Home / Actualitate / Naționalismul European și Europa de Est, Ultima Fortăreață Împotriva Islamizării Europei

Naționalismul European și Europa de Est, Ultima Fortăreață Împotriva Islamizării Europei

Joseph Goebbels
Incorect Politic
Februarie 25, 2018

Naționalismul European și Europa de Est, Ultima Fortăreață Împotriva Islamizării Europei

Problema refugiaților a fost și este încă o problemă pentru Europa de câțiva ani încoace. Pozițiile statelor europene cu privire la această criză au fost variate, însă destul de simple de reprezentat. Vestul este majoritar de acord, jidanul internațional asigurându-se că fiecare entitate media își pune la dispoziție toate resursele pentru  denigrarea imaginii rasei și culturii europene.

Pe cealaltă parte avem estul, care În momentul de față se împotrivește serios  încercărilor de la Bruxelles de a băga pe gât refugiați țărilor răsăritene, în special grupul Visegrad format din Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria.

Naționalismul european este important în momentul de față mai mult ca niciodată, deoarece nu mai este amenințat un singur stat în particular, ci întreaga rasă albă, cea din Europa, cea din America de Nord cât și restul minorităților de albi din restul lumii. Europa riscă în momentul de față să își piardă tot, poporul, tradiția, cultura și control asupra propriei istorii, jidanul internațional având atunci posibilitatea să modeleze minciuni precum Holocaustul după bunul său plac.

Mâine, poimâine vom afla că cele 6 milioane de evrei au fost de fapt 7, chiar 8, astfel storcând din ce în ce mai mulți bani și resurse din presupusele popoare vinovate, printre care se încearcă să fie strecurată și Polonia.

Dacă mișcările naționaliste din occident nu vor reuși să alunge influența evreimii internaționale din statele vestice, situația va fi una sumbră, iar Europa Răsăriteană va fi nevoită să participe la un ultim act de rezistență împotriva pericolului ce se află acum în toate părțile.

Europa de Est ar putea deveni ultima fortăreață împotriva islamizării, a genocidului alb și a distrugerii Creștinismului, culturii, tradiției și limbilor europene.

O alianță economico-militară pe model Intermarium ar fi un ideal demn de urmat în momentul de față, gata să combată această nouă teroare marxistă, însă pentru a face asta va trebui să lăsăm orice tip de divergență istorică deoparte, mulți români naționaliști dar și unguri de asemenea încă dorind moartea unul celuilalt, o greșeală imensă ce va afecta nu doar România și Ungaria, dar și întreaga stabilitate estică dacă aceste ostilități ajung la nivelul conducerii statului.

În final aș dori să amintesc faptul că nu musulmanul este inamicul nostru principal, ci jidanul internațional, refugiații find și ei la rândul lor doar niște unelte în planul lor, majoritatea urând Israelul la fel de mult ca fiecare dintre noi.

 

Naționalismul European și Europa de Est, Ultima Fortăreață Împotriva Islamizării Europei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *