.).

Azi, nu se mai regăsesc nici 10 % dintre articole. După moartea lui Roger Garaudy, de pe scribd.com a fost ștearsa cartea sa „Procesul sionismului”. Biografiile wikipedia ale unor mari personalități legionare (de ex. Șerban Milcoveanu) au dispărut întrucît … fuseseră legionari! În alte situații, biografiile au fost falsificate dispărînd mențiuni care deranjau. Și asta azi!

Ce va fi mîine, cînd procesul de imbecilizare a omenirii va fi desăvîrșit?

Desigur, după ce mă voi duce și eu, de pe internet va dispare orice mențiune cu privire le numele meu. Fiți convins că la fel se va întîmpla și cu numele dvs. Ca eroi ai luptei pentru adevăr vor rămîne pe internet escrocii Simon Wiesenthal și Elie Wiesel, poate și Radu Ioanid, Alexandru Florian și alții de teapa lor…”

Ei bine, acest articol a condus la un atac incredibil din partea unuia dintre adulatorii mei, care în comentariile sale mă numea „luptător neînfricat”, mulțumea pentru dezvăluirile „diamant” pe care le făceam. Dintr-o dată, m-am trezit cu un comentariu din care spicuiesc:

„…E prea tarziu, shobolane!!!!! Du-te si mananca-ti cadavrele dezinformarii – otravite, platite gras, de unul singur sau impreuna cu otravitii tai! Noi avem prea multe de citit, mai ales documentatia afisata aici de geniile si de eroii nostri care exista si care se multiplica, cu fiecare zi, cu fiecare ora!!! CA D’AIA ITI TsATsAIE CURU DE FRICA ADEVARULUI, NU-I ASA, SHOBOLANE ?!!!!!??? Cu cat esti platit ??? LAS’ CA VEDETI VOI PE DRACU GOL CACI INVENTIA VOASTRA S-A INTORS IMPOTRIVA VOASTRA SI O SA VA IA DRACU SI PE VOI, CHIAR DACA OR SA MOARA MULTI SI DINTRE NOI! SUNTEM IN RAZBOI CU VOI , RAZBOI PE VIATA SI PE MOARTE, SHOBOLANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

Eu scrisesem doar ca oamenii să nu creadă tot ce citesc pe internet fără să verifice. A făcut o greșeală imensă, care a reparat o greșeală a mea. Lăsîndu-mă măgulit de comentariile lui, nu i-am urmărit cu atenție activitatea, dar acest comenatariu m-a făcut să-i urmăresc miile de postări din ultimii ani, și atunci am constatat că:

– împrăștia multe minciuni – din această cauză îl deranjau criticile mele aduse internetului, prin care putea să le răspîndească fără nici un control;

– bloca pe site comentariile cititorilor, intervenind cu comentarii ale sale, de două ori mai lungi decît textul articolului la care se referea, astfel încît cei care ar fi vrut să comenteze, renunțau să mai ajungă la sfîrșit pentru a-și spune și ei părerea;

– altădată, intervenea și fără nici o legătură cu subiectul scria ”Liniște, sa-l ascultăm pe Celibidache!”. Și posta un clip cu Celibidache.

Dar cel mai grav lucru este faptul prin comentariile sale, a creat acestui site impresia de site antisemit, deși dl. Coja nu a scris niciodată nici un text antisemit. Punînd stăpînire pe site, a reușit să îi alunge pe patrioți. De atunci, eu nu i-am mai trimis d-lui Coja articole ci doar comentarii, unele transformate de domnia sa in articole (articolele mele apărute, au fost preluate de pe Justițiarul).

Dar dl. Coja nu a vrut să mă creadă.

Apoi, a urmat o dublă greșeală. În primul rînd tot din partea mea, care am căzut într-o capcană și, din politețe, am mulțumit pentru unele informații inutile – în acest fel, mi-au aflat adresa curentă și favorită de mail, la care am fost nevoit să renunț din grija de a nu fi virusată.

Greșeala lor a fost și mai mare însă. Poate nu știau că am fost anchetator, și nu cel mai prost, ci dimpotrivă (sau poate au crezut că mă laud).

Nu mi-a fost greu să înțeleg că este vorba de o celulă sionistă care ca scop compromiterea acestui site patriotic. O celulă care, după adresele de mail folosite, ar cuprinde un bărbat și două femei – în orice caz, după stil, îmi pare evident că este un bărbat și o femeie.

Gata, restul mîine.

OARE ADEVĂRUL ESTE ASTĂZI CEL MAI PERICULOS “DROG”? (II)

 

Trebuie să recunosc faptul că acum este mult mai bine decît acum 6-8 secole, cînd inchiziția catolică îi ardea pe rug pe cei care spuneau adevărul, pe cînd astăzi mărturisitorii nu mai riscă (în general) decît închisoarea.

Dar în țările UE, adevărul este interzis.

Cînd am scris “Codul lui Lucifer”, au fost prieteni care m-au întrebat dacă nu mă tem că aș putea fi acuzat de anti-semitism. Le-am spus că nu, și le-am explicat de ce:

– pe pagina de gardă, scrie “Vechiul Testament – un lung şir de crime şi nelegiuiri săvîrşite de conducătorii evrei. Crimele şi nelegiuirile lor continuă şi azi, nestingherite de nimeni.” – eu nu am acuzat poporul evreu, ci conducătorii săi;

– la începutul primului capitol din carte, am scris „Această carte este o ficţiune. Această carte este o ficţiune? ”  – deci fiecare poate să aleagă dacă este o ficțiune, sau adăvărul adevărat :

– în cuprinsul cărții, am lăudat peste 100 de evrei demni de toată stima, antisioniști sau antiiudaiști, dar de pildă și pe Menachem Mazuz, fostul procuror general al Israelului, care a avut curajul să trimită în judecată președinți ai Israelului, prim-miniștri ai Israelului, miniștri ai Israelului.

X

Vă redau niște texte esențiale:

Declaratia Universala a Drepturilor Omului

Articolul 19:
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspindi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

Convenţia pentru apărarea Drepturilor Omului şi a Libertăţilor fundamentale

ARTICOLUL 10 Libertatea de exprimare:

  1. Orice persoană are dreptul la libertate de exprimare. Acest drept include libertatea de opinie şi libertatea de a primi sau a comunica informaţii ori idei fără amestecul autorităţilor publice şi fără a ţine seama de frontiere. Prezentul articol nu împiedică Statele să supună societăţile de radiodifuziune, cinematografie sau televiziune unui regim de autorizare.
  2. Exercitarea acestor libertăţi ce comportă îndatoriri şi responsabilităţi poate fi supusă unor formalităţi, condiţii, restrângeri sau sancţiuni prevăzute de lege care, într-o societate democratică, constituie măsuri necesare pentru securitatea naţională, integritatea teritorială sau siguranţa publică, apărarea ordinii şi prevenirea infracţiunilor, protecţia sănătăţii, a moralei, a reputaţiei sau a drepturilor altora, pentru a împiedica divulgarea informaţiilor confidenţiale sau pentru a garanta autoritatea şi imparţialitatea puterii judecătoreşti.

Constituția României:

”ART. 29 Libertatea conștiinței

(1) Libertatea gandirii si a opiniilor, precum si libertatea credințelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrans să adopte o opinie ori să adere la o credintă religioasă, contrare convingerilor sale.

(2) Libertatea constiintei este garantată; ea trebuie să se manifeste in spirit de tolerantă si de respect reciproc.

(3) Cultele religioase sunt libere si se organizează potrivit statutelor proprii, in conditiile legii.

(4) In relatiile dintre culte sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau actiuni de invrăjbire religioasă.

(5) Cultele religioase sunt autonome fată de stat si se bucură de sprijinul acestuia, inclusiv prin inlesnirea asistentei religioase in armată, in spitale, in penitenciare, in azile si in orfelinate.

(6) Părintii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educatia copiilor minori a căror răspundere le revine.

ART. 30 Libertatea de exprimare

(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

(3) Libertatea presei implică si libertatea de a infiinta publicatii.

(4) Nici o publicatie nu poate fi suprimată.

(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare in masă obligatia de a face publică sursa finantării.

(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulară a persoanei si nici dreptul la propria imagine.

(7) Sunt interzise de lege defăimarea tării si a natiunii, indemnul la război de agresiune, la ură natională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violentă publică, precum si manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.

(8) Răspunderea civilă pentru informatia sau pentru creatia adusă la cunostintă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, in conditiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.

ART. 31 Dreptul la informatie

(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informatie de interes public nu poate fi ingrădit.

(2) Autoritătile publice, potrivit competentelor ce le revin, sunt obligate să asigure informarea corectă a cetătenilor asupra treburilor publice si asupra problemelor de interes personal.

(3) Dreptul la informatie nu trebuie să prejudicieze măsurile de protectie a tinerilor sau securitatea natională.

(4) Mijloacele de informare in masă, publice si private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice.

(5) Serviciile publice de radio si de televiziune sunt autonome. Ele trebuie să garanteze grupurilor sociale si politice importante exercitarea dreptului la antenă. Organizarea acestor servicii si controlul parlamentar asupra activitătii lor se reglementează prin lege organică.”

Mai adaug un text din prima lege antiadevăr, promovată prin OUG de Adrian Năstase, cu speranța deșartă că va fi sprijinit să ajungă președintele României: ” Nu constituie infracțiune fapta prevăzută la alin. (1), (2) sau (2^1), dacă este săvârșită în interesul artei sau științei, cercetării ori educației sau în scopul dezbaterii unei chestiuni de interes public.”

X

În aceste zile, au fost postate pe youtube 6 filme cu caracter științific prin care erau demontate multe din minciunile holocaustului – dar vizionarea lor a fost blocată. Au fost repostate pe un site personal – dar au fost de asemenea blocate. Acum, au fost postate pentru a treia oară – nu știu cît vor rezista.

Nota editorului: Cele șase filme au fost postate pe YouTube, pe LiveLeak (care este site public, de unde au fost date jos în mai puțin de 24 de ore), și în final pe BitChute unde pot fi vizionate, pe canalul Hashtagul Fericirii. – S.C. https://www.bitchute.com/video/cheZ4QA2Ngoj/ I https://www.bitchute.com/video/la1f1y3ovEyQ/  II https://www.bitchute.com/video/pQWDHbGi1DqT/ III https://www.bitchute.com/video/Gpi7S7cFq1Po/  IV https://www.bitchute.com/video/ZkCqGiNPlXkU/ V https://www.bitchute.com/video/2HlOQvygsCqF/ VI

Mă uit cum după moartea lui Roger Garaudy, una dintre cele mai importante cărți ale sale a fost ștearsă de pe scribd.com.

Mă uit la wikipedia care a scos (la cerere!) biografia lui Șerban Milcoveanu, întrucît a fost legionar, a scos din biografiile lui Heidrich, Beria și Van Rompuy mențiunea că au fost evrei, au șters din biografia lui I. Gh. Duca motivele adevărate pentru care Nicadorii l-au pedepsit.

Nu am facebook, dar aflu că multora ca mine li se blochează acesta fără să prea înțeleg de ce.

Sînt doar cîteva exemple, pe care alții le pot completa.

X

Îmi pare evident că acest golem, acest moloh care controlează internetul încalcă drepturile consfințite de cele mai importante acte universale sau europene.

Chiar dacă în această țară și în acest continent, corupte și vîndute, este foarte greu să se facă dreptate, eu nu pot să stau cu mîinile în sîn. Sînt multe motive pentru care molohul să fie reclamat, fie pe cale civilă, fie pe cale penală.

Am multe idei, dar pe de-o parte eu am rupt legătura cu lumea juridică în anul 2001 iar în prezent starea mea (nu numai de sănătate) îmi îngreunează această misiune.

Dar pentru asta, am nevoie de ajutorul unor juriști (și, fără intenția de a jigni pe cineva, nu juriști cu diplome de la „Spiru Haret” sau de la alte universități). Solicit acest ajutor prin dl. Marinescu.

 

OARE ADEVĂRUL ESTE ASTĂZI CEL MAI PERICULOS “DROG”? (III)

 

În această noapte, un prieten nou (sper ca nu îl deranjează că îl numesc așa) mi-a scris legat de inițiativa mea: “Ce vreți să faceți este o muncă titanică, se știe că legile se aplică doar pentru goyim, rareori pentru aleși. Șefa YouTube este o jidancă, Susan Wojcicki.

Și procesul, odată deschis, bănuiesc că ar dura mult și bine.”

Nu aș spune că este o muncă titanică fiindcă în mintea mea progamul este, în mare, deja creionat.

Nu știam cine conduce youtube, întrucît nu am putut ține pasul cu toate modificările de personal în funcții de conducere la nivel planetar (nu mă miră cine este, nici nu mă interesează și nici nu mă intimidează). Legat de stăpînii internetului scriam acum cîțiva ani în „Codul lui Lucifer” următoarele:

“60. Compania de internet Google Inc., care oferă cel mai uzitat motor de căutare precum și serviciile de poșta electronică Gmail, este deținută de evreii Serghei Brin (ns. 1973, evreu rus american) și Larry Page (ns. 1973, evreu american). Ambii s-au situat pe locul 54 în clasamentul Forbes al anului 2005 cu o avere de cîte 7,2 mlrd. $ fiecare, locul 26 în anul 2007 cu cîte 16,6 mlrd. $ fiecare, locul 34 în anul 2008 cu cîte 18,7 mlrd. $ fiecare și locul 26 în anul 2009 cu cîte 12 mlrd. $ fiecare.

În anul 1977 evreul Lawrence Joseph “Larry” Ellison (ns. 1944, în anul 2005 locul 9 in clasamentul Forbes cu o avere de 18,4 mlrd. $, în anul 2007 locul 11 cu 21,5 mlrd. $, în anul 2008 locul 15 cu 25 mlrd $ iar în anul 2009 locul 4 în lume cu 22,5 mlrd. $) a fost cofondator al companiei devenite ulterior Oracle Corporation, cea mai mare companie de software din lume, dar specializată și în dezvoltarea sistemelor hardware. De la înființare, Ellison este și șeful executivului (CEO) al corporației.

La începutul anului 2008, evreii americani Carl Ikahn (ns. 1936, locul 43 în clasamentul Forbes pentru anul 2009 cu 9 mlrd. $) și John Alfred Paulson (ns. 1955, locul 76 în același clasament cu 6 mlrd. $) au cumpărat fiecare cîte 50 milioane de acțiuni ale companiei de internet Yahoo.

Creatorii și în același timp patronii rețelei de socializare Facebook avansează și ei în topul celor mai bogați oameni din lume: principalul asociat, Mark Elliot Zuckerberg (ns.1984, evreu american), s-a clasat in anul 2008 pe locul 785 în topul Forbes cu o avere de 1,5 mlrd. $; se apropie de intrarea în top și ceilalți fondatori ai website-ului, evreul american Dustin Moskowitz (ns. de asemenea 1984) și evreul brazilian (stabilit în SUA) Eduardo Saverin (ns. 1982). La data de 26 mai 2009, în urma unei investiții de 200 mil. $, acționar la Facebook a devenit și evreul rus Iuri Borisovici Milner (ns. 1961, v. și nota de subsol 31 de la cap. XIX).

Chiar și compania Microsoft, aparținînd celui mai bogat om din lume, creștinul Bill Gates, este condusă în calitate de CEO de evreul Steven Anthony „Steve” Ballmer (ns. 1956, situat în clasamentul Forbes pentru anul 2005 pe locul 23 cu o avere de 12,1 mlrd. $, în anul 2007 pe locul 31 cu 15 mlrd. $, în anul 2008 pe locul 45 cu aceeași avere, iar în anul 2009 pe locul 29 cu 11 mlrd. $).

Și jocurile sociale on-line, afacere tot mai bănoasă, sînt legate de numele unui evreu american: Mark Jonathan Pincus (ns. 1966), principalul co-fondator, în anul 2007, al companiei Zynga Inc. (pionierul industriei jocurilor sociale) și care în 2009 a fost desemnat “CEO al anului”; se estimează că pînă în anul 2015, profitul anual din jocuri on-line al companiei  (1 mlrd. $ în 2011) va atinge 5,5 mlrd. $. În anul 2012, averea lui Pincus ajunsese deja la 1,8 mlrd. $.”

Ce să facem? Să ne predăm? Sîntem noi mai proști decît ei, noi, cei care am inventat acum 4-5 decenii repararea mașinilor stricate folosind ciorapi supraelastici de damă (invenție pentru care nu am primit premiul Nobel)?

Hai să ne luptăm și să vedem cine este mai bun. Nu în luptă dreaptă fiindcă ei nu au știut niciodată ce înseamnă asta, ci într-o luptă cu armele lor, pe care le vom adapta la noile condiții.

Dacă nu ne vom găsi aliații interni și externi, vom pierde această luptă – și atunci, o să mă potolesc și eu. Dar pînă atunci, nu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *