Home / Educativ / Muncă Umanitară Săvârșită de Organizația Naționalistă Comunitatea Identitară

Muncă Umanitară Săvârșită de Organizația Naționalistă Comunitatea Identitară

Incorect Politic
Ianuarie 31, 2021

Organizația Naționalistă Comunitatea Identitară

Via ComunitateaIdentitară:

În lunile Decembrie și Ianuarie, filialele Comunității Identitare din Cluj-Napoca, Târgu Mureș și Iași au întreprins noi acțiuni de ajutorare a românilor nevoiași. Urmând crezul nostru național-creștin, avem convingerea că trebuie să fim alături de românii săraci, mai ales în aceste vremuri negre, de criză economică, ce a fost cauzată de măsurile restrictive luate de guvern sub pretextul combaterii pandemiei de Covid19.

acțiuni de ajutorare a românilor

Membrii Comunității Identitare Mureș au desfășurat o acțiune filantropică cu ocazia perioadei de iarnă. Aceștia au achiziționat câteva sute de conserve de pateu, pește, unt, brânză topită și dulciuri, pe care le-au donat Centrului Social Creștin „Sfântul Irineu” din Sighișoara. Acest centru social oferă zilnic masa pentru 120 de persoane nevoiașe, cu probleme reale. Produsele alimentare achiziționate (în general, purtând pe etichetă mențiunea „Fabricat în România”) reprezintă doar o mică contribuție față de nevoile zilnice ale acestui centru social, dar acțiunea se dorește a fi un bun exemplu de urmat în viitor.

acțiuni de ajutorare a românilor

În ziua de Ajun, Comunitatea Identitară Iași  a venit în ajutorul tânărului scriitor Sorin Petrariu Vlăduț pentru a aduce zâmbetul pe chipurile a două familii greu încercate din satul Voinești, județul Iași. Astfel, ne-am deplasat în localitatea Voinești pentru a duce celor două familii ceea ce au nevoie pentru a sărbători Nașterea Domnului în pace, bucurie și fără grija de a nu avea ce pune pe masă. Pe lângă acestea s-au achiziționat și diverse alte produse necesare în gospodărie, dar și hăinuțe pentru copii.

acțiuni de ajutorare a românilor

acțiuni de ajutorare a românilor

acțiuni de ajutorare a românilor

Militanții Comunității Identitare Cluj au ajutat și ei, în lunile Decembrie și Ianuarie, mai multe familii nevoiașe și persoane în vârstă din Cluj-Napoca și Comuna Florești. Au fost cumpărate și donate alimente, dulciuri, dar și un tensiometru pentru un cuplu de pensionari.

Mulțumim tuturor membrilor și simpatizanților Comunității Identitare România pentru implicare și pentru ajutorul financiar acordat pentru aceste acțiuni caritabile. Comunitatea Identitară dorește să inițieze în toată România astfel de acțiuni filantropice pentru că, din păcate, încă există mulți români nevoiași care, de obicei, suferă în tăcere. Dacă și tu dorești să sprijini asemenea acțiuni filantropice, alătură-te Asociației Comunitatea Identitară România scriind o adeziune la următorul link:

https://comunitateaidentitara.com/adeziune/

sau trimițând donații într-unul dintre următoarele conturi bancare ale Asociației, cu mențiunea „filantropic” sau „caritabil”:
Cont în LEI:  RO84RNCB0837166157700001
Cont în EURO:  RO57RNCB0837166157700002

acțiuni de ajutorare a românilor

acțiuni de ajutorare a românilor

acțiuni de ajutorare a românilor

acțiuni de ajutorare a românilor

acțiuni de ajutorare a românilor

4 comments

 1. Ar fi fost și mai frumos dacă in acțiunea lor de ajutorare ar fi sprijinit țărani și producători locali și nu marile supermarketuri

 2. Aud pentru prima oara de acesta organizatie. Par bine intentionati. Sa-i ajute Dumnezeu in lucrarea binelui.
  DAR, au comis o mare si nepermisa eroare. Stindardul/stegul lor(ce banuiesc ca se vrea a fi romanesc) este pus pe deandoaselea, adica albastru-galben-rosu. Culorile stindardului/steagului romanesc au fost dintodeauna rosu-galben-albastru. Este adevarat ca aceste trei culori erau dispuse orizontal pana la Carol I,(care a dispus schimbarea drapelului si pozitionarea tricolorului pe verticala pentru ca asa avrut muschiul lui) dar ele au fost puse macar in ordinea cuvenita. Daca vor o reparatie istorica a drapelului romanesc sa o faca cum trebuie.
  A purta culorile tricolorului invers este ca si cum ai purta crucea invers asa cum o poarta satanistii.
  Daca aveti posibilitatea lu-ati legatura cu ei si semnalatile eroarea in care se afla. Cu drapelul natiei nu te joci, aici nu incape loc de originalitate/ dispunerea culorilor dupa bunul plac, ori o faci cum trebuie ori nu o mai faci deloc.

  • E bine, albastru e cerul, galben e la mijloc, iar rosu reprezinta sangele stramosilor care s-au scurs in pamantul romanesc. Nu cred ca e gresit.

 3. P.S. In link se pot vedea documente de la marea unire ce certifica cele sustinute de mine mai sus:
  https://www.trinitas.tv/stemele-principatelor-unite/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *