Home / Internațional / Războiul împotriva Germaniei intră în faza sa fierbinte

Războiul împotriva Germaniei intră în faza sa fierbinte

H.P.
Incorect Politic
Septembrie 28, 2022

Războiul împotriva Germaniei intră în faza sa fierbinte

Războiul împotriva Germaniei intră în faza sa fierbinte

Nu, nu este nicio greșeală de tipar ! Afirm cu tărie că războiul din Ukraina este, și asta se vede tot mai clar pentru cine vrea să vadă, un război împotriva Germaniei.

Statele Unite controlează Uniunea Europeană la patru niveluri:

 • personalul politic și administrativ european
 • energie, gaze si petrol
 • bani, banci si finante
  • al patrulea nivel este indirect și anume :
 • controlul informaţiei de către oligarhii compradori europeni.

Este suficient să citești think tank-urile americane pentru a înțelege că americanii nu sunt deloc mulțumiți de comportamentul german actual. Scholtz gesticulează, face declarații de susținere pentru Ucraina, încearcă să arate că este un bun partener NATO etc., dar în fond, pe teren și în realitate trage de timp, își târăște picioarele pentru a întârzia cât poate ordinele americane. Mai grav altfel spus, Scholz sabotează acțiunea SUA.

Aceasta este realitatea pe care foarte puțini observatori îndrăznesc să o expună. Scholz sabotează acțiunea anglo-saxonilor, care s-au cam săturat de această situație. Scholz sabotează, neajutând suficient Ukraina cu tancuri, arme și bani, așa că trebuie adus la ordin, pe linia dorită și impusă de stăpânii de facto ai Germaniei de după război.

Presiunea Verzilor germani, vânduți americanilor – lucru deja de notorietate – nu este suficientă. A devenit necesar să le fie răsuciț brațul la spate nemților și să fie răniți, să sângereze. Este un avertisment. Europenii nu se aliniază de voie și de plăcere cu americanii, nu, o fac pentru că sunt obligați, constrânși să o facă.

Europa este sugrumată de SUA la diferite niveluri; dar cel mai important dintre toate este șantajul monetar. Prin subminarea monedei euro, prin activarea speculațiilor împotriva monedei europene, anglo-saxonii dau un avertisment europenilor: atenție ! , vă putem disloca pseudo-uniunea europeană ! putem extinde spread-urile, crește riscurile de redenominare, putem vinde euro anticipat și vă putem scufunda în inflația importată. Nu numai că vă vom răni, dar vom câștiga și bani ! Foarte mulți bani, provocându-vă prăbușirea controlată, ca și Soros.

În așteptarea armei atomice disponibilă anglo-saxonilor; tot ce trebuie să facă este să blocheze refinanțarea în dolari a imbecililor și trădătorilor din băncile europene. Aceste bănci, care din momeala profitului au devenit total dependente de eurodolari. Europa nu alege. Ea este ținută, înlănțuită și legată de mâini și de picioare prin șantajul personal al conducătorilor ei (vezi la noi Iohannis dar nu numai ), legată de șantajul valutar, dar mai ales de șantajul bancar. Anglo-saxonii ne pot doborî băncile. Suntem legați de energie. Deținută de supraîntinderea jurisdicțională a SUA prin utilizarea dolarului american ca monedă de tranzacție internațională.

Guvernele europene ar face bine să schimbe alianțele și, în loc să se alieze cu elitele americane și globaliste împotriva țărilor lor, ar trebui să se re-alinieze cu propriile popoare …

Bruno Bertez http://www.brunobertez.com

Nota Redacției: Oare este vorba de “anglo-saxonii” care subminează financiar Europa sau de “iudeo-americani”?

5 comments

 1. Fiti seriosi ca bancile se vor prabusi oricum, euro se va prabusi, dolarul se va prabusi si el in cele din urma : ce sistem bazat pe fiat money poate functiona la infinit !?
  Niciunul!

  Vine scadenta pentru toti!

 2. Germania e o țară mult mai civilizată decât SUA, probabil că americanii nu suportă așa ceva.

 3. https://trenduri.blogspot.com/2022/09/viitoarea-structura-europeana.html

  Și e a III-a oară când menționez cântecul ăsta aici:

  https://invidious.flokinet.to/watch?v=3rvjXcHrg_s

  “…dansăm cu necaz,
  Știm că va ajunge focul la țeava de gaz,
  …”

  A II-a a fost aici (prima contează mai puțin, că oricum am citat aceleași versuri):

  https://www.incorectpolitic.com/rapperul-cedry2k-numeste-jidanul/#comment-56105

  Oare câte ferme vor trebui desființate ca să se compenseze emisiile de metan din țevile alea?…

 4. Mai degraba as fi de acord cu finalul la NOTA REDACTIEI: iudeo-americanii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *