Home / Problema Țigănească / REVOLTĂTOR: Șofer ÎNJUNGHIAT DE ȚIGANI imediat după un accident…deși totul s-a produs din vina unei pirande:

REVOLTĂTOR: Șofer ÎNJUNGHIAT DE ȚIGANI imediat după un accident…deși totul s-a produs din vina unei pirande:

Incorect Politic
Iulie 20, 2018

Revenim la problema țiganilor.

Preluat de pe Naționaliști.ro:

Un şofer care a accidentat mortal o tiganca la Craiova a fost înjunghiat de rudele victimei, imediat după impact desi nu a fost vina sa. Accidentul a avut loc duminică seara în cartierul Mofleni.

Un şofer în vârstă de 30 de ani a lovit mortal o femeie de 71 de ani, iar imediat după accident a fost atacat de rudele acesteia, fiind înjunghiat de un bărbat, în umăr. Alături de şofer, în maşină mai era şi o femeie.

REVOLTĂTOR: Șofer ÎNJUNGHIAT DE ȚIGANI imediat după un accident...deși totul s-a produs din vina unei pirande:

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că victima a traversat strada fără să se asigure şi prin loc nepermis. „Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Vârvoru de Jos, conducea un autoturism pe strada Banu Stepan şi a accidentat mortal o femeie în vârstă de 71 de ani, din Moţăţei, care traversa fără să se asigure şi prin loc nepermis. Şoferul nu consumase alcool.”, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.

Şoferul maşinii, care a fost înjunghiat de rudele victimei, a fost dus la spital. „Pietonul, o femeie de aproximativ 69 ani, a decedat. În autoturism se aflau două persoane, care la sosirea echipajului de pompieri erau în afara autovehicului, o femeie şi un bărbat. Bărbatul în vârstă de aproximativ 40 ani a fost transportat la spital cu o plagă înjunghiată la nivelul umărului.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

Unde ești tu, Mareșale…?

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.