Home / Internațional / Renaud Camus Condamnat la Închisoare Pentru Criticarea Invaziei Imigranților

Renaud Camus Condamnat la Închisoare Pentru Criticarea Invaziei Imigranților

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 1, 2020

Politicalbullpen:

Autorul francez Renaud Camus a fost condamnat la două luni de închisoare și amendat cu 3500 de euro pentru că a scris o carte în care critică islamizarea.

Renaud este cunoscut pentru teoria “Marii Înlocuiri”, prin care expune planul elitei globaliste de a înlocui populația europeană de rasă albă cu popoare non-europene.

Franța a căzut complet.

Poliția gândirii s-a dezvoltat vertiginos în anii de după celui de-al doilea război mondial. Această inchiziție modernă își are originea la tribunalul de la Nurenberg, în care comitetul inter-aliat a stabilit, pe baza articolului 19, că nu va fi legat de regulile tehnice ale dovezilor.

De asemenea, conform articolului 21, nu se vor solicita dovezi pentru faptele care sunt considerate de notorietate publică. (adică și articole de ziare).

Ce concluzie să tragem de aici? Că Inchiziția modernă a început printr-o violare a justiției, o siluire a legii.

Article 19.

The Tribunal shall not be bound by technical rules of evidence. It shall adopt and apply to the greatest possible extent expeditious and nontechnical procedure, and shall admit any evidence which it deems to be of probative value.

Article 21.

The Tribunal shall not require proof of facts of common knowledge but shall take judicial notice thereof. It shall also take judicial notice of official governmental documents and reports of the United Nations, including the acts and documents of the committees set up in the various allied countries for the investigation of war crimes, and of records and findings of military or other Tribunals of any of the United Nations.

Aceste lucruri se aplică pentru mitul holocaustului, despre care Arthur R. Butz a scris o carte bine documentată.

Hotărârile tribunalului au devenit legi antidemocratice, care au fost contestate de foarte puțini oameni, revizioniști istorici, iubitori de adevăr care au fost prigoniți prin amenzi, arestări, hărțuiri, nu pentru că ar fi dat în cap cuiva, ci pentru că au pus întrebări.

Neavând opoziție din partea popoarelor europene, inchiziția s-a dezvoltat dincolo de Nurenberg, prigonind pe oricine se face vinovat de “discursul urii”, care include recunoașterea diferențelor biologice dintre rase, criticarea politicii imigraționiste sau expunerea nebuniei transgender.

Renaud Camus este o victimă recentă a acestei poliții a gândirii. El a fost docil față de puterea jidovească, nemenționând, necriticând, legându-se doar de islamiști. Iată că acest compromis nu l-a ajutat să evite persecuția.

EVZ:

După ce în 2014 a fost amendat pentru “incitare la ură rasială”, în urmă cu câteva zile a fost condamnat și la amendă și la 2 luni de închisoare cu suspendare.

Renaud Camus, care va împlini pe 10 august 74 de ani, nu a delapidat, nu a ucis, nu a violat și nu a agresat pe nimeni. Pedeapsa justiției francize vine pentru aceeași infracțiune de “incitare la ură rasială”. […]

Ce a determinat, atunci, această nouă condamnare? Din câte se pare, criticile continue pe care Renaud Camus le adresează clasei politice din Franța pentru ceea ce el numește “colonizarea” țării sale cu imigranți musulmani.

Hotărărea data de magistrații instanței din Auch se referă la un discurs rostit de Camis pe 9 noiembrie 2017 în Colombey-les-deux Eglises.

„Imigrația a devenit invazie . Colonizarea ireversibilă este colonizarea demografică, prin înlocuirea populației”, spunea Camus în discursul respectiv.

„Înlocuirea etnică, Marea Înlocuire, este cel mai important eveniment din istoria țării noastre de când există ea, deoarece, cu alte persoane, istoria, dacă va continua, nu va mai fi cea a Franței”.

Nu există jihadisti francezi, a spus în repetate rânduri Camus,  „dacă sunt jihadisti, nu sunt francezi”. Avem nevoie, a explicat el, de „adunarea tuturor celor care se opun islamizării și cuceririi africane. Este necesar  un Consiliu național de rezistență, de rezistență europeană, deoarece toate națiunile europene sunt invitate să participe, alături de noi, la lupta pentru mântuirea civilizației noastre comune, celtice, slave, germanice, greco-latine, iudeo-creștine „.

E posibil ca Renaud Camus să fi sărit calul și să dea motive unui judecător să-l condamne pentru vina de a arunca anatema asupra unor întregi comunități.

Ciudat este, însă, că aceeași justiție a găsit cu cale să-l condamne pe rapper-ul francez Nick Conrad numai la o amendă de 5000 de euro (cu suspendare), deși acesta vorbește deschis în cântecele sale de omorârea beblușilor albi și spânzurarea părinților lor.

Dumneavoastră găsiți vreo explicație? Eu unul, oricât m-aș strădui, nu văd decât una- judecătorii francezi se ghidează nu după legi, ci după recomandarea filosofului neo-marxist Herbert Marcuse ca extrema dreaptă trebuie tratată cu duritate, iar cea de stânga cu înțelegere. Nu mă întrebați de ce rasismul împotriva albilor este tratat cu la fel cu actele de teroare ale Antifa! Nu știu! Poate numai pentru că și extrema stângă și islamiștii și acoliții lor vor, cu toții, să distrugă tot ce a mai rămas din Vechea Europă.

2 comments

  1. Ah, civilizatia “iudeo crestina”… Termen care a aparut abia dupa al doilea razboi mondial, in mod deloc surprinzator. Inainte lumea stia ca cei doi termeni merg impreuna doar cand e vorba de bolsevism.

  2. Iată cine e cu adevărat „autorul” Renaud Camus(plus fotografii relevante). Ar fi bine de tradus și republicat acest articol:

    https://democratieparticipative.me/la-tata-amie-des-juifs-renaud-camus-condamne-a-une-peine-minuscule-apres-avoir-dit-des-banalites/

    Oricum numele său mi-a sărit din ochi din prima, e același cu a unui jidan bolșevic popularizat în România comunistă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *