Home / Evenimente / Proteste împotriva pașaportului vaccinal – Sâmbătă 24 iulie în București

Proteste împotriva pașaportului vaccinal – Sâmbătă 24 iulie în București

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 22, 2021

s

Via ActiveNews:

Pompiliu Diplan îi invită pe români la marele protest de sâmbătă, 24 iulie, din Piața Universității, împotriva obligativității vaccinării și a segregării sociale prin impunerea pașapoartelor de vaccinare în toate contextele vieții publice. Starea de Libertate se pronunță împotriva vaccinării anti-Covid a copiilor, tinerilor și a personalului sanitar. Într-um cuvânt, împotriva dictaturii tehnico-medicale.

„O parte din noi și-au învins greșeala, minciuna și groaza. Vă chemăm pe toți pe 24 iulie să veniți alături de noi, să fim cu toții solidari în acest al XII-lea ceas. Trebuie să le spunem acestei clici oligarhice de crimă organizată împotriva poporului român că noi nu ne vaccinăm, nu vrem nici pașapoarte de vaccinare, nici mascarada lor Covid, nici dictatură medicală, nici vaccinarea copiilor. Nu vrem vaccinarea obligatorie și nici vaccinare forțată”, a declarat Pompiliu Diplan pentru Starea de Libertate.

„Românii sunt o forță!

Jos restricțiile!

„NU” pașaportului vaccinal!

Stop planurilor de vaccinare obligatorie!”, este sloganul prin care Starea de Libertate îi cheamă pe români la cel mai mare protest dinaintea închiderii în case, preconizate de guvernanți în septembrie-octombrie.

Așadar, toți cei care mai vor să respire și să se miște în libertate în țara lor sunt așteptați la protest sâmbătă, 24 iulie, de la ora 16, în Piața Universității.

2 comments

  1. Iar fumati patrunjel? Vai decapul vostru, iar face videochat in direct parasuta Lovin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *