Home / Educativ / Răbdarea noastră are limite

Răbdarea noastră are limite

Incorect Politic
Septembrie 23, 2021

Răbdarea noastră are limite

Via Trenduri:

Ultima modă în ceea ce privește netezirea drumului către vaccinarea obligatorie este tentativa de aruncare asupra acelora care se opun demenței a „vinei” de a fi necopți la minte. Spun propagandiștii că „antivacciniștii” se comportă precum copiii, adică pe de o parte refuză vaccinarea, dar, de partea cealaltă, refuză să suporte consecințele. Să punem totuși treburile pe făgașul lor normal și să le scurtăm puțin obrăznicia acestor ticăloși. Vă spun încă de la început că-mi măsor bine cuvintele, iar spun ticălos chiar despre asta e vorba.

În primul rând, nu s-a făcut nicio consultare în ceea ce privește achiziția vaccinurilor. Așa am aflat că această cretină și idioată conducere a țării a contractat peste 120 milioane de doze, pentru o populație de 18 milioane de oameni. Ciudat, nu? Chestiunea are iz penal deoarece, la afacere, se încasează niște comisioane babane. La patru vaccinuri un dolar. Logic, la 120 milioane, 30 milioane reprezintă șpaga. Iată cum iese diavolul din pungă!

Înainte de a trece mai departe vă voi vorbi despre actul medical. Pornesc de la un principiu de bază: în ceea ce privește corpul meu, sunt suveran. Nu există absolut niciun motiv pentru care cineva mi-ar putea spune că eu pot fi scos din dreptul pe care-l am asupra propriului corp. Vă voi spune de asemenea, că libertatea pe care mi-am asumat-o pentru mine, am pretenția să fie respectată. La fel cum eu sunt obligat să-i respect deciziile celuilalt asupra propriului său corp și el e obligat să-mi respecte deciziile mele. Vă voi spune, de asemenea, că am membri ai familiei care s-au vaccinat. Nu-i nicio problemă. Fiecare decide care-i sunt prioritățile și ce strategie alege în lupta cu o boală sau cu amenințarea ei. Din punctul meu de vedere – așa cum de altfel spun și specialiștii nemânjiți – faptul că am trecut prin boală presupune automat dezvoltarea imunității. Imunitate care nu ține 180 de zile așa cum declară imbecilii din Ministerul Sănătății, asmuțiți de stăpânii lor de la nivel mondial, ci mult mai mult. Conform Ministerului Sănătății din Singapore, cei care s-au îmbolnăvit de SARS(mai țineți minte?) încă au imunitate! Acest virus este unul derivat din SARS, astfel încât nu-mi dau seama de ce organismul nu s-ar comporta la fel. De asemenea, chiar dacă n-ar fi așa, am ales riscul de a mă reîmbolnăvi. E alegerea mea, așa cum alții au ales să se vaccineze.

Trăiesc totuși cu impresia că, după ce ți-ai făcut vaccinul, te afli în pericol de a dezvolta o boală mentală gravă. Altfel nu înțeleg atitudinea celor care, după ce s-au vaccinat, se transformă în teroriști ai vaccinării. Simt nevoia să-i oblige pe ceilalți să se vaccineze, sau, în cazurile complet scăpate de sub control, se cred un soi de superiori, de supraoameni care, iată, au ajuns prin vaccinare la un statut de invidiat. Stați liniștiți, dragii mei, sunteți la fel de proști și la fel de săraci ca și înainte de vaccinare. Pun punct aici divagației pentru a reveni la firul narativ principal.

Primul lucru pe care trebui să-l înțeleagă vaccinații este că efortul de achiziție al vaccinurilor este suportat și din banii celor care nu s-au vaccinat și care nu au de gând să se vaccineze. Așadar, dacă tu ca vaccinat ai pretenția că ți s-a mai adăugat o bucată de creier, dă fuga la un nevaccinat și mulțumește-i deoarece doza aia de vaccin e cumpărată și din banii lui. A doua chestiune ține de logică: dacă te-ai vaccinat, adică te consideri imunizat, înseamnă că ai scăpat de perspectiva infectării, astfel încât nu are de ce să-ți fie teamă de un nevaccinat. Teoretic și practic, teama ar trebui să se manifeste de către nevaccinații care stau în proximitatea vaccinaților. Sper din tot sufletul că s-a înțeles povestea. Să trecem acum la „teoria nevaccinaților infantili”.

Spun vaccinații că dacă nu te vaccinezi ar trebui să nu mai beneficiezi de serviciile medicale. Zău? Aflu chestii extrem de interesante. Ceea ce nu spun acești imbecili răspândaci de idioțenii propagandistice este că eu, ca nevaccinat, sunt asigurat medical. Așadar, eu plătesc pentru serviciile care mi se oferă, ele nu-mi vin de undeva din cer. Există într-adevăr și posibilitatea ca cineva să-mi spună că dacă nu mă vaccinez nu mai beneficiez de asigurare. E foarte corect. Însă, în acest caz, ar trebui să nu-mi mai oprească banii pe asigurarea de sănătate. Ia să vedem, are statul curajul să dea o asemenea reglementare? Vă spun eu: nu! Dacă oamenii ar vedea câți bani cheltuiesc lunar cu gaura neagră numită „asigurarea de sănătate” s-ar putea să considere că e mai ieftin să strângă banii și să-i folosească atunci când or avea nevoie de ei! În concluzie: oligofreni nu sunt nevaccinații, ci cei care lansează la modul imbecil aceste teme false.

Nu în ultimul rând, vă voi aduce în atenție isteria cu care se pune de reglementarea vaccinării obligatorii. Aflat la New York într-o călătorie de lux pe banii statului, Plăvanul a dat semnalul începerii campaniei de vaccinare obligatorie. Mai țineți minte că v-am spus de astă vară de când Plăvanul se declara împotriva vaccinării obligatorii că o va întoarce? Nu știu dacă deplasarea la New York a fost pentru a-și încasa partea sa de șpagă sau dacă l-a chemat stăpânirea la raport dat fiind numărul mic de vaccinați din România. Cert este că de acolo vine cu o foaie de parcurs pentru impunerea vaccinării obligatorii. Și nu doar la adulți ci, în special, la copii. Să vă explic.

În 30 august, prin a ordinul comun al Ministerului Sănătății și Ministerului Învățământului, se statutează că în interiorul cabinetelor medicale școlare elevilor și studenților li se poate face „imunizarea în condiții epidemiologice speciale”. Este vorba de Ordinul nr. 438/4.629/2021, iar paragraful incriminat îl găsiți, între altele, la punctul 5.2. Ticăloșia vine din două direcții. Părintelui sau tutorului i se dă spre semnare o anexă incompletă(Anexa nr. 18) în care nu se spune nimic despre „imunizări”, ci se spune că „se inițiază măsuri antiepidemice în focar de boli infecțioase conform metodologiilor în vigoare”. Asta implică și vaccinarea. De asemenea, în aceeași anexă se specifică faptul că „în cabinetul medical școlar se efectuează acțiuni de educație pentru sănătate a preșcolarilor și elevilor”. Știți ce-i asta? Acceptul dumneavoastră pentru participarea copiilor la orele de educație sexuală, conform actualei legi care, în mod ticălos, a înlocuit denumirea de educație sexuală cu cea de educație sanitară! Tipic securisto-uSeRIst!

Partea și mai ticăloasă este că întreaga anexă maschează cele incriminate printr-un aparent acord de procesare a datelor personale. Însă, odată semnat, v-ați dat acceptul atât pentru vaccinarea copilului cât și pentru participarea sa la orele de educație sexuală(citiți pagina 2 a Anexei nr. 18 la Ordinul 438 )! După cum puteți lesne înțelege, ticăloșia e de mult timp pregătită. Aveți grijă dacă ați semnat respectiva hârtie: o puteți revoca prin intermediul unei notificări înregistrate la respectiva instituție de învățământ(păstrați copia actului cu numărul de înregistrare!).

Pe moment retorica impusă este cea a vaccinării obligatorii a adulților, însă ținta principală sunt copiii, mai ales că din decembrie se va da verde vaccinării începând cu vârsta de 5 ani! După cum puteți vedea trăim timpuri de-a dreptul apocaliptice, în care ți se impun proceduri medicale cât se poate de ciudate. Se încalcă întreaga legislație și practică judiciară din domeniu pentru a se face loc acestei practici medicale care nu doar că nu și-a dovedit eficacitatea ci, din contră, se dovedește mult mai păguboasă. În Israel ultimul vârf înregistrat a avut o medie de peste 11 000 infectări pe zi față de maxim 8000 cât a avut în perioada anterioară(fără vaccin). În Anglia, maximul recent a fost de 46 000, dar acolo părerea mea e că suntem într-o perioadă de „acumulare” urmând a se depăși vârful anterior de 60 000 de infectări zilnice.

Așadar, cu toate că nu există nicio rațiune logică pentru care ar trebui să-ți faci acest vaccin, se merge pe tirania vaccinării. Vă întreb sincer CE FACEȚI? Aceeași întrebare mi-o adresez în oglindă! Ce facem, oameni buni, așteptăm să fim călcați în picioare de acești ticăloși? Suntem mai bine de 60% cei care nu ne-am vaccinat din rațiunile anterior expuse. Vă întreb încă odată: CE FACEM???

Știu, sunt o căruță de ticăloși care vor să se ridice pe valul acesta de nemulțumire. O să vedem o groază de apeluri patetice. Deja mi-e scârbă când știu câte jigodii abia așteaptă se se urce pe un val de nemulțumire pentru a-l deturna. Vă întreb totuși, noi, oamenii simpli,

CE FACEM? 

Asistăm neputincioși la acțiunile ticăloase ale unei minorități absolute care, pe banii noștri, caută să ne impună o procedură medicală dubioasă?

CE FACEM?

Stăm precum oile? Înjurăm din fotolii cu telecomanda în mână?

Întrebați-vă prietenii, rudele, pe cei apropiați. Ce-i de făcut? Noi suntem majoritatea, chiar ne lăsăm călcați în picioare de-o minoritate insignifiantă? Porniți de la ideea că, din punct de vedere legal, totul e împotriva noastră. Porniți de la ideea că absolut toate partidele politice participă la blatul vaccinării obligatorii. Porniți de la ideea că absolut toate instituțiile statului forțează vaccinarea obligatorie. Asta în condițiile în care:

 

 • majoritatea cadrelor medicale nu-și doresc vaccinarea
 • majoritatea cadrelor din armată, poliție, servicii de forță nu-și doresc vaccinarea
 • majoritatea profesorilor nu-și doresc vaccinarea
 • majoritatea covârșitoare a angajaților nu-și doresc vaccinarea.

Atunci cine-o dorește? O vor niște jogodii din industria producătoare de medicamente care, după cum se observă, recurg inclusiv la mită pentru aceasta. Sunt sprijiniți de tot ce înseamnă Big Tech și structuri oculte de putere. Întrebarea e simplă: DE CE? De ce toată această nebunie? E ceva ciudat, dubios, irațional, ceva cu care efectiv NU MĂ POT ÎMPĂCA. De aceea vă întreb cât se poate de sincer: v-ați întrebat DE CE TOATE ACESTEA?

N-am răspuns. Sunt la fel de simplu ca și voi. Caut însă o soluție de ieșire. Și singurul lucru pe care cred că-l putem face este acela de a ne face simțită prezența. Nu știu cum, dar trebuie făcut ceva!

P.S. Cei de la Project Veritas au început dezvăluirile în ceea ce privește vaccinurile. Probabil de aceea e nebunia cu accelerarea cu orice preț a campaniilor la nivel mondial.

Nota editorului: Ar fi bine să credeți în profeții biblice. Vă aflați într-una. Vaccinul reprezintă semnul Fiarei, fără de care nu vom putea vinde sau cumpăra. Alegerea fiecăruia este: Lumea sau Sufletul?

15 comments

 1. Din articol: “DE CE? De ce toată această nebunie? […] DE CE TOATE ACESTEA?”

  Ia uite ce zice părintele Ștefan Argatu (cu care am discutat și personal de câteva ori înainte de epidemie, dar mai rău m-a zăpăcit, pare om cumsecade însă nu prea știe religie) despre întrebarea “DE CE?”:

  https://www.youtube.com/watch?v=WoIGJhHrbJ8

  “[…] Pentru toate să-i mulțumiți Domnului, că știe el pentru ce ni le dă nouă. […] N-o rezolvăm noi cu întrebarea ‘DE CE?’. Este o ispită … care … din partea noastră și e o jignire chiar, dacă pui întrebarea ‘DE CE?’.”

  O profesoară de mecanică de la facultate mi-a zis că “Întotdeauna să întrebați ‘DE CE?'”, dar să trecem peste asta. Uite de ce:

  Iov 2:10: “Ce?! Să primim de la Dumnezeu doar binele și să nu primim și răul?”

  Isaia 45:7: “Eu întocmesc lumina și creez întunericul; Eu fac pacea și provoc răul; Eu, DOMNUL, fac toate acestea!”

  Amos 3:6: “[…] se întâmplă o nenorocire într-o cetate fără s-o fi făcut Domnul?”

  Plângeri 3:37-38: “Cine poate spune ceva și să se înfăptuiască, dacă Stăpânul nu a poruncit? Oare nu din gura Celui Preaînalt vine și nenorocirea, și bunăstarea?”

  1 Samuel 16:14-15: “Duhul Domnului S-a depărtat de la Saul; și a fost muncit de un duh rău care venea de la Domnul. Slujitorii lui Saul i-au zis: ‘Iată ca un duh rău de la Dumnezeu te muncește.[…]'”

  Mai departe, tot din articol: “Nota editorului: Ar fi bine să credeți în profeții biblice.”

  Care? Ale lui Iisus, precum “Adevarat vă spun că nu va trece neamul acesta, până se vor întâmpla toate aceste lucruri.” (Matei 24:34)? Neamul a trecut de mult – unde e Iisus? Sau “chiar dacă ați zice muntelui acestuia: ‘Ridică-te de aici și aruncă-te în mare’, se va face” (Matei 21:21)? A văzut cineva vreun munte aruncându-se în mare în urma unei rugăciuni? Nu mă refer la Arsenie Boca și chiar și în cazul lui nu a fost vorba de un munte ci despre un bolovan, care nu s-a aruncat în mare ci s-a sfârâmat iar cartea din care am citit nu știu cât de credibilă era, deci e ca la Radio Erevan:

  “-E adevărat că Ivan Ivanovici a câștigat o mașină la loz în plic?
  -Da, dar nu e vorba de o mașină ci de o bicicletă și nu a câștigat-o, ci i s-a furat.”

  Despre “semnul Fiarei”, Cleopa Ilie zice că “pofta fără minte, închipuire pripită și mânie fără judecată. Asta înseamnă 666!” adică ar rezulta că nu e vaccinul iar cine asociază vaccinul cu “semnul Fiarei” le dă apă la moară celor care vor să-l impună, care vor avea ocazia să zică: “Ia uite bă la țăcăniții ăștia cu ce trăznăi vin; noi murim și lor le arde de superstiții”, mai ales că au fost o grămadă de semne ale Fiarei și înainte de vaccin. Pe care îl alegem?. Așa cum creștinului nu-i aduci argumente și dovezi științifice că nu se uită la tine ci îi zici de Biblie și de sfinți, caz în care, chiar dacă nu-l convingi de nimic, măcar ai o șansă să-l enervezi (“Ce-mi vii mie cu adevărul? Dacă adevărul înseamnă pierderea credinței, atunci dă-l dracu de adevăr!” – Florin Lăiu, teolog adventist – https://bibliapentrusceptici.ro/credinta-si-corona/), nici celui care susține vaccinarea nu-i zici de religie, că face ca Simin Aysel Florescu “Hello, doctorii sunt specializați în medicină, nu în religie!!”. JM2C.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Cunosc foarte bine că cel care a creat isteria anti-CIP este etnicul nostru Victor Roncea, mare manipulator, și nicidecum bătrânul Iustin Pârvu. El a preluat active news și a concertat propaganda anti-vaccin de parcă altceva nu se mia întâmplă în România. Pentru cine se pricepe, manipularea este ușor de identificat. Nu comentez despre vaccinuri dar atrag atenția că unii trebuie să privească peste harta lumii și datele statisitice privind populația unor țări, pentru a înțelege că România nu este buricul pământului.
   Priviți numai la propaganda antimarxiștilor care a distras atenția de la hoția pesedistă și de la jigodiile peneliste. A nu se înțelege că plususeriștii ar fi mai breji! Auriștii și-au dat cu arama pe față.

 2. Bunicel articolul de pe blogul “Trenduri”, din pacate autorul este un idiot in sensul dostoievskian (nu vreau sa-l jignesc), adica un adult necrescut, un copil.
  Cine doreste vaccinul? Ce facem? BigPharma vrea tot mai multi bani?
  R: Teoria conspiratiei ne-a spus inca din februaruarie 2020 ca jidanimea criminala-globalistii, reprezentata de fam.Rotschild, Rockfeller, Soros, s.a. nenorociti ca ei doresc reducerea populatiei pamantului la minim 10% din cati suntem acum. In principal acesti pseudo-jidani (care sunt khazari de fapt si nu urmasii celor 12 triburi ale lui Moise) asa cum ii invata Talmudul, vor sa distruga populatiile de goyimi adica pe cei de religie crestina indiferent de secta. Mizeriile de mandarini de tip nou care conduc China asazis comunista vor sa-si reduca propriul popor la maxim 500milioane caci “s-au saturat sa-i mai dea chinezului de rand un pumn de orez”-ca parca il dau din munca si buzunarul lor, asa ca s-au aliat cu globalistii in acest al treilea razboi mondial indreptat impotriva populatiei pamantului. Imbecilii imbogatiti prin furt, jaf si crime de secole se cred dumnezei si nemuritori sau oricum traitori vesnici pe pamant prin progeniturile lor. Deja au aparut noi gulaguri: Australia, Canada, Germania, Franta, Anglia, Filipine si foarte curand SUA.
  Ce vor sa faca cu Romania? Decimarea poporului roman si ocuparea teritoriului de catre jidani “alesi” cu formarea “Noului Israel”.
  Pentru restul Europei, e in desfasurare “planul Coudenhove-Kalergi” de metisare a populatiei cu migranti din Africa si Asia.
  Probabil ca celor care cititi vi se pare de domeniul SF, dar atunci cand veti trai crudul adevar va fi prea tarziu.
  Vaccinul nu este decat o arma biologica de exterminare in masa. Q.E.D.
  Solutia: cititi imnul national al Frantei.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Un om Și unde se află fabrica de ștreanguri? După cum prezinți situația, prezentată și de alții dinaintea ta în urmă cu vreo 30 de ani, omenirea este pe cale de dispariție. Ciudat este că încă n-au murit atât de mulți vaccinați care să susțină teoria. Nu aș prea crede că mandarinii tăi ar vrea să aibă mai puțini sclavi. Eu cunosc, din punct de vedere teologic teoria în care Satana se zbate să-și câștige cât mai mulți adepți. El vrea moartea sufletului și nu moartea trupului. Este un pasaj atribuit și lui Hristos prin Evanghelii. Nu citez că nu-mi plac idioții utili care citează toată ziua din scripturi.

  • Mizeriile de mandarini de tip nou care conduc China asazis comunista vor sa-si reduca propriul popor la maxim 500milioane caci “s-au saturat sa-i mai dea chinezului de rand un pumn de orez”-ca parca il dau din munca si buzunarul lor, asa ca s-au aliat cu globalistii in acest al treilea razboi mondial indreptat impotriva populatiei pamantului.

   Hai nu mai spune! Ori ești prost informat, ori minți de îngheață apele. China tocmai a eliminat amenzile care se dădeau familiilor care fac mai mult de un copil.

   https://www.cnbc.com/2021/07/21/china-scraps-fines-for-families-violating-childbirth-limits.html

   Ba mai mult, vor să creeze creșe și să permită program flexibil de lucru pentru cei care fac copii.Între timp în SUA,

 3. EEEXtraaaoordinara demonstratie : in tot sudul USA numarul cazurilor pozitive au scazut contrar prezicerilor lui FAUCI !
  Stadioane de cate 190.000 amatori de football fara masca, n-au facut decat sa scada continuu numarul cazurilor pozitive la testarile “covid”!
  Si in Romania cresc cazurile aiurea, ingroseate de sarlatani si nimeni nu zice nimic ?

  Clay Travis: Fauci was wrong about this, too
  39,271 views
  Sep 22, 2021
  Clay Travis: Fauci was wrong about this, too

  Clay Travis: Fauci was wrong about this, too

 4. Poza de la titlu nu e potrivita.
  Nici nu apare in pagina de net de unde este preluat articolul.
  Nestiinta de a folosi poza liderului german face sa se perpetueze propaganda talmudista, spre bucuria beneficiarilor de ghiseft holocasutic platit de fraierii de romani.

 5. singapore,sars,redenumit sars-cov-1,vine de la
  Sindromul Acut Respirator SEVER-cov-1,
  in 2003 BOLA SI AGENTUL PRESUPUS AVEAU INCA ACELASI NUME
  si Fauci primea buget de 23 MILIARDE $!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  azi BOALA ARE NUME DE VIRUS,
  VIRUSUL ARE NUME DE BOALA,
  “BOALA” INSEAMNA:
  1.suspiciune(nici macar “rezonabila”)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2″contact direct”?????????????????????
  -“semne si simptome sugestive” in ochiul vigilent al tablagiului!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  -TEST POZITIV?!?!?!?!?!?!?!?!??
  de fapt
  e boala la cap,e boala la cap,e boala la cap!
  @Vasilică Militaru
  -masca este pentru innabusirea sufletului,satana lucreaza PRIN BATJOCURA!

 6. si-au inchis bisericile,si-au inchis moscheele,si-au inchis sinagogile
  sau intra in ele mascati-tocmai au distrus o ordine de peste 1’000 de ani!
  sa nu-ti faci chip cioplit:
  -sa nu fi fatzarnic sau mascat,mutilat.

 7. Poza cu Goebels e minunată!

Leave a Reply

Your email address will not be published.