Home / Educativ / Război! Mafia! Jos Mâinile De Pe Copiii Noștri!

Război! Mafia! Jos Mâinile De Pe Copiii Noștri!

Mihai Șerban
Incorect Politic
Februarie 24, 2018

Crearea unui „ordin mondial sanitar” se află în desfășurare de mai bine de un deceniu, sub presiunea și direcțiunea Statelor Unite, al Organizației mondiale de sănătate și Alianței GAVI, în strâns parteneriat cu industria și fundația Bill & Melinda „îți omor copiii” Gates (finanțare masivă pentru coruperea guvernelor). Proiectul de extindere al obligațiilor vaccinale la nivel mondial, este influențat de etapele unui plan numit Global Healt Security Agenda.

În Statele Unite: scandalul în jurul vaccinului ROR (rujeola, oreon, rubeolă)  declanșează cursa obligativității vaccinale.

În 2014, în timp ce Organizația Mondială de Sănătate (OMS) decide accelerarea punerii în aplicare a planului de acțiune mondială (vaccinarea universală, cu prioritate pe ROR și developarea noilor vaccinuri). William Thompson, expert al agenției de sănătate CDC (Centers for Disease Control and Prevention), mărturisește c-a fost constrâns să falsifice studiile pentru a disimula legăturile între autism și vaccinul ROR care, de altfel, a devenit subiectul filmului doctorului Andrew Wakefield, VAXXED.

Potențialul devastator acestor revelații a declanșat pentru victime o cursă împotriva ceasului, încercând să denunțe ravagiile vaccinului (peste 10.000 de mărturii ajung sub atenția avocatului Robert Kennedy, nepotul fostului președinte John F. Kennedy) și industria care, face totul pentru a salva și a impune vaccinul cu orice preț.

Campania „Alertă la rujeolă” s-a declanșat în urma unei epidemii care a pornit la Disneyland (California) în luna ianuarie 2015, contabilizând  aproximativ 600 de cazuri. Chiar dacă vaccinarea nu s-a arătat eficace, din moment ce 86 la sută dintre bolnavi primiseră doua doze de vaccin, întreaga responsabilitatea a fost aruncată asupra celor nevaccinați, antrenând astfel suprimarea scutirii vaccinale în California.

În Statele Unite, vaccinurile au fost unul din subiectele majore ale campaniei prezidențiale unde, plină de aroganța, Hillary Clinton declara că dorește să întindă „obligația” (eugenistă) pe plan universal. Sesizând oportunitatea electorală, Donald Trump a sărit imediat pe ocazie și a cerut alcătuirea unei comisii de anchetare asupra daunelor provocate de vaccinuri (unul din fii săi fiind afectat de acestea).

Cu doar trei zile înaintea alegerilor, Barack Obama  s-a grăbit să semneze și să finanțeze cu Bill Gates accelerarea Agendei globale pentru securitatea sanitară (GHSA), a cărui obiectiv principal este, vaccinarea populației mondiale (cu prioritate vaccinul ROR).

În Statele Unite, în Australia și în unele țările Estul Europei, obligațiile vaccinale s-au legiferate la modul cel mai sever și pot antrena chiar pedepse cu închisoare, sau decăderea din drepturile părintești. În fața acestui abuz, familiile s-au organizat, au cotizat și au reușit să finanțeze proceduri judiciare și proteste, reușind astfel să impună subiectul în parlamente. În 3 iunie 2017, de ziua mondială a victimelor vaccinării, în Sidney și Varșovia s-au strâns la proteste peste 20.000 de oameni.

Valul de contestații, conjugat cu protestele anti U.E. si, mai ales, anti-musulmane (valul de imigranți), a făcut ca tensiunile să crească nepermis de mult și mercenarii Europei (comisarii politburo-ului reînființat la Bruxelles), și-au dau seama de necesitatea inițierii unei manipulări majore. Însă,  liderii grupului Visegrad+4 nu înțeleg să participe la acest joc murdar… acesta este momentul când, alogenii coloniei române, sunt chemați la ordin. Slugile de la București se supun cu repeziciune și începe mascarada prin care, se „justifică” necesitatea otrăvirii (cu forța) a întregii Europe!

Prin concursul binomului mediatico-politic, s-a atribuit României responsabilitatea pentru „întoarcerea rujeolei” care, cică, ar fi lovit Europa. După datele oficiale rujeola ar fi făcut în România 34 de morți. Această „urgentă”  devenind argumentul mult visat pentru justificarea și declanșarea planului GHSA, semnat în grabă sub comanda globaliștilor de către Barack „îți bombardez copiii” Obama.

Și-acum, țineți-vă bine!

În realitate, din totalul celor 34 de decese, numai 8 dintre aceștia au prezentat simptome ale rujeolei. Celelalte victime au  murit de pneumonie, septicemie și leucemie.  Totuși, în  mod surprinzător, au fost adăugați la „tabloul” datorită serologiei sistematice pentru detectarea de anticorpi, sau a „urmelor” de virus ale rujeolei efectuate în spitale… o mulțime de asociații au cerut date precise în legătură cu testele practicate în spitale (ne-standardizate), acestea nu au primit lămuriri nici până în ziua de astăzi.

În vara anului trecut, a avut loc o campanie masivă de vaccinare a comunităților țigănești din România, aceștia fiind plătite pentru a-și otrăvii… pardon!, vaccina copiii pe câmp în bătaia soarelui. Vaccinele au fost cărate în coșuri neadecvate, în timp ce termometrele înregistrau temperaturi de 40 de grade Celsius – știind că dacă vaccinului îi este întrerupt „lanțul rece” virusul se poate reactiva, iar lipsa de igienă favorizează propagarea sa – punând sub semnul întrebării intențiile reale ale acestor echipaje de „urgență” în privința epidemiilor și a deceselor înregistrate, sau provocate!… Cu siguranță, parlamentarii noștri au mai multe informații!

„Reîntoarcerea rujeolei”, calificată astăzi ca „mare ucigașă„ după cum titrează și video clipul de promovare al institutului-Pasteur, este argumentul cheie pentru justificarea măsurilor de impunere a obligativității vaccinale în U.E., ocultând cu desăvârșire prin complicitatea „justiției” și mașinăriei de propagandă mass media, zecile de mii de victime ale vaccinului ROR.

Practic, vorbim de ștergerea victimelor din memoria colectivă! Pentru acești monștrii, un copil omorât sau nenorocit pe viată, un adult handicapat sau o societate supusă epidemiei de cancer, nu valorează nici măcar cât un dolar găurit! Si dacă nu, cum e posibil ca un om care a nenorocit milioane de vieți să mai umble liber pe acest pământ, oare, Bill Gates nu participă la un holocaust programat și bine disimulat?

În talia, mamele strigă: „Mafioții vor să treacă cu forța!”

Război! Mafia! Jos Mâinile De Pe Copiii Noștri!

Dacă Italia este țara precursoare în materie de obligativitate vaccinală, cu siguranță are o legătură cu prezența industriei farmaceutice în sânul Guvernului de la Roma. Astfel, dr. Ranieri Guerra, șef de cabinet la Ministerul Sănătății, face parte din consiliul de administrație al industriașului „Big Pharma” Glaxo Wellcome & SmithKline Beecham (GSK). În urma investiției de aproximativ un miliard de euro în noile unități de producție, gigantul GSK și-a asigurat cifra de afacere prin  obligativitatea celor 11/12 vaccine impuse cu forța!

Chiar dacă în Franța prin manipularea mass media s-a reușit recalificarea conflictului de interese în  „garanții de competentă”, minimizând atât efectele negative ale vaccinurilor cât și veniturile gigantice realizate de industria farmaceutică – în Italia, „rețeta” farmaceutico-mediatico-politică pare să nu dea aceleași rezultate… lupta împotriva evidențelor, depășind cu mult așteptările trădătorilor din guvern.

Zeci de mii de italieni au scandat timp de șase luni, proteste după proteste, în peste treizeci de orașe: „Guerra! Mafia! Gui le mani dai bambini!” („Război! Mafia! Mâinile jos de pe copiii noștri!”).

Ca în restul penitenciarului U.E. „presa libera” a rămas de neclintit, aplicând un „sănătos” tratament de cenzură! În ciuda zecilor de mii de oameni care au împânzit străzile Romei, sau pe cele din Pesaro, Omerta mass media rămas de marmură,  dovedind și de această dată că, „democrația europeană” nu este nimic altceva decât o iluzie bine întreținută… prin cenzură!

Personalități de anvergură precum Ferdinando Imposimato, curajosul judecătorul „anti mafia” și fost președinte al Curții supreme, au coborât în stradă pentru a lua parte la proteste. Fostul erou al operațiunii „mani pulito” („mâinile curate”)  calificând legea obligativității ca fiind una abuzivă și contrară Constituției, drept pentru care, fără ezitare, a chemat poporul la nesupunere și rezistentă numind decretul: „crimele noii mafie”.

Rezistența „Mammas”

Înseamnă să nu cunoști deloc țesutul familial din Italia ca să-ți închipui că poți ignora autoritatea părintească, crezând că poți impune riscuri copiilor fără ca acestea să se revolte. Creativitatea pusă în aplicare de aceste „Mammas” pentru a ocoli abuzul vaccinal, dovedește geniul si, mai ales, UNITATEA de care sunt capabili italienii!

– Fiecare mamă a întocmit un dosar individual complet cuprinzând toate riscurile asociate parcursului copilului și toate patologiile familiale, putând duce la eventuale contraindicații.

– Atunci când un copil era declarat sănătos (adică apt de vaccinare), mamele cereau ca dosarul medical să confirme acest lucru în cele mai mici amănunte.

– Așa zisele „recalcitrante” și ”ignorante” și-au întocmit pentru vizitele medicale dosare care cuprindeau elementele necesare și studiile oficiale în baza cărora cereau garanții scrise în legătură cu riscurile asociate.

– Medicii neputând aduce asemenea garanții, a trebuit ca centrele medicale să preia ștafeta  convocând mamele, acestea veneau întotdeauna însoțite de una, sau două persoane (martori) care înregistrau și notau în scris întreaga conversație, în eventualitatea unei acțiuni judiciare.

– Întrebările deranjante au fost repetate fără încetare, lipsa răspunsurilor au început să se acumuleze, vizitele au început să fie anulate, apoi reprogramate… sălile de așteptare s-au transformat în adevărate „sfaturi populare”, pe rând medicii au  început să cedeze și situația a devenit foarte repede imposibil de administrat.

Intre timp, mamele au menținut ritmul  organizându-se în continuu, punând la punct noi strategii de rezistentă. Presiunile nu s-au oprit la medici și centrele medicale, directorii de scoală, asistenții sociali, consilierii locali, primarii, toți fiind puși în aceiași postură de disconfort vizavi de familii și scufundați într-un ocean de contradicții administrative din cauza decretului obligativității.

Decretul radicalizează cetățenii și divizează Italia

Sute de familii au ales exilul cerând azil politic în Austria, Colegiul Medicilor s-a  transformat într-un tribunal care vânează și decade din drepturi medicii încă integri, în timp ce părinții au început să agreseze  medicii care negau efectele secundare cauzate de vaccinuri.

Departe de a restaura încrederea, trecerea în forță a decretului a produs prăpăstii tot mai mari și neînțelegerea populației care tindea, tot mai mult, spre radicalizare. La sfârșitul lunii octombrie, regiunea Veneția a organizat un referendum pentru a obține mai multă autonomie, mai ales în domeniul sănătății. Votul masiv a urmat după refuzul provinciei de aplicare a obligațiunilor de vaccinare impuse de stat.

Provincia făcuse un recurs la Curtea de Casație, considerând decretul că fiind anticonstituțional și cerând guvernului un moratoriu. Guvernul refuzase cererea, reapropiindu-se competențele teritoriale. Nu a trebuit mai mult pentru a reînvia pretențiile separatiste ale Italiei de Nord, iar după provincia Veneția a urmat și Lombardia.

Oare, când o să sune sfârșitul industriei „Big Pharma”?

În timp ce lobby-urile intensifică presiunea asupra U.E. pentru „armonizarea legislației” și impunerea unui sistem polițienesc de supraveghere prin adoptarea unui „carnet numeric de vaccinare european”, inițiativele populare de rezistență se înmulțesc.

În S.U.A., o cerere oficială a fost adresată către Conciliul național al sănătății de către cinzeci și cinci de asociații  (în jur de cinci milioane de persoane) pentru a obține studii științifice care, să garanteze lipsa riscurilor asociate la vaccinuri. În caz contrar, o procedură colectivă ar fi angajată împotriva responsabililor instituției. Practic, ar fi destul ca Donald Trump să reușească (să vrea!) numirea unei comisii de anchetă asupra siguranței vaccinurilor, pentru ca industria „Big Pharma” să fie nimicită de realități – așteptăm în continuarea!

Triumful aparent al industrie farmaceutice ascunde un tigru cu picioare de carton. Societatea civilă a început să se organizeze peste tot în lume (… românii dorm în continuare!). Dacă un colos cancerigen precum Monsanto (preluat de Bayer Pharmaceuticals) riscă să fie adus în fața Curții internaționale pentru drepturile omului din cauza glyphosat-ului din produsul „Roundup” (ierbicid ultra cancerigen), înseamnă că nici industria farmaceutică nu trebuie să fie la adăpostul unei proceduri.

București: 35 de pensionari, 2 boschetari, un rătăcit, un câine și cinci măicuțe! Spiritul biruitor al strămoșilor, varianta toamnă-iarnă 2017! Când o să urmeze eutanasierea obligatorie la 65 de ani, să nu vă mirați.

 

Milioanele de victime beneficiază astăzi de elemente tangibile care să permită dovedirea daunelor și există o mulțime de studii care atestă riscurile și efectele secundare ale vaccinurilor.

În Franța, monstrul  „Sanofi” a anunțat o investiție de peste 180 de milioane de euro pentru a produce noile serii de vaccinuri anti-gripale și alte vaccine zise „mai performante” –susținute cu frenezie de către geamănul său mass media care, prin folosirea terorismului intelectual, denigrează orice stare firească de apărare a societății în fața acestui sindicat internațional al crimei!

În ciuda eforturilor duse la scară mondială, a manipulărilor de tot soiul, a derivelor legale cât și  democratice, populațiile mai arată  rezistență în fața acestui genocid programat!

 

Război! Mafia! Jos Mâinile De Pe Copiii Noștri!

Precipitarea prin care a fost votată vaccinarea obligatorie în Europa, este dovada cât se poate de clară că, sub comanda comisarilor nealeși al politburo-ului din Bruxelles, suntem captivii unui sistem care nu este democratic și care caută prin toate mijloacele posibile și imposibile, să ne nimicească treptat din toate punctele de vedere!

A nu arăta rezistență și organizare în aceste momente cruciale, semnalele unor transformări majore ale societății,  este condamnarea la moarte a viitorului copiilor noștri și a României!

 

 

One comment

  1. Exact aceste idei le-am expus si eu in interviul meu, care poate fi vizionat aici:
    http://pro-decizii-informate.ro/decizii-informate-privind-vaccinarea-interviu-feli-popescu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *