Home / Educativ / Renașterea României prin statul suveranist distributist – Proiectul lui Călin Georgescu: “România va salva Europa. Acum este vremea marilor învingători!”

Renașterea României prin statul suveranist distributist – Proiectul lui Călin Georgescu: “România va salva Europa. Acum este vremea marilor învingători!”

Claudiu Egregor
Incorect Politic
Decembrie 6, 2023

Renașterea României prin statul suveranist distributist - Proiectul lui Călin Georgescu: "România va salva Europa

 

Renașterea României prin statul suveranist distributist 

Proiectul lui Călin Georgescu

“România va salva Europa. Acum este vremea marilor învingători!”

În cadrul colocviilor Ars Verba, găzduite de Certitudinea TV, Călin Georgescu a prezentat un proiect de stat suveranist distributist care se opune statului neoliberal occidental, falimentar și decadent.

Pe lângă soluțiile economice menite să facă din România o țară importantă în relațiile internaționale, Călin Georgescu descrie problema numărul unu ca fiind lipsa de conștiință, nu lipsa de bani.

Vorbește despre nevoia unui ideal mare și respinge paradigma materialistă.

“Poate cel ce gândește că poate”

Profuzinmea, plinătatea și substanța se poate discerne cu ochii antrenați să vadă, de la simbolurile care îmbogățesc fundalul (Floarea Vieții, simbol regăsit la toate civilizațiile antichității și Triskelionul, simbol celtic, dar folosit astăzi de o sumedenie de organizații naționaliste), la cămașa albă, la răbdarea și degajarea cu care transmite mesajul, e clar că acest interviu are o încărcătură energetică capabilă de a produce efecte nebănuite.

Întrebat fiind dacă vom ieși din prăpastie în 2024 sau dacă va fi parastasul nostru, Călin Georgescu afirmă cu încredere că sistemul globalist este cel care și-a anunțat parastasul și că anul viitor va avea loc o schimbare de sistem în România.

Acest sistem globalist și-a anunțat parastasul. Este parastasul sistemului globalist. Care va cădea în prăpastia pe care și-a săpat-o de unul singur.

Toate aceste războaie de azi dovedesc că nu au soluție deoarece capul hidrei creată tot de ei este sistemul financiar bancar. Ăsta este capul hidrei la nivel mondial. Și acest sistem este în colaps sau mai precis colapsul sistemului financiar banchar este o chestiune de probabilitate matematică.

Pentru că problema centrală o reprezintă tiparnița.

Cei care au tipărit în mod special în 1970 banii fără acoperire.

Astăzi la o datorie mondială de 2.5 qvadrilioane de dolari, PIB-ul mondial e de 80 de trilioane.

Vedeți diferența? E gigantică, nu au cum s-o acopere și acest sistem și-a anuntat deja parastasul.

Bat clopotele pentru acest sistem.

“Să crezi nelimitat în Iisus Hristos și în țară”

Vorbind de faptul că ne lipsește un ideal mare, se oprește la testul credinței. “Cât de mult crezi“, continuând, “Așa cum spuneau strămoșii. Știți bine la cine mă refer. Să crezi nelimitat în Iisus Hristos și în țară, o referire directă la eroul României interbelice și fondatorul Legiunii Arhanghelul Mihail. De altfel, Călin Georgescu ulterior exprimă ideea existenței unui război spiritual desfășurat “între Arhanghelul Mihail și Satana“.

A spus tot, fără să fie incriminabil pe baza legilor antiromânești, pe care le combate când afirmă că libertatea de exprimare este condiție fundamentală pentru o societate cu adevărat liberă.

Călin Georgescu: (((Lor))) le este frică de strămoșii noștri și acum

Contrar majorităților adormite, Călin Georgescu spune că nu s-a dus la parada de la Alba Iulia pentru că era sub demnitatea lui, având în vedere cât au suferit strămoșii și cum falsul patriotism de stat este o insultă la adresa lor.  În schimb a fost la Râpa Robilor, la mănăstire la Aiud, la liturghie. “Zeci de mii de mucenici vii, prezenți” au fost alături de preot și cei câțiva participanți. “Un neam se menține și rămâne în istorie atunci când are cultura mormintelor și a oaselor sfinte. Acolo este forța”.

Referitor la legile antiromânești, face aluzia că și acuma se interzice (elogierea sfinților închisorilor, mulți dintre ei legionari), cum se interzicea înainte de ’89, fapt care dovedește un lucru: (((Lor))) le este frică de strămoșii noștri și acum.

Referitor la plandemie, Georgescu susține că a domnit frica și că a fost mai puțin despre reducerea populației și mai mult despre control, “a fost testul să se vadă cât de mult îs în control“.

 “Nu poți să afirmi și să vii cu un pseudoproiect România Educată, când tu însuți ești needucat!”

Referitor la președintele alogen al României, Georgescu îl critică necruțător: “Nu poți să afirmi și să vii cu un pseudoproiect România Educată, când tu însuți ești needucat!”

Prestația sa reprezintă ceva diferit față de circul general, un discurs plin de finețe și eleganță, spune ce trebuie spus cât să înțeleagă inițiații, să treacă peste capul profanilor și să capteze rezonanța iubitorilor de Adevăr. Vorbind despre dragoste, neam, Hristos, strămoșii care sunt vii și limba noastră bătrână, îl citează pe Mihai Eminescu și atacă “inserția străină care nu ne-a adus nimic bun”.

Astfel Călin Georgescu devine prezidențiabil.

După ce invocă din nou scrierile lui Eminescu, Calin Georgescu face o aluzie curajoasă: “Vă rog să vă uitați în pozițiile cheie ale deținățorilor de putere astăzi. Câți străini sunt în poziții cheie. Străini de țară, de neam.” Miron Manega: “Alogeni să le spunen”.

Din nou, ca inițiați în chestiunea jidovească știm bine la cine se referă, dar nimeni nu-i poate reproșa că este antisemit, s-a exprimat destul de fin încât să nu poată fi incriminat de încălcarea unor legi staliniste, teroriste.

A fost probabil cel mai elocvent discurs despre renașterea României. Sigur că titlurile înșirate la început, de Daniela Gîfu, faptul că a lucrat la ONU (“globalist”), a fost reprezentant al Dezvoltării Durabile (“Agenda 2030”), președinte în Clubul de la Roma (“mason) și așa mai departe, îl va face indezirabil în ochii unora. Dar le reamintesc faptul că acest Călin Georgescu a fost singurul român care a avut curajul să afirme la o televiziune publică, în prime time, “Corneliu Zelea Codreanu a luptat pentru moralitatea poporului român“.

După această declarație au început presiuni și kvetch-ul mediatic, dar Călin Georgescu nu s-a dezis.

“Este o luptă spirituală între Arhanghelul Mihail și Satana”

Vorbind cu o mentalitate surprinzător de pozitivă, exprimând filozofia biruinței, Georgescu insistă pe faptul că noi trebuie să ducem lupta, iar Biruința va fi a Lui (Hristos). Puterea cosmică a iubirii ca legătură sacră dintre natură și Dumnezeu a fost caracteristică neamului nostru. Apoi vorbește despre lupta spirituală între Arhanghelul Mihail și Satana.

“Trebuie să faci tot ce poți ca om și imposibilul îl va face Dumnezeu.”

Apoi încurajează oamenii să se implice în loc să rămână spectatori pasivi “Contează ce facem noi, nu ce fac ei. Ce facem noi în momentul în care conștientizam viața noastră.”

Promovând încrederea în sine și lupta contra sistemului globalist, Călin Georgescu spune că România va salva Europa și întreaga lume, generând o schimbare de paradigmă.

“Eu vă spun clar și răspicat: Vom cuceri lumea!”

“Eu vă spun clar și răspicat: Vom cuceri lumea. Schimbarea în Europa și în întreaga lume va veni din România.”

Pe parcurs ce intrăm în 2024, dacă ești o persoană publică, presiunea va crește, presa te va ataca, “consilierii” vor încerca să te convingă să te dezici, să-ți ceri scuze, să schimbi macazul pe național-sionism.

Credeți că o va face?  Hai să îl urmărim cu atenție și să cunoaștem pomul după roade, momentan semnele sunt bune. Ca și concluzie la interviu, acest suflu nou este binevenit, cu accentul pus pe spirit, pe credință, nu pe aparență, ci pe esență.

Claudiu EGREGOR

13 comments

 1. “Toate aceste războaie de azi dovedesc că nu au soluție deoarece capul hidrei creată tot de ei este sistemul financiar bancar. Ăsta este capul hidrei la nivel mondial.”

  Strausienii – grup politic infiintat in 1972 (din … Jewish people), in SUA, sub indrumarea ideologica a lui Leo Strauss (Jewish “philosopher”), fugt din Germania o data cu caderea Republcii (Jewish) de la Weimar
  Ideea lui “de baza”:
  ” He explained to them that the only way for the Jews not to fall victim to a new genocide was to form their own dictatorship”
  n.n. – genocid din capull lui de propagandist babiloniano-talmudic.

  Etape de inventare de tinte globaliste, adica sioniste:
  A. URSS vrea sa conduca lumea (1976)
  B. SUA sa previna ridicarea” vreunui rival dupa destramarea URSS
  C. politizarea spionajului (2002, P_. Wolfowitz)
  … Clinton ii scoate pe usa, dar ei intra pe geam – re-infiltrarea “la vaful puterii” SUA o fac prin Think Tanks din Washington!

  D. anexarea teritoriilor palestiniene de catre Israel, razboi cu Irak-ul si mutarea palestinienilor acolo, …. cu eliminarea lui Yasser Arafat (1996)
  E. “razboiul fara sfarsit” = “the US armed forces should not win any more wars, but start many of them and keep them going as long as possible. The aim would be to destroy all the political structures of the targeted states in order to ruin these populations and deprive them of any means of defending themselves against the US ” – strategie implementata de omul lor, Arthur Cebrowski “asezat” in “umbra” (coasta) lui Donald Rumsfeld

  Aliatii globalisti ai Straussienilor sint Neo-conservatorii si Sionistii revizionisti….
  Bernard Lewis (fost spion britanic, isi “trage” cetateniuile americana si … israeliana!) “stabileste”:
  F. religia este terorista!.
  n.n. 1: El a fost consilier al lui Nethanyahu si… membru in Consiliul de Securitate Nationala a … SUA!.
  G. Bernard Lewis a dorit sa antagonizeze lumea musulmana fata de lumea crestina…
  n.n. 2: a inventat conceptul de “ciocnire a civilizatiilor”, concept “elaborat” de asistentul lui = Samuel Huntington
  care postuleaza nu posibilitatea ci certitudinea si imposibilitatea de evitare!

  Sub Obama, gasim la (pe atunci) vicepresedintele J Biden pe un consilier preocupat de lumea araba… Blinken, cel de azi. Acesta infiinteaza in 2017 WestExec Advisors – firma de “consultanta” impanata cu Straussieni de-ai lui.

  In 2014, regimul de la Kiev e schimbat prin actiunile Straussienilor…
  s.am.d.

  Asa se “”misca” treburile, cu inventarea si initierea deliberata a conflictelor/razboaielor care distrug – de fapt – civilizatia alba crestina prin “castrare” politica spre slabirea oricarui stat, dezordine publica, saracirea populatiei.
  Nu pentru ca sint cdatoriile enumerate in interviu.

  Pentru cei care nu inteleg:
  Avnd cotrolul asupra ecoomiilor si finantelor statelor occidentale, Straussieii “ccordoeaza” utilizare banilor tipariti tot de catre “asociatii” lor cu care-si impart benefiociile cametei fara de limita…
  Indatorarea scriptica – tinuta ca povara a populatiei mondiale – este paravanul de transfer al averii fizice a natiunilor si oamenilor catre trib; fiind proprietarii majoritari ai economiilor nationale, isi tiparesc banii care indatoreaza “lumea” dar care le aduc putere financiara de achizitionare (furt cu acte!) a restului de proprietate fizica a “altora” cu dobanda obtinuta, camata legalizata de francmasonerie.
  Ei actioneaza ca jucator deghizat in Stat si arbitreaza “jocul” – prosteala Goym.

  Dl. Georgescu e ratacit in pseudo-stiinta “lor”, economia ne-crestina si pare ca-si cauta scaparea in idealuri mesianiice.
  Straussienii asta si fac prin “razboiul fara sfarsit”…. mesianism, oriunde… slabirea vigilentei si potentei oricui de a li se opune in paralele cu raul extins asupra tututror … ca sa grabeasca venire Mesiei lor, Antihristul.
  De-asta si trag tare cu holocashul si cu legile antinationale ale “pumnului in gura” – sa nu stie Goym cat de bine este FARA EI, ideologizati schizofrenic printr-un iudaism supora-demonizat, Ba’al-ist si Moloh-ist – sacrificii umane – avort, eutanasier, tortura si razboaie.

 2. În opinia mea, Calin Georgescu este un New Ager . Îl urmaresc de ceva timp, caci dupa ce am aflat din ce organisme globaliste a facut parte, am vrut sa ma conving daca personajul e autentic în cele ce afirma , sau e vorba doar despre ipocritism politico-social , daca pot spune asa .Discursul sau în acest interviu prezinta unele contradictii ( de pilda, “nu vor fi alegeri în 2024 ” , dar ” voi depune candidatura pentru presedinte ” , ” cînd va veni clipa ” ) , apoi dezvolta diferite tipuri de proiecte ce vor transforma tara noastra într-un învingator – pornind de la neant , utilizeaza expresia Arc peste Timp, care nu e decît un alt fel de a desemna Podul ( Bridge ) miscarii New Age a lui Alice Bailey , vorbeste despre Schimbare ( de sistem, dar tot schimbare = Change ), si alte lucruri , mult prea numeroase ca sa le însir aici .
  Cred ca nu-i voi aloca nici de aceasta data lui Calin Georgescu creditul meu . Imi face impresia din ce în ce mai mult a fi un agent – foarte important de altfel – care are misiunea de a ne duce direct în gura hidrei despre care tot el ne vorbeste. Si ma face sa ma gîndesc mereu la Homer si la al sau Ulise , la toate ademenirile la care a fost acesta supus în periplul sau maritim .

  • Omul e un fals de la cap la călcâie…Am mai spus-o acilea, dar pare ca nu sunt în asentimentul adminilor..CG e doar o conserva goala a globalistilor,una menita sa rupă din voturile antisistem,ca nu cumva să se întrunească masa critica de schimbare reala. La fel este si cu GS si al sau haur…Hai mai incorectilor,chiar nu sesizați ca hidra lucrează cu capete multiple?!Ăștia vor sa cada Sase,oricum ar arunca zarul,asa ca au imprimat Sase pe toate fetele zarului….Sa fiți iubiți!

 3. stai asa ca nu-i chiar asa

  Daca ar candida patriarhul si ar propune imbunatatirea sistemului, l-as prefera pe unul care darama sistemul cu “proiectul cosmic”. Problema e romanul care e stricat la cap, nu vine mantuirea prin alegeri, ci prin suveranitate individuala.

 4. Observ, ca dl.Georgescu NU are nici mācar o ICOANA pe pereti…..dar vorbeste despre HRISTOS.
  CIUDAT !!!

 5. O mentalitate in directia buna, chiar daca nu sunt total de acord!
  Esenta vietii e supravietuirea si dominatia la nivel de rasa/grup, nu gandirea magica.
  Sute de milioane de oameni au fost omorati pe nedrept, desi erau credinciosi, nu a venit nimeni sa-i ajute. La fel nici pe noi nu ne va salva nimeni.

  In natura nu exista reguli, de asta sionistii domina, de asta islamul domina.
  Morala slaba crestina ne omoara, nu avem nevoie de “iubire”, e razboi!

 6. S-a mai facut reclama ( pe IncorectPolitic)) , onorabilului Mare Maestru, Calin Georgescu…. Oare DE CE se revine asupra subiectului / personajului ?! E testata letargia / dez-informarea oamenilor ?!

  https://www.activenews.ro/stiri/Dan-Dungaciu-a-intrat-in-Clubul-de-la-Roma.-La-sedinta-de-onoare-s-a-discutat-Agenda-2030-179552
  Dan Dungaciu a intrat în Clubul de la Roma. La ședința de onoare s-a discutat Agenda 2030. Sociologul și comentatorul TV Dan Dungaciu, preluat frenetic de site-uri reciclabile media, a intrat în Clubul de la Roma, filiala de la București, condusă de Mugur Isărescu și, în trecut, de etern priministriabilul AUR, Călin Georgescu

  https://bucovinaprofunda.com/2022/12/15/ascensiunea-mafiei-modelarii-predictive-universul-ca-un-cazinou-monte-carlo-calin-georgescu-si-clubul-de-la-roma-i/
  Ascensiunea mafiei „modelării predictive”. Universul ca un cazinou Monte Carlo – Călin Georgescu şi Clubul de la Roma (I) Paul Ghițiu:Numele unor „binevoitori-salvatori” ai omenirii – specialişti, politicieni şi activişti civici- şi falsa ştiinţă ne-au devenit mult mai cunoscute în ultimii 3 ani. Astfel de personaje „strălucesc” de ani de zile şi în peisajul societăţii româneşti şi indică direcţia de înaintare, măsurile şi mijloacele pentru a o pune în practică. Rezultatele le vedem, adică le suferim. Din perioada „pandemiei”, în care s-au afişat nenumăraţi astfel de cunoscători-salvatori, nu am să-i amintesc decât pe Arafat, Cercel şi Rafila.În acelaşi timp, prin societate se plimbă personaje bine mediatizate, ba civici, ba politici, cum este cazul lui Călin Georgescu, purtat şi prezentat pe rând de diverse structuri ca marele”salvator” al României, fost ceva şef în Clubul de la Roma, o organizaţie puternic implicată, după cum vom vedea, în construirea imperiului global. Îl amintesc numai pe el, deşi mulţi alţi „specialişti” români au făcut sau/şi fac parte din organizaţii internaţionale globaliste, pe de o parte pentru că numele său a fost frecvent vehiculat în spaţiul public, pe de altă parte pentru că în continuare vă propun o amplă şi extrem de lămuritoare analiză (pe parcursul a 4 episoade) despre această organizație demonică şi despre multe alte construcţii dedicate construirii unei omeniri reduse ca număr şi limitată ca aspiraţii la un minim necesar omului de unică folosinţă.

 7. Jidovii khazari, adica cei care se considera “poporul ales”, au uzurpat puterea mondiala, prin doua drepturi pe care si le-au arogat: Dreptul de a bate moneda (fizica sau mai nou virtuala), asa cum bine spune Calin Georgescu, fara acoperire, adica bani fara valoare reala. Al doilea drept pe care si l-au arogat este dreptul de a fi camatarii lumii.. La datoria mondiala uriasa de 2.5 qvadrilioane de dolari, am inteles cine sunt debitorii, adica toate statele lumii, dar daca n-am inteles cine sunt creditorii (adica cei care trebuie sa incaseze acesti bani), raspunsul este clar: structurile sioniste,in special familia Rothschild..
  Dracii astia au devenit stapanii absoluti ai planetei prin plasarea lacheilor lor in conducerea statelor lumii, facand uz de toate motodele, fara scrupule: De la intoxicarea cu mass-media care le apartine si alegeri falsificate, pana la asasinate si lovituri de stat.
  Lumea in care traim este o lume a falselor valori (banii), a inselaciunii, a perfidiei, a cruzimii, a lacomiei, a dramelor, a razboaielor, a plandemiilor, a distrugerii, a pieirii..
  Trezirea inseamna iesirea omenirii din paradigma diabolica a banului, si orientarea spre adevaratele valori, adica cele care vin de la Dumnezeu: viata, iubirea, libertatea, curajul, creatia, munca, talentul, compasiunea, recunostinta.

 8. Ca pregătire este cu mult peste nivelul clasei politice actuale, problema, așa cum subliniază Ana, este ce reprezintă. Masoneria folosește simboluri preluate din curentele subterane gnostice care sunt eficiente pentru reinterpretarea în sensul dorit a concepției neofiților proveniți din cele 3 religii abrahamice. Dar majoritatea populației lumii nu aparține acestora, iar ateismul de masă s-a dovedit un experiment eșuat. Pentru o putere mondială este necesară o nouă religie, iar aceasta a început să fie concepută pe baza cunoștințelor teoretice din studiul sistematic al religiilor, experimentată în SUA prin diverse programe ale serviciilor secrete și diseminată prin cultura de masă și la nivel de stat prin organizații paramasonice, gen Bilderberg.
  Dar poate exista și argumentul că mai bine să fie unul care înțelege despre ce e vorba în lume, chiar dacă în plan spiritual a fost prelucrat, decât o marionetă care să execute orbește ce i se spune.
  A mai fost în cărți pentru a fi numit premier în timpul președintelui Băsescu, dar aici trebuie spus că Băsescu, deși i s-a spus în față că România trebuie să fie o punte către Rusia, nu a “înțeles”. Ei trebuia să fie găzăria, noi, robinetul: harașo tovărășie. Și a trimis pe centură noua generație de politicieni. Dacă și atunci când votăm pe cine trebuie, noi facem totul pe dos, înseamnă că suntem un popor de idioți. Uite că îi merge bine Austriei, care nu ne vrea în Schengen Ca și țăranul Ceaușescu, care îi prevenea pe curcanii ruși cu pieptul umflat de la Moscova despre consecințele teoriei tovarășului Andropov, perstroika aplicată post mortem, pentru că goimii nu au avut timp să-i deslușească sensul . Noi, oricum facem, tot greșim. Să ne spună direct masoneria rusă pe cine să punem.

  • Nu și le-au arogat, le-au furat/cucerit prin asasinate, revoluții și războaie. În timp ce goyimii dormeau sau i-au tolerat, pentru că nu e “creștinește” sa-ți omori dușmanul.

   Cât despre ideile astea că România o să salveze Europa, hai să râdem.

 9. După tentativa de integrare a economîilor țărilor socialiste cunoscută sub numele de “Planul Valev” , Ceaușescu a înțeles că nu poate exista o politică autonomă fără o bază industrială proprie.

 10. Când am văzut poza Mareșalului alături de a lui CG, mi-am zis:Câta subtilitate în materialul asta preelectoral!!!
  Dar,stai! Cum compari prune dulci cu porumbele,muntele cu o.movila sau cerul cu pământul?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *