Home / Actualitate / Declarație de Suveranitate a Poporului Român și Declarație de Război Împotriva Guvernului Antiromânesc

Declarație de Suveranitate a Poporului Român și Declarație de Război Împotriva Guvernului Antiromânesc

Maica Pelaghia
Incorect Politic
Septembrie 23, 2021

Declarație de Suveranitate a Poporului Român și Declarație de Război Împotriva Guvernului Antiromânesc

S-ar putea să sfârșim cum spunea primarul din Șuletea, județul Vaslui: să îi primim pe…, să alergăm polițiștii, medicii, personalul chipurile medical, jandarmii, conțopiștii, teroriștii, finanțiștii, ucigașii de Români… Să îi primim și să îi vânăm noi pe ei, nu ei pe noi… Să îi primim cum se cuvine… Să le dăm foc, ca Turcilor… Să ardem totul în calea lor, ca pe vremea lui Ștefan cel Mare, ca la 1907, ca la Plevna, Rovine, Călugăreni, Cotul Donului… Așa ne învață Istoria! Să îi primim cu furci, cu topoare, cu bâta, cu apă fiartă, cu bitum, cu smoală aprinsă, cu pietre, cu foc, cu blesteme din neam în neam! Să îi primim ca pe ultimii bandiți, ca pe ultimii vânduți, ca pe ultimii borfași, ca pe ultimii trădători, ca pe ultimele scârbe și jigodii cu chip de om!…

Declarație de Suveranitate a Poporului Român și Declarație de Război Împotriva Guvernului Antiromânesc

Suntem la un pas de războiul civil, pe care ni-l impune guvernul de descreierați, guvernul de demenți, guvernul de venetici și de drogați! Când se va pune problema, fiecare să își facă datoria de om! Fiecare să își apere propria viață, propria casă, copiii, propria familie! Dușmanul nostru este guvernul de drogați și de trădători, guvernul de venetici și de alogeni ce poartă un război nedeclarat contra poporului care suntem noi! Noi suntem poporul! Ei sunt bandiți! Ei sunt hoți! Ei sunt criminali ce poartă un război parșiv contra noastră, contra dreptății, contra luminii soarelui, ce ni se interzice, contra lui Dumnezeu.

Suveranitatea nu aparține niciunui guvern. Adevărata suveranitate este numai și numai a Poporului Român, a noastră, a fiecăruia în parte – cât privește sănătatea,munca, viața, și educația alor noștri, a familiilor noastre! Guvernul de analfabeți funcționali, guvernul de hoți de diplome, guvernul de hoți de șapte câte șapte case, sau numai șase, guvernul de hoți de flote peste flote, hoții economiei naționale să o lase moale cu sănătatea și educația. De sănătatea noastră, de sănătatea copiilor noștri, de educația noastră și a copiilor noștri ne ocupăm noi înșine. Toți miniștrii, toți politicienii vânduți să se ducă în PML (piXda mamii lor!). Nu avem încredere în medicii ignoranți sau ucigași de-a dreptul. Nu avem încredere în polițiști. Nu avem încredere în jandarmi sau miniștri, nici cât negru sub unghie! Nu mai avem încredere nici în preoți sau ierarhi, despre care nu știm care sunt ai lu Dracu, care sunt vacciniști îndrăciți și care sunt drepții lui Dumnezeu. Îi băgăm pe toți, unde am zis! Ducă-se pe pustie și unii și alții. Nu popii ne mântuie, nici bisericile de borfași în sutană, nici ierarhii pedofili, ci numai Dumnezeu în persoană, dar prin noi înșine, nu de-a proasta, pe pile! Mântuirea se merită și se construiește de fiecare în parte, pentru el însuși, pentru ai săi. Nu ne putem mântui ca Turcii, nici ca Jidovii, Chinezii sau cine știe unde și-a înțărcat Dracu copiii din flori! Vânzătorii de mântuire, de apartamente și garsoniere în Rai să-și caute proștii în altă parte. Îi băgăm și pe ei, unde am zis! Scurt pe doi!

Declarație de Suveranitate a Poporului Român și Declarație de Război Împotriva Guvernului Antiromânesc

Moarte oricăror bandiți și ucigași de oameni sănătoși sau bolnavi. Moarte afaceriștilor, sanitari! Moarte speculanților cu botnițe, cu teste mincinoase, cu injecții mutilante și chiar ucigașe.

Orice ar face sau nu ar face, poporul este și rămâne singurul suveran. Slugoii guvernului, polițaii, jandarmii, medicii inconștienți, iresponsabili și ucigași, managerii de vii și de morți – moarte tuturor bandiților, moarte călăilor ce leagă bolnavii de paturi, moarte polițailor ce au ucis oameni nevinovați, moarte ciocoilor și cioclilor din fostele spitale, devenite abatoare omenești!

Cei ce se cred cinstiți să se comporte ca oameni cinstiți, ca oameni în bună regulă. Ori sunt cu poporul suveran, de partea lui, a omeniei și a legilor scrise și nescrise, de partea adevăratelor legi ale țării, ori sunt cu guvernul de bandiți, de criminali, de hoți, de foști și de viitori pușcăriași în care caz, ochii pe ei! Să nu scape borfașii miniștri nici în gaură de șarpe. Ora dreptății, ora mântuirii va veni. Ea trebuie însă meritată. Dumnezeu și norocul ajută numai pe cei îndrăzneți.

Declarație de Suveranitate a Poporului Român și Declarație de Război Împotriva Guvernului Antiromânesc
Așa să ne ajute Dumnezeu!

31 comments

 1. Extraordinar, extraordinar, extraordinar!
  Cinste si respect autorului/autoarei articolului

 2. “Ei sunt bandiți! Ei sunt hoți! Ei sunt criminali”

  Abia acum ai observat? Totuși: “moarte … moarte … moarte” – nu știu dacă e bine, că așa mai avem puțin și ajungem la “Decapitați-i pe cei care spun că islamul e o religie violentă!”. Deși conține multe observații juste (pe care le știm toți de mult, nu e nimic nou), din punct de vedere teologic, articolul e un dezastru. L-aș comenta dar deja m-a apucat amețeala, deci mă abțin.

  După părerea mea, mai multe poți să influențezi prin ceea ce nu faci decât prin ceea ce faci. De exemplu eu nu folosesc programe de calculator comerciale (nici Microsoft, nici Apple, nici altceva), nu port haine cu inscripții, n-am mașină, n-am telefon scump și fără butoane (impropriu denumit de unii “smartphone”), cumpăr cele mai ieftine calculatoare pe care le găsesc (de obicei la mâna a II-a dar de vreo 10 ani încoace n-am cumpărat nici unul că am făcut rost numai gratis) și le păstrez până se strică, nu cumpăr apă sau zeamă îmbuteliată de la magazin (ca să nu zic firma), nu fac credit la bancă, nu folosesc transportul în comun (șoferii de autobuz sunt cei mai nesimțiți), nu fac vaccin (chiar dacă am făcut împotriva gripei prin 2006 și după aia n-am avut decât probleme pentru că n-am vrut eu să-l fac). Înainte de vaccinul ăsta împotriva anticoronavirusului au fost multe chestii. Mie mi-au făcut o grămadă de vaccinuri la școală și m-au pus să-mi consum neuronii învățând tot felul de mizerii (minciunile de la istorie, geografia din clasa a XIa la care trebuia să știu primele 10 țări, în ordine, la producția de chiloți de damă etc. etc.), guvernele de după 1989 au furat și au distrus tot – numai din contractele cu Microsoft cică s-au furat peste 1 miliard de iepuroi (https://evz.ro/spaga-la-guvern-fostul-director-general-al-microsoft-romania-este-audiat-la-dna-in-dosarul-contractelor-de-un-miliard-de-euro.html) și asta chiar e culmea escrocheriei pentru că internetu’ e plin de programe libere. Adică noi avem apă de la izvor și guvernul face contract cu Co*a C*la și ne pune s-o bem. Cam târziu maică, cam târziu. Ceasul de la mănăstire probabil că nu funcționează chiar cum ar trebui.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Matei Excelent comentariu. Ai făcut-o mai bine decât aș fi reușit eu. Ca fost elev și student de nota zece îți dau dreptate că am fost obligat să studiez niște mizerii. Cel mai tare sunt revoltat pe șarlatanii de la Teologie care mi-au predat că Dumnezeul lui Israel este Tatăl din Sfânta Treime creștină. În realitate zeul lui Israel este un criminal notoriu care nu poate iubi decât poporul ales de Luminția Sa, Satanael.
   Pot să pariez că maica Pelaghia are unul dintre cele mai scumpe telefoane și un laptop ultraperformant. Cunosc una pe la Petru Vodă care călărește în draci o mașină scumpă.

  • „Și intrând El în Ierusalim, toată cetatea s-a cutremurat, zicând: Cine este Acesta? Iar mulțimile răspundeau: Acesta este Iisus, proorocul din Nazaretul Galileii. Și a intrat Iisus în templu și a alungat pe toți cei ce vindeau și cumpărau în templu și a răsturnat mesele schimbătorilor de bani și scaunele celor care vindeau porumbei. Și a zis lor: Scris este: „Casa Mea, casă de rugăciune se va chema, iar voi o faceți peșteră de tâlhari!” (Matei 21, 10-13)
   Știm că Domnul Iisus Hristos este izvorul dragostei și al blândeții. Știm că El ne este sprijin și mângâiere în clipele de zbucium. Când citim Evanghelia despre blestemarea smochinului neroditor și alungarea negustorilor din Templul din Ierusalim, parcă ne cuprinde un sentiment de dezamăgire. Oare Îl putem vedea pe Mântuitorul blestemând și apoi punând mâna pe bici și izgonind din Templu pe cei ce-și aveau afacerile aici? Să fim cu luare-aminte, pedeapsa lui Dumnezeu este un mijloc de a îndrepta lucrurile și a le aduce în bună rânduială. Cei din Templu doar culegeau „roade”, speculând buna credință a închinătorilor. Erau un fel de căpușe pe trupul Templului. Atmosfera nu mai era a unei case a Tatălui ceresc, ci semăna tot mai mult cu un bazar zgomotos. Deci era nevoie de o vorbă aspră și de un bici pentru a repune lucrurile pe făgașul lor firesc. Și Domnul Hristos a făcut acest lucru! Noi înțelegem că fiecare creștin trebuie să-și înfrumusețeze sufletul, inima și viața așa cum îi stă bine unui locaș al lui Dumnezeu. Să nu uităm că trupurile noastre sunt temple ale Duhului Sfânt.

 3. VEDETI SA BLOCATI AEROPORTURILE CA SA NU SCAPE NIMENI !

 4. Vrajmasul personal se iarta prima data dar cel al lui Dumnezeu – in veci nu seiarta!
  Cand distrugerea Creatiei incepe cu OMUL considerat de psihopatii scapati la putere drept virusul care trebuie omorat… atunci ai datoria sa O aperi, fiinta umana prin orice mijloace necesare si la indemana, in fiecare ocazie, fara incetare pana la asigurarea supravietuirii.

  Faptul ca Vasilica si Matei inchid ochii si gata! – nu mai exista problema… denota ca sint mai multe forme de iresponsabilitate, perversitate si idiotenie.
  Pentru astfel de … atitudini (sa nu spuna ca e atac la persoana) este inutil efortul de a dialoga; sint blocati in scenariul propriu bazat pe minciuna, frica si lasitate.
  Nu as vrea sa vad pe unul din astia cum se inscriu la inoculare, “ca sa fie in rand cu lumea”, se duc zambind – sa fie pe plac partidului… ca sa si-o traga, o data, de doua ori, de trei ori…. cu cartela pastrata in buzunarelul de la inima… si sa vina sa ne spuna sa fim cuminti ca acus’ se termina.

  Regretabil ca Redactia primeste colaborari de tipul “dormit cu sarpele in pat” – nu tine de cald si nici nu apara, dimpotriva, asteapta momentul – fie sa invenineze, fie sa stranguleze.
  Deocamdata, veninul e imprastiat impotriva Crestinimului – credinta, religie, Biserica, ierarhi.
  Printre altele, dar “hotarat”.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ gheorghe Tu afirmi că ești plecat în depărtări. Nu știam că ești plecat cu pluta. Pe tine te doare-n cot de ceea ce se-ntâmplă în România și instigi naivii. Îți propun să faci ceea ce te îndeamnă cuvioasa Pelaghia grabnică revoluționară și vărsătoare de sânge. Tu, gheorghe o tragi cu Creștinismul? Dacă ești creștin, cum te dai probabil că obișnuiești să rostești zilnic Psalmul 50. Dacă n-o faci, înseamnă că ești ortodox pârât și nu un practicant. Dacă o faci tu îi ceri lui Doamne, Doamne zilnic: “Fă bine Doamne, întru bunăvoirea Ta, Sionului și să se zidească zidurile Ierusalimului. Atunci vei binevoi jertfa dreptății, prinosul și arderile de tot; atunci vor pune pe altarul Tău viței.”.
   Adică tu te rogi pentru sioniștii pe care-i înjuri în mod constant în comentariile tale. Mai mult, te rogi să reînceapă jertfele de animale pe altarele iudaice – adică holocaust. Asta presupune că jertfa nesângeroasă va fi abolită. Cine este schizoidul în povestea asta?

 5. O observatie autorului/autoatei articolului:
  Doar Dumnezeu ajuta.
  Norocul, adica Molohul inseala; da minciuna si ia sufletul.
  Este duh satanic.

 6. Dar care este sensul adevărat al principiului toleranței? Toleranța este o însușire importantă a manifestărilor de conștiință în spațiul public. Dar mai înainte de a fi consacrată juridic adevărata semnificație a toleranței este legată de conștiință ca dar a lui Dumnezeu. Toleranța este o trăsătură importantă a poporului român și mai ales a ortodocșilor. Toleranța semnifică printre altele, coexistență în diversitate, blândețe, o atitudine înțelegătoare, de compătimire și ajutor față de neputințele de tot felul ale oamenilor. A fi tolerant nu înseamnă a renunța la credința ortodoxă a strămoșilor tăi, la valorile și manifestările spirituale ale ortodoxiei, la valorile și tradițiile existențiale ale poporului român, la demnitate. În lipsa recunoașterii și respectării sensurilor ortodoxe ale adevăratei toleranțe, soluțiile juridice sau normative care s-au impus în unele cazuri în legătură cu libertatea de conștiință sunt lipsite de autenticitate, noi am spune absurde și contrare vieții noastre ortodoxe. Nu dorim să insistăm acum asupra acestui aspect, dar considerăm că sunt semnificative cuvintele vrednicului de pomenire, Patriarhul Miron Cristea: “Nu uita că porunca creștină este să iubești pe aproapele ca pe tine însuți. Aceasta nu însemnează, că pe tine însuți să te neglijezi, să nu te aperi de cei cei care ca niște lipitori, îți sug vlaga, să le cedezi vatra și pământul, să-ți părăsești căminul, să-ți corcești limba, să-ți înveninezi sufletul, să-ți lepezi comorile sufletului, iubirea de patrie, de tron, de credință, de datini și de propria-ți viață națională cu toate ale ei”.

  • Nu mă interesează nimic altceva decât SÂNGELE ȘI POPORUL meu, care stă să dispară. NU TOLEREZ pe cei care vor să ne extermine. MOARTE TOLERANȚEI MINCINOASE! Mă despart cu scârbă de moralitatea de sclav pe care o promovează unul sau altul, indiferent dacă se numește Constantin, Ioan sau Isus. Singura lege este legea naturală, cel puternic supraviețuiește.

   • cu varsta o sa vezi ca sunt si alte solutii mult mai intelepte. ideea e ca din dialog sa se aleaga solutia cea mai eficace. fiecare se lupta pe masura puterilor si atuurilor

 7. Omul nu se intoarce la Dumnezeu decat cand ii este foarte rau, abia atunci cand se intoarce intervine si Dumnezeu si ii intinde mana, pana atunci El nu se baga sa ne mantuiasca cu forta, nu obliga pe nimeni sa vina la El.
  Im pare rau s-a va descumpanesc, totul este dictat pe linie militara de la pentagon, sunt prea mici securistii si politicienii ca sa faca ceva pentru popor, poporul nici atat daca nu e organizat de agenturi.
  obisnuiti-va cu gandul ca va trebui sa stati in casa pana in 2023 sau 24 daca nu va vaccinati. Cand vor dezlega lumea deja robotii vor fi peste tot si vor face de toate, capacitatea de productie de roboti nu are restrictii, doar serviciile noastre clasice.

  • “abia atunci cand se intoarce intervine si Dumnezeu si ii intinde mana”

   Realitatea, Biblia și scrierile sfinților te contrazic. Dumnezeu îi ajută doar pe prieteni și cunoscuți (i.e. “aleși”) deci nu e pentru oricine. Arsenie Boca a zis chiar că “Vor cădea mulți dintre cei aleși” și că “Nu veți mai putea fi sfinți”, dar el s-a aranjat, ce-i pasă?

   “El nu se baga sa ne mantuiasca cu forta, nu obliga pe nimeni sa vina la El.”

   De ce nu? Dacă ai făcut un copil ești răspunzător pentru de el, chiar în condițiile în care nu ești nici atotputernic, nici atotștiutor și nici n-ai vreo influență asupra felului în care iese copilul. Dumnezeu, care are toate calitățile astea și poate să facă totul absolut cum vrea, n-are nici o scuză și ar trebui să aibă o răspundere infinit mai mare și deci ar avea obligația să ne “mântuiască” indiferent ce facem și indiferent dacă “venim” la el sau nu, pentru că nu ne-a întrebat dacă vrem să fim creați și oricum ne forțează/obligă să facem o grămadă de chestii, nu-i asta o problemă. Dacă m-a creat cu forța, mă aștept să mă mântuiască necondiționat însă problema cu Dumnezeu e că “puterea absolută corupe absolut” (https://ro.wikipedia.org/wiki/Economie_planificat%C4%83#Corup%C8%9Bie).

   • Suntem ortodocsi. Dumnezeu respecta liberul arbitru al fiecaruia. Jidanii au contract cu alt dimnezeu care ii bate mereu la cap.
    Daca Dumnezeu nu ar respecta liberul arbitru si i ar baga inapoi in Rai pe toti descendentii lui Adam atunci s ar relua poveste cu lucifer revoltatul si cu adeptii lui. Noi ne intoarcem in Rai doar dupa ce ne intoarcem la ascultarea fata de El, daca il imitam, adica sa incercam macar. Altfel nu ne deosebim de cei care au contract cu dumnezeu. Sf. Arsenie Boca se roaga pt romani la fel ca toti sfintii, dar decizia e a Domnului.

 8. ”Infuzia Dimensională
  “Cu cheile sale celeşti,
  Coardele sale de aer şi barele de foc,
  Marea Liră Eoliană a Samienilor,
  Creşte din toate cele şapte note,
  Dinspre Pământ către stelele fixe.”
  -Longfellow despre Lira, poemul Ocultarea Orionului

  Toată conştiinţa şi energia a fost cândva îmbinată într-un tot integrat.
  Acest Întreg a fost conştient de aspectele sale, dar într-o manieră diferită
  de cea a conştiinţelor individualizate. În stadiul dezvoltării actuale a
  Pământului, prima oară este recunoscut sinele, apoi societatea şi în final
  Întregul, Tot Ceea Ce Este, numit şi Dumnezeu(ÎNTREGUL, nu cel biblic). Încă se crează separare.
  Această separare faţă de Sursă este o iluzie. Iluzia este un mijloc prin care
  Întregul îşi asigură toate lecţiile şi provocările necesar a fi experimentate
  pentru a se reintegra înapoi în Sursă.
  Înaintea acestei fragmentări faţă de Sursă, Întregul a existat într-o
  altă octavă a realităţii dimensionale. Din acest tărâm al unificării, porţiuni
  din Tot Ceea Ce Este s-au întrebat cum ar fi să treacă prin procesul
  fragmentării şi temporar să uite existenţa intregrată. Forţa acestui gând la
  un nivel atât de mare a început să creeze fragmentare. Iluzia rezultată din
  această fragmentare va deveni o uitare plină de provocări, prin care
  conştiinţa va trebui să creeze (din propria sa natură divină) reamintirea
  dorinţei de a se reuni cu Sursa.
  Ceea ce a fost numită “Creaţia” este într-adevăr această
  fragmentare sau mai descriptiv vorbind, Infuzia Dimensională. Curiozitatea
  iniţială a Întregului cu privire la o existenţă fragmentată a creat de fapt
  această realitate. A fost nevoie de o schimbare a perspectivei, focalizării
  sau frecvenţei. Ca parte a Întregului, aspecte din Familia Galactică au fost
  parţial responsabile de stabilirea tiparului care le-a ghidat dezvoltarea. Prin
  urmare, afirmaţia “noi suntem Dumnezeu” are de fapt un sens viabil.
  Tiparul creat a inclus multe idei diferite. La început exista ideea că
  polaritatea şi fragmentarea vor fi standardul. Codurile încorporate în acest
  tipar au oferit opţiunea de Liber Arbitru fiecărui fragment desprins sau
  suflet. Provocarea a fost ca fiecare conştiinţă să îşi reamintească că are
  Liber Arbitru. Cu cât el este mai mult folosit, cu atât mai mult este invocată
  memoria divină. Atunci când te aflii în faţa unei realităţi duale, Liberul
  Arbitru devine eliberatorul. Atunci când un suflet uită că deţine Liber
  Arbitru, lecţiile devin mult mai dificile, dar cu toate acestea mult mai pline
  de beneficii.
  O altă idee prezentă în acest tipar ales, a fost că fragmentele din
  Întreg vor fi responsabile în totalitate pentru acţiunile lor din această stare
  de amnezie. Fie că ele îşi vor reaminti sau nu, fiecare acţiune întreprinsă
  va genera un raspuns din partea universului. Unii au definit acest lucru ca
  fiind karma; cu toate acestea, este mult mai mult decât “ochi pentru ochi”.
  În locul pedepselor aplicate comportamentelor negative există întotdeuna
  opţiunea ca fiecare fiinţă să îşi lărgească propria conştienţă. Prin urmare,
  într-un sens, înţelepciunea “neutralizează” karma.
  Deşi acest lucru poate că seamănă cu regulile unui joc cosmic
  nemilos, finalul a fost deja decis. Având această idee în minte, nu este
  neapărat importantă destinaţia ci drumul până la ea. Literalmente este
  vorba de cum este jucat jocul.
  Un alt tipar asupra căruia s-a căzut de acord este existenţa unui cod
  generat în manieră eterică, încorporat în ţesătura structurii universale.
  Acest cod va permite ca forma umanoidă, bipedă, construită din carbon, să
  fie un vehicul natural pentru încarnarea conştiinţei de tip uman pe
  structurile planetare. Acest cod există la nivele meta-atomice pe care
  ştiinţa de abia a început să le măsoare. Simbolismul polarităţii are un rol
  important în forma corpului uman. Umanoidul este simetric, având două
  mâini, două picioare, doi ochi, urechi, etc. Cele două părţi sunt îmbinate
  într-un întreg prin intermediul trunchiului şi a capului.
  S-a decis de asemenea ca în timpul dezvoltării evoluţioniste a
  formelor umanoide (din cadrul familiei galactice a Pământului), polarităţile
  feminine şi masculine să se manifeste în forme corporale diferite dar
  complementare. Ele au rolul de a vă reaminti că pentru a crea, polarităţile
  trebuie întotdeuna unite sau integrate. Este cunoscută ideea conform
  căreia, un individ se simte cel mai “Complet” atunci când el sau ea iubeşte
  pe altcineva.
  Care a fost procesul real al Infuziei Dimensionale? Există în
  structura spaţiu-timp a constelaţiei Lira ceva care poate fi definit sub
  numele de gaură albă¹. Comparaţi această gaură albă cu o prismă. Dacă
  treceţi o rază de lumină printr-o prismă, veţi obţine un spectru de lumină
  fragmentat în şapte frecvenţe vizibile – şapte culori. Atunci când o porţiune
  din Întreg a trecut prin Prisma din Lira (gaura albă), conştiinţa s-a
  fragmentat în şapte frecevenţe vibraţionale care reprezintă conştiinţa
  colectivă a familiei galactice a Pământului.
  ________
  1 O gaură albă este un punct central de lumină şi energie. În acest caz, el este un loc de naştere.
  ((gaura neagră este o poartă de ”moarte” transformare))

  Fiecare fragment a devenit conştient de aceste frecvenţe sau
  densităţi diferite. Înainte de acest eveniment, frecvenţele au fost
  experimentate ca fiind o parte integrantă a Întregului (la fel ca şi lumina
  albă). Atunci când această porţiune din Întreg a trecut prin prismă, ea s-a
  manifestat ca şapte frecvenţe conştiente de sine. Conştiinţa s-a fragmentat
  de asemenea, bucaţile “îndepărtându-se” una de cealaltă aşa cum este
  sugerat în mod simbolic în teoria “Big Bang-ului”. Astfel, a apărut iluzia
  conform căreia fiecare fragment este foarte, foarte singur.
  Întregul a înţeles că scopul acestei experienţe a fost să înveţe
  reintegrarea pornind de la un punct de separare. Dar cum? Ca suflete
  individuale sau ca suflete-grup, fragmentele au început să exploreze
  universul de abia creat. Infuzia Dimensională nu numai că a creat o
  fragmentare a conştiinţei ci a format de asemenea şi stelele, planetele,
  gazele şi moleculele din care este compusă realitatea fizică. Cu toate
  acestea, realitatea fizică reprezintă numai o parte a energiei frecvenţelor
  care au apărut ca urmare a fragmentării.
  După cum şi ştiinţa a descoperit, materia este energie solidificată
  care vibrează cu o frecvenţă anume. Fiecare aspect al universului este
  format din energie. Tehnologia Pământeană nu este încă capabilă să
  măsoare anumite dimensiuni ale realităţii. Dacă aţi deţine această abilitate
  aţi descoperi un număr infinit de porţi în timp, spaţiu şi dimensiuni. Pentru
  moment, vom explora cele şapte nivele ale familiei galactice a Pământului,
  odată ce ele au trecut prin Prisma din Lira. De acum încolo, vom folosi
  termenul de “densitate” pentru a ne referi la aceste nivele. ²
  PRIMA DENSITATE: Conştienţa ca şi un punct; Materia fizică.
  Acest nivel al frecvenţei este fundamental. El asigură materia şi
  energia necesară creării atomilor şi moleculelor. Formele primare, de
  exemplu mineralele şi apa, operează la această frecvenţă a primei
  densităţi. Oamenii sunt de asemenea aliniaţi cu aceasta. Ea formează
  codul fundamental al genelor.
  Prisma din Lira”

  O altă ”teorie” a creației umanoide mult mai posibil REAL decât aberațiile din acea nenorocită de biblie plină de monstruozități.
  Oare când(dracului) veți renunța, ODATĂ, la abominațiile biblice unde sunt încălcate toate LEGITĂȚILE UNIVERSALE.
  Chiar nu aveți (nici, măcar) mintea cocoșului !!!!!
  Acest site parcă se numește ”INCORECT POLITIC” și în niciun caz incorect…religios !!!!!
  Aștep comentarii dar mă tem, că nu vor fi ! 🙁
  Succes

  • Uite un comentariu aici. Îmi pare rău, dar realitatea se potrivește prea bine cu “acea nenorocită de biblie plină de monstruozități”. Zic unii că jidanii de azi nu sunt urmașii evreilor … nu știu ce să zic, că obiceiurile sunt cam aceleași: promis Dumnezeu teren, dus căsăpit localnici, mutat acolo. Dar am 2 nelămuriri:

   1. Mi-ai răspuns mie sau lui Enoh? Că am scris un comentariu care văd că a dispărut (asta e bine, înseamnă că a fost citit cel puțin de o persoană, care probabil că l-a și înțeles, din moment ce s-a obosit să-l șteargă, în orice caz m-am învățat să salvez toate paginile care mă interesează) și nu știu dacă l-ai scris pe al tău înainte sau după.

   2. Care e diferența între religie și politică? Pentru că:

   https://researchpedia.info/difference-between-politics-and-religion/

   “Politics and religion both contain vision explanation components, particularly backward dictator progressive political/religious visions that request aggregate obedience.
   […] we come to know that politics is the part of religion as religion is a wider concept.”

   Fraierii de comuniști de dinainte de 1989 se luptau să elimine religia ca să poată să stăpânească ei și să terorizeze lumea. Azi, Putin SE FOLOSEȘTE de religie exact în același scop, precum și mulți politicieni din America și chiar și din alte țări.

   • Salut Matei
    Pe scurt
    1. Am făcut un comentariu la …general. Revin mai târziu cu detalii.
    2. Amândouă sunt pentru…manipulare, religia-exploatarea fricii(serviciile- ex. fizice) politica- ex. socială. Din păcate încălcarea LEGITĂȚILOR(KYBALION, ZAMOLXE) duce la…suferință 🙁
    Succes

  • … și încă ceva – saitul se numește INCORECTpolitic.com, are o grămadă de articole care susțin libertatea de exprimare și chiar dacă libertatea asta pare să fie tot mai mult “Ești liber să te exprimi câtă vreme ești de acord cu noi.”, totuși nu e nici facerealumii.ro și nici forumul formației “AMICI” unde comentam prin 2003 ca să am grijă să nu deranjez pe cineva (menționez că încă nu apăruse youtube, muzica pe internet se găsea greu iar CDurile de la magazine erau foarte limitate, în special în domeniul muzicii clasice).

   Nu mă supăr dacă mi se șterge comentariul ăsta (dimpotrivă). Eu cel puțin am făcut o excepție și nu l-am salvat.

   • Câteva …detalii
    “In foarte scurt timp si-a facut aparitia o fiinta de-o luminozitate cu totul si cu totul deosebita, de un albastru fosforescent, ca un fel de arc electric albastru. Ochii fizici nu ar fi rezistat cu siguranta unei asemenea straluciri. Mi-e greu sa descriu nuanta si luminozitatea acelui albastru insa pot spune ca simteam o vibratie cu totul deosebita, ce nu a mai fost simtita de mine pana atunci. De fapt, fiinta din fata mea emitea acea stare de liniste, armonie, forta si totodata prospetime, care m-a facut sa revin acolo. Pur si simplu, nu stiam ce sa fac, ce sa spun… priveam… pur si simplu priveam acea fiinta de lumina de un albastru deosebit. Stiu doar ca vroiam sa-mi intreb ghidul cine este. Nici n-am apucat sa-mi exprim intentia de a intreba, caci acea fiinta imi si raspunse imediat:
    – Sunt parte a Principiului Unic in aceasta galaxie. Sunt prezent pe fiecare planeta locuita, sub diferite forme energetice. Pe planeta voastra am luat o forma energetica mai condensata in urma cu peste cinci milioane de ani. Acum doua milenii si jumatate, dupa cum socotiti voi, sapte unitati de constiinta din aceasta energie s-au desprins pentru a se intrupa si a da un nou impuls evolutiv civilizatiei voastre. Una dintre aceste sapte unitati de constiinta s-a intrupat in aceasta zona geografica. Voi ma cunoasteti sub numele avut atunci: Zamolxe. Eram pur si simplu uluit de ceea ce mi se petrecea. Eram efectiv blocat de uimire, de ceea ce mi se spusese si mai ales de ceea ce simteam. In zona planului astral senzatiile, simturile, sentimentele sunt mai intense decat cele resimtite in corpul fizic, de aceea ma simteam coplesit de-a binelea. Auzisem de Zamolxe, stiam ca a fost un mare initiat al neamului geto-dac si ca a fost socotit zeu inca din timpul vietii. Dar nicidecum ca ar fi fost cine spune ca este, adica parte a Divinului. Ce puteam sa spun? Cum trebuia sa ma adresez?
    – Nu trebuie sa mi te adresezi cu vreo formula anume; spune-mi simplu, Zamolxe. Toate fiintele sunt parte a Divinului. Sa nu uiti acest lucru nicio clipa!
    – Sunt bulversat de aceasta experienta… Zamolxe. Nici nu visam ca pe teritoriul nostru, in trecutul indepartat, am avut un astfel de privilegiu, am spus. Acum, am primit informatia ca de fapt esti parte a Principiului Unic, care este insasi Divinitatea in forma activa, dupa cum ne-au transmis inteleptii din toate civilizatiile….”
    http://remerra.blogspot.com/p/pag1.html?m=1

    Niște…afirmații !!!

    Succes

 9. Securist globalist platit esti, mon sher

  • Oana
   Când te adresezi cu niște cuvinte, nu tocmai …academice, cel puțin fă efortul și indică persoana.

  • Cred că se referea la mine, că prima dată când i-am văzut comentariul era imediat după al meu. Acum aflu și eu că sunt securist plătit. Problema e că banii mi s-au transferat într-un cont despre care nu știu nimic și nici pe cine să întreb nu știu. Trebuie să admirăm profesionalismul serviciilor secrete din România, unde nici angajații nu știu pentru cine lucrează. Ce vrei mai secret de atât? Despre ce ai scris … m-am uitat nițel, inclusiv pe blogul ăla, seamănă puțin cu ce am auzit de la Pavel Coruț sau Corutz (https://mantuireadedupacumplitaratacire.wordpress.com/partea1/capitolul5/) cu care în mare parte nu sunt de acord, că are niște idei preconcepute (“Dumnezeu trebuie …”, “Dumnezeu nu poate …”) dar n-am timp să citesc atât, mai ales că am câteva sute de pagini de pe internet salvate pe care n-apuc să le citesc.

   • Matei
    Fii puțin mai atent, la așezarea în pagină
    Acest mesaj v-a apărea ca ”reply” la tine.
    Lu’ pavel căruță i-am făcut două afirmații cu niște ani, în urmă:
    1. Timpul la nivel de UNIVERS(TOTUL ÎN TOT), NU EXISTĂ. A aprobat, după o secundă. Este o funcție, nu DIMENSIUNE(DENSITATE).
    2. RELIGIILE NU AU NIMIC ÎN COMUN CU …DUMNEZEU, SUNT SISTEME ÎNCHISE. La acea vreme nu(puteam) diferenția, dumnezeu(biblic) de DIVINITATE. O face Zamolxe și Lissa Royal(Prisma din Lira) și alții.
    ÎN Legile lui Zamolxe sun făcute multe afirmații ADEVĂRATE dar și mai multe.capcane !!!!
    Acolo, Zeificatul pur și simplu, în acele…LEGI, VENEREAZĂ pe ..Primul ”Dumnezeu”. Românii, îi spun simplu….MAMA GEEA.
    Sunt patru cărți, acolo cu foarte multe….lucruri.

    Succes

   • 1. Timpul există:

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_relativistic_equations#4-vectors_and_frame-invariant_results

    Și cică s-ar fi descoperit că există chiar mai mult de 4 dimensiuni și chiar și după moarte, timpul pare să existe. Toate descrierile raiului și ale iadului pe care le-am găsit implicau existența timpului iar Paisie Aghioritul zice despre sfinți că se duc și se întorc “în clipeală de ochi”, au “benzină super” și călătoresc cu “bilet duhovnicesc” și “în mare viteză”, dar tot le ia “câteva secunde” ca să ajungă dintr-un loc în altul:

    https://corortodox.blogspot.com/2014/07/cuviosul-paisie-aghioritul-despre.html

    2. Teoriile despre faptul dacă religiile au legătură cu Dumnezeu sau nu spune-i-le lui Arsenie Boca, nu mie, că nu mă pricep, iar mie nu mi s-a arătat Dumnezeu, deci nu pot să mă iau decât după ceea ce citesc.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ Matei Să-mi dea Dumnezeu zile de la toți călugării care m-au catalogat securist, mason, omul lui Daniel, eretic, musulman și alte apelative cre(ș)tine. Piața este plină de fundamentaliști care se declară ortodocși și creștini în timp ce ei habar nu au ce este creștinismul sau ortodoxia. Ei urmează învățăturile lui Hristos după bunul lor plac. Pentru cine nu mă crede îl rog să-l întrebe pe starețul Hariton Negrea câte mașini are mănăstirea și călugării din mănăstire și de ce mai este și acum directorul hotelului Pelerinul din Durău. Chiar nu are cine să-l înlocuiască în această funcție? Acum am stârnit viesparul, să vezi ce atacuri cre(ș)tine urmează!!!

    • Vasilică
     Apăi no, primul hatac, di la mini:
     Ia bagă niște detalii cu ”ce atacuri cre(ș)tine ”!?!
     Ce semnificație acorzi cuvântului – cre(ș)tine !!!
     ”am stârnit viesparul” puțin probabil, că sunt ei, pe acest site…
     eventual câte-un ”mesia” paranoic, care pitrocește apa-n piuă…
     Ia exprimă-te cu privire la ortodoxie: dacă dai la o parte religia, ce mai rămâne !!!!

     Succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *