Home / Educativ / Riscurile Unei Societăți fără Lichidități

Riscurile Unei Societăți fără Lichidități

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Octombrie 2, 2019

Societăți fără Lichidități

Problema cea mai mare , dacă mă întrebați, este una extensivă, care datorită informatizării băncilor , acestea vor putea bloca în timpul următoarei crize bancare mai ales conturile disidenților .

Deci, eliminând banii lichizi, plutocrația financiară va da ordine cui să i se blocheze integral contul din bancă pe motiv că banca nu are bani destui pentru a achita cheltuielile lui x sau y. Dacă protestezi, ești arestat ! Va trebui să explici absolut fiecare cheltuială a ta , inclusiv plata la un restaurant, pentru câte persoane etc. Femeia de serviciu plătită la negru va deveni o imposibilitate căci nu vei avea cum să argumentezi pe ce dai banii, și așa insuficienți, pe care ți-i dă banca , de fapt din proprii tăi bani!

Iar cetățenilor banali li se vor aloca lunar – din propriul lor cont blocat în bancă “din rațiuni de criză ” niște sume mici și total insuficiente .

De aceea se plănuiește criza bancară , ca popoarele să între în război civil cu ocupantul – autoritățile +”refugiații” aduși ca să forțeze metisajul forțat ,  vor rămâne și ei fără bani și fără mâncare, în mod strategic !

De aceea vom avea informatizarea totală a băncilor.

În Apus lumea deja are un gadget cu care își face plățile informatizat de acasă . Este extrem de comod și mult mai ieftin pentru bănci decât la ghișeu. Cu personal plătit inutil.

Internetul însă are și beneficii enorme incontestabile.

TREBUIESC SCHIMBATE LEGILE INTERNAȚIONALE!!!
ATÂT PENTRU INTERNET CÂT ȘI PENTRU BĂNCI!!!

E INADMISIBIL CA O MÂNA DE OAMENI SĂ DEȚINĂ PUTEREA PE CARE O AU AZI DOAR CÂȚIVA CARE NU O MERITĂ CĂCI N-AU FĂCUT NIMIC CARE SĂ LE JUSTIFICE ACEASTĂ ACUMULARE DE FORȚĂ FINANCIARĂ ȘI ARMATĂ , PE CARE O DOVEDESC ȘI O FOLOSESC CA SĂ DISTRUGĂ OMENIREA !
Singură dilema este : ÎN GHIARELE CUI LĂSĂM INTERNETUL?

Io fără internet, habar nu aveam de Dan Cristian Ionescu!

De bulzi cu brânză de burduf știam direct de la țăranii cu care mergeam la cosit la Rucăr!

Și de restaurantele care-l fac melancolic știam, din tinerețe!

Istoria patriei însă, am aflat-o amplu , cu toate meandrele ei , abia din internet!

Și-mi mai trebuiesc vreo șapte vieți ca să pot s-o citesc.

Pe lângă alte planuri ce le-aș putea realiza.

Datorită internetului.

2 comments

 1. Cu multumiri maestrului Sterie Ciumetti tin sa semnalizez ca Stiglitz nobelistul tocmai ne spune ca Trump a “eliberat” si mai tare legile bancare in USA .
  Adica e clar ca Trump grabeste criza si nu face nimic ca s-o imblanzeasca . Sau sa o contracareze .

  Un prix Nobel face au krach à venir ? Joseph Stiglitz [EN DIRECT]
  198,897 views•Streamed live on Sep 25, 2019

  Exista si finantisti – in special nemti – care sustin ca aceasta criza aparent inevitabila poate fi contracarata si anulata cu masuri strategice financiare si legale

 2. La prima afisare a remarcilor mele de mai sus comentam subliniind faptul ca :

  September 29, 2019 at 5:44 pm
  Da, toti patriotii apuseni care au analizat fraudele electorale sustin ca internetul trebuie eliminat din alegeri si ca singura solutie este votul manual .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *