Home / Educativ / Profesorul George Pișcoci Dănescu: Să luăm HEREMUL ca blestem contra lui Carol al II-lea

Profesorul George Pișcoci Dănescu: Să luăm HEREMUL ca blestem contra lui Carol al II-lea

Incorect Politic
Ianuarie 30, 2021

Un comentariu scris de profesorul dr. George Pișcoci Dănescu, apărut după articolul despre unire de pe Daniel Roxin:

*

După atâția ani de la Unirea Principatelor, omagiul suprem pe care trebuie și pe care îl putem aduce generației de la 1859 este izgonirea amintirii și a urmașilor aventurieri ai familiei Hohenzollern-Sigmaringen.

Să îi alungăm așa cum au venit: cu o valiză în mână – nu cu un tren de bogății furate și jefuite, cum a fost izgonit dementul Carol al II-lea, în 1940, și trădătorul-bâlbâit Mihai, în 1947.

În afară de asta, două zile pe an, la fiecare 6 septembrie și la fiecare 30 decembrie, mormintele Hohenzollernilor, de la Curtea de Argeș, vor trebui biciute, solem și public, în timp ce Patriarhul Bisericii va psalmodia blestemul aceastei familii iudeo-prusace, pentru toți vecii vecilor.

Instituția HEREMULUI iudeo-jidovesc a ajutat poporul respectiv să supraviețuiască vreme de secole și milenii. Dacă tot ne-am jidovit, să luam și ceva bun de la Iudeo-Jidovi, nu numai corupția, minciuna și gheșeftăria. Să luă Heremul – Heremul pe care proaspătul iudeo-creștin Nicolae Steinhardt îl rostește pe întreaga pagină 131 a Jurnalului Fericiri, ca blestem contra lui Carol al II-lea, mai rău decât toate relele ce ne-au lovit vreodată – după Steinhardt, opinie la care subscriu pe deplin.
După ce Biserica și democrația ne-au jidovit până în măduva oaselor, blestemarea Hohenzollernilor ne va ajuta să regăsim rădăcina noastră străbună, geto-dacă, nu iudeo-cretino-jidovească, ne va ajuta să redevenim ceea ce am fost și să fim ceea ce trebuie să fim, urmași ai Geto-Dacilor, adică Geto-Daci. Ca nume de popor, termenul ”român” este o nefericită găselniță masonică din secolul al XIX-lea. Mai înainte, cuvântul ”român” desemna o stare socială, nu un popor, nici sângele acestuia. Viața unui popor se sprijină pe sângele, pe viața lui, nu pe lozinci masonice și iluzii prostești.

În aceste fel, vom ține minte ceea ce nu trebuia să uităm niciodată.

Ca și alte popoare europene, ROMÂNII AU MEMORIE SCURTĂ.

Aparent neînsemnată, biciuirea mormintelor blestemate și blestemarea solemnă a hrăpăreților nesătui, ce continuă să ne jefuiască (prin tovarășa ”prințesă” Margareta, tovarășul ”prinț” Paul și alte târâturi tovărășești și securisto-princiare) este recompensa morală pe care Neamul Românilor are dreptul, datoria și obligația să și-o ofere. Altfel, vom cânta Deșteaptă-te Române, dar nu ne vom deștepta niciodată. Somnul de moarte, care ne-a cuprins, cere acest sacrificiu fondator.

Dacă Biserica nu este în stare să rostească blestemul dușmanilor venetici, înseamnă că ea nu este o instituție românească, nici dumnezeiască, ci iudeo-jidovească! În consecință, ne vom despărți de ea, pentru a ne regăsi pe noi înșine și pe Dumnezeul cel adevărat: Dumnezeul lui Zamolxis.

Pentru a supraviețui, în lumea contemporană, Neamul Românesc are nevoie de această purificare, clarificare, condamnare și despărțire de trădarea iudeo-liberalo-brătienistă, din 11 februarie 1866, de iluziile și nălucile ulterioare, inclusiv ridicolele, criminalele minciuni și tâmpenii domocrato-covido-pandemico-pseudo-vaccinaliste de astăzi.

Profesor Doctor, George Piscoci Dănescu

27 comments

 1. Dumnezeu e Sfânta Treime.

 2. Greșește autorul pe problema principală. Adică neagă la pachet învățătura descoperită prin profeți și mai apoi prin Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos.
  Zamolxe e un mit. Iisus este Ușa prin care ajungem la Tatăl. Nu cred că pătimitorii creștini din temnițele comuniste se raportau la păgânismul dac, să fim serioși. Bucegii nu au nimic sfânt, în afară de eventualele chilii sau grote unde s-au nevoit, poate, creștinii ortodocși.
  Nu ne despărțim de Biserică, Ea este Trupul tainic al lui Hristos, din care facem parte toți cei botezați.
  Confundă Biserica cu ierarhii care greșesc.

 3. Militaru Vasilică

  Îl felicit pe domnul Profesor Doctor, George Piscoci Dănescu pentru curajul afirmației: “Dacă Biserica nu este în stare să rostească blestemul dușmanilor venetici, înseamnă că ea nu este o instituție românească, nici dumnezeiască, ci iudeo-jidovească!”.
  Biserica Ortodoxă Română este o instituție pământeană care slujește Stăpânitorului acestei lumi. B.O.R. este o instituție iudeo – creștină, din moment ce afirmă dogamtic că Dumnezeul Vechiului Testament este totuna cu Dumnezeul Sfintei Treimi. Toate Sfintele Taine ale BOR conțin rugăciuni în care sunt invocate personaje ale Vechiului Testament, multe dintre ele cu o moralitate îndoielnică. Dumnezeul părinților noștri, invocat în rugăciunile BOR, este în fapt Dumnezeul patriarhilor Vechiului Testament, Exemplul relevant este cel al Sfintei taine a Cununiei unde mirelui i se urează de preotul ortodox să fie asemenea lui Avraam și miresei să fie asemenea Sarei, soția lui. Moralitatea creștină este batjocorită de comparația cu un cuplu incestuos și pervers sexual. Avraam era frate, după tatăl Terah, cu soția lui Sarra. Răspuns-a Avraam: “Am socotit că prin ţinutul acesta lipseşte frica de Dumnezeu şi voi fi omorât din pricina femeii mele. Cu adevărat ea mi-e soră după tată, dar nu ştiu după mamă, iar acum mi-e soţie.(Iesirea 20,11-12).
  Practic Avraam se comportă ca un proxenet care-și trafichează nevasta din punct de vedere sexual. Declarând că-i este soră, aceasta este luată de regele Abilemec, care aflând că este soția lui Avraam, se dovedește mai moral decât cesta și o consideră un păcat (Ieșirea 20,9). Urmare a acestui fapt Avraam își primește sora – nevastă înapoi cu o întreagă avere: “Atunci a luat Abimelec o mie de sicli de argint, vite mari şi mici, robi şi roabe şi a dat lui Avraam; şi i-a dat înapoi şi pe Sarra, femeia sa.” (Ieșirea 20,9).
  Al doilea exemplu relevant este faptul că preoțimea ortodoxă se roagă în timpul Sfintei Liturghii ortodoxe cu următoarele cuvinte: “Fă bine, Doamne, întru bună voirea Ta, Sionului, şi să se zidească zidurile Ierusalimului. Atunci vei binevoi jertfa dreptăţii, prinosul şi arderile de tot; atunci vor pune pe altarul Tău viţei.”. Concret preoții români se roagă pentru refacerea Temolului din Ierusalim și pentru reluarea jertfei cu animale arse (holocaust) în cinstea Dumnezeului lui Israel.
  În acest timp, preoțimea BOR cataloghează credința în Zamolxis (Dumnezeul părinților noștri) ca o religie drăcească șii-i declară pe strămoșii noștri geto daci ca fiind păgâni idolatri și imorali.
  DUMNEZEUL NEAMULUI ROMÂNESC să ocrotească România.

 4. Alt dacopat. Eu zic să aducem înapoi și ritualul sulițelor, poate se prinde autorul.

  • Militaru Vasilică

   @ aiurel
   Unde scrie despre ritualul sulițelor??? Ceea ce urmează este scris în Vechiul Testament, denumit și Sfânta Scriptură. Ți se pare mai interesant ritualul jertfelor de animale pentru liniștirea lui Dumnezeu cu fumigații de carne arsă? Sau ți se par divine, masacrele împotriva copiilor și a femeilor de ne-evrei, săvârșite la comanda, cu sprijinul și în numele Dumnezeului lui Israel? Ți se pare normal să afli că însuși Iisus Hristos, ca Fiu al lui Dumnezeu (Domnul), a ucis întâi născuții egiptenilor?
   Ritualul sulițelor pare o glumă pe lângă ideea trăsnită că un Dumnezeu Creator al Universului se coboară la nivelul exterminării ne-evreilor și la înrobirea lor. Eu nu mi-l pot închipui pe Creatorul Universului și implicit, al omenirii, capabil să-și distrugă creația de dragul unui popor ales, oricare ar fi acest popor.
   Dacopații sunt mici copii naivi în raport cu iudeo -creștinii care promovează aberațiile criminale, atribuite lui Dumnezeu, din Vechiul Testament.

   • Aiurel este un aiurit care aiurează frecvent.

   • Teoria că Dumnezeul Vechiului Testament este alt Dumnezeu decât Cel vestit de Iisus Hristos, este o marotă ATEISTĂ.
    Dumnezeu Tatăl Îl mărturisește pe Fiul la, Botez, la Schimbarea la Față și răspunzând “… L-am preamărit și-l voi preamări…”, atunci când Iisus îi cere să-L preamărească “cu slava pe care am avut-o mai înainte de a fi lumea”. (Ioan 17). Iar la versetul din psalmul 50 nu se modifică textul, că așa este scris. Înțelegerea este alta, Sionul cel Nou. Ierusalimul cel Nou, care este Împărăția cerurilor.
    Nu citiți Biblia în înțelesul protestant!

    • Ierarhia BOR nu mai reprezintă poporul român cum nu mai ne reprezintă nici guvernul nici președintele.Sunt doar o șhleahtă de hiene care sug sângele bietei țărișoare……sau ce a mai rămas din ea!România va exista doar Ortodoxă sau nu va mai exista deloc!

 5. Îl felicit pe d-l prof. dr. George Pișcoci-Dănescu pentru poziția tranșantă și mobliizatoare pe care o relevă.

 6. Domnule Zarnescu noi suntem un popor crestin ortodox, noi nu apelam la blestemele talmudice.

  • vltra,
   De două milenii, am practicat omenia noastră, devenită proverbială. Am fost mereu toleranți, că am transformat România într-o casă de toleranță. Dar, zice Sfîntul Ioan Gură de Aur, „cine duce război cu Satana, ține pacea cu Dumnezeu!”. Acum au început iarăși jidanii să ne călărească. Am ajuns să îi dăm dreptate lui H.-R. Patapievici – pe care îl înjurasem la început -, cînd scria că „poporul român are consistența fecalei, inima lui e ca un cur” și alte asemenea insanități (din H. R. Patapievici, „Politice”, ediția 1996, pag. 63).
   Acum suntem în legitimă apărare. Avem și proverbul „Cui pe cui se scoate!” Să îl aplicăm. A trecut vremea întoarcerii celuilalt obraj. De două milenii am demonstra că suntem toleranță. Ajuuungeee!!!!!
   Acum trebuie să le rupem jidanilor toată dantura, ca la șerpi, ca să nu mai poată mușca!

 7. Teodule,
  Care este masa critică la care să ajungă „ierarhii care greșesc” pentru a stabili o linie de demarcație între acești păcătoși și Biserica onestă, care trebuie să orienteze enoriașii pe linia dreaptă? Prin 1993 sau 1994, în aria păstorită de către arhiepiscopul Pimen a fost revendicată o biserică ortodoxă de către secta evanghelică de confesiune augustană – care este forma de mișcare a nemților rămași în țară, deși trebuiau expulzați toți, fiindcă toți bărbații nemți fuseseră membri ai Wafen SS, care a fost Coloana a V-a a Germaniei hitleriste. Biserica le aparținuse nemților, într-adevăr, înainte de 1939, dar fusese preluată de Statul român prin scoaterea în afara legii a Grupului Etnic German – pe care, anii trecuți, cică l-ar fi moștenit Klauss Iohannis, prin acțiunea dolozivă a unor judecătoare escroace. Revendicarea s-a făcut în baza unui protocol româno-german încheiat în 1940, cînd Germania făcuse mari presiuni contra României, dar cozile de topor l-au scos de la Ministerul de Externe român și l-au adus în instanță. Evident, respectivul protocol devenise caduc prin înfrîngerea Germaniei. Judecătorul care a prezidat instanța de judecată făcea parte din secta evanghelică, prin care sunt manevrați și acum nemții. Ceea ce a fost surprinzător a fost faptul că arhiepiscopul Pimen nu a trimis nici un avocat în instanță. Eu am făcut o notă informativă a S.R.I. către conducerea statului, dar lucrurile s-au mușamalizat, iar biserica a rămas la urmașii hitleriștilor.
  Un alt exemplu de comportament „păcătos” l-a reprezentat arhiepiscopul Banatului, Nicolae Corneanu, care fusese și cu legionarii, și cu judeo-staliniștii Anei Pauker, și cu democrat-popularii lui Gheorghiu-Dej, și cu socialiștii lui Nicolae Ceaușescu, și cu democrații post-decembriști, după 1990!
  Acum, mulți ierarhi colectează bani de la enoriași contra unor „chitanțe” din chitanțiere neînregistrate, dar nu se cunoaște destinația sumelor respective.
  La fel, acum mulți ierarhi au odăjdii somptuoase, scumpe și vin la serviciu în autoturisme luxoase, în loc să vin în Dacia-Logan, fie și în Dacia-Duster, fiindcă le încape abdomenul în aceste mașini. În ce categorie de „păcătoși” îi clasificăm pe aceștia? Și cît mai reprezintă ei Biserica Ortodoxă Română, protectoare a românismului, așa cum fusese în secolele anterioare?
  Apoi, acești ierarhi au scos din liturghii textele în care se vorbește despre uciderea lui Hristos de către jidani. De ce? Nu consideră că deicidul s-a produs și a fost comis de jidani?
  Deci, repet întrebarea inițială: care este „masa critică” pentru a trage linia care departajează instituția Bisericii binefăcătoare românilor de ierarhii corupți? Asta revine la a admite teza lui Marx, cum că „religia este opiu pentru popor”! Asta a scris-o pe la 1860. Dar, în 1843, Marx a scris textul „Chestiunea jidănească” – Die Judenfrage – , în care a făcut previziunea formidabilă că, „pe măsură ce trece timpul, creștinii se vor jidăni tot mai mult”! Adică se vor orienta spre caracteristica esențială a jidanilor, de a strînge averi, de a acumula bani. Îndeosebi pe seama goyimilor! Or, constatăm că anticiparea lui Marx a devenit realitate. Și românii – ca și europenii, ca și creștinii de pe alte meridiane – se orientează spre dobîndirea de averi, în detrimentul pregătirii spirituale! Elocvent este amplitudinea luată de influența F.M.I., a Băncii Mondiale, a Băncii Centrale Europene – în genere, a sistemului financiar mondial instituit de jidani, care vrea să instituie un sistem global, pentru subjugarea națiunilor independente, conform doctrinei dezvoltate de Talmud.
  Așa că, Teodule, degeaba te ascunzi după prefixul Teo, că nu grăiești de la Dumnezeu (Teo), ci, mai degrabă, de la Satana, care, cum s-a mai spus, are perfidia că vrea să ne convingă că el este Dumnezeu!
  Sfîntul Ioan Gură de Aur relevă că jidanii au avut toate textele Profeților, care prevesteau venirea lui Hristos, dar jidanii nu au ascultat de aceste texte, iar cînd Hristos a venit, ei l-au răstignit și, de atunci, continuă să îl injurieze. Iar Biserica Ortodoxă Română, prin înalții ei ierarhi, le cîntă în strună jidanilor.
  „Din astă dilemă nu putem ieși!”, zicea unul din Caragiale, parcă. Sau putem?! Cum, Teodule, ai vreo idee mai bună, altele decît cele debitate aici?!

 8. La Ioan 12, 28, răspunde Tatăl, Fiului : “Părinte, preaslăveşte-Ţi numele! Atunci a venit glas din cer: Şi L-am preaslăvit şi iarăşi Îl voi preaslăvi.”
  Deci autorul face greșeli dogmatice grave. E de înțeles pentru cine nu a avut educație creștină ortodoxă. Minimum de catehizare!

  • Teodule,
   Îți propun eu o minimă catehizare: citește denigrarea României și a românilor comisă de H.-R. Patapievici Alexandru Florian, Radu Ioanid-Sperjuru, Aurel Vainer, Silviu Vexler, Maximilian K. Katz, Michael Shafir et co., care nu voiau ca B.O.R. să tipărească efigiile Patriarhilor români, ca românii să nu îmbrace portul popular, că astfel dovedesc să sunt „fașiști”, legionari etc. Citește materialele publicate de Anti-Defamation League (A.D.L.), care pretinde că românii sunt antisemiți în proporție de 47 la sută! Și citește și interviul rabinului Elie Guttman, care a declarat recent că jidanii care susțin aceste măgării sunt cei care se agită astfel pentru a obține bani de la jidanii din S.U.A.! Și citește și versetele din Ioan, 8, 44, în care spune că iudeii sunt fiii Diavolului, că sunt mincinoși și ucigași.
   Dacă mai ai timp, citește și aici, https://www.academia.edu/32859719/Traian_ROMANESCU_Marea_Conspira%C5%A3ie_Evreiasc%C4%83, ca să vezi de ce au fost alungați din toate țările europene. precum și aici, https://www.scribd.com/document/411270991/Col-Vasile-Zarnescu-Holocaustul-Gogorita-Diabolica, ca să vezi cum ne escrochează jidanii!

   • Militaru Vasilică

    Domnule Vasile Zărnescu, dincolo de motivele pentru care persoanele enumerate de dumneavoastră “nu voiau ca B.O.R. să tipărească efigiile Patriarhilor români” credincioșii ortodocși ar trebui să cunoască apucăturile sexuale ale patriarhilor care depuseseră voturile monahale de abstinență și viață în asceză. Patriarhul Miron Cristea a fost afemeiat și un opozant fățiș al Mișcării Legionare. Acesta și-a dat acordul, și din poziția necanonică de prim ministru, pentru asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu. Patriarhul Nicodim a fost homosexual. Patriarhul Iustinian, fost preot căsătorit, a justificat ideologia comunistă cu citate din Noul Testament. Patriarhul Iustin Moisescu a fost un afemeiat. Patriarhul Teoctist a fost și el afemeiat. Despre Patriarhul Daniela o să vorbim când i se va face efigia. Iar despre colaborarea tuturor patriarhilor cu regimurile dictatoriale începând cu regele Carol al II lea, continuând cu Ion Antonescu și până la comuniști, nu mai avem loc să detaliem.
    Credeți cumva că Biserica era alături de țăranii oprimați de boierimea română. Cunoașteți faptul că pământuirle confiscate de A.I. Cuza de la Sfânta Biserică erau lucrate de către bieții țărani români, în timp ce călugării se îngrășau în tihna mănăstirilor? În istorie, arareori oameni ai Bisericii au fost alături de poporul român înrobit și batjocorit.

    • Tizule,
     Patriarhii noștri sunt mici copii comparativ cu papii catolici sau cu regii occidentali, care s-au erijat și în șefi religioși, cum e cazul cu Perfidul Albion, unde regele devenise și șeful Bisericii Anglicane. Apoi, ei, Patriarhii noștri, cu mici excepții, au aplicat principiul lui Bill Clinton: ”Mai bine curvar decît poponar!” Dar, mai bine citiți și dați exemple din istoria Vaticanului. Sunt cîteva cărți bine documentate traduse și în limba română. Aici, la fel, cu cîteva excepții pe care le numeri pe degetele de la o mînă, istoria Vaticanului este istoria criminalității organizate.

     • Militaru Vasilică

      Domnule Vasile Zărnescu, acesta este numele meu din buletin. Sunt absolvent de inginerie mecanică din anul 1991 și licențiat în teologie ortodoxă pastorală din anul 2007. Sunt și președintele Asociației Neamul Românesc din anul 2011. Studiind cu mare atenție istoria noastră interbelică și postbelică, mă interesează mai puțin ce fac papii, protestanții sau chiar evreii. Pe mine mă interesează ce fac românașii noștri. Sunt sătul de manipulări de genul, uită-te în curtea altuia ca să nu vezi ce-i la tine în curte.
      Și dacă tot veni vorba, de ce nu ați făcut din anul 1994 și o documentare informativă pe tema curvăsărelilor lui Pimen sau afacerilor simoniace cu vânzarea de parohii ale secretarului acestuia, Hrib. Pentru mine a fost mai interesant să produc un document de genul BOR – element de siguranță națională, (https://rezistenta.ro/biserica-ortodoxa-romana-element-de-siguranta-nationala/) după care s-au apucat popii șmecheri să copie idei și să-și facă doctorate la Academia de Informații. Acum vreo doi ani tot niște generali șmecheri din servicii mi-au furat denumirea, înființând Partidul Neamul Românesc.
      Noutatea pe care am descoperit-o la dumneavoastră, deși o cunoșteam, este că SRI se preocupa de averile bisericești în condițiile în care nu avea acoperire legislativă. Știu sigur că în strategia serviciilor a funcționat mecanismul, mai bine un om șantajabil într-o funcție cheie, decât un om curat care să ne creeze probleme. Mai știu și că toți evreii cu funcții din România, care sunt acum înjurați, au fost folosiți de către serviciile secrete românești.
      Eu am fost lucrat informativ de către un fost coleg de faultate, ajuns șeful SRI Neamț, numai pe motivul că mă mutasem la Petru Vodă unde era, vezi Doamne, un cuib de legionari. Fîsssss!!!! Fîs, fîs, dar cunosc câțiva ofițeri SRI care au mâncat o pâine bună pentru urmărirea informativă a lui Iustin Pârvu și a celor din anturajul lui.

   • În graba redactării făcută după miezul no pții, am uitat să-l trec pe lista ticăloșilor de mai sus pe un alt mare impostor, Efraim Zuroff, și el mare denigrator al României. El este succesorul marelui nemernic Simon Wiesenthal, cel care a difuzat în Occident nemernicia cu „săpunul din grăsime de jidan”. despre care prin 1990, chiar Yad Vashem a scris că este o născocire patologică. Dar în urmă cu vreo 25 de ani, a declanșat în Europa campania denumită de un ziarist austriac „Toarnă-ți prietenul!” După ce Wiesenthal a mierlit-o (vezi: https://wiesenthal30.rssing.com/chan-34736989/latest-article3.php; https://wiesenthal30.rssing.com/chan-34736989/latest-article2.php), în 2016, editura Hasefer, plătită de la buget ca să ne înjure, a publicat cartea lui Efraim Zuroff „Operațiunea Ultima șansă”, prin care îndemna cetățenii Europei să-i denunța pe conaționalii lor care participaseră la „Holocaust”. Vedeți detalii aici:
    https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/46968-campania-toarna-ti-prietenul.html.

 9. Chiar asa,ajung 2000 de ani de venerare a unui starv de jidan”fiul”unui demiurg psihopat filosemit.

 10. toate bune si frumoase pana la propaganda anti Ortodoxa. hmm.. imi pare rau ca subscrie si Zarnescu. am crezut ca este om bun. Il rog pe domnul Sterie sa scoata mizeriile de pe site-ul acesta. cu astfel de concesii o sa va imputinati urmaritorii.

  • Băi John,
   O să fii „băiat bun” cînd o să te numești „Ion”, nu „John”.

  • Militaru Vasilică

   john băiat bun Dacă tot ești așa de pornit pe apărarea ortodoxiei și mai ești și un naționalis bun, îți recomand să citești Însemnările de la Jilava ale lui Corneliu Zelea Codreanu. Bietul Codreanu care în “Pentru legionari” afirma că “Biserica este cu mii de metri deasupra liniei noastre” precum și că “Legiunea apără altarele Bisericii pe care dușmanii vor să ni le dărâme” avea să scrie în Însemnări capitolul CONDAMNAREA BISERICII.”Biserica părintească. Biserica străbună ne loveşte.”. Îți recomand să citești și concluziile lui Codreanu, după lecturarea abia la Jilava a Evangheliilor și a Epistolelor Apostolului Pavel: “lipsa – cel puţin la noi – a unei elite preoţeşti, care să fi păstrat focul sacru al vechilor creştini. Lipsa unei şcoli de mare înălţime şi mare moralitate creştină”. “Ne ocupăm cu lupta dintre noi şi alţi oameni, nu cu lupta dintre poruncile Duhului Sfânt şi poftele firei noastre pământeşti.
   Ne preocupăm şi ne plac victoriile asupra oamenilor, nu victoriile împotriva Diavolului şi păcatului. …Mişcarea legionară face excepţie, ocupându-se, dar insuficient şi de biruinţa creştină în om, în vederea mântuirii lui. Insuficient.”. Așa că apără tu ortodoxia că Sfânta Biserică oricum ți-o va trage într-o zi! Te rog să nu mă iei cu Biserica nevăzută. bla, bla, bla…

  • Domnule John,
   Profesorul George Pișcoci Dănescu, asemeni d-lui Vasile Zărnescu, spun niște lucruri de care trebuie să ne pese. Un creștin este vizibil deranjat de adevărurile incomode cu privire la iudaizarea creștinismului și jidovirea bisericii, dar un creștin autentic își iubește Dumnezeul, care este chiar Adevărul, Calea și Viața. Întrucât Adevărul ne eliberează, nu avem de ce să ne temem de el, nu avem de ce să fim deranjați, chiar dacă merge împotriva a ceea ce am fost învățați la școala, în biserică sau în familie. Dacă adevărul contrazice dogmele, înseamnă că dogmele nu sunt adevărate, deci nu trebuie să ținem cu dinții de ele. Așa cred că ne-ar îndemna Hristosul adevărat.

 11. Domnule „Militaru Vasilică”,
  1. Numele dvs. din buletin este „Vasilică Militaru” și nu „Militaru Vasilică”! În buletinul dvs. deasupra numelui MILITARU scrie: Nume/Nom/Last name, care înseamnă Nume/Nume de familie (asta înseamnă franțuzescul Nom)/Numele de familie (pentru englezescul Last name, care „Last name” se traduce, literar, Ultimul nume). Iar deasupra numelui VASILICĂ scrie: Prenume/Prenom/First name, care „prenume” înseamnă că este „în fața numelui”, tot așa cum „pre-față” înseamnă că este „în fața” cărții.
  De ce vă maghiarizați numele?! Numai moghiorii își pun numele de familie în față.
  2. Apoi, dacă începeți cu texte de genul idioatei scorneli „Să moară capra vecinului!” – care nu este proprie spiritului românesc supranumit „omenie” -, atunci degeaba v-ați făcut și popă-teolog, adică nehirotonit, fără parohie. Trebuie să te uiți în curtea vecinului, ca să vezi exemple bune dacă este gospodar și să înveți de la el, sau ca să eviți exemplele rele, dacă este un hoț, un neisprăvit etc. Apoi, vecinii trebuie să se ajute între ei – cum o și fac, totdeauna – , iar pentru aceasta trebuie să îi cunoști cît mai bine! Se pare că pe astea cu folclorul, cu pastorala și cu paremiologia românească nu prea le aveți! Ce ați învățat la teologia pastorală?!
  3. Văd că îmi faceți și procese de intenție: „Noutatea pe care am descoperit-o la dumneavoastră (unde? cînd?!), deși o cunoșteam, este că SRI se preocupa de averile bisericești în condițiile în care nu avea acoperire legislativă”.
  Eu nu am scris/spus nicăieri că S.R.I. se preocupă de averile bisericești! De unde ați scos-o?! Cum adică „în condițiile în care nu avea acoperire legislativă”?! Or, prin Lege, S.R.I. are acoperire legală peste tot și totdeauna! Iar cînd nu o are și-o procură de la judecătorul abilitat, că de aceea este serviciu secret! S.R.I.-ul se ocupă de tot ceea ce afectează securitatea națională. Iar Pimen, fiindcă nu a trimis avocat ca să își apere biserica revendicată hoțește de nemți, a afectat siguranța națională!
  4. Mai aberați și altfel: „Mai știu și că toți evreii cu funcții din România, care sunt acum înjurați, au fost folosiți de către serviciile secrete românești”. Dacă-i știți, dați nume și relevați situații – măcar cîteva! -, așa cum am făcut eu cu Pimen și cu Nicolae Corneanu. Dacă nu, nu mai vorbiți prostii, pentru că faceți păcate cu gura! Și Iisus așa grăiește: „Nu e murdar ceea ce bagă omul în gură, ci ceea ce îi iese pe gură!”; adică atunci cînd spune minciuni, baliverne, ca dvs.
  5. Apoi, David Ben-Gurion, supranumit „marele epurator” fiindcă i-a alungat pe palestinieni din locurile lor de baștină ocupate prin războiul sîngeros dus de jidani, a dat directiva ca toți jidanii, din întreaga lume, să fie informatori pentru statul Israel, chiar dacă, prin asta, „încalcă legile statului ai cărui cetățeni sunt!” Și jidanii se conformează. Vedeți cazul lui ofițerului de spionaj al Marinei S.U.A., Johathan Pollard, venit zilele trecute în Israel după ce a stat 30 de ani la gherlă! Toți jidanii din România informează statul Israel și, deci, complotează contra României! De ce Serviciile Secrete românești nu s-ar folosi de jidanii din România, dacă pot?!
  6. Nu contest că și în Serviciile Secrete românești s-au infiltrat cozi de topor filojidănești, dar asta-i situația și în Guvern, și la Președinție și în toate ministerele. De-aia am ajuns o neocolonie jidănească sub mantaua „americană” – care este tot jidănească – și, mai obscur, a Vaticanului. România nu trăiește autarhic, de aceea trebuie să vă intereseze și „ce fac papii, protestanții sau chiar evreii”.
  7. L-ați auzit pe Teodor Meleșcanu văitîndu-se că „încă de tînăr a învățat să NU se pună rău cu două entități: Vaticanul și comunitatea evreiască internațională”?!Vedeți, pe larg, aici: https://ortodoxinfo.ro/2018/05/10/melescanu-am-invatat-ca-sunt-doua-entitati-cu-care-nu-trebuie-sa-te-pui-rau-%E2%88%92-comunitatea-israeliana-din-toata-lumea-si-vaticanul/
  Și trădătorul ăsta a ocupat cele mai înalte funcții în stat: ministru de Externe, de Justiție, de Armată, șef S.I.E., președintele Senatului etc. Vă dați, probabil, seama că a condus aceste instituții vitale românești cu teama de papistași și de jidani?!
  Vreți să apărați Neamul Românesc?! Ocupîndu-vă de „curvăsărelile lui Pimen” și ale unor patriarhi?!
  8. Securitatea lui Ceaușescu a descoperit și curvărăselile de la, de ex., Uniunea Scriitorilor; era una acolo care regulase toți bărbații din Uniune, fapt cunoscut de toți, mai puțin de bărbat-su’; dar Securitatea nu a făcut caz de ele, fiindcă nu afectau securitatea națională. Stau, bine mersi, și acum în arhive, fiindcă nu deranja pe nimeni ceea ce fac scriitorii și poetesele în așternuturi. Iar pe dvs. vă preocupă curvăsărelile unora din clerul ortodox! Sunteți invidios?! În mod cert, însă, sunteți derizoriu!

  • Militaru Vasilică

   AFIRMAȚIA ESTE FALSĂ: “Or, prin Lege, S.R.I. are acoperire legală peste tot și totdeauna! Iar cînd nu o are și-o procură de la judecătorul abilitat, că de aceea este serviciu secret! S.R.I.-ul se ocupă de tot ceea ce afectează securitatea națională.”. Pe această mentalitate, Securitatea română a distrus viețile și destinele a zeci de mii de români. Și deja au fost dezvăluite câteva cazuri de abuzuri ale unor șefi din SRI.
   Mulțumesc pentru aprecierile la adresa mea, precum și pentru “lecțiile” predate în scurta d-voastră expunere. Nu știam că pot fi acuzt că nu mai sunt român. Sarcasmul nu ține loc de argumente. Tocmai despre capra (curtea) vecinului v-am spus eu că nu mă interesează. Nu am pretenția că apăr eu Neamul românesc. Poate singurul lucru pe care mi-l doresc este să nu mai văd români manipulați în nu știu ce Mișcări, care mai apoi să înfunde pușcăriile din naivitatea lor. Spre exemplu, Rebeliunea legionară a fost instrumentată de Eugen Cristescu și folosită de românul Ion Antonescu pentru a scăpa de legionari. Mii de legionari au ajuns în pușcăriile antonesciene. Mai târziu au venit evreii comuniști cu răzbunările lor.
   Nu mă ocup decât de segmentul bisericesc și de problematica legionară pe care le stăpânesc destul de bine. Da, nu am fost hirotonit preot în BOR din două motive: nu am dat șpagă și nu am stat capră la vreun episcop (erau singurele variante de hirotonie la momentul 2007). Dacă moralitatea unui Patriarh al Bisericii Naționale (cu toate implicațiile pe care le presupune un scandal mediatic sau un șantaj la adresa personajului) nu vi se pare că ține de siguranța națională, atunci vă rog să mă scuzați. Domnia voastră îmi argumentează, o dată în plus, cum România a fost atât de bine apărată de serviciile secrete din România, încât a ajuns la starea de fapt actuală. Iar acum AUR se ocupă numai cu instigarea românilor pentru a ieși în stradă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *