Home / Educativ / Futu-i mama mă-sii de Logică!

Futu-i mama mă-sii de Logică!

 

O victimă a legii Vexler
Incorect Politic
Iulie 19, 2018

 

Cine știe ce muscă i-o fi înțepat p-ăștia, poate musca columbace sau țețe?

Dar din câte știu eu, nu s-a gândit nimeni să-i numească “luși”, “muși” sau “tuși” pe ruși, că doar rusu-i rus, ce Dumnezeu!

Totuși, „Nu vinde blana ursului din pădure înainte de a-l ucide”. Rusia este prezentată pe toate căile de dezinformare  mass media ca fiind răul absolut, asasinul internațional al „umaniștilor”, dușmanul libertății, al democrației etc.

Însă, oricât de manifestă și pompoasă ar fi această „amenințare” promovată de „presa liberă”, se pare că nu este destul de convingătoare ca să-i descurajeze pe oamenii de rând și mai ales pe microbii ’telectuali, paraziții platourilor de telenovele să-și vomite la scenă deschisă elucubrațiile uniforme despre Rusia!

 

CNN, sau Centrul Național de Neadevăr

 

Privind retrospectiv, chiar le-am auzit pe toate: rușii se află în spatele tuturor instrumentelor de dezinformare mass media; stăpânesc capitalul transnațional, folosindu-l ca unealtă de șantaj împotriva națiunilor independente; stăpânesc complexul militaro-industrial, folosindu-se de S.U.A pentru a impune dominația lor politică pretutindeni și pentru a privatiza toate resursele planetare; susțin prin toate mijloacele avortul de tip industrial (asumând un apetit morbid  pentru pruncii fostelor creștine – actuale cretine – de rasă albă), susțin  politicile imigraționiste din Europa la pachet cu dezcreștinarea (obligatorie) continental-legiferată; finanțează terorismul internațional, creând primul tsunami musulman văzut în Mediterană și ca să mai treacă timpul, când se plictisesc, între două valuri, omoară palestinieni.

 

 

 

 

Așadar, de reținut: poți spune absolut orice îți trece prin minte despre rusnaci, nimeni nu are treaba ta, nicicând – nici măcar în Piața Roșie din Moscova! De ce? Simplu, numai adevărul deranjează!

De partea cealaltă, „în lumea liberă și democratică” (în ferma animalelor unde porcul e rege), nici măcar cei mai înrăiți contestatari al globalismului nivelator, asumând deschis analiza și concluzia conform căreia asistăm la o conspirație globală împotriva națiunilor și a omului liber, mai în general, nu-și permit să facă o legătură directă de cauzalitate cu comunitatea jidănească.

Asta în ciuda faptului că, singura comunitate care ar fi capabilă să lucreze de concert indiferent de îndepărtarea geografică a membrilor săi, așa cum a menționat și  generalul Charles de Gaulle, ar fi una neasimilabilă, mândră, unită, elitistă, sigură pe forțele ei și veșnic în contradicție cu mediul socio-cultural înconjurător. Dar în cazul de față, logica nu mai este autorizată… și în multe alte privințe.

În același timp, prin toate mijloacele posibile – din școala primară până la facultate și chiar după! – trecând prin uzinele de netezit creierele în chetă de șes progresist  (ProTV sau cum se mai numește „jidanul electric”) și, mai nou, prin supralegiferare post-stalinistă: „evreii” sunt impuși ca fiind cea mai „persecutată”, „asuprită” și „batjocorită”  comunitate din lume – OK? Și dacă nu-ți convine, poți să părăsești România, rasistule!?

Prin urmare, dacă ținem cont de toată această suferință devenită caracteristică quasi genetică / Ca o greutate constantă de care nu reușesc să scape / Împingându-i neîncetat spre abisul destinului fără de scăpare / Precum o tresărire nocturnă înainte de furtună… Maestro, muzica! And the nominees are: Claude Lanzmann for „Shoah”…  Chutzpah! Ia stai așa, bre! Asta nu înseamnă cumva că jidanii sunt cea mai năpăstuită și neajutorată comunitate din lumea asta? – Mama mă-sii de logică! Oare, chiar așa să fie?

 

În frumoasa Calabria (Italia) este cunoscut faptul că, nimeni nu vorbește despre ‘Ndrangheta – Doamne ferește! Nici măcar în îndepărtata  „tedesca” (Germania), unde mulți calabrezi și-au găsit a doua patrie, niciunul nu-și permite să vorbească în public despre „organizație”, subiectul e « Chiuso e basta! ».

Adevărata putere se obține prin forță, iar forța generează un câmp de influență care provoacă teama și, la rândul ei, teama induce stări de paranoia – terorism intelectual!

Această cascadă de stări psihologice contradictorii, dominată când de teamă când de negarea evidențelor, prin opoziție, ne indică identitatea celor care se află în exercițiul puterii și care este, de fapt, regimul care domină Occidentul și, neavând  conștiința și determinarea populară vitală, România.

„Dacă vrei să afli cine se află cu adevărat în spatele puterii, întreabă-te pe cine nu ai voie să critici.” – François-Marie Arouet

Semnat: o victimă a legii Vexler —   căca-m-aș pe colegii de breaslă!

6 comments

 1. O alianta intre Trump si Putin e cel mai mare cosmar al evreilor.

  Eltin a vandut tara la bucata evreilor.

  Cand a venit Putin, a bagat in inchisoare oligarhii evrei sau i-a expulzat. A incheiat afacerile evreilor in Rusia si a restabiit ordinea.

  De aceea NATO a inconjurat frontiera de Est a UE cu arme nucleare indreptate spre Rusia (scut de aparare e o poveste. Cum se face apararea impotriva armelor nucleare? o parasuta, un scut? evident, tot cu arme nucleare. Asa-zisele scuturi anti-racheta sunt de fapt rachete ofensive indreptate asupra Rusiei)

  De aceea mass media occidentala vorbeste constant de razboi cu Rusia, inca dinainte de a iesi Trump presedinte.

  De aceea mass media da vina pe Rusia pentru tot – vor razboi cu Putin.

  O alianta Putin, Trump, Salvini e cosmarul lor cel mai mare.

  Iar Russia Insider a inceput sa vorbeasca deschis despre influenta evreiasca.

  https://russia-insider.com/en/politics/its-time-drop-jew-taboo/ri22186

  https://russia-insider.com/en/jewish-question
  Evreii sunt un popor care poarta pica si ranchiuna decenii intregi.

 2. Evreii tocmai au cumparat Fox News

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5971497/Holy-crap-Disney-CEO-rejoices-company-wins-war-21st-Century-Fox-71B-offer.html

  Asta inseamna ca si Fox o sa inceapa sa il atace pe Trump.

  Toate acestea vor duce pana la urma la un nou holocaust in SUA. Sa privim lucrurile cu optimism.

 3. Urzica,
  Nu am înțeles fraza: „Toate acestea vor duce pana la urma la un nou holocaust in SUA”. Dar care a fost primul holocaust din S.U.A.?! Și împotriva cui?! E vorba de băștinași, de „pieie roșii”? Sau e vorba de un holocaust – veritabil, de data asta – contra jidanilor?!
  În funcție de această explicație trebuie „Sa privim lucrurile cu optimism”!

 4. Toata stima d-le col. Vasile Zarnescu

  Urmaresc cu interes situatia din SUA, si mai ales tentativele evreilor de a cenzura internet-ul si de a pedepsi pe oricine mentioneaza chestiunea evreiasca.

  O mare parte a americanilor au inceput sa se trezeasca si sa observe ca Mass-Media, bancile, politicienii, Rezerva Federala etc sunt controlate de evrei. Exista zeci de website-uri care analizeaza minciuna Holocaustului.

  Cred ca o viitoare revolutie impotriva evreilor va porni in SUA, unde populatia e inarmata. SUA e foarte controlata de evrei, la toate nivelele. 6 milioane de evrei traiesc in SUA, o mare parte din populatia mondiala, fiindca acolo sunt banii.

  O mare parte din cei ce s-au trezit in SUA au ajuns la concluzia ca expulzarea nu e suficienta.
  Evreii au fost expulzati de 300 de ori, si de fiecare data se intorc.

  Nu mai e suficient sa ii expulzam.

  Asta e concluzia persoanelor care au studiat problema evreiasca in SUA. Mullti nu spun asta in mod deschis din evidente motive legale.

  Spuneam “Sa privim lucrurile cu optimism” — fiindca faptul ca atacurile evreilor si tentativele de a cenzura se intetesc — asta arata doar disperarea lor, si faptul ca e inceputul sfarsitului pentru ei.

  Cu evreii cat vor ataca mai mult — cu atat va fi mai mare explozia de furie a populatiei impotriva lor. Cu cat devin mai violenti si aroganti, cu se apropie sfarsitul lor.

  La noi lumea doarme, insa in SUA lumea se trezeste. De acolo o sa vina revolutia.

  ____

  In legatura cu legea Vexler. Va rog sa fiti atent domnule colonel.

  In Anglia si Germania au fost arestati sute de oameni pentru ca au postat ceva antisemit pe Facebook.

  In Germania au fost recent arestate cateva persoane pentru negarea Holocaustului.

  Asta se urmareste si la noi. E posibil sa fie arestari. In Europa de Vest deja te aresteaza daca scrii ceva pe Facebook.

  https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/jeremy-bedford-turner-race-hate-speech-antimsemitism-british-soldier-england-jewish-control-a8352561.html

  Evreii astia spurcati sunt in stare de orice.

  Luati-va precautii, pentru orice eventualitate. Fiti pregatit sa aveti un plan B (fuga in Turcia, de exemplu).

 5. Prin “nu mai e suficient sa fie expulzati” ma refer ca va veni un moment in SUA cand evreii vor fi executati cu un glont in cap — cum au fost ghilotinati nobilii in timpul Revolutiei Franceze.

  • Vă mulțumesc pentru bunăvoința de a-mi da aceste precizări. Din păcate, încă de pe vremea lui Woodrow Wilson, S.U.A. sunt controlate de jidani și chiar acest „mare” președinte al S.U.A. a fost – fără să-și dea seama – o păpușă în mîna lor, așa cum am menționat în cartea mea, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ, în urma a ceea ce a relevat Benjamin Freedman. Și la noi se împute treaba, ca dovadă e votarea pe șest și la „foc automat” a legii lui Vexler. Zilele acestea editura care mi-a tipărit cartea a fost amendată de C.N.C.D. cu 5.000 de lei pentru că i-am „jignit” pe jidani. Acum termin contestația către judecătorie și, după ce o depun, am s-o public.

Leave a Reply

Your email address will not be published.