Home / Evenimente / Proteste împotriva pașaportului vaccinal – Sâmbătă 24 iulie în București

Proteste împotriva pașaportului vaccinal – Sâmbătă 24 iulie în București

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 22, 2021

s

Via ActiveNews:

Pompiliu Diplan îi invită pe români la marele protest de sâmbătă, 24 iulie, din Piața Universității, împotriva obligativității vaccinării și a segregării sociale prin impunerea pașapoartelor de vaccinare în toate contextele vieții publice. Starea de Libertate se pronunță împotriva vaccinării anti-Covid a copiilor, tinerilor și a personalului sanitar. Într-um cuvânt, împotriva dictaturii tehnico-medicale.

„O parte din noi și-au învins greșeala, minciuna și groaza. Vă chemăm pe toți pe 24 iulie să veniți alături de noi, să fim cu toții solidari în acest al XII-lea ceas. Trebuie să le spunem acestei clici oligarhice de crimă organizată împotriva poporului român că noi nu ne vaccinăm, nu vrem nici pașapoarte de vaccinare, nici mascarada lor Covid, nici dictatură medicală, nici vaccinarea copiilor. Nu vrem vaccinarea obligatorie și nici vaccinare forțată”, a declarat Pompiliu Diplan pentru Starea de Libertate.

„Românii sunt o forță!

Jos restricțiile!

„NU” pașaportului vaccinal!

Stop planurilor de vaccinare obligatorie!”, este sloganul prin care Starea de Libertate îi cheamă pe români la cel mai mare protest dinaintea închiderii în case, preconizate de guvernanți în septembrie-octombrie.

Așadar, toți cei care mai vor să respire și să se miște în libertate în țara lor sunt așteptați la protest sâmbătă, 24 iulie, de la ora 16, în Piața Universității.

15 comments

 1. Iar fumati patrunjel? Vai decapul vostru, iar face videochat in direct parasuta Lovin?

 2. Iarasi blocati informatiile ? Acum nu aveti nico scuza: SUNTETI CRIMINALI !
  Va trec pe lista neagra ca sa o faceti puscarie pana la sfarsitul veacurilor, ZOILOR !

  Un doctor canadian a anunțat că a descoperit cheaguri de sânge la majoritatea pacienților săi care s-au vaccinat anti-COVID-19 și că perspectivele sunt „ foarte sumbre”.
  „Încerc să adun în continuare mai multe informații. Însă, din cele pe care le am la dispoziție până acum, 62% dintre ei (vaccinații) prezintă semne de coagulare, ceea ce înseamnă că cheagurile sangvine nu sunt rare. Aceasta înseamnă că majoritatea persoanelor (vaccinate) au cheaguri de care nu știu.”
  https://www.activenews.ro/stiri/Ce-se-afla-in-sangele-celor-vaccinati.-Laura-Lynn-si-dr.-Charles-Hoffe-explica-intr-un-VIDEO-devenit-VIRAL-168285

  ANCHETĂ: 87% dintre cetățenii Regatului Unit care au murit de Covid-19 au fost vaccinați.
  Analiză distribuită pe Twitter de dr. Robert Malone
  https://www.activenews.ro/stiri/ANCHETA-87-dintre-cetatenii-Regatului-Unit-care-au-murit-de-Covid-19-au-fost-vaccinati.-Analiza-distribuita-pe-Twitter-de-dr.-Robert-Malone-168363

  • Incorect Politic

   Hai că cu frumosul nu merge. Schimbăm foaia. Ai limită de comentarii. Dacă pui același comentariu mai mult de 2 ori, adică dacă dai copy-paste la ceva pe mai mult de 2 articole diferite, comentariul tău va fi eliminat.

   • Se vede ca ai doar un neuron obosit in dotare.

    Pun acelasi comentariu la mai multe articole care au ca subiect GENOCIDUL planetar al Cabalei la care voi mass-media sunteti complici, pentru ca unii citesc un articol, altii citesc alt articol, si asa se informeaza mai multe persoane.

    Voi ar trebui sa preluati unele dintre ele pentru ca nu sunt scrise de mine ci sunt preluate si postez si link-ul.
    Dar voi aveti ordin sa nu spuneti adevarul asa cum 99,999 % din Mass-media VANDUTA o face.
    Trece si acest genocid si ce minciuni veti spune cititorilor sa va creada integri ? Sunteti ca toti ceilalti sclavi vanduti pe trei arginti, niste IDIOTI FOLOSITORI de care satanistii se vor debarasa oricum, pentru ca specimene ca voi sunt mai folositoare moarte dupa ce si-au facut treaba.
    Sau ati primit antidotul pentru vaccinul ucigas ? Nu cred.

    Nu pun acelas comentaariu de mai multe ori la acelas articol si nici la articole care nu au ca tema GENOCIDUL sau al treilea razboi mondial, sau alte subiecte care sunt cu adevarat importante in aceste vremuri satanice.

    Si daca voi stergeti comenturile cum sa mai aiba oamenii incredere in acest site ? Este asa de aglomerat siteul incat nu mai este loc de un articol care arata realitatea ? Realitatea doare doar prostia nu.

 3. “Pe măsură ce autoritățile sanitare și politice din lumea întreagă măresc presiunea asupra cetățenilor pentru a se vaccina, un paradox științific devine tot mai evident: vaccinul nu oprește, ci accelerează pandemia.

  Un studiu recent dat publicității de King’s College din Londra, care a folosit aplicația Zoe COVID pentru a monitoriza ratele de infectare și vaccinare COVID-19 arată că, la 15 iulie 2021, se înregistra o medie zilnică de 15.537 de noi cazuri simptomatice printre cei vaccinați cu o doză sau cu două, în Marea Britanie, ceea ce înseamnă o creștere cu 40% față de săptămâna precedentă, cu o medie zilnică de 11.084.

  Studiul Zoe COVID, condus de epidemiologul Tim Spector, doctor în medicină la King’s College, a estimat că, la aceeași dată, exista o medie zilnică de 17.581 de noi cazuri simptomatice de COVID-19 la persoanele nevaccinate, cu 22% mai puține decât cu o săptămână în urmă, când se înregistraseră 22.638.

  Un comunicat de presă dat publicității de autorii studiului și citat de o analiză realizată de The Vaccine Reaction, afirmă:

  „Pe fondul creșterii continue a cazurilor în grupul celor vaccinați, numărul de cazuri noi în rândurile populației vaccinate îl va depăși pe cel din rândurile populației nevaccinate în zilele următoare.”
  https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/O-piatra-de-poticnire-pentru-Fauci-si-Arafat-De-ce-COVID-19-se-raspandeste-in-tarile-cele-mai-vaccinate-168392

 4. Asa cum s-a oprit brusc focul ajuns la un metru de o manastire din Grecia asa se va opri brusc PANDEMOGOLANIA si GENOCIDUL planetar pus la cale de cabalistii imputzitzi.
  Asta se va intampla foarte curand.
  Dumnezeu a ingaduit tot ce s-a intamplat pentru ca lumea este plina de ticalosi si prosti, dar tot El va opri avantul sclavilor lui satana si cei vinovati de crime impotriva umanitatii vor primi pedeapsa capitala pe care o merita din plin.

  „Focul uriaș a devastat toată pădurea din jurul mănăstirii Cuviosului David, din Evia. Când a ajuns la un metru de clădirile Mănăstirii, focul s-a oprit brusc, ca de o mână atotputernică și s-a întors, ca un animal rănit, înapoi în pădure.
  Minunat este Dumnezeu întru sfinții Lui.”

  https://www.activenews.ro/stiri/Incendiu-de-proportii-pe-insula-greceasca-Evia-O-manastire-inchinata-Sfantului-Prooroc-David-si-12-localitati-amenintate-de-flacari.-ULTIMA-ORA-%E2%80%9ECand-a-ajuns-la-un-metru-de-cladirile-Manastirii-focul-s-a-oprit-brusc-ca-de-o-mana-atotputernica-.-VIDEO-168420

 5. De ce veniți la Catedrale? Mergeți la spitale, domnilor! CUVÂNTUL PROFESORULUI
  “În plus, statutul experimental al „vaccinurilor” este recunoscut de înșiși producătorii lor, așa cum – desigur mult mai bine informați decît sînt domnii din guvern –, creștinii deja știu. Pornind de la acest adevăr, iată afirmațiile medicului Damian Baciu: „Este un EXPERIMENT GENETIC (GENIC) efectuat pe ființe umane. În acest moment, după 5-6 luni de la debutul campaniei de „vaccinare”, nu se poate afirma că produsele experimentale utilizate împiedică semnificativ circulația virusului. Afirmațiile repetate că „vaccinul” este eficient și sigur NU AU SUPORT ȘTIINȚIFIC REAL! Există statistici care arată că numărul deceselor Covid 19 este același și în cazul celor „vaccinați” și al celor „nevaccinați”. S-a recunoscut că persoanele „vaccinate” pot face boala și pot transmite virusul. Populația pediatrică, în contextul acestei viroze, NU prezintă pericol epidemiologic, sau patologic.” (Cf. ActiveNews).
  Prin urmare, îndemnul meu, de enoriaș deja informat corect, e să facă bine toți cei care au dorit cîndva, din stradă, „spitale nu catedrale” și-au ajuns la guvernare, să fie consecvenți: să meargă în spitale, nu la Biserică, spre a-și afla alinarea sufletească suferită ca urmare a eșecului campaniei lor! »
  https://www.activenews.ro/opinii/De-ce-veniti-la-Catedrale-Mergeti-la-spitale-domnilor-CUVANTUL-PROFESORULUI-168479

 6. Cu aceste antene 5G montate pe dealuri, la metrou, etc si cu satelitii lui Elon Musk se tot prelungeste PANDEMOGOLANIA, imbolnavind oamenii prin fiebere cu microunde ca sa se sperie si sa se vaccineze cu vaccinul ucigas.
  De acest fals virus te poti apara cu medicamente ieftine (Ivermectina, Aspirina, Vitamina C, Paracetamol si antibiotic ) dar daca te vaccinezi poti sa-ti cumperi loc de veci pentru ca nu mai ai scapare.
  De vaccin se moare acum pe sarite, dar satanistii vor sa vaccineze 90 % din populatii ca apoi sa activeze vaccinurile in functie de planul lor: comanda creiereleor sau moartea.
  Abia atunci va fi o grozavie, dar Dumnezeu nu va permite sa se ajunga la acest nivel.
  Dumnezeu a ingaduit acest genocid planetar pentru ca este multa ticalosie si prostie pe pamant si trebuia facuta o deratizare.
  Daca omenirea nu s-a trezit inca, Dumnezeu va ingadui si cel de-al treilea razboi mondial programat de statanisti inainte de 1871 odata cu programarea primelor doua care s-au desfasurat deja.

  Asa tot apar noi “valuri” si noi “virusi”.
  Crescand frecventa sunt afectati cei care au rezistat la “valul” anterior.

  Daca oamenii ar constientiza pericolul real s-ar proteja folosind zilnic cate o ASPIRINA pentru ca acest medicament banal impiedica inchegarea sangelui.

  Medicii rusi au folosit tratamentul clasic: Aspirina, Paracetamol si in cazuri grave antibiotic, atunci cand au constatat ca NU EXISTA NICIUN VIRUS ci totul se datoreaza microundelor emise de antenele 5G si de sateliti.
  Folosind acest tratament clasic, au reusit ca intr-o singura zi sa externeze 14 mii de fosti bolnavi de “Covid”.

  Folosind cate o ASPIRINA pe zi si dupa masa cate o Vitamina C pentru a echilibra pH-ul, esti ferit de pericolul de a ajunge pe mana CRIMINALILOR.

  Cea mai mare pandemie este cea de PROSTIE, si nu exista leac.
  Daca prostia ar durea ar fi mare jale pe pamant.

 7. Satanistii si slugile lor au intrat in sevraj.
  Debiteaza numai prostii fara logica pentru ca minciunile sunt atat de multe incat se suprapun si iese la suprafata adevarul.

  « Raed Arafat se contrazice de unul singur. Pe de o parte, el a recunoscut că vaccinații nu sunt protejați de infectarea cu noul coronavirus, ci doar de la a nu dezvolta o formă gravă a bolii (teză infirmată chiar de datele slobozite cu jumătate de gură de INSP, care a recunoscut că 610 de vaccinați au murit de Covid. Deci cum n-au făcut o formă gravă, dacă au ajuns la spital și, apoi, la cimitir?). Pe de altă parte, el insistă cu vaccinarea copiilor (deși studiile au arătat că aceștia nu sunt o categorie de risc) pentru ca nu cumva micuții să „meargă acasă și să dea virusul mai departe” pentru că nu sunt vaccinați, cu toate că și vaccinații pot lua și da noul coronavirus. »
  https://www.activenews.ro/stiri/Arafat-se-contrazice-singur-Dupa-el-copiii-ar-trebui-vaccinati-ca-sa-nu-duca-virusul-acasa-desi-s-a-dovedit-ca-vaccinatii-transmit-noul-coronavirus-168494

 8. Satanistii se dau de ceasul mortii si fac orice numai sa omoare oameni.
  Daca nu pot cu vaccinul ucigas folosesc HAARP pentru a provoca cutremure, inundatii, uragane, etc, si lasere montate pe drone sau pe satelitii lui Elon Misk sa incendieze orase si manastiri care se opun vaccinarii.
  Dar golanul satana nu l-a invins niciodata pe Dumnezeu si nici de aceasta data nu o va face.
  In scurt timp toata golania satanista se va opri brusc asa cum s-a oprit focul la portile manastirii.
  Dumnezeu ne pedepseste pentru obraznicia noastra dar nu ne lasa pe mana golanului satana, un prost pervers si poponar.

  “Când vă spun că nu există Dumnezeu arătați-le această imagine: Mănăstirea Cuviosului David – Insula Evia, 2021.
  MINUNE! Incendiu de proporții pe insula grecească Evia: O mănăstire închinată Sfântului Prooroc David și 12 localități, amenințate de flăcări. ULTIMA ORĂ: Când a ajuns la un metru de clădirile Mănăstirii, focul s-a oprit brusc, ca de o mână atotputernică”

  https://www.activenews.ro/stiri/Cand-va-spun-ca-nu-exista-Dumnezeu-aratati-le-aceasta-imagine-Manastirea-Cuviosului-David-Insula-Evia-2021.-Fotografia-Zilei-vine-de-la-protopsaltul-Catedralei-Patriarhale-Arhidiaconul-Mihail-Buca-168519

 9. Invitat la B1 Tv, Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, a declarat că populația din mediul rural nu are imunitate în fața variantei Delta, deoarece, infectarea la nivel local este mică și, prin urmare, nu există imunitate de turmă, iar procentul de vaccinare este redus.

  Profesorul Sucharit Bhakdi: Omenirea a atins imunitatea de turmă. Vaccinarea trebuie să se oprească ACUM. Urmările sunt terifiante. VIDEO VIRAL

  Dr. Oana Mihaela Secară: „Vaccinarea în masă ca metodă de oprire a transmiterii bolii nu se justifică pentru că boala nu se oprește prin vaccinare. Și vaccinații transmit boala la fel de ușor ca și cei nevaccinați”

  Cine a avut COVID a căpătat imunitate pe viață! În acest caz, vaccinarea este inutilă și riscantă. Explicația „morților subite”. Cine are interes să ascundă adevărul?
  https://www.activenews.ro/stiri/ABERATIA-ZILEI.-Col.-Gheorghita-despre-Covidul-la-tara-%E2%80%9EAcea-categorie-populationala-nu-are-imunitate-nici-de-boala-nici-de-vaccin-.-Dr.-Oana-Mihaela-Secara-%E2%80%9EBoala-nu-se-opreste-prin-vaccinare%3B-dimpotriva-168598

 10. Criminalul Rujat Gheorghita face campanile ilegala pentru vaccinul ucigas.
  “Ordinul Ministrului Sanatatii 194/2015
  Este interzisa difuzarea de material publicitare pentru medicamente sau tratamente prezentate sau recomandate de profesionisti in domeniul sanatatii.
  Se interzice publicitatea catre publicul larg pentru medicamentele care se elibereaza numai pe baza de prescriptie medicala. »
  https://www.activenews.ro/stiri/ABERATIA-ZILEI.-Col.-Gheorghita-despre-Covidul-la-tara-%E2%80%9EAcea-categorie-populationala-nu-are-imunitate-nici-de-boala-nici-de-vaccin-.-Dr.-Oana-Mihaela-Secara-%E2%80%9EBoala-nu-se-opreste-prin-vaccinare%3B-dimpotriva-168598

 11. În criza COVID se folosește Propagandă de Război

  https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/Strategia-Psy-Op-In-criza-COVID-se-foloseste-Propaganda-de-Razboi-168597
  Orice student la Istorie vă va spune: războaiele nu vin din senin! Sunt întotdeauna prefigurate de o operațiune de propagandă menită să slăbească ținta, să o erodeze, să îi slăbească voința de a se bate.
  „Operațiunile cele mai reușite de propagandă se rezumă la o strategie simplă: identifică inamicul, dezbină-l, izolează-l, apoi anihilează-l.”O populație înspăimântată, năucită și epuizată este mult mai puțin capabilă să reziste în fața arsenalului amețitor, de la măsurile draconice ale guvernanților, regulile privind purtarea măștii și testele nesfârșite până la carantinarea persoanelor sănătoase și obligativitatea de facto a vaccinării în masă.
  Robinson dezvăluie că guvernul britanic a cerut sprijinul experților în psihologie comportamentală în privința utilizării presei pentru a manipula opinia publică, mărind nivelul de frică din jurul COVID-19.
  „Elementul cheie al strategiei de schimbare a comportamentului propus de SPI-B care pare să fi fost adoptat este «convingerea prin frică»”, afirmă Robinson.
  În secțiunea din document destinată Convingerii se afirmă:
  „Un număr semnificativ de persoane încă nu se simt suficient de amenințate.”
  Anexa B a documentului enumeră 10 opțiuni care pot fi utilizate pentru a mări distanțarea socială:
  De pildă, Opțiunea 2 recomandă: „Folosește presa pentru a spori sentimentul de amenințare personală”.
  Pentru mărirea senzației de amenințare personală, SPI-B recomandă și „utilizarea mesajelor emoționale percutante”.
  Printre acestea, se află sloganuri precum:
  – „Oricine îl poate avea (virusul). Toată lumea îl poate transmite.”
  – „Nu vă puneți familia și prietenii în primejdie.”
  – „Rămâneți acasă pentru binele familiei voastre. Nu le puneți viața în pericol.”
  – „Dacă ieși, îl poți transmite. Oamenii vor muri.”
  „Rușine și Aprobare”
  Folosirea unor titluri de-o șchioapă în presă reprezintă un alt capitol din strategie.

  Scamatorie și distragerea atenției
  În aceste condiții, propaganda capătă un rol cheie deoarece îi determină pe oameni să accepte aceste schimbări dramatice fără o examinare atentă și critică și fără o dezbatere publică, „deoarece oamenii cred că este vorba de un virus și se tem”.
  „Păstrarea virusului în prim-planul minții oamenilor: specialiștii în comportament au recunoscut că acesta este principalul scop al măștii”, spune Robinson.
  „Nu este vorba de a-i proteja pe oameni ci de a le manipula percepția despre virus.”
  „Dezbină și Controlează”
  Guvernele au înființat linii telefonice la care oamenii își pot turna vecinii, contribuind astfel și mai mult la dezbinarea populației și învrăjbind membri ai familiei și prieteni unii împotriva altora.
  Titluri precum acesta din Los Angeles Times au devenit ceva obișnuit: „Numărul de cazuri de COVID-19 crește în districtul LA, din cauza nevaccinaților «colosal de egoiști»”.
  „Toți epidemiologii de ținută pe care i-am ascultat sunt foarte clari că ideea potrivit căreia nevaccinații răspândesc virusul nu are valoare științifică, însă acesta este genul de mesaj transmis de niște persoane care au promovat agenda de la început”, explică Robinson.
  „Oameni de știință foarte credibili, eminenți, sunt calomniați în presă din cauza opiniilor lor anti-restricții sau pentru că pun în discuție vaccinurile COVID. Aruncarea cu noroi este un element important al lucrurilor care se petrec”, a comentat Robinson.
  Presa trădătoare
  Ziariștii din presa corporatistă acționează de conivență cu persoanele din puterea politică.
  Frecventează aceleași grupuri și manifestări sociale.
  Or, prin definiție, ziaristul trebuie să se afle în opoziție față de putere.
  „Majoritatea instituțiilor noastre democratice sunt golite de conținut. Trebuie să restabilim democrația”, spune Robinson.
  Mișcările de protest din Franța, Italia și alte țări trebuie să se intensifice și să se extindă în toată Europa dacă vor să reușească.
  Oamenii trebuie să iasă în stradă, să înceapă să se organizeze și să comunice cu grupuri care le împărtășesc ideile. Aceasta este cheia, crede Robinson.
  Estimarea mea pentru moment este că propaganda din jurul COVID-19 este o bulă destul de fragilă”, spune Robinson.
  „În toată cariera mea de cercetare și dezvăluire a propagandei nu am văzut atâția oameni care se trezesc.”
  „Iar clopotele de alarmă sună pentru oricine are simțul istoriei și cunoștințe despre propagandă și care deci știe că guvernele nu acționează întotdeauna în interesul popoarelor lor. Toate clopotele de alarmă sună și trăim vremuri extrem de periculoase, din păcate, și foarte îngrijorătoare pentru viitor.”

 12. PREMIER ILEGAL
  https://www.activenews.ro/stiri/PREMIER-ILEGAL.-ORNISS-refuza-sa-dea-detalii-in-Cazul-Florin-Citu.-Arestarea-studentului-de-28-de-ani-in-SUA-in-ziarul-local-din-acea-vreme-The-Ames-Tribune-168596

  Conducere în stare de intoxicare (cu alcool sau un drog – Nota Redacției), Elwood Drive cu Lincoln Way (raportat la ora 2:11 dimineața). În timpul unui control de rutină, conducătorul auto a fost găsit sub influența alcoolului. Arestat și condamnat pentru conducerea în stare de intoxicare a fost Florin Vasile Cîțu, în vârstă de 28 de ani, de pe strada 600 Sqaw Creek Drive”.
  „Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au cetățenia română și domiciliul în țară, se bucură de exercițiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnări penale și nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate prevăzute în cartea I titlul IV din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.