Home / Chestiunea Jidănească / Răsplătit pentru deserviciile aduse României: antiromânul iudeu Bogdan Aurescu-Goldenberg este numit judecător la Curtea Internațională de Justiție a ONU

Răsplătit pentru deserviciile aduse României: antiromânul iudeu Bogdan Aurescu-Goldenberg este numit judecător la Curtea Internațională de Justiție a ONU

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 11, 2023

Răsplătit pentru deserviciile aduse României: antiromânul iudeu Bogdan Aurescu-Goldenberg este numit judecător la Curtea Internațională de Justiție a ONU

Uzurpatorul antiromân Bogdan Aurescu-Goldenberg, ca răsplată pentru deserviciul adus României, este numit în funcția de judecător la Curtea Internațională de Justiție a ONU.

Putem fi siguri că NU vom găsi justiție la curtea de la ONU în condițiile în care astfel de ticăloși sunt numiți judecători.

ȘtiripeSurse:

A fost ales judecător al Curţii Internaţionale de Justiţie a ONU și e primul român care îndeplineşte această funcţie

Fostul ministru de Externe Bogdan Aurescu a fost ales, joi, judecător al Curţii Internaţionale de Justiţie a ONU, fiind primul român care îndeplineşte această funcţie.

Fostul ministru de Externe al României, actualmente consilier prezidențial, a fost co-nominalizat pentru această candidatură de alte 9 state în afară de România: Olanda, Portugalia, Suedia, Letonia, Italia, Polonia, Peru, Estonia și Bulgaria.

Din această pozitie, Aurescu va putea fi printre cei care îl vor judeca inclusiv pe Vladimir Putin.

Bogdan Lucian Aurescu este un diplomat de carieră român, negociator internațional, aflat în prezent la al doilea mandat de ministru de externe[4], începând din data de 4 noiembrie 2019, fiind ministru al afacerilor externe în ambele guverne Ludovic Orban.

Anterior, în perioada 6 mai 2016 – 4 noiembrie 2019, a ocupat funcția de consilier prezidențial pentru politică externă. Primul mandat de ministru de externe al României a fost deținut între 24 noiembrie 2014 și 17 noiembrie 2015. Din iunie 2012 până pe 24 noiembrie 2014 a fost secretar de stat pentru afaceri strategice. Are gradul diplomatic de ambasador.

Câteva din deserviciile aduse României de iudeul Bogdan Aurescu-Goldenberg:

Cam asta se întâmplă când avem o iudă într-o funcție ministerială.

Sterie CIUMETTI

2 comments

  1. Ati uitat sa amintiti faptul ca a pierdut la Haga Insula Serpilor !!!!

  2. Canalul Bâstroe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *